Gkostas2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Παίδες τα ελλειματα κλπ δεν δημιουργήθηκαν επειδή δεν κόβει απόδειξη ο φούρνος της γειτονιάς και γενικά είναι γελοίο να υπάρχει 24% ΦΠΑ στα πάντα! Δεν γίνεται να πληρώνεις 24% ΦΠΑ για μια σοκολάτα και τον ίδιο για μια τηλεόραση. Γενικά ο ΦΠΑ πρέπει να είναι κλιμακωτός και να αυξάνεται σε προϊόντα που για να τα αγοράσει ο άλλος ειναι διατεθημένος να πληρώσει τριπλασιο ποσό. Απο κει και πέρα, προσωπικά θα ζητήσω απόδειξη σε ποσά 80 ευρώ και πάνω, αν και συνήθως εκεί μου δίνουν απο μόνοι τους. Σπάνια μου εχει τύχει κάποιος που αγόρασα κάτι ακριβό να μην μου κόψει απόδειξη (κυρίως σε ενοικιαζόμενα το έχω πάθει και εκεί το έχω απαιτήσει). Απο κει και πέρα σε τυρόπιτες κλπ, το θεωρώ και κοροϊδία στο 1.5 ευρώ, τα 50 να είναι φόρος. Γενικά στην ελλάδα έχουμε το πιο ηλίθιο φορολογικό σύστημα! Έχει αφορολόγητο ο κάθε εφοπλιστής, και φορολογούν απο το 1ο ευρώ τον φίλο πχ που έχει φροντηστήρια και το ψυλικατζίδικο της γειτονιάς και μου βάζουν 24% ΦΠΑ στο σουβλάκι και την τυροπιτα λες και με τα 50λεπτα θα χτυπήσουμε την φοροδιαφυγή 2
elenit24 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 εγώ οταν ζητάω απόδειξη το κάνω κυριώς απο μαγαζιά που βλέπω οτι βγάζουν.ας πω την μια περιπτωση, είχα πάει σε ενα νησάκι σε κάποιο παραλίγο beach bar για ολες τις ωρες για ολες τις ηλικιες και κατσαμε και φαγαμε,απλά φθηνά πράγματα,για όλη την παρέα μας ειχε βγει κανα 50ευρω, και της λεμε να πληρωσουμε για να φυγουμε? και λεει ναι, οριστε, και μας εδωσε το χαρτι που τα εγραφε, της λεω"θελω αποδειξη" μου λεει "μα σας τα εχω γραψει ολα εκει αναλυτικα" και εγώ της λέω θέλω απόδειξη.περιμένουμε, την ξαναφωνάζω της λεω που ειναι η απόδειξη? λεει θέλει ώρα να χτυπηθεί ,γιατι της λεω κλειστό ειναι το μηχάνιμα? δεν απάντησε, την κοίταγα καλά καλά μετά απο κανένα 20λεπτο μου την έφερε .Το ίδιο επαναλήφθηκε σε γνωστό ρακομελάδικο στο αιγάλεω , που ζήτησα απόδειξη 3-4 φορές και δεν την φέρναν και κοιταγαν και με στραβο μάτι.
xpapias Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Εκει ειναι που σηκωνεσαι - και με το νομο - να φύγεις! Και ξαφνικα το πράγμα παίρνει ενδιαφερουσα τροπη. Η μηχανη φτιαχνει. Ο σερβιτόρος σκθζεται να σε εξυπηρετησει. Σβηνει εκεινο το μ#λ% κας που εγραφε το κουτελο σου! 1
Gkostas2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Το θεμα ειναι να συμβεί αυτό σε τίποτα "μαγαζιά" της παραλιακής, στυλ Ακρωτήρι, Nalu κλπ... Εκεί αν φύγεις σε έχει περιλάβει ο μπράβος του μαφιόζου και έχεις πάει στο Ασκληπιείο λίγο πιο κάτω... Το λέω απο προσωπική εμπειρία του ξαδέρφου μου, που ζήτησε απόδειξη σε ένα πολύ γνωστό ξενυχτάδικο της παραλιακής (προς βουλιαγμένη...) και μετά την δεύτερη φορά, έσκασαν μέσα 3 μπράβοι (ασφάλεια του μαγαζιού όπως του είπε η γκαρσόνα) τον πήραν σηκωτό στην άκρη, του λέγαν γιατί δημιουργεί πρόβλημα στο μαγαζί και να σηκωθεί να φύγει αν θέλει αύριο να χρησιμοποιεί τα πόδια και τα χέρια του... Εκεί είναι που λες ότι θέλει κάψιμο το κωλοχανείο, αλλά οι "ιδιοκτήτες" εχουν τις πλάτες μαφιόζων και δημάρχων... 1
xpapias Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Εκει ειναι που εχεις τον φιλο "καβατζα" (της AMAN teleshopping) που παιρνει τηλεφωνο αστυνομία και ΣΔΟΕ ταυτόχρονα. Και τροχαια για τους παρκαδορους. Ε δε μπορει να τα εχει καλα με ολους ο τυπος! Παντως κατι μαγαζια της παραλιακης, για σπάσιμο, πέρυσι, εκοβαν παντα αποδειξεις. Δεν μου ειχε τυχει να μη μου κοψουν. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Το θεμα ειναι να συμβεί αυτό σε τίποτα "μαγαζιά" της παραλιακής, στυλ Ακρωτήρι, Nalu κλπ... Εκεί αν φύγεις σε έχει περιλάβει ο μπράβος του μαφιόζου και έχεις πάει στο Ασκληπιείο λίγο πιο κάτω... Το λέω απο προσωπική εμπειρία του ξαδέρφου μου, που ζήτησε απόδειξη σε ένα πολύ γνωστό ξενυχτάδικο της παραλιακής (προς βουλιαγμένη...) και μετά την δεύτερη φορά, έσκασαν μέσα 3 μπράβοι (ασφάλεια του μαγαζιού όπως του είπε η γκαρσόνα) τον πήραν σηκωτό στην άκρη, του λέγαν γιατί δημιουργεί πρόβλημα στο μαγαζί και να σηκωθεί να φύγει αν θέλει αύριο να χρησιμοποιεί τα πόδια και τα χέρια του... Εκεί είναι που λες ότι θέλει κάψιμο το κωλοχανείο, αλλά οι "ιδιοκτήτες" εχουν τις πλάτες μαφιόζων και δημάρχων... Στο Nalu ΠΑΝΤΑ μου κοβουν απόδειξη και στο Penarrubia.
Gkostas2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Στο Nalu ΠΑΝΤΑ μου κοβουν απόδειξη και στο Penarrubia. Δεν είπα για τα συγκεκριμένα μαγαζιά,είπα τύπου... Αυτά δλδ που είναι πάνω στην ακτή στην παραλιακή και ανέφερα πως ειναι προς Βουλιαγμένη, το συγκεκριμένο που έγινε η μανούρα. Για να μην γίνει κάποια παρεξήγηση. Και γω οταν πήγα στο Nalu, κανονικά μου έκοψαν απόδειξη.
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Το θεμα ειναι να συμβεί αυτό σε τίποτα "μαγαζιά" της παραλιακής, στυλ Ακρωτήρι, Nalu κλπ... Εκεί αν φύγεις σε έχει περιλάβει ο μπράβος του μαφιόζου και έχεις πάει στο Ασκληπιείο λίγο πιο κάτω... Το λέω απο προσωπική εμπειρία του ξαδέρφου μου, που ζήτησε απόδειξη σε ένα πολύ γνωστό ξενυχτάδικο της παραλιακής (προς βουλιαγμένη...) και μετά την δεύτερη φορά, έσκασαν μέσα 3 μπράβοι (ασφάλεια του μαγαζιού όπως του είπε η γκαρσόνα) τον πήραν σηκωτό στην άκρη, του λέγαν γιατί δημιουργεί πρόβλημα στο μαγαζί και να σηκωθεί να φύγει αν θέλει αύριο να χρησιμοποιεί τα πόδια και τα χέρια του... Εκεί είναι που λες ότι θέλει κάψιμο το κωλοχανείο, αλλά οι "ιδιοκτήτες" εχουν τις πλάτες μαφιόζων και δημάρχων... Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά αυτά τα μαγαζιά είναι ο ορισμός της παρανομίας, δεν νοείται να πας να ζητήσεις απόδειξη εκεί. Είναι σαν να ζητάς να σου κόψει παραστατικό ο πρεζέμπορας για την πρέζα που πήρες. Στριπτιτζούδες μπράβοι και λοιποί, όλοι με μαύρα αμοίβονται και τα πάντα σχεδόν είναι παράνομα.
ca6mio Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Αν το είχε φίλος σας - κολλητός σας - συγγενής σας το σουβλατζίδικο θα κάνατε φασαρία ή καταγγελία; Σοβαρά το ρωτάω. Το λυπηρό είναι πως και αρκετοι γνωστοί έχουν την ίδια πολιτική στις αποδείξεις. Γι'αυτό πολλες φορές προτιμώ ξένους αλλα σωστούς επαγγελματίες.
Luxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 και μου βάζουν 24% ΦΠΑ στο σουβλάκι και την τυροπιτα λες και με τα 50λεπτα θα χτυπήσουμε την φοροδιαφυγή Κατι εκατονταδες χιλιαδες τυροπιτες, και αλλα τοσα σουβλακια, και αλλα τοσα πακετα τσιγαρα κ.ο.κ αγοραζονται καθε ημερα.. Υπολογισε λιγο τα 50λεπτα και μετα πολλαπλασιασε τα επι 30 που εχει ο μηνας.. Καποιο αστρονομικο ποσο φανταζομαι. 1
Hellaslover Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 -Ναι για τη παραγγελια πηρα, να προσθεσω κατι; Μπορω να εχω την αποδειξη;-Φιλε το παιδι εφυγε..-Α, εννοειτε ειναι στο δρομο;-Οχι, πεθανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις