Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

το ροζ φούξια είναι απο τα αγαπημένα μου χρώματα :D

Και εμένα :P :D

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ααα ειστε και παλιοπαιδα να δω τι θα λενε οι κοπελες σας αν τα δουν αυτα που γραφετε.

Καλοκαιρακι κλασικα φουστιτσες στραπλες κλπ και για πιο βραδινες εμφανισεις μαλλι πιασμενο ψηλα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει τι θέλουμε να φοράει ο άλλος, ο καθένας φοράει οτι θέλει, το ντύσιμο είναι προσωπική υπόθεση του καθενός.

Καποτε στο πρωτο ετος της σχολης ειχα γνωρισει μια κοπελα απο το ιντερνετ τα λεγαμε καμια βδομαδα μεταξυ φιλικού και πεσίματος, όμορφη κοπελα λιγο μεγαλυτερη μου. Ηταν καλοκαιρι και μου ειπε να βγουμε το μεσημερι στο κεντρο για καφε. Και της λεω ναι θελω κτλ. Και πεφτει η ερωτηση.. τι θα φορας; δεν ξερω της λεω οτι μου ρθει.. καμια βερμουδα και μια κοντομανικη της ειπα.. και μου λεει το βρισκω πολυ ακομψο αυτο στο πρωτο ραντεβου.. και δειχνει ελλειψη σοβαροτητας.. και λεει οτι κατα τη γνωμη της ενας αντρας στο πρωτο ραντεβου επρεπε να φοραει πουκαμισο και παντελονι.. και της λεω καλα βρες καναν σοβαρο γιατι εγω θα ντυνομαι οπως μαρεσει 

• Like 3
Δημοσ.

Καποτε στο πρωτο ετος της σχολης ειχα γνωρισει μια κοπελα απο το ιντερνετ τα λεγαμε καμια βδομαδα μεταξυ φιλικού και πεσίματος, όμορφη κοπελα λιγο μεγαλυτερη μου. Ηταν καλοκαιρι και μου ειπε να βγουμε το μεσημερι στο κεντρο για καφε. Και της λεω ναι θελω κτλ. Και πεφτει η ερωτηση.. τι θα φορας; δεν ξερω της λεω οτι μου ρθει.. καμια βερμουδα και μια κοντομανικη της ειπα.. και μου λεει το βρισκω πολυ ακομψο αυτο στο πρωτο ραντεβου.. και δειχνει ελλειψη σοβαροτητας.. και λεει οτι κατα τη γνωμη της ενας αντρας στο πρωτο ραντεβου επρεπε να φοραει πουκαμισο και παντελονι.. και της λεω καλα βρες καναν σοβαρο γιατι εγω θα ντυνομαι οπως μαρεσει 

Και πολύ καλά της είπες. Ή διαφορετικά θα μπορούσες να πήγαινες όπως σου είπε και να έβλεπες τι φόρεσε αυτή, αν δεν φόραγε κανένα ακριβό προσεγμένο φόρεμα να την έκραζες, εμένα δεν μου αρέσουν αυτά που φοράς αλλά εσύ έκανες κριτική για μένα. Άντε απο εκεί μωρή τσουράπω να ουμ.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, ή μπορούσες να ντυθείς κομψά, να βρέξεις και μετά να μη την παντρευτείς, σιγά τις τύψεις δεδομένου του ατόμου.

• Like 8
Δημοσ.

Ναι, ή μπορούσες να ντυθείς κομψά, να βρέξεις και μετά να μη την παντρευτείς, σιγά τις τύψεις δεδομένου του ατόμου.

Το βρέξιμο στο πρόσωπο σε τέτοιες περιπτώσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Καλο ε? :devil:

θα έβαζα φωτογραφία του Σεφερλή αλλα δεν μου αρέσουν τα μούτρα του , οπότε

να ένα μωρό Llama   

1a5af20423a3a71065150c74a1ba832e.jpg

Δημοσ.

αν ειχα, προφανως οτι της αρεσει και την κανει να νιωθει ανετα, αλλα επειδη ειμαι τρελιαρης θα γουσταρα να φορουσε κολλητα leather leggins κολαν η τζιν και 15ποντες γοβες ή οτιδηποτε κοντο υπαρχει παλι με 15ποντη γοβα  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

ααα ειστε και παλιοπαιδα να δω τι θα λενε οι κοπελες σας αν τα δουν αυτα που γραφετε.

Καλοκαιρακι κλασικα φουστιτσες στραπλες κλπ και για πιο βραδινες εμφανισεις μαλλι πιασμενο ψηλα

Eιμαστε ναι.

• Like 1
Δημοσ.

αν ειχα, προφανως οτι της αρεσει και την κανει να νιωθει ανετα, αλλα επειδη ειμαι τρελιαρης θα γουσταρα να φορουσε κολλητα leather leggins κολαν η τζιν και 15ποντες γοβες ή οτιδηποτε κοντο υπαρχει παλι με 15ποντη γοβα :devil:

Τέρμα brazzers ε;

Χχαχαχαχαχα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...