Backpacker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Τώρα είδα κάτι και δεν το σχολιασαμε πριν Με το θέμα του delivery τι θα κάνετε; Ένας από εσάς μηχανάκι και παραδόσεις κατ οίκον κτλπ ή θα προσλαβετε άτομο; Υπολόγισε κ αυτά τα έξοδα. Ακόμα και 20€ σε ένα πιτσιρικά να δίνεις βγαίνει ένα 500-600€ τον μήνα Οπότε το ένα μηνιατικο σχεδόν από τα 4 χάνετε. Οπότε αν πούμε από 500€ να βγαζατε γ αρχή έκαστος πέφτει άμεσως στα 350€ ώστε να πληρωθεί και το delivery boy Προβλεπω πρόβλημα λόγω 4 συνεταιρων Θα ήταν καλύτερο να βαζατε 5000-6000€ κεφάλαιο και να ησασταν 2 άντε 3 το πολύ άτομα ώστε να splitαρετε το κέρδος σε πιο λίγα μερίδια ώστε να μένει και κάτι έστω. Ένας απο μας θα κανει και το ντελιβερι εννοειται (λογικα εγω οπως το κοβω ). Ο σκοπος ειναι να το δουλευουμε μονοι μας στην αρχη χωρις μεροκαματα αλλων. Ε 150-200 καφεδες την μερα να φευγουν στην αρχη καλα θα ειναι. Δεν νομιζω να ειναι κανα υπεραισιοδοξο σεναριο...απο 20-30 γνωστους ο καθενας μας να εχει στανταρ πελατες καθε μερα ειναι ηδη 100 καφεδες. Εχουμε δοξα το θεο και αξιοπρεπη κυκλο στην πολη δεν ειμαστε τιποτα αγνωστοι. Γραφεια δικηγορων λογιστων και πολλα μαγαζια με επαγγελματιες. 2
bluesattack Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Εχετε υπολογισει ρευματα , εξοπλισμος κλπ ?
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Επίσεις να σ πω και το άλλο (το έκανε ένας γνωστός μου με καφετέρια) Αν αρχισετε έλα ρε ο αδερφός μου ειναι με ένα φίλο του κερασε τον,ελα ρε ήρθε η κοπέλα μου με 3 φίλες κερασε τες,ηρθε ο κολλητός του ξαδέρφου μου κερασε τον,ας πιω άλλον ένα καφέ εγώ κτλπ Συντομα μαζευετε ένα σοβαρό και σημαντικο κόστος που θα πρέπει να καλυφθεί. Βαλε 20 καφέδες την μέρα να φεύγουν έτσι είναι 600 τον μήνα δωρεάν (Εντάξει δεν είπα να είστε και τσιγκουνιδες αλλά μην το παρακάνετε με τσαμπε και κερασματα γιατί αυτά είναι - στο μηνιατικο σας...) 3
bluesattack Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Ένας απο μας θα κανει και το ντελιβερι εννοειται (λογικα εγω οπως το κοβω ). Ο σκοπος ειναι να το δουλευουμε μονοι μας στην αρχη χωρις μεροκαματα αλλων. Καταρχην δεν θα εξοντωσετε τον ανταγωνισμο με 10 λεπτα πιο κατω αλλα σιγουρα θα παιξει ρολο αν μοιρασετε παντου φυλλαδια και εχετε κανα ντελιβερα που πηγαινει για ενα καφε και ενα σαντουιτς στην αλλη ακρη της πολης (που λεει ο λογος ) και γρηγορα .Αν χρειαστει και με βροχη και κρυο.Εσυ θα το κανεις ? Χυμα αρχισατε Επισης παιζουν πολλα ρολο , η διακοσμηση του μαγαζιου, αν εχετε διπλα μαγαζια-υπηρεσιες, αν ειναι περασμα,αν ξερετε να φτιαχνετε καφε ( )και μπολικη τυχη
Backpacker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Εχετε υπολογισει ρευματα , εξοπλισμος κλπ ? Για ψυγεία δωρεαν απο γνωστο προμηθευτη της πολης απτον οποιο θα παιρνουμε και αναψυκτικα τοπικης μαρκας. Θελουμε γενικα εκτος του καφε ολα τα υπολοια να ειναι αποκλειστικα της πολης (αναψυκτικα,μπυρα,κουλουρια,και τυχον πιτοειδη) Για την εσπρεσιερα θα εξαρτηθει φανταζομαι απτο που θα παρουμε καφε. Ρεύματα παγια θα ειναι χαμηλα γιατι ειναι λιγα τα τμ και θα παιξουμε εννοειται με λαμπες LED για χαμηλη καταναλωση (να το πουλησουμε και σαν περιβαντολλογιλικη μαζι με καδους ανακυκλωσης και τα συναφη)
~mxls~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Πρώτον, καλή τύχη αν το δοκιμάσετε. Δεύτερον, ως πελάτης, με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Εχετε φτιάξει καφέδες; Δεν μου λέει τίποτα 10 ή 20 σεντ πάνω-κάτω, αλλά αυτο που θα πιω να το απολαύσω. 1
Backpacker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Καταρχην δεν θα εξοντωσετε τον ανταγωνισμο με 10 λεπτα πιο κατω αλλα σιγουρα θα παιξει ρολο αν μοιρασετε παντου φυλλαδια και εχετε κανα ντελιβερα που πηγαινει για ενα καφε και ενα σαντουιτς στην αλλη ακρη της πολης (που λεει ο λογος ) και γρηγορα .Αν χρειαστει και με βροχη και κρυο.Εσυ θα το κανεις ? Χυμα αρχισατε Επισης παιζουν πολλα ρολο , η διακοσμηση του μαγαζιου, αν εχετε διπλα μαγαζια-υπηρεσιες, αν ειναι περασμα,αν ξερετε να φτιαχνετε καφε ( )και μπολικη τυχη Δεν μιλαμε για 10 λεπτα. Μιλαμε για μισο ευρω κάτω (33%) στους φρεντο και 30 λεπτα κατω σε φραπε και εσπρεσο. Υπηρεσιες εχουμε δικαστηρια,μεγαρο αστυνομιας,Περιφερεια κεντρικης μακεδονιας,Εργατικο Κεντρο και εφορια σε αποσταση ενος τετραγωνου απο ολες τις πλευρες. Πρώτον, καλή τύχη αν το δοκιμάσετε. Δεύτερον, ως πελάτης, με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Εχετε φτιάξει καφέδες; Δεν μου λέει τίποτα 10 ή 20 σεντ πάνω-κάτω, αλλά αυτο που θα πιω να το απολαύσω. Ο ένας ειναι ηδη μπαριστα σε κορυφαιο καφε της πολης. 1
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μόνο οι αστυνομικοί π είπες κάνουν καλούς τζιρους Βαλε 3 καφέδες την μέρα πίνουν επί 40 άτομα να είναι 120 καφέδες. Μία χαρά είστε ανοιχτέ το άμεσα!
bluesattack Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δεν μιλαμε για 10 λεπτα. Μιλαμε για μισο ευρω κάτω (33%) στους φρεντο και 30 λεπτα κατω σε φραπε και εσπρεσο. Ε σιγουρα βοηθαει,αν ο αλλος εχει του κοσμου τα λειτουργικα εξοδα και νοικια.Εχεις υπολογισει οτι ο αλλος θα εχει μια κοπελιτσα για καφε και ενα πιτσιρικα για ντελιβερυ,απο τον οαεδ με δικο του μηχανακι (αν οχι μαυρα ) ενω εσεις ειστε πτυχιουχοι και θα χανετε τοσες εργατοωρες ?
Backpacker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Ε σιγουρα βοηθαει,αν ο αλλος εχει του κοσμου τα λειτουργικα εξοδα και νοικια.Εχεις υπολογισει οτι ο αλλος θα εχει μια κοπελιτσα για καφε και ενα πιτσιρικα για ντελιβερυ,απο τον οαεδ με δικο του μηχανακι (αν οχι μαυρα ) ενω εσεις ειστε πτυχιουχοι και θα χανετε τοσες εργατοωρες ? Ρε φιλε εδω λεμε οτι πιο κατω λειτουργικα απο μας δεν γινεται με τπτ τι ειναι αυτα που λες? Ο ΟΑΕΔ δεν βγαζει συνεχεια και δεν μπορεις να βασιστεις σε μπαριστα σε ατομο απτον οαεδ...ο μπαριστα ειναι όλη η αξιοπιστια της επιχειρησης. Δεν μπορείς να βασισεις την ποιοτητα και το ονομα του μαγαζιου σου σε καθε πιτσιρίκα που θα σου στέλνει ο ΟΑΕΔ καθε 6 μηνες την οποια δεν θα την πληρωνεις καν εσυ ωστε να εχεις και απαιτησεις και θα εχει το μαγαζι γραμμενο στα @@ της γιατι γι'αυτην ειναι απλα ένα αγγαρειοvoucher. Χωρια οτι δεν εχει καθε εξαμηνο προγραμματα ο ΟΑΕΔ. να μου πεις καναν ντελιβερα ναι. Και μεις θα παιρνουμε απο κει απτον ΟΑΕΔ οποτε γινεται. 1
bluesattack Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Βρε καλα το ξεκινςας , με καλες προυποθεσεις αλλα υπολογισε τα και λιγο πιατσικως μην αρχισετε τις γκρινιες. Ο ενας βαριεμαι, ο αλλος εχω δουλεια στο γραφειο,εσυ...θα βγαινεις με την βροχη ( ) Βεβαια αν η φαση ειναι δεν μαμιεται κιολας, ας επιχειρησουμε βρε αδελφε και πες οτι τα 2,3,4 χιλιαρικα τα χασαμε στο χρηματιστηριο , ας παει και το παλιαμπελο , δεν θα παμε ενα καλοκαιρι διακοπες,αμα λαχει το κλεινουμε και στο τετραμηνο αλλαζει το θεμα..
coffeex Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Πιστεύω δεν πρέπει να τον ρίξεις κάτω από 1.50 με νεράκι, γιατί μετά χτυπάει αρνητικά. καφές + νερό = 1€, (φρεντοτσίνο + νερό = 1,5€) όποτε περνάω για να πάρω καφέ γίνεται χαμός
soteras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Χωρίς πλάκα άμα έχετε καμία σχολή Τει ή ΙΕΚ η κάτι εκεί κοντα ανο΄χτε ακριβώς απέναντια εδω στα ΤΕΙ που είμαι στα καφέ απένταντι που εχει φτιαχτει το καλο ονομα ειναι φίσκα φίσκα
Backpacker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Χωρίς πλάκα άμα έχετε καμία σχολή Τει ή ΙΕΚ η κάτι εκεί κοντα ανο΄χτε ακριβώς απέναντια εδω στα ΤΕΙ που είμαι στα καφέ απένταντι που εχει φτιαχτει το καλο ονομα ειναι φίσκα φίσκα To TEI ειναι ουσιαστικά εκτός πόλης αγορίνα. Και έχουν μέσα δικο τους κυλικείο.Το σημείο που έχουμε έχει τριγυρω τις πολλες δημοσιες υπηρεσιες/κτιρια που ανεφερα πριν και λογω εφοριας και δικαστηριων στο διπλα και στο παραδιπλα τετραγωνο αντιστοιχα οι πολυκατοικιες τριγυρω ειναι τίγκα στα δικηγορικα και στα λογιστικα γραφεία.
soteras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 To TEI ειναι ουσιαστικά εκτός πόλης αγορίνα. Και έχουν μέσα δικο τους κυλικείο.Το σημείο που έχουμε έχει τριγυρω τις πολλες δημοσιες υπηρεσιες/κτιρια που ανεφερα πριν και λογω εφοριας και δικαστηριων στο διπλα και στο παραδιπλα τετραγωνο αντιστοιχα οι πολυκατοικιες τριγυρω ειναι τίγκα στα δικηγορικα και στα λογιστικα γραφεία. Οοο τότε μια χαρά ακούγετε καλό σημείο καθώς ένα καφεδάκι όλοι εκει γύρω πρωι πρωι θα το παρουν απλά επειδή θα είστε 4 αφεντικά προσοχή μην πέφτει πιστόλι και μπλα μπλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα