Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε υπάρχουν άτομα που βγάζουν 100k/χρόνο και με το ζόρι δηλώνουν 20k.

Και καλα κανουν.Αφου βρισκουν μαλακες να τους δικαιολογουν.

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν χαρίζω κάστανα πουθενά. Αυγά πρέπει να σπάσουν παντού για να παραχθεί ομελέτα... και στον δημόσιο τομέα και στον ιδιωτικό.

Από το 2018 που θα γίνουν οι δηλώσεις του 2017 (υποχρεωτική χρήση κάρτας για αφορολόγητο) θα δούμε πράματα και θάματα... σημειώστε το αυτό οι δύσπιστοι του «δεν υπάρχουν λεφτά για φόρους». Αυτή την στιγμή που μιλάμε υπάρχουν άτομα που βγάζουν 100k/χρόνο και με το ζόρι δηλώνουν 20k.

Φωτιά και τσεκούρι! Γιατί με τον πολιτισμό άκρη δεν βγάζεις! Οι μάσκες έχουν πέσει αρκετακα χρόνια τώρα,δεν γίνεται ένας μικρομεσαιος που δεν κόβει τίποτα να τον σκιζεις και τα @@ της μυκόνου να τα ξεσκονιζεις (ενίοτε γλυφοντας) με κάτι ψευτοπροστιμα της κοροϊδίας.

Δημοσ.

Σε ποια μαγαζια το εχεις παθει αυτο; Να ξερουμε και εμεις. Παντως οποτε πηγαινω σε εστιατοριο που δε δινει αποδειξη, προφανως και δε ξαναπαω.. Και επειδη δε φοβαμαι να λεω και ονοματα ( απορω γιατι κανεις σας δε λεει.. ) τρανταχτο παραδειγμα η λαδοκολλα στον Υμμητο. Εχω να παω κατι χρονια. Μου το ειχαν κανει 3 φορες στη σειρα, και καλα οτι εδωσαν αποδειξη και την εχασα εγω..

Επισης ποτε δεν δινουν αποδειξη τα βενζιναδικα οταν παω για να μου πλυνει το αμαξι ο μεταναστης που εχουν. Δε ξερω εαν ειναι νομιμο κατι τετοιο και εαν μπορω να ζητησω αποδειξη για αυτη την πληρωμη που κανω. Οποιος ξερει, ας με διαφωτισει..

Τελος, υπαρχει συγκεκριμενο περιπτερο που δε μου εχει δωσει ποτε αποδειξη, και οποτε μπορω το αποφευγω, αν και ειναι διπλα στο σπιτι μου. Βεβαια να πω την αληθεια ντρεπομαι να ζητησω αποδειξη για 1,2,3 ευρω.. Αλλα θα επρεπε κανονικα.. Το ξερω.. Παντα κανει οτι κατι παταει στη μηχανη της αποδειξης και καλα να ειναι ετοιμη εαν την ζητησει καποιος.. Αλλα ποτε δε δινει κατι, ουτε βγαινει αποδειξη απο το μηχανημα.. Ειναι το περιπτερο τερμα πανω εμπεδοκλεους με Π. Τσαλδαρη.

Οταν αγοραζουμε paysafe ή καρτα για κινητο, ζηταμε αποδειξη;

Επειδη ειμαστε λιγο-πολυ ολοι μπερδεμενοι με το θεμα των αποδειξεων.  Ποιες αποδειξεις μπορουμε να χρησιμοποιουμε απο εδω και περα; Μου ειπαν μονο οσες γινονται μεσω καρτας. Ισχυει κατι τετοιο;

Εαν ναι, τοτε ποιος ο λογος να ζηταμε αποδειξη; Απο τη στιγμη που οταν μας τη δωσουνε θα την πεταξουμε. Ή μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε καπου;

Επισης, ξερετε σε ποιες αγορες μπορει να χρησιμοποιηθει η καρτα; Την χρησιμοποιω μονο σε σουπερ-μαρκετ. Γινεται πχ στα περιπτερα για μικροπραγματα; Στα βενζιναδικα;

Ξερετε ποιες αποδειξεις κραταμε; Οταν κανουμε αγορα με πιστωτικη καρτα ( πχ στα σουπερμαρκετ ) μου δινουν 2 αποδειξεις. Μια απο το μαγαζι και μια απο την καρτα. Κραταω και τις δυο;

Σχετικα με το Φ.Π.Α. τωρα, εαν ο αλλος μου κανει εκπτωση, τοτε ας μη μου κοψει αποδειξη. Και οι δυο κερδισμενοι θα βγουμε τοτε. Αλλα ποτε δε το κανει κανενας.

Απο την αλλη να μου πεις, εγω θα σωσω την Ελλαδα με το να ζηταω αποδειξη απο το delivery και το περιπτερο; Εδω χιλιαδες ευρω καθε νυχτα φευγουν μαυρα στα νυχτερινα κεντρα.. Εκει και εαν γινεται χαμος..

Μας αξιζουν τα χειροτερα, δυστυχως.. Ενας αφανισμος ειναι ο,τι πρεπει.

Θελω να μου πειτε ολοι εσεις που λετε να μη ζηταμε αποδειξεις, τι επαγγελεστε;

Εσυ ψηλε μου τι επαγγελεσαι?Σταυροφορος μαζι με την μπασκετμπαλφαν? :P

Δημοσ.

Σχετικα με το Φ.Π.Α. τωρα, εαν ο αλλος μου κανει εκπτωση, τοτε ας μη μου κοψει αποδειξη. Και οι δυο κερδισμενοι θα βγουμε τοτε. Αλλα ποτε δε το κανει κανενας.

επιβεβαιώνεται αυτό που λέω για όλους,

στα τέτοια μας οι νόμοι και το κράτος.αν είναι να βουτήξουμε κι εμείς στο μέλι όλα καλά. δε βλέπουμε κάτι παράνομο.

αν όμως βουτήξει μόνο ο άλλος τότε θυμόμαστε την κλεψιά του.

όχι ότι μας νοιάζει που κλέβει το κράτος αλλά μας χαλάει που δε τρώμε κι εμείς. (για την ιστορία, δε θεωρείται κλεψιά αλλά λέμε τώρα..)

σαν έναν φίλο μου που έβριζε τους ΔΥ και προσπαθούσε κι αυτός με πλάγια μέσα να διοριστεί.

(δε τα κατάφερε όμως).

στην ουσία τον χαλούσε που δεν ήταν κι αυτός στο club

Επισκέπτης
Δημοσ.

χαχαχαχαχα

Τι να κάνουμε, σε κάποιους δεν μας αρέσει η ανομία :S

Δημοσ.

Από το 2018 που θα γίνουν οι δηλώσεις του 2017 (υποχρεωτική χρήση κάρτας για αφορολόγητο) θα δούμε πράματα και θάματα... σημειώστε το αυτό οι δύσπιστοι του «δεν υπάρχουν λεφτά για φόρους».

Τι ακριβως εννοεις; Θα παταχθει η φοροδιαφυγη; Η λογικα λεει ναι, αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος..

Εκτος αν φτασουμε στο σημειο να πληρωνουμε μεσω καρτας και να μας δινουν ψευτικες αποδειξεις απο μουφα μηχανηματα.. Ασε που παντα υπαρχει και ο φοβος μη σου κλεψουν με καποιο τροπο τα χρηματα απο τη καρτα ή μηπως δει το pin καποιος..

Δημοσ.

Τι ακριβως εννοεις; Θα παταχθει η φοροδιαφυγη; Η λογικα λεει ναι, αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος..

Εκτος αν φτασουμε στο σημειο να πληρωνουμε μεσω καρτας και να μας δινουν ψευτικες αποδειξεις απο μουφα μηχανηματα.. Ασε που παντα υπαρχει και ο φοβος μη σου κλεψουν με καποιο τροπο τα χρηματα απο τη καρτα ή μηπως δει το pin καποιος..

Πολύ πολύ λιγότερες οι πιθανότητες να γίνει υποκλοπή στοιχείων κάρτας από ότι να σου κλέψουν μετρητά όταν τα βγάζεις από το atm :S

Και να δεν το pin, χωρίς την κάρτα τι θα κάνει;

Εκτός ότι ακυρώνονται στο λεπτό...

Δημοσ.

Τοσες σελίδες για κατι τοσο μιζερο.

Στο τηλ οταν κανετε την παραγγελία ή στις σημειώσεις της παραγγελίας στο ίντερνετ, ζητάτε να σας φέρουν και την αποδειξη.

Γιατί το κανετε τοσο δύσκολο;

5212571.jpg

Δημοσ.

Τοσες σελίδες για κατι τοσο μιζερο.

Στο τηλ οταν κανετε την παραγγελία ή στις σημειώσεις της παραγγελίας στο ίντερνετ, ζητάτε να σας φέρουν και την αποδειξη.

Γιατί το κανετε τοσο δύσκολο;

επίσης να ζητάμε να μη φτύσουν και τίποτα μέσα, δε ξέρεις ποτέ..

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εκτος αν φτασουμε στο σημειο να πληρωνουμε μεσω καρτας και να μας δινουν ψευτικες αποδειξεις απο μουφα μηχανηματα..

Όχι μούφα αλλά κάτι παρόμοιο με αυτό. :P

http://www.capital.gr/story/3125446

Δημοσ.

επίσης να ζητάμε να μη φτύσουν και τίποτα μέσα, δε ξέρεις ποτέ..

Χαχαχ. Θα το κανεις σαν το κινεζομαγαζο, που κατω απο καθε κινητο εχει γραψει ο καθενας σεντονι με οδηγιες; Πληζ ρουτ δε ντιβαης εντ αντ γκουγκλ πλεη;

• Like 3
Δημοσ.

Δίλημμα. Σουβλακι μετριο (7/10) με απόδειξη. Η αψογο χωρις αποδειξη. Εγώ τεινω στο 2ο.

Και ναι, απλά θα επεμενα για την αποδειξη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...