Faeton Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Στον στρατό δεν πας γιατι θες να μάθεις πως να ρίχνεις με όλμο ή πως να αλλάζεις ερπύστριες στο λεοπαρντ ποιος χέστηκε; στον στρατό πας γιατι αναγνωρίζεις πως η πατρίδα σου έχει ανάγκη απο άμυνα πας για να εξασφαλίσεις την μελλοντική ευημερία του κράτους σου για εσένα δηλαδή και τα παιδιά σου. Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω ότι έτσι όπως έχει γίνει ο στρατός σήμερα είτε πάνε είτε δεν πάνε το ίδιο άσχετοι θα είναι γιατι η εκπαίδευση έχει κενά μεγάλα και η αδιαφορία ειναι εμφανέστατη τα βασικά γίνονται και αν (με εξαίρεση κάποιων ανώτερων αξιωματικών που και αυτοί όμως εντολές εκτελούν) γενικά δίνεται εντύπωση πως το ΓΕΣ πιστεύει πως στο οποιοδήποτε ντού θα χάσουμε απλά μερικές δεκάδες χιλιάδες άσχετων που θα έχουν την ατυχία να υπηρετούν εκείνη την στιγμή και πως όλη η μετέπειτα υπόθεση θα βασιστεί στο ότι θα την διαχειριστούν τα ευέλικτα τμήματα των μισθοφορικών ΕΔ το πρόβλημα με αυτή την λογική ειναι ότι ευέλικτος σημαίνει πως μπορούν να μεταφερθούν απο ενα σημείο σε ένα άλλο γρήγορα... δεν σημαίνει πως θα ειναι παντού την ίδια στιγμή οπότε σε περίπτωση πολλαπλών ντου (Εβρος, Ρόδος Κύπρος και Κρήτη) δεν ξέρω αυτή η λογική πως θα βοηθήσει μιας και ειναι περιορισμένου αριθμού αυτές οι μονάδες. βέβαια από την άλλη δεν είμαι Α ΓΕΕΘΑ αλλά δεν ξέρω μου φαίνονται πολιτικοί οι λόγοι και λογιστικοί (ή κλεφτολογιστικοί) που υπάρχει αυτό το (φαινομενικό; ) χάλι στον στρατό και όχι τόσο λόγοι στρατηγικής.
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 στον στρατό πας γιατι αναγνωρίζεις πως η πατρίδα σου έχει ανάγκη απο άμυνα πας για να εξασφαλίσεις την μελλοντική ευημερία του κράτους σου για εσένα δηλαδή και τα παιδιά σου. lol.jpg 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Πας γιατί αναγνωρίζεις πως η πατρίδα σου... και κάνεις τον σερβιτορο και τον αγγαρειομαχο. Φυσικά και οι πολιτικοί έχουν συμφέροντα για να κρατούν στρατόπεδα ανοιχτά στο κάθε κατσικοχωρι, αλλά δουλους και υπηρετες δεν τους έκαναν οι πολιτικοί. Btw. Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τον στρατό, ας μην κάνουμε hijack στο θέμα του OP 1
Faeton Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Πας γιατί αναγνωρίζεις πως η πατρίδα σου... και κάνεις τον σερβιτορο και τον αγγαρειομαχο. Φυσικά και οι πολιτικοί έχουν συμφέροντα για να κρατούν στρατόπεδα ανοιχτά στο κάθε κατσικοχωρι, αλλά δουλους και υπηρετες δεν τους έκαναν οι πολιτικοί. ε είπαμε συμφωνώ σε αυτό έτερον εκάτερον όμως, το ότι έχει το χάλι που έχει ο στρατός δεν έχει καμία σχέση με την ιδέα της ύπαρξης εθνικού στρατού ή την ανάγκη για κάτι τέτοιο. πρέπει απλά να λυθεί το θέμα της εκπαίδευσης απλά συμπλήρωσα πιο μετά ότι (έτσι όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον) δεν κάνουν κάτι για αυτό γιατι δεν βασίζονται πια ούτε στους ενεργεία ούτε στις εφεδρείες που στο όποιο σενάριο θα παίξουν απλά το ρόλο αναλωσίμων για να καθυστερήσουν καταστάσεις που εγώ δεν συμφωνώ με αυτή την προσέγγιση για τον λόγο που ανέφερα πιο πάνω αλλά απο την άλλη όπως είπα δεν ειμαι Α ΓΕΕΘΑ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 lol.jpg Εδώ πιο πάνω έγραφε ότι στον ΕΣ δεν έχεις έξοδα μιας και τα παρέχει όλα, άρα την βγάζεις με τον μηνιαίο μισθό που δίνει στους φαντάρους... 1
Faeton Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Εδώ πιο πάνω έγραφε ότι στον ΕΣ δεν έχεις έξοδα μιας και τα παρέχει όλα, άρα την βγάζεις με τον μηνιαίο μισθό που δίνει στους φαντάρους... έβγαλες δημοτικό; σου μάθανε εκεί να διαβάζεις; ναι; τότε πες μου που έγραψα κάτι τέτοιο; ίσα ίσα ειδικά για εσένα έγραψα πως αναφερόμουν στο ότι δεν κολλάει να σκέφτεται πως θα χρειαστεί να δουλέψει όταν πας στρατό-γιατι κάτι τέτοια έλεγε ο TS-. (και αν πάει ΥΕΑ θα πληρώνεται κιόλας) και επίσης αμέσως πιο κάτω επιβεβαίωσε και άλλος χρήστης τα λεγόμενα μου. τώρα απο εκει και πέρα μπορείτε μεταξύ σας να χαχανίζετε και να λέτε τα δικά σας όπως ο τσουκαλάς με τον άλλονε πως τον λένε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Πάμε πάλι newfag: γιατι στον στρατό δεν θα έχεις έξοδα θα κοιμάσαι και θα τρως τζάμπα οπότε δεν θα χρειάζεται να δουλεύεις για να καλύψεις κάποιο έξοδο. Ισχυρίζεσαι ότι στο Στρατό δεν θα έχεις έξοδα γιατί θα κοιμάσαι και θα τρως τσάμπα... Άρα αφού δεν έχεις έξοδα σημαίνει ότι δεν θα ξοδεύεις λεφτά κατά την διάρκεια της θητείας (αφού τα παρέχει όλα ο Στρατός), άντε στην χειρότερη το μηνιαίο μισθό του φαντάρου... Αν ξοδεύεις παραπάνω σημαίνει ότι έχεις έξοδα κι αυτό δεν παίζει για εκείνον μιας κι έγραψε Δυστυχως με την σημερινη κριση δεν εχω την ανεση να μεινω ανεργος 9μηνες, να ξοδεψω και αυτα που εχω και να με παει και ενα χρονο πισω...
Faeton Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Πάμε πάλι newfag: Στο Στρατό δεν θα έχεις έξοδα γιατί θα κοιμάσαι και θα τρως τσάμπα... Άρα αφού δεν έχεις έξοδα σημαίνει ότι δεν θα ξοδεύεις λεφτά κατά την διάρκεια της θητείας, άντε στην χειρότερη το μηνιαίο μισθό του φαντάρου... Αν ξοδεύεις παραπάνω σημαίνει ότι έχεις έξοδα... την παλεύεις ρε μεγάλε ή δεν έχεις άλλη δουλειά και λες ας τρολλάρεις τώρα; καταρχήν Out of context ειναι αυτό θες να παίξεις με τις λέξεις δηλαδή; ή να μετράμε και τα 20άρικα που και που μέσα στον μήνα; τόσο ακριβοδίκαιος είσαι μήπως ήθελες να του βγάλω και Businessplan για το πόσα λεφτά θα ξοδέψει κάθε μέρα για τους υπόλοιπους 6 μήνες; πλάκα μας κάνεις; εγώ πάντα όταν μιλάω υποθέτω πως απευθύνομαι σε λογικά άτομα όχι σε OCD trolls. κατά δεύτερον σε έπιασε επιλεκτικό αλτσχάιμερ και ξέχασες το αμέσως επόμενο μήνυμά μου προς εσένα; ε αν θέλει να γίνει κολλητάρι με το ΚΨΜ τότε θα χρειαστεί ενα χαρτζιλίκι (υπόψιν δεν είπα ότι θα κάνει εκδρομή στον στρατό απλά ήθελα να πω ότι δεν συντρέχει λόγος να χρειάζεται δουλειά ενώ υπηρετεί... το αυτονόητο δηλαδή) και τέλος να το παραδέχτηκε και άλλος (όχι ότι ειναι μυστικό δηλαδή αλλά έχεις επιλεκτικό αλτσχάιμερ απότι φαίνεται και λόγω του OCD trolling θες να είσαι τυπολατρικός και με με το κυάλι μόνο σε περιπτώσεις που σε συμφέρουν) Εγώ στον στρατό την εβγαζα με 100-150€ τον μηνα,χαλαρα κιόλας χωρίς περιττά έξοδα κ σπατάλες. Τώρα υπήρχαν και τα άτομα που φύλαγαν και το σάλιο τους και χαλαγαν ένα 10αρικο το μήνα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μόνο να καπνίζει και την έβαψε, είναι ήδη μείον, τι να λέμε τώρα... Η συντριπτική πλειοψηφία στο Στρατό ξοδεύει χρήματα, είναι fact, εσύ πιάσε τις εξαιρέσεις και περίμενε τον άλλο να την παλεύει αποκλειστικά με αυτά που προσφέρει ο Στρατός ΑΝ είναι τυχερός και δεν πέσει σε καμιά κωλομονάδα με ελλείψεις ή με λαμόγια (πχ στην δικιά μου δεν υπήρχε official πρωινό)...
Typhoon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Νομίζω στην κουβέντα σας αγνοείται τελείως ότι ο μέσος φαντάρος προτιμά να κάνει το σερβιτόρο στα ΚΑΑΥ και στη λέσχη από τα βαρελάκια και το πυρ και κίνηση. Οπότε δεν είναι μόνο ότι ο στρατός τους προτιμάει έτσι και οι ίδιοι το προτιμάμε. Δεν βγάζω λάδι το στρατό (γιατί θα το πει ο Pablo σε λίγο), λέω ότι όλοι φταίνε ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
Faeton Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μόνο να καπνίζει και την έβαψε, είναι ήδη μείον, τι να λέμε τώρα... Η συντριπτική πλειοψηφία στο Στρατό ξοδεύει χρήματα, είναι fact, εσύ πιάσε τις εξαιρέσεις και περίμενε τον άλλο να την παλεύει αποκλειστικά με αυτά που προσφέρει ο Στρατός ΑΝ είναι τυχερός και δεν πέσει σε καμιά κωλομονάδα με ελλείψεις ή με λαμόγια (πχ στην δικιά μου δεν υπήρχε official πρωινό)... Δεν ξέρω τι εννοείς με τον όρο "εξαίρεση" εγώ το ξέρω για κανόνα κρίνοντας και απο εμένα αλλα και απο άλλους αλλά οκ επειδή όλος ο κόσμος δεν ειναι η παρέα μου ειπα να googlάρω και βλέπω εδώ τα ίδια λένε: http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=1099 και επαναλαμβάνω δεν λέω ότι δεν μπορείς αν θες να ξοδέψεις κάτι παραπάνω στον στρατό αλλά δεν ειναι απόλυτα αναγκαίο το κάνεις απλά για να περάσεις καλύτερα ή γιατι θα το έκανες έτσι και αλλιώς (πχ σε εξόδους κτλ) Και αν έχει τόσο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα ο TS ή ο κάθε άλλος και δεν μπορούν οι γονείς γιαγιάδες κτλ να του δώσουν ούτε 20 ευρώ τότε ας πάει ΥΕΑ να βγάλει και ενα μεροκαματάκι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Και χωρίς εξόδους φεύγουν λεφτά, με εμπλοκή, αν το φαγητό είναι τρισάθλιο, αν καπνίζεις και ειδικά δεν την παλεύεις χωρίς καφέ λόγω έλλειψης ύπνου...
gazvista Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ευχαριστω οσους απαντησαν επι του θεματος. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Νομίζω στην κουβέντα σας αγνοείται τελείως ότι ο μέσος φαντάρος προτιμά να κάνει το σερβιτόρο στα ΚΑΑΥ και στη λέσχη από τα βαρελάκια και το πυρ και κίνηση. Οπότε δεν είναι μόνο ότι ο στρατός τους προτιμάει έτσι και οι ίδιοι το προτιμάμε. Δεν βγάζω λάδι το στρατό (γιατί θα το πει ο Pablo σε λίγο), λέω ότι όλοι φταίνε ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Παραπάνω έγραψα ότι η εκπαίδευση μπορεί να πετύχει μόνο αν είναι εκεί με την θέληση τους. Όλοι φταίνε είναι του ίδιου επιπέδου δικαιολογία με την μικρογραφία της κοινωνίας. Οι θέσεις στα ΚΑΑΥ και τις λεσχες υπάρχουν πάντα και είτε το προτιμούν είτε όχι κάποιοι θα κληθούν να πάνε εκεί. Και δεν θέλουν όλοι να κάνουν τους σερβιτόρους, το καλοκαίρι ειδικά είναι μανίκι
Faeton Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Και χωρίς εξόδους φεύγουν λεφτά, με εμπλοκή, αν το φαγητό είναι τρισάθλιο, αν καπνίζεις και ειδικά δεν την παλεύεις χωρίς καφέ λόγω έλλειψης ύπνου... καλά τώρα μέχρι αύριο μπορούμε να τα λέμε αυτά το θέμα είναι (και εδώ σταματώ) ότι εσύ πήγες να το παρουσιάσεις αυτό που είπα (που δεν ήταν και ακριβώς αυτό που υπενήχθηκες ότι δηλαδή υποτίθεται έλεγα πως θα την βγάλει 100% legit τζάμπα χωρίς ούτε 7.99 ευρώ ) ως γελοίο και χαχάνιζες μαζί με τον άλλον ενώ τελικά δεν ειναι αυτό. τέλος απο μένα όσο αφορά την συγκεκριμένη κουβέντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα