Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όντας κάτοχος G4 και V10 και μεγάλος LG fan, σας επιβεβαιώνω ότι και τα 2 τηλέφωνα μου έβγαλαν boot loop. Δυστυχώς, δεν θα ξαναπάρω πότε LG. Κάτι άλλο την επόμενη φορά.

Δημοσ.

Η LG εχει κανει πολλα λαθη για αυτο και τετοια προκαταληψη οπως και η sony.

Εβγαλε πρωτη διπυρηνο κινητο.Lg 2χ το οποιο ποτε δεν εγινε σοβαρο κινητο για τα χρηματα που ειχε.Ακομα και με custom rom παλι μενει στη μετριοτητα.

Εβγαλε πρωτη τετραπυρηνο κινητο.LG 4x με tegra 3 που τελικα ηταν μια φουσκα με πολυ lag και καθολου αναβαθμισεις και απο παιχνιδια τιποτα.

Εβγαλε πρωτη 2k κινητο.LG G3 το οποιο ειχε χαλια μπαταρια και η οθονη του ηταν μακραν χειροτερη απο το G2 που ειχε full HD και ηταν εξαιρετικο απο καθε αποψη αλλα δεν ειχε SD.

Εβγαλε πρωτη κινητο που περνει modules.G5 το οποιο ειναι παρα πολυ ασχημο και τελικα τα modules δεν προσφερουν τιποτα και ειναι και πανακριβα.

Το lg 4x το αντεξα 9 μηνες.Και ενα L9ii πανω στο μηνα φουσκωσε η μπαταρια και εκαψε την μητρικη.Στο service ενω ηταν μεσα σε εγγυηση ζητησαν 150 ευρω οταν το κινητο ειχε 120.

Οποτε συν ολα τα λαθη της εχουμε και ενα απο τα χειροτερα service στην Ελλαδα.

Οτι κινητο και να βγαλει παλι χαλια θα τα παει και δικαιολογημενα νομιζω.

Το V10 για την τιμη του ειναι μια χαρα.Αλλα με τετοια προϊστορια δυσκολα τα πραγματα.

Το ιδιο γινεται και με τη sony που απο το neo v μεχρι και το z2 τα κινητα της ειχαν απο τις χειροτερες οθονες σε κινητο με ξεπλυμενα χρωματα κτλ.Το εφτιαξε αυτο στα τελευταια κινητα της αλλα ο κοσμος εχει μεινει εκει οποτε για αυτο και δεν πουλαει τιποτα.Ο κοσμος δεν συγχωρει και θυμαται.

Δημοσ.

Ουαου. Νομιζω δεν εχω διαφωνησει περισσοτερο με κανενα post εδω μεσα, king2009 :P

Θα επανελθω απο pc γιατι γραφω απο κινητο...

Δημοσ.
Η LG εχει κανει πολλα λαθη για αυτο και τετοια προκαταληψη οπως και η sony.

Εβγαλε πρωτη τετραπυρηνο κινητο.LG 4x με tegra 3 που τελικα ηταν μια φουσκα με πολυ lag και καθολου αναβαθμισεις και απο παιχνιδια τιποτα.

Εβγαλε πρωτη 2k κινητο.LG G3 το οποιο ειχε χαλια μπαταρια και η οθονη του ηταν μακραν χειροτερη απο το G2 που ειχε full HD και ηταν εξαιρετικο απο καθε αποψη αλλα δεν ειχε SD.

Το lg 4x το αντεξα 9 μηνες.Και ενα L9ii πανω στο μηνα φουσκωσε η μπαταρια και εκαψε την μητρικη.Στο service ενω ηταν μεσα σε εγγυηση ζητησαν 150 ευρω οταν το κινητο ειχε 120.

Οποτε συν ολα τα λαθη της εχουμε και ενα απο τα χειροτερα service στην Ελλαδα.

Το 4Χ δεν είχε προβλήματα με lag και τα παιχνίδια τα έπαιζε μια χαρά. Τα προβλήματα του ήταν η μπαταρία και το βίντεο.

Επίσης το service της ειναι από τα πλέον έντιμα στην αγορά. Τουλάχιστον όταν το χρειάστηκα στο 4Χ και σε μια TV. Αντικατάσταση μου έκανε και στα δύο. Στο 4Χ μάλιστα,επειδή δεν είχε άλλο να μου δώσει μου πίστωσε 280€ λίγο πριν τη λήξη της εγγύησης(300 το είχα πάρει καινούριο από αγγελία ).

Για φουσκωμένες μπαταρίες και αφαίρεση sd έχουν παράδοση και τα Samsung. Αλλά τό μεγάλο πρόβλημα με την lg νομίζω ότι είναι η ποιότητα και αξιοπιστία του hardware.

Δημοσ.

και εγω αυτό απορω δεν είμαι φαν καμίας απο της 2 αλλά όλοι λένε για τη σαπίλα το s7 edge λες και ειναι τπτ σπουδαίο μια υπερκοστολογημενη λαγγια της σαμσουνγκ ειναι

(ευτυχώς που δεν υπάρχει το dislike εδώ πέρα) :D

Δημοσ.

και εγω αυτό απορω δεν είμαι φαν καμίας απο της 2 αλλά όλοι λένε για τη σαπίλα το s7 edge λες και ειναι τπτ σπουδαίο μια υπερκοστολογημενη λαγγια της σαμσουνγκ ειναι

(ευτυχώς που δεν υπάρχει το dislike εδώ πέρα) :D

Μπας και εχεις μεινει στο s3/s4?Το s7 δεν εχει καθολου lag με τη μαμισια rom.Αν το βαλεις και custom εκει ξεφευγει.

Το 4Χ δεν είχε προβλήματα με lag και τα παιχνίδια τα έπαιζε μια χαρά. Τα προβλήματα του ήταν η μπαταρία και το βίντεο. Επίσης το service της ειναι από τα πλέον έντιμα στην αγορά. Τουλάχιστον όταν το χρειάστηκα στο 4Χ και σε μια TV. Αντικατάσταση μου έκανε και στα δύο. Στο 4Χ μάλιστα,επειδή δεν είχε άλλο να μου δώσει μου πίστωσε 280€ λίγο πριν τη λήξη της εγγύησης(300 το είχα πάρει καινούριο από αγγελία ). Για φουσκωμένες μπαταρίες και αφαίρεση sd έχουν παράδοση και τα Samsung. Αλλά τό μεγάλο πρόβλημα με την lg νομίζω ότι είναι η ποιότητα και αξιοπιστία του hardware.

Σε πολλα παιχνιδια που δεν ηταν tegra ετρωγε μεγαλα σκαλωματα.Εννοειται μπαταρια κραταγε κανα 2ωρο on screen σε μετρια φωτεινοτητα.Για το service εγω εγραψα αυτο που εγινε οταν το χρειαστηκα σε καινουργιο κινητο.Ποτε ξανα LG τη δοκιμασαμε μια δυο φορες ε δεν θελει και πολυ.Ολα τα κινητα εχουν θεματα αλλα αλλο να εχει 1 στα 1000 και αλλο 1 στα 50.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόνο το δικό μου βγήκε προβληματικό βρε παιδια στους δύο μήνες που το έχω στα χέρια μου των ενα το έχει ή LG στο σέρβις της... Μου άλλαξαν μία μητρική μέχρι τώρα μου είπαν ότι θα λυθεί το πρόβλημα με το bootloop και στην μία βδομάδα που το είχα στα χέρια μου χθες το πρωί μου έκανε πάλι τα ίδια ήρθε το πήρε πάλι ο κούριερ από το σπίτι σημερα κ περιμενω να δω τη θα αλλάξουν τώρα και τη θα βρουν να μου πουν από την LG... είμαι πολύ απογοητευμένος από την LG για αντικατάσταση ούτε λόγος γιατί λένε δεν το κάνουν εισαγωγή στην Ελλαδα όταν έπαιρναν τα 400€ ήταν καλά τώρα κάνουν του κινέζους ... Anyway !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...