king2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μιλάω για τα μοντέλα του 15'. Καλα ναι απο το s6 καλυτερο ηταν το v10 εκτος απο οθονη.Απορω με την LG γιατι επιμενει να εχει ως ναυαρχιδα τη σειρα G.Μετα το g2 οτι εβγαλε ηταν για τα πανηγυρια στη σειρα G.
eemix Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Lg V20 με καλή μπαταρία, HDR+, και δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης άλλων κινητών. Υποκειμενικά πάντα, φυσικά..... 1
Mariosap Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Αν κρατήσουν την ίδια κατασκευή και να είναι λίγο μικρότερη κατά την άποψή μου μιας και το LG g5 έβγαλε στην 5.3 με καλή μπαταρία και αναβαθμισμενα χαρακτηριστικά τότε το κινητό θα είναι από τα καλύτερα της αγοράς 1
voltes5george Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Το v10 ειναι το καλυτερο κινητο αυτη τη στιγμη με εξαιρεση την τραγικη μπαταρία, που θελει φορτιση 3 φορες την ημερα ή με αλλα λογια αντεχει 3 ωρες χρησης.
kekos123 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 σε μελλοντική αναβάθμιση android παίρνεις δώρο και bootloop?... Δεν υπαρχουν bootloop φαινομενα στο V10 φιλε μου....
rose21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Καλα ναι απο το s6 καλυτερο ηταν το v10 εκτος απο οθονη.Απορω με την LG γιατι επιμενει να εχει ως ναυαρχιδα τη σειρα G.Μετα το g2 οτι εβγαλε ηταν για τα πανηγυρια στη σειρα G. Το g3 που είχα πάντως ήταν άψογο ,ειδικά για την χρόνια του ήταν από τα καλύτερα
rose21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Αν κρατήσουν την ίδια κατασκευή και να είναι λίγο μικρότερη κατά την άποψή μου μιας και το LG g5 έβγαλε στην 5.3 με καλή μπαταρία και αναβαθμισμενα χαρακτηριστικά τότε το κινητό θα είναι από τα καλύτερα της αγοράς Ο λόγος που μικρύνε το g5 είναι το ότι στους φαν της μεγάλης οθόνης θα απευθύνεται το v20 ,οπότε δεν νομίζω να μικρύνει η οθόνη του .
Vasilisxd Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ο λόγος που μικρύνε το g5 είναι το ότι στους φαν της μεγάλης οθόνης θα απευθύνεται το v20 ,οπότε δεν νομίζω να μικρύνει η οθόνη του . Μπά ... δεν μίκρυνε το G5 , η οθόνη μίκρυνε. Η LG δεν έχει δώσει σωστό κινητό 3 χρόνια τώρα.
Mariosap Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μια 5.7 θα απευθύνεται στους περισσότερους καταναλωτές όπως έχουν και οι περισσότερες εταιρίες. Με 6 που είχε και με αυτά τα βαζελ ήταν σαν παντόφλα
exor Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Το v10 ειναι το καλυτερο κινητο αυτη τη στιγμη με εξαιρεση την τραγικη μπαταρία, που θελει φορτιση 3 φορες την ημερα ή με αλλα λογια αντεχει 3 ωρες χρησης. τι ειναι?? εχω δακρυσει απο τα γελια πραγματικα ενω γενικα υποστηριζω LG αλλα στα κινητα ειναι εντελως καγκουροντηζαιν και γεματα μικροπροβληματακια Η samsoung ειναι πιο high end εταιρια με μεγαλυτερη προσοχη στη λεπτομερια .. Στις μεγαλες τιβι (65αρα 2016) ναι πηρα LG γιατι εκει εχουν ντηζαιν πολυ καλο και ισως καλυτερο απο τις αλλες και παρα πολυ καλη εικονα με τιμη καλυτερη .. ομως , ατελειες υπαρχουν σε σχεση με αντιστοιχη 3000 χιλιαρικα σαμσουνγκ .. τωρα να συγκρινεις το lg με το edge ειναι αστειο πραγματικα
eemix Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 τι ειναι?? εχω δακρυσει απο τα γελια πραγματικα ενω γενικα υποστηριζω LG αλλα στα κινητα ειναι εντελως καγκουροντηζαιν και γεματα μικροπροβληματακια Η samsoung ειναι πιο high end εταιρια με μεγαλυτερη προσοχη στη λεπτομερια .. Στις μεγαλες τιβι (65αρα 2016) ναι πηρα LG γιατι εκει εχουν ντηζαιν πολυ καλο και ισως καλυτερο απο τις αλλες και παρα πολυ καλη εικονα με τιμη καλυτερη .. ομως , ατελειες υπαρχουν σε σχεση με αντιστοιχη 3000 χιλιαρικα σαμσουνγκ .. τωρα να συγκρινεις το lg με το edge ειναι αστειο πραγματικα Όλα είναι (ως ένα σημείο) υποκειμενικά. Μπορείς ομως να μου περιγράψεις τι κάνει το edge (τόσο πια) καλύτερα απο το v10 που είναι μάταιη ή σύγκριση?
gliogas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Όλα είναι (ως ένα σημείο) υποκειμενικά. Μπορείς ομως να μου περιγράψεις τι κάνει το edge (τόσο πια) καλύτερα απο το v10 που είναι μάταιη ή σύγκριση? αν και κάτοχος αρκετών samsung και αυτη την την στιγμή του s7 edge δεν ξερω εμένα μου άρεσε πολύ αυτό το κινητό όσο το είχα στα χέρια μου δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα και με καλή ποιότητα κατασκευής που το ξεχώριζε από το πλαστικό G4,γενικά τα lg τα έχω value for money.
x_vagos_x Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Το S7 [edge και μη] ήταν (και είναι) ακριβο για την οριακά καλύτερη συνολική εικόνα που προσφέρει έναντι του V10. Για χρήστες που θέλουν κάτι δυνατό που να λειτουργεί απροβλημάτιστα, χωρίς να κοιτάνε specs και benchmarks σαν κολλημένες τυρόπιτες, το S7 edge έχει όλο το πακέτο. Το ίδιο και το V10, με λιγότερα χρήματα.
music_lover Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Κάτοχος LG V10 και εγώ, άψογο το κινητό απο ολες τις απόψεις, μπαταρία το φορτιζω μια φορα την ημέρα με αρκετή χρήση, τρομερή κάμερα, ελάχιστο breeding στην δεύτερη οθόνη, δεν το μετάνιωσα δευτερόλεπτο! Αν πατήσει πανω σε αυτο η LG τοτε σίγουρα θα φτιάξει εναν αψογο διαδοχο. 3
Black Demis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 ελπίζω να κανουν κάτι με την μπαταρια του γιατί ήταν καρα αθλια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα