Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γεια σε όλοιυς παιδιά, ειχα γράψει πριν λιγες μέρες το εξης θεμα http://www.insomnia.gr/topic/616713-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CF%8D%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B1/?do=findComment&comment=55024162 και ειχα σκεφτει πανω κατω τι να κανω. Τελικα μιλησα με τον ιδιοκτήτη σήμερα και του ειπα το πρόβλημα που υπάρχει και αν μπορει να τα βαλει σε μια άκρη ρε παιδι μου. Μου απαντησε λοιπον οτι δεν μπορει να κανει κατι επειδή το σκυλι τα παιρνει και τα μετακινει. Το ειπε κιολας και με υφακι... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος δυσκολευει μια τοσο απλη υποθεση.

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να συνεχιστει αυτη η κατασταση. Δεν ενοχλει μονο εμενα αλλα και τη γιαγια μου που εχει κανει προσφατα εγχειριση και θελει την ησυχία της. Από εδω και περα τι μπορώ να κάνω; Μπορώ να απευθυνθω στην αστυνομία; Θα φανεί χρήσιμη; Θα του μιλησω μια δεύτερη φορά βεβαια αλλα καατι μου λεει οτι παλι θα κανει το μαλάκα.

Δημοσ.

Καταρχας ετσι οπως τον  εχει τον σκυλο απαγορευεται. Αν το εχει ετσι ολη μερα δεμενο και σε μικρο χωρο κι ολη την ωρα με την αλυδισα,μια χαρα μπορεις να καλεσεις την αστυνομια.

Δημοσ.

Αν ο σκύλος υποφέρει, ανεξαρτήτως προβλήματος, ό,τι είπαν τα παιδιά^.

Αν ο σκύλος είναι κομπλέ, μια πολύ ωραία λύση που θα αμβλύνει και τα πνεύματα είναι να του πάρεις δώρο ένα πλαστικό κύπελο για νερό.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτοι ειναι παραξενη οικογενεια εκτος των αλλων (μενει με τη μανα του ο τυπος) και εχουν καφετερεια σε παραλια και λειπουν ολη μερα. Αυτος ερχεται καποιες φορες για να ριξει λιγο νερο στο σκυλο.

Για πλαστικο δεν νομιζω, γιατι λεει το σπαει. Να καλεσω την αστυνομια για την ηχορυπανση που κανει θα στεκει;

Αδιεξοδο;

Δημοσ.

Αγραφος κανονας ειναι πως πρεπει να εχεις καλες σχεσεις με τους γειτονες σου,εσυ προσπαθησε για το καλυτερο οπως με το πλαστικο κυπελο που γραφτηκε παραπανω  αλλα ψαξου και περι κακοποιησης.Αν και δυσκολα θα γλυτωσεις απο αυτον αν ειναι βλημα.Δυστυχως κατι τετοια μικροπραγματα στην συμπεριφορα του μεσου Ελληνα ειναι η επιβεβαιωση πως δεν υπαρχει ελπιδα σε αυτον τον τοπο.Σημερα το πρωι πιαστηκα στα χερια με εναν επειδη τολμησα να παρκαρω εξω το σπιτι του.Προχθες πηγα να φαω σε ενα τουριστικο μερος και ηρθε ο σερβιτορος και μου πηρε τον δισκο γιατι εγινε λαθος στην παραγγελια και μου βαλαν αυτο που προοριζεται για τους ξενους(?!).Τεσπα,βγαινω offtopic.Με το να εχεις καλες σχεσεις με τους γειτονες σου θα μπορεις να επωφεληθεις αρκετα(απο ασφαλεια εως μικροθεληματα),μονο αν ειναι ντιπ για ντιπ ζωα θα πρεπει να κρατας αποστασεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σας λεω η κατασταση δεν παει αλλο. Δεν θελω να γυρισω σπιτυθ μου λογω του θορυβου.

Να ανεβασω φωτο; επιτρεπεται, για να δειτε σε τι κατασταση μενει το σκυλι.

Αν καλεσω την αστυνομια για το σκυλο που ειναι δεμενος, πρεπει να σας πω οτι και εμεις εχουμε δεμενο το δικο μας, αλλα εχει χωμα απο κατω, ειναι νπιο μεγαλη η περιοχη που μπορει να κινηθει, μπορει να τρεξει γυρω γυρω. Ο αλλος το εχει το σκυλι 2 χρονια δεμενο, τον εχω δει μονο 1 φορα να το ειχε αμπολυσει και εκανε σα λυσσασμενο κιόλας... Δεν καθεται να παιξει μαζι του (ειναι μικρη η αυλη). Μερικες φορρς το λυπαμαι το σκυλι.

Δημοσ.

Το σκυλι υποφερει και ο τροπος αντιδρασης του ειναι αποτομος για να του δωσουν προσοχη. Δεν χρειαζεται μονο νερο τροφη, θελει βολτα, θέλει να παει ο αρχηγος του να το χαιδεψει, επιβραβεύσει για κατι που εκανε καλο. Να νιωσει και αυτός στοργη ότι τον σκέφτονται.

Τελευταια ολοι μας εχουμε νευρα, ολα μας φταινε και ξεσπαμε στα κακομοιρα ζωα. Χτυποντας τα, με τιμωριες, ενω θα επρεπε να τα βλεπουμε σαν εναν φιλο που θα κατσει να μας ακουσει. Εγω αυτο που χω δει με το δικο μου σκυλι, απο ανθρωπο δεν το δα. Να γυρναω ιδρωμένος και να θελει να πηδηξει πανω μου, να του κλεινω την πορτα για να μπω στο δωματιο για πεντε λεπτα και αυτος να καθεται απο πισω να περιμενει ποτε θα του ανοιξεις ή θα βγεις

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...