Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φούστες. Κορίτσια βγάλτε φούστες. Το πιο όμορφο πράγμα και ειδικά αν θες να παίξεις λίγο μαζί της κάνει το σκηνικό πιο εύκολο.

Yesssss :cry:

• Like 1
  • Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φούστες. Κορίτσια βάλτε φούστες. Το πιο όμορφο πράγμα και ειδικά αν θες να παίξεις λίγο μαζί της κάνει το σκηνικό πιο εύκολο.

Δεν βολεύουν αν βιάζεσαι και χρειάζεται να το ρίξεις στο τρέξιμο :S

Δημοσ.

Μόνο για μένα φορέματα > φούστες in any case? ( ειδικά κιόλας αν μπορεί να το υποστηρίξει πχ σχετικά καλό ύψος, μακρύ ογκωδες μαλλί κλπ )

Δημοσ.

Είμαι από χωριό δεν ξέρω από αυτά :P

Σε βλεπω δικο μου εσενα!

Οποτε κατεβεις Αθηνα έλα για μια ξεναγηση .... αλλα όχι προς Συγγρου δεν είναι για εμας εκει .... κακως το έγραψε η φιλη μας. Δεν τα ξέρει τα κατατοπια :-D τυχαια το έγραψε.

• Like 1
Δημοσ.

Θάνατος στα τζιν, μπούρκα φορδεγουίν!

Εχουμε και Τριλοβιτονι σε αυτό τον αγωνα δεν φοβάμαι τιποτα!

Μα ρε φιλε είναι δυνατον να κανονισετε ραντεβού να ξερετε ότι μετα πάει για καταληξη καλη και να σου έρθει με τζιν?????

θα πεις με τι παιδάκι έχω μπλεξει ρε πστ μου :cry:  :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Μα ρε φιλε είναι δυνατον να κανονισετε ραντεβού να ξερετε ότι μετα πάει για καταληξη καλη και να σου έρθει με τζιν?????

Κακός οιωνός

Ελπίζω να μην κλειδωθεί αυτό το πολλά υποσχόμενο thread...

Θρεντ της λιλίκας να κλειδωθεί;;; ΣΕ παρακαλώ πολύ

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ααααα και επειδή ξέχασα να το αναφέρω, ας ντύνεται όπως θέλει ο φίλος μου, το ντύσιμο είναι τρόπος έκφρασης και δεν πρέπει να καταπιέζεται.

Δημοσ.

Αυτή την ρώτησες τι θα φοράει? ή ηθελες να προλάβεις να της πεις ότι θα ντύνεσαι όπως σου αρέσει? κανα μπλοκ και διαγαραφή επεσε? :cry:

Αυτό το emoticon είναι σήμα κατατεθέν ρε φίλε! :D

:cry:

Κολλητο κολαν καλυτερα νομιζω.Πρεπει να το εχει λιγο και η γυναικα μπορει να τα φοραει αλλα να μην ξερει πως να τα επιδειξη στο αγορι της.

Ολοσωμο διχτυωτο καλσον με σκισιμο στο κατω μερος και πισω.Αλλα γουστα βγαζεις αλλα λιγες τα φορανε αυτα.

Δε νομίζω ότι υπάρχει μη κολλητό κολάν! :P

Ααααα και επειδή ξέχασα να το αναφέρω, ας ντύνεται όπως θέλει ο φίλος μου, το ντύσιμο είναι τρόπος έκφρασης και δεν πρέπει να καταπιέζεται.

Ε μέχρι ένα σημείο, δε ζούμε μόνοι μας...:)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...