511 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Σε αγορά που έκανα ο πωλητής απέστειλε σε εμένα 4 απο τα 5 αντικείμενα που συμφωνήσαμε. + ότι μου χρέωσε 7 ευρώ μεταφορικά παραπάνω. Πράγμα που ζητάω πίσω σε χρήματα. Στο claim που άνοιξα στο paypal μου ζητάνε αυτό : Τι πρέπει να κάνω εγώ ακριβώς; Και γιατί ζητάνε κάτι τέτοιο; Σας έχει ξανά τύχει κάτι παρόμοιο;
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Τι σημαίνει συμφωνησαμε, το αγόρασες και μετά το συμφωνήσατε;
Silverage Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Τα μεταφορικά δεν μπορείς να τα πάρεις πίσω. Για το αντικείμενο που δεν έστειλε αν το είχες αγοράσει μπορείς να ζητήσεις πίσω λεφτά. Μάλλον αυτό που σου λέει είναι να κάνεις δήλωση στην αστυνομία οτι δεν το παρέλαβες και να τους στείλεις το χαρτί.
511 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 PayPal για τον @@ είναι. . Προστασία σου λέει μετά να τρέχω στα τμήματα για 40€. Άντε για PayPal μόνο Ali απο εδω και πέρα.
Silverage Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 PayPal για τον @@ είναι. . Προστασία σου λέει μετά να τρέχω στα τμήματα για 40€. Άντε για PayPal μόνο Ali απο εδω και πέρα. Τί περίμενες, έτσι να χαρίζει λεφτά σε όποιον τα ζητάει;
NikosKallithea Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 PayPal για τον @@ είναι. . Προστασία σου λέει μετά να τρέχω στα τμήματα για 40€. Άντε για PayPal μόνο Ali απο εδω και πέρα. Δηλαδή το αλι μοιράζει χρήμα;
afterhours Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δηλαδή το αλι μοιράζει χρήμα; Τωρα εξηγειται γιατι η yahoo ειχε αγορασει τεραστιο μεριδιο στο Ali...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα