Faeton Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Toυρισμός=Σεξοτουρισμός; ναι γιατι εκεί οδηγούν οι φτηνές τιμές μεγάλη ανάγκη για έσοδα χωρίς πλάνο και οι λάθος τουρίστες εκτός αν νόμιζες ότι και στην Ταϊλάνδη κτλ είπαν "βρε δεν ξεκινάμε σεξοτουρισμό να δούμε πως θα βγει η δουλειά;" ειναι κάτι σαν τα πόκεμον ο σεξοτουρισμός ειναι η εξέλιξη του φθηνοτουρισμού σε φτωχή χώρα. ήδη ψιλοαρχίζει δηλαδή η φάση να πάει προς τα εκεί (ένα απο τα πολλά δείγματα είναι ας πουμε οι αγγελίες στα νησιά για δουλειά το 95% έχουν τιτλο που ξεκινάει με "ζητείται εμφανίσιμη κοπέλα...." )αλλά θέλουμε μια δεκαετία ακόμη πιστεύω σταθερής πολιτικής 2
efo355 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Εγώ βλέπω ότι ή πλειοψηφία μεγάλωσε με το όνειρο του δημοσίου και τώρα το μόνο που μπορούν να σκεφτούν είναι να πουλάνε καφέδες ή εξωτερικό. Υπάρχουν ακόμα προσοδοφόρα επαγγέλματα αλλά έχει κούραση παιδιά το μεροκάματο. Όσο για το παλικάρι με τα παγωτά φαίνεται να έχεις κάνει καλή κίνηση έξω από τα τετριμμένα και μακάρι να πας καλά και στο μέλλον.
Faeton Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 ναι και εμένα μου άρεσε η ιδέα με τα παγωτά (βέβαια με το που σκέφτομαι οτι θα γίνει αυτό το νέο "κρεπάδικο" και ο καθένας να ανοίγει ενα τέτοιο πάλι απογοητεύομαι) υπάρχουν πολλά προσοδοφόρα επαγγέλματα ποιος ασχολείται να τα κάνει όμως... η δουλειά για να την κάνει Έλληνας πρέπει α) να έχει σχεδόν μηδενικά έξοδα β) να έχει σχεδόν μηδενικό ρίσκο γ) η πολυπλοκότητα της να περιορίζεται σε κινήσεις τύπου βάζω ζάχαρη νερό καφέ και το ψήνω βάζω μείγμα και το ψήνω βάζω έτοιμο σφολιατοειδές και το ψήνω κτλ.... δηλαδή κάτι που μέσα σε 1 μέρα να μπορείς να μάθεις να το κάνεις (τόσο έχουμε διάθεση να επενδύσουμε νοητικά για να κάνουμε κάτι) Γιαυτό και όλα τα μαγαζάκια μοιάζουν μεταξύ τους (με εξαίρεση πολύ μεγάλες πόλεις αλλά και εκει το 90% μοιάζει το ένα με το άλλο) η επιχειρηματικότητα μας είναι generic όπως θα λέγανε οι Αμερικάνοι. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 θέλουμε μια δεκαετία ακόμη πιστεύω σταθερής πολιτικής Ok μένει να το δούμε μεγάλε γκουρού του σεξοτουρισμού! Εδώ είσαι κι εδώ είμαι, να δεις που σε λίγο καιρό θα δούμε και πούμα στον Υμηττό. 1
saxos55 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ok μένει να το δούμε μεγάλε γκουρού του σεξοτουρισμού! Εδώ είσαι κι εδώ είμαι, να δεις που σε λίγο καιρό θα δούμε και πούμα στον Υμηττό. Αγαπητέ TriLoBiTe ξέχασες μου φαίνεται το άρθρο των κορυφαίων The London Times που αναπαράχθηκε κι απ'τα δικά μας εξέχοντα μέσα περί φοιτητριών που εκπορνεύονταν «για μια τυρόπιτα».
Faeton Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ok μένει να το δούμε μεγάλε γκουρού του σεξοτουρισμού! Εδώ είσαι κι εδώ είμαι, να δεις που σε λίγο καιρό θα δούμε και πούμα στον Υμηττό. Ρε "καλέ μου άνθρωπε" αφού δεν έχεις ιδέα το θράσος για ειρωνεία που το βρίσκεις; Νομίζεις ότι ο σεξοτουρισμός ειναι κάποια επιστημονική κατηγορία ή κάποια επίσημη έκφραση; urbania λέξη ειναι! Νομίζεις ότι υπάρχει έστω μια χώρα που να θέλησε να προωθήσει σεξοτουρισμό; πχ είπαν "όχι εμεις τον <<απλό>> τουρισμό δεν τον θέλουμε εμεις θέλουμε σεξοτουρισμό" Στα χνάρια τους βαδίζουμε "τυχερέ μου" ... μια σειρά απο patterns ειναι τους φτάνουμε σε λίγο! Είναι απλά θέμα χρόνου. Ξέρεις γενικά πoια είναι η έννοια του τουρισμού η χρησιμοποιείς αυτή που έμαθες στην αυλίτσα του σπιτιού σου και νομίζεις ότι αυτό ειναι το στάνταρ για τον τουρισμό; (θάλασσα το καλοκαίρι) Ξέρεις ότι απλές πόλεις στο εξωτερικό έχουν περισσότερο τουρισμό απότι ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ; (πχ λονδίνο 56 εκατομμύρια τουρίστες, Παρίσι 36 εκατομμύρια κτλ και εμείς αν φτάσουμε τα 27 εκατομμύρια για ΟΛΗ την Ελλάδα θα βαράμε καμπάνες και θα ανάβουμε πυροτεχνήματα) Ξέρεις γιατι; γιατι τουρισμός δεν ειναι η θάλασσα ούτε οι αρχαίες πέτρες (καλά ειναι να τα έχεις αυτά δεν λέω) τουρισμός δεν ειναι τοσο το παρελθόν όσο το παρόν! ειναι η κουλτούρα και ο τωρινός πολιτισμός εγώ δεν θα πάω las vegas (25 εκατομμύρια τουρίστες μόνη η πόλη αυτή όχι όλη η ΗΠΑ φυσικά) για να δω αρχαίες πέτρες ούτε για κολυμπήσω στην θάλασσα θα πάω για να τζογάρω για να δω διάσημους για να κάνω την τρέλα μου και να γνωρίσω την αμερικάνικη κουλτούρα Το ίδιο και στο Παρίσι κτλ Στην ελλάδα τι να κάνω να περάσω απο τους σκουπιδόδρομους; και τι έγινε; έστω και στα κυκλαδονήσια κτλ ωραία ειναι άσπρο και μπλε... και μετά τι; να πάω στην ταβέρνα του κυρ μήτσου να μου σερβίρει κεμπάπ (ξένο πιάτο ) απο γάτα και να μου πιάσει τον κώλο; (και επειδή ξέρω ότι μονο απο αυτό θα αρπαχτείς για να απαντήσεις και θα πάθεις επιλεκτικό αλτσχάιμερ για τα υπόλοιπα που λέω σίγουρα υπάρχουν και ταβέρνες καλές με ελληνικό φαΐ αλλά δεν ειναι εκει το θέμα ειδικά όταν μιλάμε συνολικά για ελλάδα!) Ποια κουλτούρα θα βρει εδώ; ενα μιξ ξενολαγνείας και FAKE είμαστε θα πάει σε ενα μαγαζί με τουριστικά θα βρει χίλιες δυο αηδίες άκυρες τράπουλες με αρχαίες τσόντες κτλ και γενικά ενα μιξ πάρε πάρε 2 ευρώ... μέχρι και τα τσολιαδάκια που πουλάμε δεν τα έχει φτιάξει καμιά θίτσα στην πεντάπολη Λάρισας αλλα ειναι MADE IN CHINA (Η λαμογιά του έλληνα εκει δεν μας πιάνει όμως να σβήσουμε έστω το "made in china" γιατι στα @@ μας... την πλαστική κινεζιά να πουλήσουμε -που παίζει να μην φοράει καν age appropriate φουστανέλα κτλ - να τους δαγκώσουμε να βγει το μεροκάματο και ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετα απο την απομάκρυνση εκ του ταμείου..) ΟΛΑ FAKE ότι φαίνεται να πουλάει σπρώχνουμε και μάλιστα με τον πιο αισχρό τρόπο σαν να ήμασταν μια τεράστια λαϊκή αγορά παρε παρε.... πας στο μοναστηράκι για να φας όχι γυρο ή σουβλάκια αλλά ΚΕΜΠΑΠ και ΝΤΟΝΕΡ και για να ακούσεις πλανόδιους μουσικους ζητιάνους να φαλτσάρουν ενα ΞΕΝΟ κομμάτι που όταν τελειώνει το λενε απο την αρχή (ιταλικά,ισπανικά αγγλικά σχεδόν ΠΟΤΕ ελληνικά) και μετά να απλώνουν το χέρι μες στην μούρη σου. Αχ αυτό το κλασσικό αυθεντικό ελληνικό άρωμα της αθήνας στην καρδιά της πόλης Απο την μία έχουμε λοιπόν την μηδενική σχεδόν κουλτούρα και την απόγνωση να σπρώξουμε ότι νάναι 5 νάναι αρκεί να φάμε τον τουρίστα για να βγεί κανα φραγκάκι. Απο την άλλη η φτώχεια μεγαλώνει Απο την τρίτη μεγάλοι επιχειρηματίες κάνουν τεράστιες υποδομές με φτηνά προγράμματα all inclusive (που θα φέρουν τον εντελώς λάθος κόσμο που θα κυνηγάει την φτηνή εμπειρία... λαικούρα να φύγουμε) και τι θα κάνει ο λαός πιστεύεις για να προσελκύσει κάνα ψιλό; μιας και τα περισσότερα θα τα φάνε οι μεγάλοι καρχαρίες οι τιμές στην Ελλάδα θα ανεβαίνουν το ίδιο και η φορολογία κτλ; Η χώρα μας κυριολεκτικά ειναι σαν μια γκόμενα που βγάζει το βυζί απο έξω για να την ακολουθήσεις δείχνοντας "2" μετά δάχτυλα της για να δηλώσει την τιμή της (αν μπορούσαμε να εξανθρωπίσουμε την κατάσταση του τουρισμού πόλεων και χωρών) ενώ οι άλλες ουτε καν που κάνουν κάτι ειναι ο εαυτός τους και απλα κάνουν την δουλειά τους και γιαυτό ειναι γοητευτικές. Έτσι γεννιέται η ουρμπανιά που την ονομάζεις "σεξοτουρισμό" όταν ο μικρός επιχειρηματίας δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους καρχαρίες επικρατεί φτώχεια και η κουλτούρα έχει πάτο και τα πάντα ειναι ξενολαγνικά (δεν ειναι τυχαίο που και στην Ταϊλάνδη στους δρόμους της φωτό που έδειξα βλέπεις ΚΕΜΠΑΠ και όχι ντόπιο φαΐ... ) http://www.wouk.org/...in Thailand.pdf ούτε στο άλλο μου απάντησες (αν και μπορώ να σου πω καμιά δεκαριά άλλους δείκτες θα παραμείνω πρώτα σε αυτόν να τον απαντήσεις και μετά θα πάω στα άλλα) γιατι στα νησιά μας στις αγγελίες για δουλειά η συντριπτική πλειοψηφία των αγγελιών έχει τίτλο "ζητείται νέα εμφανίσιμη κοπέλα";
bluesattack Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Λοιπόν, το παγωτό το πουλάει με το κυπελάκι ή χωνάκι. Δεν βάζει μπάλες, αλλά γενναίες δόσεις με σπάτουλα. Είναι πολύ περισσότερο παγωτό, σε σχέση πχ με Δοδώνη, το οποίο θεωρώ πανάκριβο, ενώ είναι "σπιτικό". Τα παγωτά, 20 διαφορετικές γεύσεις με μια να είναι σε προσφορά κάθε μέρα (2 ευρώ το κυπελάκι), τα φτιάχνει μπροστά στους πελάτες. Η μηχανή δηλαδή δουλεύει και ετοιμάζει τα επόμενα. Περιττό να πω ότι γίνεται χαμός και ουρά από τους τουρίστες, αλλά και από τους ντόπιους, οι οποίοι βέβαια το χειμώνα δεν είναι πάνω από 500. Το χειμώνα δουλεύει με καφέδες στο χέρι κυρίως (1.5 ευρώ ο illy, δική του εισαγωγή από Ιταλία στο μισό κόστος) αλλά και με τούρτες γενεθλίων, ως μονοπώλιο στο νησάκι. Δηλαδή μένει και το χειμώνα εκεί και ακόμα και τότε, δεν έχει ζημία, αλλά κέρδος, προσθέτοντας στο peak του κέρδους του από την καλοκαιρινή σεζόν. Εδώ ήταν πωλητής σε μαγαζί και απολύθηκε. Το μόνο του θέμα είναι το σχολείο για τα παιδιά του, καθώς σε τόσο μικρά μέρη συχνά υπάρχει ένας ή δύο δάσκαλοι για όλες τις τάξεις ταυτόχρονα, το οποίο για μένα είναι καταστροφή για τα παιδιά. Βέβαια αυτά είναι ακόμα μωρά. Ο άνθρωπος έφυγε και σώθηκε. Αλλά μικρό νησί το χειμώνα, είναι ΠΟΛΥ δύσκολο, ειδικά αν συμβεί κάτι. Μην με ρωτήσετε νησί, γιατί δεν θα πω. Μπραβο του.Μονος του το δουλευεις η με την γυναικα του/υπαλληλους ?
mrfan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μια εμφανίσιμη κοπέλα δεν είναι απαραίτητο να εκπορνεύεται. Είναι το ίδιο να σου σερβίρει τον καφέ ένας 40χρονος κοιλαράς με μία 20χρονη κοπελίτσα;; Συμφωνώ σε κάποια από αυτά που λες αλλά το "εμφανίσιμη κοπέλα" δεν είναι κακό
bedazzled Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 έτσι να το πιάσουμε γερά και να γίνουμε σαν όλες τις άλλες φτωχές χώρες πουστηρίζονται στον τουρισμό Αυτές θα ειναι οι κόρες ή οι εγγονές μας (ανάλογα με το πόσο γρήγορα θα μπει το νέο μνημόνιο) και οι φίλες τους !! τι υπερίφανους που θα μας κάνουν! είχε πολλούς τουρίστες σήμερα κόρη μου; μπράβο μπράβο φέρε το κομμάτι ψωμί που έβγαλες να το φυλάξω για αύριο δεν το χρειάζεσαι σήμερα έφαγες αρκετή πρωτεΐνη... Όταν ο Έλληνας πήδαγε τις κόρες/εγγονές άλλων από το ανατολικό μπλοκ στα 90s που η Ελλάδα θεωρούνταν η Ελβετία των Βαλκανίων, τότε ήταν καλά δηλαδή; Όπως μας συμφέρει; Ξέρεις τι λένε... θα γυρίσει ο τροχός, θα γ*****ι κι ο φτωχός. Η αλαζονεία οδηγεί στην ύβρη και η ύβρη στην νέμεση. Ας προσέχαμε. Μνημόνιο forevah. ΥΓ: Faeton = Mr_Proper ? Τι γίνεται εδώ μέσα... 1
Lucifer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 ειναι κάτι σαν τα πόκεμον ο σεξοτουρισμός ειναι η εξέλιξη του φθηνοτουρισμού σε φτωχή χώρα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 ΥΓ: Faeton = Mr_Proper ? Τι γίνεται εδώ μέσα... Είσαι party pooper... 3
SlickNick Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Όταν ο Έλληνας πήδαγε τις κόρες/εγγονές άλλων από το ανατολικό μπλοκ στα 90s που η Ελλάδα θεωρούνταν η Ελβετία των Βαλκανίων, τότε ήταν καλά δηλαδή; Όπως μας συμφέρει; Ξέρεις τι λένε... θα γυρίσει ο τροχός, θα γ*****ι κι ο φτωχός. Η αλαζονεία οδηγεί στην ύβρη και η ύβρη στην νέμεση. Ας προσέχαμε. Μνημόνιο forevah. Εγώ που δεν πήδαγα Ρωσσίδες τα 90ς επιτρέπεται να μην γίνει η κόρη μου πουτάνα η με πιάνει η εθνική ενοχή και δεν έχω δικαίωμα να παραπονιέμαι; 3
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μια εμφανίσιμη κοπέλα δεν είναι απαραίτητο να εκπορνεύεται. Είναι το ίδιο να σου σερβίρει τον καφέ ένας 40χρονος κοιλαράς με μία 20χρονη κοπελίτσα;; Συμφωνώ σε κάποια από αυτά που λες αλλά το "εμφανίσιμη κοπέλα" δεν είναι κακό Βασικά είναι γιατί αποκλείει τους άνδρες από αρκετά επαγγέλματα, αλλά βέβαια όταν πηγαίνει ο άλλος στην καφετέρια για τη σερβιτόρα και όχι για τον καφέ πως να μην καταντήσει έτσι το πράγμα;
saxos55 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Λοιπόν, το παγωτό το πουλάει με το κυπελάκι ή χωνάκι. Δεν βάζει μπάλες, αλλά γενναίες δόσεις με σπάτουλα. Είναι πολύ περισσότερο παγωτό, σε σχέση πχ με Δοδώνη, το οποίο θεωρώ πανάκριβο, ενώ είναι "σπιτικό". Τα παγωτά, 20 διαφορετικές γεύσεις με μια να είναι σε προσφορά κάθε μέρα (2 ευρώ το κυπελάκι), τα φτιάχνει μπροστά στους πελάτες. Η μηχανή δηλαδή δουλεύει και ετοιμάζει τα επόμενα. Περιττό να πω ότι γίνεται χαμός και ουρά από τους τουρίστες, αλλά και από τους ντόπιους, οι οποίοι βέβαια το χειμώνα δεν είναι πάνω από 500. Το χειμώνα δουλεύει με καφέδες στο χέρι κυρίως (1.5 ευρώ ο illy, δική του εισαγωγή από Ιταλία στο μισό κόστος) αλλά και με τούρτες γενεθλίων, ως μονοπώλιο στο νησάκι. Δηλαδή μένει και το χειμώνα εκεί και ακόμα και τότε, δεν έχει ζημία, αλλά κέρδος, προσθέτοντας στο peak του κέρδους του από την καλοκαιρινή σεζόν. Εδώ ήταν πωλητής σε μαγαζί και απολύθηκε. Το μόνο του θέμα είναι το σχολείο για τα παιδιά του, καθώς σε τόσο μικρά μέρη συχνά υπάρχει ένας ή δύο δάσκαλοι για όλες τις τάξεις ταυτόχρονα, το οποίο για μένα είναι καταστροφή για τα παιδιά. Βέβαια αυτά είναι ακόμα μωρά. Ο άνθρωπος έφυγε και σώθηκε. Αλλά μικρό νησί το χειμώνα, είναι ΠΟΛΥ δύσκολο, ειδικά αν συμβεί κάτι. Μην με ρωτήσετε νησί, γιατί δεν θα πω. Μια διευκρίνιση αν θες. Είχε δεσμούς με το νησί (πατρικό, γονείς του, πεθερικά του, εξοχικό, οτιδήποτε) ή ήταν ένα νησί που διάλεξε μετά από έρευνα; 1
Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Εγώ βλέπω ότι ή πλειοψηφία μεγάλωσε με το όνειρο του δημοσίου και τώρα το μόνο που μπορούν να σκεφτούν είναι να πουλάνε καφέδες ή εξωτερικό. Υπάρχουν ακόμα προσοδοφόρα επαγγέλματα αλλά έχει κούραση παιδιά το μεροκάματο. Όσο για το παλικάρι με τα παγωτά φαίνεται να έχεις κάνει καλή κίνηση έξω από τα τετριμμένα και μακάρι να πας καλά και στο μέλλον. Δεν υπαρχει προσφορά επαγγελματος. Γιατι σε μια προσφορα δινεις αλλα πρεπει να παρεις, οταν οι δουλειές απο 8ωρο/5πενθημερο εγινε 10+ωρο/6-7ημερο. Τοτε ναι ο νέος ειναι κουρασμένος, τα γραφει ολα στα παπαρια του και δεν το νοιαζει. Ακόμα στην ελλαδα πουλαει ο καφες και το φαγητο. Απλά σπανια να βρεις ποιοτικο φαγητο με καλη τιμη... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις