Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έτσι να το πιάσουμε γερά και να γίνουμε σαν όλες τις άλλες φτωχές χώρες πουστηρίζονται στον τουρισμό...

Έβαλες δυο φωτογραφίες από τη walking street στη Παταγια, έγραψες και δυο χαζομάρες και νομίζεις ότι αυτός είναι ο τουρισμός/ζωή της Ταϊλάνδης;

Γουαου!

• Like 1
  • Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ που δεν πήδαγα Ρωσσίδες τα 90ς επιτρέπεται να μην γίνει η κόρη μου πουτάνα η με πιάνει η εθνική ενοχή και δεν έχω δικαίωμα να παραπονιέμαι; 

Εγώ που δεν έδωσα ποτέ φακελάκια και έκραζα όσους έδιναν (ασχέτως συγγένειας/φιλίας), γιατί βιώνω τις συνέπειες του μνημονίου;

Δεν σου είπε κανείς ότι ΟΛΟΙ πήδαγαν Ρωσίδες, με την ίδια λογική που δεν έδιναν όλοι φακελάκια... το νόημα το έπιασες τώρα ή μπα;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξέρεις ότι απλές πόλεις στο εξωτερικό έχουν περισσότερο τουρισμό απότι ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ; (πχ λονδίνο 56 εκατομμύρια τουρίστες, Παρίσι 36 εκατομμύρια κτλ και εμείς αν φτάσουμε τα 27 εκατομμύρια για ΟΛΗ την Ελλάδα θα βαράμε καμπάνες και θα ανάβουμε πυροτεχνήματα)

Ξέρεις γιατι; γιατι τουρισμός δεν ειναι η θάλασσα ούτε οι αρχαίες πέτρες (καλά ειναι να τα έχεις αυτά δεν λέω) τουρισμός δεν ειναι τοσο το παρελθόν όσο το παρόν! ειναι η κουλτούρα και ο τωρινός πολιτισμός εγώ δεν θα πάω las vegas (25 εκατομμύρια τουρίστες μόνη η πόλη αυτή όχι όλη η ΗΠΑ φυσικά) για να δω αρχαίες πέτρες ούτε για κολυμπήσω στην θάλασσα

θα πάω για να τζογάρω για να δω διάσημους για να κάνω την τρέλα μου και να γνωρίσω την αμερικάνικη κουλτούρα

Το ίδιο και στο Παρίσι κτλ

Τζάμπα περίμενα πρόπερσι στο Λούβρο 4 ώρες για να μπω και άλλες 2.30 στο D'Orsay ε;

Καλά έχεις πάει ποτέ σου Αμερική;

Όχι, ότι το Λας Βέγκας δεν έχει τουρίστες, προφανώς και έχει ΠΑΡΑ πολλούς, αλλά και άλλα πολλά μέρη έχουν ΠΑΡΑ πολλούς τουρίστες που δεν έχουν καμία σχέση με το Βέγκας.

Επίσης, δεν νομίζω ότι το Βέγκας είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της αμερικανικής κουλτούρας στο σύνολο :S

Δημοσ.

Εγώ που δεν έδωσα ποτέ φακελάκια και έκραζα όσους έδιναν (ασχέτως συγγένειας/φιλίας), γιατί βιώνω τις συνέπειες του μνημονίου;

Δεν σου είπε κανείς ότι ΟΛΟΙ πήδαγαν Ρωσίδες, με την ίδια λογική που δεν έδιναν όλοι φακελάκια... το νόημα το έπιασες τώρα ή μπα;

Ο Faeton εξέφρασε την ανησυχία του ότι θα γίνουμε σαν την Ταυλάνδη και θα εκπορνεύονται οι Ελληνίδες στους τουρίστες για ένα κομμάτι ψωμί. 

Η απάντηση σου "Όταν ο Έλληνας πήδαγε τις κόρες/εγγονές άλλων από το ανατολικό μπλοκ στα 90s που η Ελλάδα θεωρούνταν η Ελβετία των Βαλκανίων, τότε ήταν καλά δηλαδή;" υποδηλώνει ότι θεωρείς πως υπάρχει μία λογική δικαιοσύνη στην ανησυχία του Faeton και ότι εφόσον οι Ρωσίδες πουλάγανε το κορμί τους στην Ελλάδα την εποχή που ζούσαμε με δανεικά, αυτό σημαίνει ότι μας αξίζει να γίνουμε ένας λαός με πόρνες και ladyboys στην υπηρεσία του Ευρωπαίου τουρίστα. 

Εγώ δεν αντιλήφθηκα ότι μιλάς για λογικές συνέπειες αλλά για κάτι που δίκαια θα συμβεί επειδή μοιραζόμαστε όλοι κάποια συλλογική ενοχή. Αυτό απλά δεν ισχύει.

• Like 2
Δημοσ.

Τα περί συλλογικής ενοχής πες τα σε αυτούς που λένε ότι μαζί τα φάγαμε. Εγώ δεν τα έφαγα, αλλά πληρώνω και τα φαγωμένα των άλλων. Δυστυχώς έτσι πάει.

Για ladyboys χλωμό το βλέπω, γιατί έχει να κάνει με την ράτσα (οι Ασιάτες είναι πιο petite). Τώρα για τις πόρνες άνοιξε κανά site με αγγελίες και θα δεις αρκετές «ανεξάρτητες» να εκδίδονται από μόνες τους για να πληρώσουν τα ΕΝΦΙΑ κλπ. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.

Συνεχίστε λοιπόν να λέτε να μην πληρώνει κανείς φόρους, για να βρίσκουν νέα ισοδύναμα τύπου ΕΝΦΙΑ και μετά να σας φαίνεται και παράξενη η εκπόρνευση για πληρωμή φόρων...

Δημοσ.

Τα περί συλλογικής ενοχής πες τα σε αυτούς που λένε ότι μαζί τα φάγαμε. Εγώ δεν τα έφαγα, αλλά πληρώνω και τα φαγωμένα των άλλων. Δυστυχώς έτσι πάει.

Για ladyboys χλωμό το βλέπω, γιατί έχει να κάνει με την ράτσα (οι Ασιάτες είναι πιο petite). Τώρα για τις πόρνες άνοιξε κανά site με αγγελίες και θα δεις αρκετές «ανεξάρτητες» να εκδίδονται από μόνες τους για να πληρώσουν τα ΕΝΦΙΑ κλπ. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.

Έχει κι άλλες δουλειές να κάνουν αλλά είναι πιο εύκολο μάλλον αυτό...

Δημοσ.

Και ποιός σου είπε ρε zio ότι δεν έχουν και την «κανονική» δουλειά των €400-500 τον μήνα; Το να κάνουν και 2-3 βίζιτες στα μουλωχτά μέσα σε ένα μήνα, απλά μπαλώνει κάποιες τρύπες...

Δημοσ.

Και ποιός σου είπε ρε zio ότι δεν έχουν και την «κανονική» δουλειά των €400-500 τον μήνα; Το να κάνουν και 2-3 βίζιτες στα μουλωχτά μέσα σε ένα μήνα, απλά μπαλώνει κάποιες τρύπες...

No pun intended, έτσι; :D :D :D 

• Like 3
Δημοσ.

Και τι πρέπει να τις λυπηθούμε τώρα;

Δημοσ.

Νομίζω είναι προφανές ότι μιλάω για part time που το κάνουν ερασιτεχνικά για ένα εξτρά εισόδημα με την όλο και αυξανόμενη φορολογία... το ότι δεν το φωνάζουν με την ντουντούκα, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.

Δημοσ.

Μπαλώνει, όχι γεμίζει. :D

Και τι πρέπει να τις λυπηθούμε τώρα;

Προφανώς όχι, εκτός αν είναι αδερφές/μάνες/κόρες μας. Όλες οι άλλες στα @@ μας (κι ας είναι αδερφές/κόρες/μάνες κάποιου άλλου). :)

Δημοσ.

Προφανώς όχι, εκτός αν είναι αδερφές/μάνες/κόρες μας. Όλες οι άλλες στα @@ μας. :)

Δεν το πήγαινα εκεί, αλλά δεν δέχομαι ότι το κάνουν από ανάγκη γιατί είναι ο μόνος τρόπος να βγάλουν λεφτά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπαλώνει, όχι γεμίζει. :D

Προφανώς όχι, εκτός αν είναι αδερφές/μάνες/κόρες μας. Όλες οι άλλες στα @@ μας (κι ας είναι αδερφές/κόρες/μάνες κάποιου άλλου). :)

Πλην του trafficking, που είναι άλλο θέμα, θα προτιμούσα να πεθάνω της πείνας από το να εκδοθώ.

Υπάρχουν ΠΑΝΤΑ άλλες λύσεις, απλώς εμείς προτιμάμε τις πιο εύκολες (και δεν μιλάω μόνο για το prostitution).

Δημοσ.

Δεν είναι όλες οι κοπέλες από ευκατάστατες οικογένειες... δεν έχω δει ποτέ καμία να το κάνει από χόμπυ.

Επίσης, μάθετε να ξεχωρίζετε αυτή που το κάνει από ανάγκη, με αυτή που είναι προφανές ότι κυνηγάει τα πλούτη (κλασικό παράδειγμα κάτι κορασίδες σε FB/Instagram με τίγκα φωτογραφίες από Dubai όπου επιδεικνύουν ακριβά ρούχα/τσάντες/αξεσουάρ, όπου ποτέ μα ποτέ δεν φαίνεται κάποιος άντρας στις φωτογραφίες -για ευνόητους λόγους-).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...