Προς το περιεχόμενο

Η LG επιβεβαίωσε ότι έρχεται ο διάδοχος του V10 αυτό το τρίμηνο


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η LG επιβεβαίωσε ότι κάποια στιγμή μέσα σε αυτό το τρίμηνο θα ανακοινώσει ένα νέο smartphone στην σειρά V. Αν και η Κορεάτικη εταιρεία δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, είναι λογικό να πιστεύουμε ότι θα ανακοινώσει τον διάδοχο του περσινού V10.

Το νέο smartphone είναι πιθανό να ονομάζεται V20, και ενδεχομένως θα παρουσιαστεί στις αρχές Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της έκθεσης IFA. Η επιβεβαίωση για τον ερχομό του νέου smartphone της σειράς V ήρθε μαζί με τα οικονομικά αποτελέσματα της Κορεάτικης εταιρείας για το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς, όπου η εταιρεία ανακοίνωσε λειτουργικά κέρδη $503,1 εκατομμυρίων, και το τμήμα κινητής να παρουσιάζει απώλειες της τάξης των $132,1 εκατομμυρίων.

 

Η κίνηση να κυκλοφορήσει τον διάδοχο του επιτυχημένου θα λέγαμε V10 με την διπλή οθόνη μοιάζει απολύτως λογική αφού αποτελεί μία καλή ευκαιρία για έσοδα στην εταιρεία, ώστε να καλυφθεί η “χασούρα” από την χλιαρή υποδοχή που επιφύλαξαν οι χρήστες στην ναυαρχίδα της εταιρείας G5.

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Πέρσυ έσωσε την LG mobile αυτό το μοντέλο ,που προσωπικα το βρήκα πολύ ενδιαφερον.

Tα lg g4,g5 ηταν απλά μέτρια σε σχέση με τον ανταγωνισμό .

Ελπίζω και ο διάδοχος του v10 να είναι εξίσου καλος.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aggelos Tz, πέρα απο το g4 παρατηρήθηκε το φαινόμενο και στο v10? Τα γνωστά που ξέρω είναι bleeding 2nd screen και ghosting στην κεντρική οθόνη

Τα έχω και τα δυο, yay. :P [τα προβλήματα, όχι τα κινητά lol]

 

Πέρα απ' την πλάκα, το bleeding είναι το μόνο που χτυπάει αν το αντιληφθείς (οπότε και δεν μπορείς να το ξε-δεις). Το ghosting, πάλι, φαίνεται μόνο σε λευκό φόντο, οπότε κλάιν.

 

Εντωμεταξύ είναι από τα πιο πλήρη κινητά που κυκλοφορούν. Από τις λίγες συσκευές που δεν ήθελα να αλλάξω στον μήνα πάνω. Αν εξαιρέσεις την άθλια μπαταρία, επιπέδου S6...

 

Αν διατηρήσουν την πληρότητα των χαρακτηριστικών και την ποιότητα στα ίδια επίπεδα και φορτώσουν καλύτερη (έστω 3300mAh) μπαταρία, τότε με βλέπω να πηγαίνω ΚΑΙ στον διάδοχο όταν πέσει η τιμή του σε συμφέροντα επίπεδα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελπίζω να φτιάξουν την μπαταρία στο V20! Έδωσαν ένα κινητό - μπόμπα και το κατέστρεψαν με τη μπαταρία του G4 που του έδωσαν , το λιγότερο 3,500mAh αυτή τη φορά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...