Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δεν είναι όλες οι κοπέλες από ευκατάστατες οικογένειες... δεν έχω δει ποτέ καμία να το κάνει από χόμπυ. Επίσης, μάθετε να ξεχωρίζετε αυτή που το κάνει από ανάγκη, με αυτή που είναι προφανές ότι κυνηγάει τα πλούτη (κλασικό παράδειγμα κάτι κορασίδες σε FB/Instagram με τίγκα φωτογραφίες από Dubai όπου επιδεικνύουν ακριβά ρούχα/τσάντες/αξεσουάρ, όπου ποτέ μα ποτέ δεν φαίνεται κάποιος άντρας στις φωτογραφίες -για ευνόητους λόγους-). Και; Τι σημαίνει αυτό; Το ότι δεν είναι κάποιες ευκατάστατες πρέπει να κατατρέξουν στη πορνεία; Με ποια λογική; Όπως προείπα πλην της περίπτωσης trafficking, οι υπόλοιπες έχουν επιλογές και για άλλα πράγματα, απλώς επιλέγουν το συγκεκριμένο "δρόμο".
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δεν είναι όλες οι κοπέλες από ευκατάστατες οικογένειες... δεν έχω δει ποτέ καμία να το κάνει από χόμπυ. Επίσης, μάθετε να ξεχωρίζετε αυτή που το κάνει από ανάγκη, με αυτή που είναι προφανές ότι κυνηγάει τα πλούτη (κλασικό παράδειγμα κάτι κορασίδες σε FB/Instagram με τίγκα φωτογραφίες από Dubai όπου επιδεικνύουν ακριβά ρούχα/τσάντες/αξεσουάρ, όπου ποτέ μα ποτέ δεν φαίνεται κάποιος άντρας στις φωτογραφίες -για ευνόητους λόγους-). Συμφωνώ με την basketballfan (αλλά δεν έχω like! ). Δεν υπάρχει ανάγκη, ας πάνε να καθαρίζουν σκάλες.
bedazzled Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δείξε μου μια κοπέλα από πλούσια οικογένεια που κατέληξε στην πορνεία και να έχει και σώας τας φρένας. Δύσκολα θα βρεις. Αν δεν βλέπεις την σύνδεση φτώχειας/πορνείας, δεν μπορώ εγώ να σου κάνω κάτι... είναι σαν να σου λέω ότι η Ελβετία έχει χαμηλότερη εγκληματικότητα από την Ζιμπάμπουε, κι εσύ να μου λες ότι δεν παίζει κανένα ρόλο το εισόδημα/ποιότητα ζωής. Όσο για τις «σκάλες», ας καταλάβετε πρώτα πως δουλεύει η αγορά (η οποία ζητάει Χ καθαρίστριες και Υ ιερόδουλες)... δεν μπορείς να μου λες ότι οι Υ ιερόδουλες μπορούν να γίνουν καθαρίστριες (X + Y) και να μην υπάρχει καθόλου πορνεία στον πλανήτη. Προσφορά/ζήτηση. Και τις ίδιες τις καθαρίστριες να ρωτήσεις, θα σου πουν ότι δεν θέλουν επιπλέον προσφορά εργαζομένων, γιατί θα πέσουν κι άλλο τα ήδη χαμηλά μεροκάματα και θα ανέβει η ανεργία. Απλά καπιταλιστικά πραγματάκια. Δεν χρειάζεσαι να είσαι οικονομολόγος. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δείξε μου μια κοπέλα από πλούσια οικογένεια που κατέληξε στην πορνεία και να έχει και σώας τας φρένας. Δύσκολα θα βρεις. Αν δεν βλέπεις την σύνδεση φτώχειας/πορνείας, δεν μπορώ εγώ να σου κάνω κάτι... είναι σαν να σου λέω ότι η Ελβετία έχει χαμηλότερη εγκληματικότητα από την Ζιμπάμπουε, κι εσύ να μου λες ότι δεν παίζει κανένα ρόλο το εισόδημα/ποιότητα ζωής. Όσο για τις «σκάλες», ας καταλάβετε πρώτα πως δουλεύει η αγορά (η οποία ζητάει Χ καθαρίστριες και Υ ιερόδουλες)... δεν μπορείς να μου λες ότι οι Υ ιερόδουλες μπορούν να γίνουν καθαρίστριες (X + Y) και να μην υπάρχει καθόλου πορνεία στον πλανήτη. Προσφορά/ζήτηση. Και τις ίδιες τις καθαρίστριες να ρωτήσεις, θα σου πουν ότι δεν θέλουν επιπλέον προσφορά εργαζομένων, γιατί θα πέσουν κι άλλο τα ήδη χαμηλά μεροκάματα και θα ανέβει η ανεργία. Απλά καπιταλιστικά πραγματάκια. Δεν χρειάζεσαι να είσαι οικονομολόγος. Δεν μιλάμε για το νόμο της αγοράς και τον καπιταλισμό εδώ πέρα. Και πρακτικά το Υ που ζητάει η αγορά για ιερόδουλες καλύπτεται δυστυχώς από το trafficking, αλλά βέβαια αυτά τα θύματα δεν τα σκεφτόμαστε ποτέ... Ούτε είπα ότι η φτώχεια δεν παίζει ρόλο στην εξάπλωση της πορνείας. Παρ' όλα αυτά πάντα υπάρχουν και άλλες λύσεις όπως προείπα. Απλώς λόγω της φύσης μας ως άνθρωποι προτιμάμε κάποια πράγματα περισσότερο από κάποια άλλα. Οι καθαρίστριες ήταν ένα απλό παράδειγμα του zio...
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δείξε μου μια κοπέλα από πλούσια οικογένεια που κατέληξε στην πορνεία και να έχει και σώας τας φρένας. Δύσκολα θα βρεις. Αν δεν βλέπεις την σύνδεση φτώχειας/πορνείας, δεν μπορώ εγώ να σου κάνω κάτι... είναι σαν να σου λέω ότι η Ελβετία έχει χαμηλότερη εγκληματικότητα από την Ζιμπάμπουε, κι εσύ να μου λες ότι δεν παίζει κανένα ρόλο το εισόδημα/ποιότητα ζωής. Όσο για τις «σκάλες», ας καταλάβετε πρώτα πως δουλεύει η αγορά (η οποία ζητάει Χ καθαρίστριες και Υ ιερόδουλες)... δεν μπορείς να μου λες ότι οι Υ ιερόδουλες μπορούν να γίνουν καθαρίστριες (X + Y) και να μην υπάρχει καθόλου πορνεία στον πλανήτη. Προσφορά/ζήτηση. Και τις ίδιες τις καθαρίστριες να ρωτήσεις, θα σου πουν ότι δεν θέλουν επιπλέον προσφορά εργαζομένων, γιατί θα πέσουν κι άλλο τα ήδη χαμηλά μεροκάματα και θα ανέβει η ανεργία. Απλά καπιταλιστικά πραγματάκια. Δεν χρειάζεσαι να είσαι οικονομολόγος. Για μένα δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία, ούτε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ανάλυση. Η «εύκολη» λύση είναι για κάποιες, για τις περισσότερες δηλαδή, εκτός από τις περιπτώσεις που λέει η basketballfan. (Ψάξε να δεις πόσες Ελληνίδες δουλεύουν καμαριέρες σε ξενοδοχεία πχ και πόσες ξένες...).
saxos55 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Τι μαγαζί να ανοίξω σε νησί και σε ποιο νησί; Το να δουλεύεις πουτάνα είναι η «εύκολη λύση» Πήρε μόνο 5 σελίδες! 3
bedazzled Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Καμαριέρες; Και στις πόρνες είμαι σίγουρος ότι η αναλογία είναι υπέρ των ξένων. Τι να λέει δηλαδή; Προφανώς δεν έχει πεινάσει το 80% του ντόπιου πληθυσμού (ακόμα)...
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Τι μαγαζί να ανοίξω σε νησί και σε ποιο νησί; Το να δουλεύεις πουτάνα είναι η «εύκολη λύση» Πήρε μόνο 5 σελίδες! Ε αφού το άλλο το εξαντλήσαμε, τα επιχειρηματικά - οικονομικά τα ξεπετάμε! Καμαριέρες; Και στις πόρνες είμαι σίγουρος ότι η αναλογία είναι υπέρ των ξένων. Τι να λέει δηλαδή; Προφανώς δεν έχει πεινάσει το 80% του ντόπιου πληθυσμού (ακόμα)... Λέει ότι υπάρχουν κι άλλες λύσεις, αλλά επιλέγουν αυτή τη συγκεκριμένη. Ε δεν θα λυπηθώ (θα λυπηθώ δηλαδή, αλλά για άλλο λόγο).
Muchacho Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Προσπερασα καποιες σελιδες και βλεπω πως το θεμα εχει παρει μια ευχαριστη τροπη. 3
bedazzled Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ε αφού το άλλο το εξαντλήσαμε, τα επιχειρηματικά - οικονομικά τα ξεπετάμε! Λέει ότι υπάρχουν κι άλλες λύσεις, αλλά επιλέγουν αυτή τη συγκεκριμένη. Ε δεν θα λυπηθώ (θα λυπηθώ δηλαδή, αλλά για άλλο λόγο). Βρε Ζιο καταλαβαίνω το ποίημα που προσπαθείς να πεις (aka «οι Έλληνες/Ελληνίδες δεν κάνουν δουλειές του ποδαριού») και σου ξαναλέω ότι ΚΑΙ στην πορνεία η πλειοψηφία είναι ξένες (παλιότερα προ κρίσης υπήρχαν ακόμα περισσότερες ξένες και λιγότερες Ελληνίδες). Άρα μάλλον δεν σου βγαίνει το narrative που θες να περάσεις. Δουλειά του ποδαριού είναι και η πορνεία για τις περισσότερες που το κάνουν, εκτός αν μιλάμε για high class βίζιτες για επώνυμους με τρελά ποσά. Λοιπόν, δεν γίνεται να επιλέξουν όλοι την λύση που προτείνετε/θέλετε εσείς (καθαρίστριες, καμαριέρες, μαγείρισσες, μάζεμα ροδάκινων, whatever). Δεν υπάρχει κάποιο μαγικό ιερατείο στυλ ΕΣΣΔ που αποφασίζει ποιός θα κάνει τι. Η αγορά είναι ελεύθερη και επιλέγει ο καθένας ό,τι θέλει/μπορεί να κάνει.
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Βρε Ζιο καταλαβαίνω το ποίημα που προσπαθείς να πεις (aka «οι Έλληνες/Ελληνίδες δεν κάνουν δουλειές του ποδαριού») και σου ξαναλέω ότι ΚΑΙ στην πορνεία η πλειοψηφία είναι ξένες (παλιότερα προ κρίσης υπήρχαν ακόμα περισσότερες ξένες και λιγότερες Ελληνίδες). Άρα μάλλον δεν σου βγαίνει το narrative που θες να περάσεις. Δουλειά του ποδαριού είναι και η πορνεία για τις περισσότερες που το κάνουν, εκτός αν μιλάμε για high class βίζιτες για επώνυμους με τρελά ποσά. Λοιπόν, δεν γίνεται να επιλέξουν όλοι την λύση που προτείνετε/θέλετε εσείς (καθαρίστριες, καμαριέρες, μαγείρισσες, μάζεμα ροδάκινων, whatever). Δεν υπάρχει κάποιο μαγικό ιερατείο στυλ ΕΣΣΔ που αποφασίζει ποιός θα κάνει τι. Η αγορά είναι ελεύθερη και επιλέγει ο καθένας ό,τι θέλει/μπορεί να κάνει. Συμφωνούμε, απλά μη το λες και καλά για να δείξεις τι δύσκολα που είναι τα πράγματα και νέες κοπέλες αναγκάζονται να καταφύγουν στην πορνεία και τι κρίμα κλπ. Επιλογή τους είναι, αυτό λέω. Όπως επιλογή κάποιου είναι να κλέβει.
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μπήκα να διαβάσω το thread για να πάρω καμιά ιδέα και τελικά αποφάσισα να γίνω πουτάνα. Ευχαριστώ παιδιά. 7
SlickNick Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Συμφωνούμε, απλά μη το λες και καλά για να δείξεις τι δύσκολα που είναι τα πράγματα και νέες κοπέλες αναγκάζονται να καταφύγουν στην πορνεία και τι κρίμα κλπ. Επιλογή τους είναι, αυτό λέω. Όπως επιλογή κάποιου είναι να κλέβει. Όταν όλες σου oi επαγγελματικές επιλογές είναι γτπ, και ότι και να κάνεις θα πάρεις τα τρία σου, τελικά η μόνη σου επιλογή είναι αυτή που θα λύσει το οικονομικό σου. Δεν έχουν όλοι καλές επιλογές Zio10.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Όταν όλες σου oi επαγγελματικές επιλογές είναι γτπ, και ότι και να κάνεις θα πάρεις τα τρία σου, τελικά η μόνη σου επιλογή είναι αυτή που θα λύσει το οικονομικό σου. Δεν έχουν όλοι καλές επιλογές Zio10. Οι κακές επιλογές παραμένουν επιλογές...
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Όταν όλες σου oi επαγγελματικές επιλογές είναι γτπ, και ότι και να κάνεις θα πάρεις τα τρία σου, τελικά η μόνη σου επιλογή είναι αυτή που θα λύσει το οικονομικό σου. Δεν έχουν όλοι καλές επιλογές Zio10. Δεν μίλησα για καλές επιλογές, για άλλες επιλογές μίλησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις