Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θα ήθελα να ρωτήσω... αν κάποιος γνωρίζει... Πριν απο λίγο έκανα κοινοποίηση μια εικόνα και νωρίτερα ενα βίντεο απο youtube (έβαλα το σύνδεσμο στην κατάσταση μου...) όμως όταν πατάω "προβολή ως" και το βλέπω όπως το βλέπουν οι φίλοι μου... δεν υπάρχει το κουμπί like για να μου κάνουν αν θέλουν... τί έχω κάνει; :P

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όταν βλέπεις το προφίλ σου όπως εμφανίζεται σε άλλους δεν υπάρχει το Like. Οι φίλοι σου το βλέπουν κανονικά.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όταν βλέπεις το προφίλ σου όπως εμφανίζεται σε άλλους δεν υπάρχει το Like. Οι φίλοι σου το βλέπουν κανονικά.

Εγώ κανονικά το βλέπω

Δημοσ.

Αποκάτω απο αυτο δεν ειναι το μου αρέσει; Ανέβασε λίγο πιο ολοκληρωμένο σκρινσοτ αν μπορείς για να καταλάβουμε γιατί αυτο το έχεις κόψει πολυ.

Δημοσ.

Το ίδιο post και στις 2 εικόνες. Πώς το βλέπω εγώ κανονικά στο προφίλ μου:

post-253261-0-90691100-1469822339_thumb.png

Πώς φαίνεται αν επιλέξω να δω το προφίλ μου ως ένας φίλος μου:

post-253261-0-46048600-1469822366_thumb.png

Δημοσ.

Κάνεις «Προβολή ως» για να δεις τι ορατότητα υπάρχει στο χρονολόγιό σου, τόσο δημόσια όσο και για κάποιον συγκεκριμένο απ' τους φίλους σου. Αυτό σ' ενδιαφέρει σ' αυτό το -να το πω- εργαλείο.

Τα likes και τα σχόλια είναι στάνταρ: επιλογές που προσφέρονται αποκλειστικά στους φίλους σου κι όσους σ' έχουν ακολουθήσει (εκτός αν έχεις κάνει συγκεκριμένη επιλογή κοινού για τα σχόλια, μέσα απ' τις ρυθμίσεις «Ακόλουθοι»). Οι υπόλοιποι έχουν εικόνα εφάμιλλης αυτής που παρέθεσε ο infin1tyGR.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι... ευχαριστώ... Απλά επειδή έχω βάλει ετικέτες και ποιοι να βλέπουν ποιοι όχι.... νόμιζα οτι ενδεχομένως κάτι να έχω κάνει σε κάποια ομάδα/ετικέτα και τα άτομα αυτά δεν έχουν την επιλογή like! Αλλα τελικά ναι... δεν εμφανίζεται σε εμένα όταν πατάω "προβολή ως"

Δημοσ.

Τις λίστες μπορείς να τις χειριστείς στο θέμα ορατότητας της δημοσίευσης. Όχι για likes και σχόλια - εννοώ σαν μεμονωμένη επιλογή. Οπότε don' t worry. :-)

Δημοσ.

:) Ναι.... υτό έχω κάνει και επειδή δεν είχα προσέξει οτι στο προβολή ώς δεν εμφανίζεται το κουμπί like νόμιζα οτι έχω κάνει κάποια πατάτα στις λίστες.... και το κουμπί like !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...