Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό νομίζω δεν χρειάζεται να το βγάλει καν.

2 φερμουαρ χρειαζονται μονο ενα μπροστα ψηλα και ενα πισω χαμηλα

• Like 1
Δημοσ.

Όλα αυτά που λέτε, θα θέλατε να τα φοράει και έξω; Δηλαδή θα είσαστε άνετοι αν βγεί η κοπέλα σας με μίνι που να είναι πιο πολύ μπραζιλ και με πολύ βαθύ ντεκολτέ και 15 πόντους τακούνι; Δεν θα είσαστε όλη την ώρα να κοιτάτε πόσοι έχουν αρχίσει να την πέφτουν σε αυτή;

Δημοσ.

Το τακούνι (όσο σέξυ και να φαίνεται) κάνει κακό στην μέση, οπότε δεν έχω τέτοια απαίτηση από καμία. Το ίδιο και τα (στενά) τζιν στους άντρες (οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα).

Καλή η μόδα, αλλά όχι να κάνουμε ζημιά και στην υγεία μας.

Δημοσ.

Το τακούνι (όσο σέξυ και να φαίνεται) κάνει κακό στην μέση, οπότε δεν έχω τέτοια απαίτηση από καμία. Το ίδιο και τα (στενά) τζιν στους άντρες (οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα).

Καλή η μόδα, αλλά όχι να κάνουμε ζημιά και στην υγεία μας.

Νταξει ρε beda δε θα την πας 40km βαδην με το τακουνι! :D

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Νταξει ρε beda δε θα την πας 40km βαδην με το τακουνι! :D

Πάντως αυτό που λέει είναι σωστότατο, γενικώς αν φοράς τακούνια τακτικά π.χ δουλειά μπορεί να προκληθούν προβλήματα.

Δημοσ.

Στο δρόμο περπατούσε και τις 2 φορές και ερχόταν σε κάποια συνάντηση που καναμε.

Ε μπορεί να έπεσε σε κάνα τρελό, ότι και να φορούσε θα την έπεφτε.κακό timing θα ταν

Πάντως αυτό που λέει είναι σωστότατο, γενικώς αν φοράς τακούνια τακτικά π.χ δουλειά μπορεί να προκληθούν προβλήματα.

Γεπ, μπαλαρίνες η αθλητικά και σανδάλια πέδιλα τώρα με τις ζέστες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε μπορεί να έπεσε σε κάνα τρελό, ότι και να φορούσε θα την έπεφτε.κακό timing θα ταν

Δεν ήταν κακό timing, είναι η κακή νοοτροπία να στοχοποιούμε διαφορετικά άτομα.

2 φορές; Και τις 2 που ήταν ντυμένη με την ίδια μόδα;

Μετά και από το δεύτερο περιστατικό ερχόται πρώτα στο σπίτι κάποιας από εμάς που ασχολούμαστε με αυτό, ντυνεται και βγαίνουμε μαζί ώστε να μην είναι μόνη της.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γεπ, μπαλαρίνες η αθλητικά και σανδάλια πέδιλα τώρα με τις ζέστες

Εγώ το καλοκαίρι είμαι με τις πλατφόρμες έξω και με τις σαγιονάρες μόνο όταν πάω για μπάνιο :P

Δημοσ.

Το προσεγμένο ντύσιμο μετράει πολύ, ειδικά για την πρώτη εντύπωση... το έχω παρατηρήσει πολλές φορές. Τώρα αν τον άλλον τον ξέρεις χρόνια, ε οκ, ας έρθει και με βερμούδα/σαγιονάρες.

Το θεμα η αληθεια ειναι το εχασα μετα απο καποιο σημειο. Με το παραπάνω παντως δε θα συμφωνήσω.

Πρέπει ανα πασα στιγμη να είναι κανεις ή καμια καλα ντυμενος/η. Αλλιως δειχνεις οτι πρωτα απ ολα δε σεβεσαι τον εαυτο σου. Το ιδιο ισχυει και για την εμφανιση γενικα.

Αλλιως καπως ετσι παχαινουν πχ ολες μετα το γαμο.

Και καλη η πρωτη εντυπωση, αλλα μετα λουζεσαι το τερας του Λοχ Νες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το θεμα η αληθεια ειναι το εχασα μετα απο καποιο σημειο. Με το παραπάνω παντως δε θα συμφωνήσω.

Πρέπει ανα πασα στιγμη να είναι κανεις ή καμια καλα ντυμενος/η. Αλλιως δειχνεις οτι πρωτα απ ολα δε σεβεσαι τον εαυτο σου. Το ιδιο ισχυει και για την εμφανιση γενικα.

Αλλιως καπως ετσι παχαινουν πχ ολες μετα το γαμο.

Και καλη η πρωτη εντυπωση, αλλα μετα λουζεσαι το τερας του Λοχ Νες.

Το ντύσιμο δεν έχει καμία σχέση με την εξωτερική εμφάνιση και στη προκειμένη περίπτωση τα κιλά.

Καμία όμως.

Μπορεί να νοιάζεσαι πάρα πολύ για το σώμα σου, αλλά η μόδα και γενικώς το ντύσιμο να σου είναι τόσο βαρετό που απλώς να φοράς ό,τι να 'ναι.

Δημοσ.

Πάπια, άλλο είμαι πρόχειρα ντυμένος μια στο τόσο και άλλο συνέχεια. Άλλο τρώω σουβλάκια μια στο τόσο και άλλο τρώω κάθε μέρα σουβλάκια και παχαίνω μετά τον γάμο.

Αν αυτή η μια φορά όμως είναι η πρώτη φορά, ε εκεί «καις» την πρώτη εντύπωση και δεν το σώζεις μετά... ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά.

Επίσης, παίζει ρόλο και το περιβάλλον/περίσταση. Δεν είπε κανείς ότι θα πας π.χ. σε γάμο με βερμούδα/σαγιονάρες, αλλά μπορείς να πας για καφέ κάπου στην παραλία.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάπια, άλλο είμαι πρόχειρα ντυμένος μια στο τόσο και άλλο συνέχεια. Άλλο τρώω σουβλάκια μια στο τόσο και άλλο τρώω κάθε μέρα σουβλάκια και παχαίνω μετά τον γάμο.

Αν αυτή η μια φορά όμως είναι η πρώτη φορά, ε εκεί «καις» την πρώτη εντύπωση και δεν το σώζεις μετά... ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά.

Επίσης, παίζει ρόλο και το περιβάλλον/περίσταση. Δεν είπε κανείς ότι θα πας π.χ. σε γάμο με βερμούδα/σαγιονάρες, αλλά μπορείς να πας για καφέ κάπου στην παραλία.

Και όμως έχω δει σε γάμο, ηθοποιό που είχε έρθει με βερμούδα και σαγιονάρες και δεν κανω πλάκα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...