zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Απλως επειδή ασχολούμαι με κάποιες περίεργες μόδες, μπορώ να πω ότι πολλά άτομα έχουν βιώσει σοβαρά περιστατικά λεκτικης/σωματικής επίθεσης επειδή φορούσαν κάτι που μπορεί να θεωρηθεί προκλητικό ή ακόμη και απλώς περίεργο, διαφορετικό κοκ. Καλά είπαμε, όχι να φτάσεις σε τέτοιο σημείο!
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Καλά είπαμε, όχι να φτάσεις σε τέτοιο σημείο! Δυστυχώς zio πολλοί (και τονίζω το οι) φτάνουν σε αυτό το επίπεδο. Φίλη που ασχολείται με την ίδια μόδα με εμένα, της έχουν επιτεθεί 2 φορές (ήταν ντυμένη με το συγκεκριμένο στυλ και όχι με το καθημερινό της) και σώθηκε επειδή το παρατήρησαν κάποιοι περαστικοί. Είμαστε σε πολλά πράγματα ακόμη ζώα. Οκ, για τα κακά σχόλια δεν χρειάζεται να πω κατι, καθώς στην Ελλάδα κακολογούμε τους πάντες και τα πάντα.
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δυστυχώς zio πολλοί (και τονίζω το οι) φτάνουν σε αυτό το επίπεδο. Φίλη που ασχολείται με την ίδια μόδα με εμένα, της έχουν επιτεθεί 2 φορές (ήταν ντυμένη με το συγκεκριμένο στυλ και όχι με το καθημερινό της) και σώθηκε επειδή το παρατήρησαν κάποιοι περαστικοί. Είμαστε σε πολλά πράγματα ακόμη ζώα. Οκ, για τα κακά σχόλια δεν χρειάζεται να πω κατι, καθώς στην Ελλάδα κακολογούμε τους πάντες και τα πάντα. Είμαι περίεργος τι είδους μόδα είναι αλλά μάλλον δεν θα πεις Συμφωνώ για το ζώα.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Είμαι περίεργος τι είδους μόδα είναι αλλά μάλλον δεν θα πεις Συμφωνώ για το ζώα. Στο στέλνω σε pm.
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Να είναι πουθενά κλειδωμένη πάλι; Στο χρονοντούλαπο της ινσομνιακής ιστορίας. Αυτό το emoticon είναι σήμα κατατεθέν ρε φίλε! Όποιος και να το χρησιμοποιεί, πάντοτε θα μου θυμίζει Ντι Δεν μιλάω ο άλλος να βγαίνει γυμνός στον δρόμο, προφανώς εκεί κάτι δεν πάει καλα :S Του revolver του αρέσει να μη φοράει τίποτα η κοπέλα του ακόμα και κει όξω, καλά το είχα καταλάβει εδώ και καιρό ότι κάτι παίζει με αυτόν 6
DDevil Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Αυτό το emoticon είναι σήμα κατατεθέν ρε φίλε! Στο χρονοντούλαπο της ινσομνιακής ιστορίας. Όποιος και να το χρησιμοποιεί, πάντοτε θα μου θυμίζει Ντι Του revolver του αρέσει να μη φοράει τίποτα η κοπέλα του ακόμα και κει όξω, καλά το είχα καταλάβει εδώ και καιρό ότι κάτι παίζει με αυτόν Να με θυμάστε ρε κωλοπαιδα αν ποτε φυγω μην με ξεχνάτε!
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μην ανησυχείς ρε Ντι, μέσα από κάτι τέτοια θρετζ η μνήμη σου θα παραμένει ζωντανή! 1
g_alkis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Στο χρονοντούλαπο της ινσομνιακής ιστορίας. Amen to that
vrwmiaris Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δυστυχώς zio πολλοί (και τονίζω το οι) φτάνουν σε αυτό το επίπεδο. Φίλη που ασχολείται με την ίδια μόδα με εμένα, της έχουν επιτεθεί 2 φορές (ήταν ντυμένη με το συγκεκριμένο στυλ και όχι με το καθημερινό της) και σώθηκε επειδή το παρατήρησαν κάποιοι περαστικοί. Είμαστε σε πολλά πράγματα ακόμη ζώα. Οκ, για τα κακά σχόλια δεν χρειάζεται να πω κατι, καθώς στην Ελλάδα κακολογούμε τους πάντες και τα πάντα. Εάν δεν έκανε κάτι χοντρό, όπως το να πάει σε μουσουλμάνους χωρίς εκείνο το σεντόνι στο κεφάλι για ποιό λόγο να την κυνηγήσουν; Όσο ιδιαίτερο και εκκεντρικό να είναι
revolver1990 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Αυτό νομίζω δεν χρειάζεται να το βγάλει καν. 1
astrosunnefo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Του revolver του αρέσει να μη φοράει τίποτα η κοπέλα του ακόμα και κει όξω, καλά το είχα καταλάβει εδώ και καιρό ότι κάτι παίζει με αυτόν Ήταν διπλωματική η απάντησή του, Τριλοβίτη. Είδες; Δεν θα έμενε ιχνός ρούχου τις στιγμές που θα ήταν μαζί, ενώ έξω μπορεί να μην έπαιζε τίποτα σε εσώρουχα. χιχι Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι, revolver. 1
king2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Η συγκεκριμένη και ρασο να φοράει πάλι κολλάζει. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Εάν δεν έκανε κάτι χοντρό, όπως το να πάει σε μουσουλμάνους χωρίς εκείνο το σεντόνι στο κεφάλι για ποιό λόγο να την κυνηγήσουν; Όσο ιδιαίτερο και εκκεντρικό να είναι Στο δρόμο περπατούσε και τις 2 φορές και ερχόταν σε κάποια συνάντηση που καναμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα