Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα ο σκύλος μου δολοφονήθηκε από φόλα σε ένα χωριό των Δωδεκανήσων, θα ήθελα να μάθω λοιπόν αν είναι νόμιμο να ηχογραφήσω συνομιλίες με διάφορους πιθανούς υπόπτους ρωτώντας τους αν ξέρουν που μπορώ να βρω φόλες για "κάποια δουλειά" που θέλω να κάνω και έπειτα, αν κάποιος απαντήσει θετικά να παρουσιάσω την ηχογράφηση στην αστυνομία ως στοιχείο/πιστήριο ότι αυτό το άτομο δολοφόνησε τον σκύλο μου ή τουλάχιστον ότι γενικότερα ρίχνει φόλες.

Δημοσ.

δηλαδή αν κάποιος ξέρει που μπορείς να βρεις φόλες, σημαίνει ότι αυτός σκότωσε το σκύλο σου.

μόλις τον βρεις ψάξε να βρεις και ποιος σκότωσε τη λογικη.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν επιτρεπεται και οπως ειπε ο kleo1 δε στεκει και πολυ σα θεση οτι "ο Χ ξερει που να βρει φολα, αρα ο Χ ριχνει φολες".

Αλλα μια ερωτηση, δε φοβασαι μηπως γυρισει μπουμερανγκ ολο αυτο? Δηλαδη αν υπαρχει σε ενα χωριο ενας τυπος που εχει φαει τον κοσμο να βρει φολες, μαντεψε ποιον θα κατηγορησω αν καποια στιγμη παθει τιποτα το ζωο μου. Στοχοποιεισαι ανετα.

Το να χασεις τον σκυλο σου απο φολα ειναι μεγαλη πικρα και το εχω παθει, αλλα πραγματικα πρεπει να εξεταζεις ολες τις παραμετρους. Κατατα σου ευχομαι να τον βρεις.

• Like 2
Δημοσ.

Καταλαβαινεις πως φολα ονομαζουμε το συνολο τον τοξικων ουσιων που χρησιμοποιουν για την δηλητηριαση ζωων και οχι κατι συγκεκριμενο.Δεν ειναι κατι εξειδικευμενο που θελει ψαξιμο για να βρεις,οτιδηποτε  ειναι απειλη για την υγεια του ανθρωπου ειναι και για τα ζωα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...