lilika25 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Πως προτιμάτε να ντύνεται η κοπέλα σας ή το αγόρι σας Προσωπικα προτιμω να φοραει τζινακι με πουκαμισακι ειναι οτι πρεπει για ολες τις ωρες απο το πρωι για καφεδακι μεχρι το βραδυ για ποτο φαγητο κλπ
revolver1990 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Τι σας αρέσει να φοράει η κοπέλα σας Τίποτα. 15
DDevil Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Φορεματα - φουστιτσες ..... βολευουν περισσοτερο 2
xpapias Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ρε Λιλικα δε αρχιζεις με το να μας πεις εσυ τι φοράς; 3
DDevil Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δεν το περιμενα ποτε απο σενα DDevil... Δικιο έχεις φιλε. Και εγω με περιμενα πιο σοβαρο .... Ρε Λιλικα δε αρχιζεις με το να μας πεις εσυ τι φοράς; Θυμαμαι παλιές ατακες φιλου σε ένα τσατ που οποια εβλεπε την ρωτουσε τι φοράει... τις προαλλες τον πέτυχα σε ένα στριπτιτζάδικο να πινει χαλαρος το ποτάκι του και να διασκεδάζει με τα κορίτσια! 5
zio10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δικιο έχεις φιλε. Και εγω με περιμενα πιο σοβαρο .... Θυμαμαι παλιές ατακες φιλου σε ένα τσατ που οποια εβλεπε την ρωτουσε τι φοράει... τις προαλλες τον πέτυχα σε ένα στριπτιτζάδικο να πινει χαλαρος το ποτάκι του και να διασκεδάζει με τα κορίτσια! Εξέλιξη! 1
DDevil Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Εξέλιξη! Mη το βλέπετε μεμονομένα. Ο τύπος έχει και γκομενα δεν έχει πρόβλημα απλα γουσταρε να περάσει και καμια βολτα από εκει αλλωστε σε ορισμένα έχουν και ωραια σοου στη σκηνη με λάϊβ σέξ κτλπ εντάξει ρε παιδια ο καθενας με τις προτιμήσεις του άλλοι προτιμάνε να πηγαινουν σινεμά ή να συζητάνε σε καφετεριες για τα πολιτικά ενώ άλλοι γουστάρουν να χαλαρώνουν στο έτσι. Δηλαδη τι επειδή κάποιος πάει σε τέτοια είναι αποτυχημένος? αυτό δεν είναι αληθεια. Όπως μια άλλη γνωστη μου σοκαριστηκε επειδή έμαθε ότι ο δικος της βλέπει τσοντες... καλα της λεω εισαι αλλού για αλλού. Ε αμα δεν δει τσοντες πως θα φτιαχτει? πολλα κολληματα κορίτσια. Πολλά και δεν βοηθάνε κιολας τα κολληματα. Έρχεται τωρα κάποια να σου πει πως θα κοψεις κάτι με το οποιο μεγάλωσες. Ενώ αμα πεις σε αυτην ότι την ενοχλεί κάτι θα σου πει "εγω ετσι είμαι και αν σ αρεσει." για αυτό όπως ειπα και πριν καλυτερα να μη λεμε πολλες κουβέντες γιατι θα χαλάσουμε σκηνικά τσαμπα και βερεσε για μαλακιες. 2
zio10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Mη το βλέπετε μεμονομένα. Ο τύπος έχει και γκομενα δεν έχει πρόβλημα απλα γουσταρε να περάσει και καμια βολτα από εκει αλλωστε σε ορισμένα έχουν και ωραια σοου στη σκηνη με λάϊβ σέξ κτλπ εντάξει ρε παιδια ο καθενας με τις προτιμήσεις του άλλοι προτιμάνε να πηγαινουν σινεμά ή να συζητάνε σε καφετεριες για τα πολιτικά ενώ άλλοι γουστάρουν να χαλαρώνουν στο έτσι. Δηλαδη τι επειδή κάποιος πάει σε τέτοια είναι αποτυχημένος? αυτό δεν είναι αληθεια. Όπως μια άλλη γνωστη μου σοκαριστηκε επειδή έμαθε ότι ο δικος της βλέπει τσοντες... καλα της λεω εισαι αλλού για αλλού. Ε αμα δεν δει τσοντες πως θα φτιαχτει? πολλα κολληματα κορίτσια. Πολλά και δεν βοηθάνε κιολας τα κολληματα. Καμία σχέση ρε συ, πλάκα έκανα και καλά ότι το συνεχίζει και το έχει εξελίξει 1
DDevil Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καμία σχέση ρε συ, πλάκα έκανα και καλά ότι το συνεχίζει και το έχει εξελίξει Tωρα περιμενω και την επομενη ερώτηση "Η γκομενα του το ξέρει ότι πηγαινει???" το ξέρει ναι , έχουν πάει και μαζι. Υπάρχουν και μεγάλα παιδια που ξεκαθαριζουν τι θέλουν εξαρχής και κάνουν εξηγήσεις και από τις 2 πλευρές οποτε κανεις δεν θα νιώσει πουλημένος μετά. Οποτε δεν χρειάζεται να παιζεις και θέατρο. 1
Vapir Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Πως προτιμάτε να ντύνεται η κοπέλα σας ή το αγόρι σας Προσωπικα προτιμω να φοραει τζινακι με πουκαμισακι ειναι οτι πρεπει για ολες τις ωρες απο το πρωι για καφεδακι μεχρι το βραδυ για ποτο φαγητο κλπ για καλοκαίρι κοντό σορτσάκι και μια μπλουζίτσα για χειμώνα κάλτσες ουράνιο τόξο μέχρι το γόνατο . Τα χρώματα ρούχων να είναι ροζ φούξια και παρδαλά γενικότερα, όλα τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν. Απο μαλλί κατα προτίμηση δίχρωμο , κάτι μεταξύ μαύρου κόκκινου κτλ . Για μονόχρωμο προτιμώ κάτι σε ροζ αλλα να μη φοράει και ροζ <-- αυτό το έχω τρακάρει απλά , δεν έχει κάτσει , είναι σπάνιο είδος
Flaoutistas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Εμενα η δικια μου ολο jean φοραει μεχρι τον αστραγαλο.. της λεω θελω να πιασω κατι και δε μπορω.. (οταν παμε για φαγητο πχ)
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 για καλοκαίρι κοντό σορτσάκι και μια μπλουζίτσα για χειμώνα κάλτσες ουράνιο τόξο μέχρι το γόνατο . Τα χρώματα ρούχων να είναι ροζ φούξια και παρδαλά γενικότερα, όλα τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν. Απο μαλλί κατα προτίμηση δίχρωμο , κάτι μεταξύ μαύρου κόκκινου κτλ . Για μονόχρωμο προτιμώ κάτι σε ροζ αλλα να μη φοράει και ροζ <-- αυτό το έχω τρακάρει απλά , δεν έχει κάτσει , είναι σπάνιο είδος Καλά αν σου αρέσουν τα ροζ, φούξια και τα παρδαλά ψάξε για fairy kei, decora κτλ :PΕμενα η δικια μου ολο jean φοραει μεχρι τον αστραγαλο.. της λεω θελω να πιασω κατι και δε μπορω.. (οταν παμε για φαγητο πχ) Και εγω έχω κόλλημα με τα τζιν, αλλά το καλοκαίρι πώς αντέχει;;;
Vapir Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλά αν σου αρέσουν τα ροζ, φούξια και τα παρδαλά ψάξε για fairy kei, decora κτλ :P Και εγω έχω κόλλημα με τα τζιν, αλλά το καλοκαίρι πώς αντέχει;;; το ροζ φούξια είναι απο τα αγαπημένα μου χρώματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα