Faeton Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Πώς γίνεται να επιβίωσες την πρώτη φορά που προσπάθησες να πλύνεις τα δόντια σου, αν πραγματικά πιστεύεις ότι το "δεν έχει λέγειν, το πάει στο ψαχνό" είναι οτιδήποτε άλλο πέρα από εξελικτική ανωμαλία σε κάθε δυνατό σενάριο. ή με άλλα λόγια λες "το νόημα των 544 λέξεων σου περιορίζεται σε 7 λέξεις με την ερμηνεία που επιλέγω να τους δώσω" Αν και με στεναχωρεί δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση προσωπικά πάντως και επειδή μάλλον το νόημα του απο πάνω ίσως να μην έγινε αντιληπτό... δεν γίνεται με το 1% των λέξεων ενός κειμένου να βγάλεις περίληψη ή έστω συμπύκνωση για αυτές... Και εντελώς συμπτωματικά (χωρίς καν να σκεφτόμουν με τους απο πάνω όρους) απαντώντας στον sam75 έβγαλα ένα συμπύκνωμα του post αλλά με 44 λέξεις (χωρίς την παρένθεση) σχεδόν 10% δηλαδή του αρχικού ποστ (που πάλι ειναι ελλιπές όσο αφορά το ευρύτερο νόημα του ποστ αλλά 100% χαρακτηριστικό όσο αφορά το μικρό απόσπασμα που θίχτηκε περι "λέγειν" ) και ειναι το εξής: ΜΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΡΙΧΝΕ αυτό ειναι η όλη ουσία στο ποστ μου (δεν ξέρετε να διαβάζετε ή επίτηδες με τρολλάρετε; ) Αποφασίσανε εξ αρχής ΑΥΤΕΣ ότι τους αρέσει σαν γκομενάκι ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ και δεν υπάρχει λόγος να πει κάτι αυτός αρκεί να βρει αφορμή να τις πλησιάσει (και αν δεν βρει θα βρουν αυτές!)
sam75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Όλοι κοιτάνε την εμφάνιση. Απλά κάποια στιγμή συμβιβάζονται, αν δεν την έχουν και αυτοί και ρίχνουν τα στάνταρ. Αν δεν τα ρίξουν, μένουν παρθένοι. Νομιζω ειναι αλλου το θεμα....Η Ελληνιδα Μανα προκαλει την κορη να βρει εναν οτιδηποτε που να τα " εχει " για να μην εχει προβληματα ποτε στην ζωη της,να μην δουλευει κλπ κλπ...παμε ομως σε αλλο θεμα οποτε σταματαω. Ευτυχως δεν εχω τετοια πεθερα...γλυτωσα!
SuicycoMania Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 ολο το θεμα ειναι πρωτα στο λεγειν και ποσο εξυπνα θα της μιλησεις/εντυπωσιασεις , γιατι μπορει να μην σε προσεξει εξαρχης (εμφανιση, ομορφια) αλλα αν μιλησεις με ωραιο τροπο και το εχεις ειναι σχεδον σιγουρο πως θα την ριξεις. τωρα εμεις (συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου) που δεν εχουμε το λεγειν και ντρεπομαστε και δεν παιζει να παμε να μιλησουμε τι γινεται? δεν παιζει να ερθετε οι γυναικες σε μας ., εστω 1 στις 10? 1
sam75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 ολο το θεμα ειναι πρωτα στο λεγειν και ποσο εξυπνα θα της μιλησεις/εντυπωσιασεις , γιατι μπορει να μην σε προσεξει εξαρχης (εμφανιση, ομορφια) αλλα αν μιλησεις με ωραιο τροπο και το εχεις ειναι σχεδον σιγουρο πως θα την ριξεις. τωρα εμεις (συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου) που δεν εχουμε το λεγειν και ντρεπομαστε και δεν παιζει να παμε να μιλησουμε τι γινεται? δεν παιζει να ερθετε οι γυναικες σε μας ., εστω 1 στις 10? ετσι που το λες ειναι σαν να εισαι παντρεμενος να εχεις παιδια και να καθεσαι να τα μεγαλωνεις εσυ και οχι η γυναικα σου...αυτη να δουλευει...σκεψου ειναι σωστο ; Αλλαγη ρολων λεγεται...
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 ολο το θεμα ειναι πρωτα στο λεγειν και ποσο εξυπνα θα της μιλησεις/εντυπωσιασεις , γιατι μπορει να μην σε προσεξει εξαρχης (εμφανιση, ομορφια) αλλα αν μιλησεις με ωραιο τροπο και το εχεις ειναι σχεδον σιγουρο πως θα την ριξεις. τωρα εμεις (συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου) που δεν εχουμε το λεγειν και ντρεπομαστε και δεν παιζει να παμε να μιλησουμε τι γινεται? δεν παιζει να ερθετε οι γυναικες σε μας ., εστω 1 στις 10? Θα πρέπει να πετύχετε αυτές που τους αρέσουν οι ντροπαλοί
Faeton Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 ολο το θεμα ειναι πρωτα στο λεγειν και ποσο εξυπνα θα της μιλησεις/εντυπωσιασεις , γιατι μπορει να μην σε προσεξει εξαρχης (εμφανιση, ομορφια) αλλα αν μιλησεις με ωραιο τροπο και το εχεις ειναι σχεδον σιγουρο πως θα την ριξεις. τωρα εμεις (συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου) που δεν εχουμε το λεγειν και ντρεπομαστε και δεν παιζει να παμε να μιλησουμε τι γινεται? δεν παιζει να ερθετε οι γυναικες σε μας ., εστω 1 στις 10? άρα αφού μόνος σου λες πως δεν έχεις εμπειρίες με τις γυναίκες πως ξέρεις ότι το θέμα ειναι στο λέγειν και το λες με σιγουριά ; (δεν σου την μπαίνω μόνος σου το δήλωσες και ειναι εύλογο ερώτημα πιστεύω)
SuicycoMania Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 ετσι που το λες ειναι σαν να εισαι παντρεμενος να εχεις παιδια και να καθεσαι να τα μεγαλωνεις εσυ και οχι η γυναικα σου...αυτη να δουλευει...σκεψου ειναι σωστο ; Αλλαγη ρολων λεγεται... ναι εχεις δικιο αλλα δεν αλλαζει και τοσο ευκολα οσο νομιζεις άρα αφού μόνος σου λες πως δεν έχεις εμπειρίες με τις γυναίκες πως ξέρεις ότι το θέμα ειναι στο λέγειν και το λες με σιγουριά ; (δεν σου την μπαίνω μόνος σου το δήλωσες και ειναι εύλογο ερώτημα πιστεύω) γιατι πιστευω πως ειμαι οκ απο εξωτερικη/σωματικη εμφανιση και για την ηλικια μου εχω την πυκνοτητα των τριχων της κεφαλης του jason statham! χαχαχα αλλα στο λεγειν...πως ειναι τα 5χρονα ενα τετοιο πραγμα φαντασου
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 ετσι που το λες ειναι σαν να εισαι παντρεμενος να εχεις παιδια και να καθεσαι να τα μεγαλωνεις εσυ και οχι η γυναικα σου...αυτη να δουλευει...σκεψου ειναι σωστο ; Αλλαγη ρολων λεγεται... Σοβαρά; Μετά ρωτάτε γιατί υπάρχουν φεμινίστριες...
Lucifer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Τα διάβασα και τα δύο ποστ σου και δεν φταις εσύ γι' αυτό, αλλά δεν ήταν απόπειρα συμπύκνωσης του νοήματος του υπόλοιπου ποστ. Απλώς ήταν υπέροχο.
DDevil Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Στο λεγειν δεν θελει πολλές σαλτσες φιλε. Απλα να εισαι άμεσος και σχετικά ευγενικός. Αυτό που ειπε ο Faeton παιζει πολύ ο ωραιος θα φάει αν δεν είναι πολύ στοκος και δεν προσβάλλει. Αμα εισαι ωραιος εχεις σιγουρα επιτυχια με τις γυναικες αλλα δεν θα ερθουν να σου μιλησουν αυτές σιγουρα θα κοιτανε και θα αρπάξεις το σημα θα στο κάνουν πιο ευκολο γιατι γουστάρουν. 2
Faeton Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 ναι εχεις δικιο αλλα δεν αλλαζει και τοσο ευκολα οσο νομιζεις γιατι πιστευω πως ειμαι οκ απο εξωτερικη/σωματικη εμφανιση και για την ηλικια μου εχω την πυκνοτητα των τριχων της κεφαλης του jason statham! χαχαχα αλλα στο λεγειν...πως ειναι τα 5χρονα ενα τετοιο πραγμα φαντασου Επειδή δεν εισαι καλός σε κάτι δεν σημαίνει ότι αυτό το κάτι ειναι ο λόγος που δεν πετυχαίνεις κάτι άλλο σε φώτισα έ; Έχεις ακουστά την φράση "του κακού μαμιά του φταίνε οι τρίχες;" έ όπως δεν φταίνε οι τρίχες στις επιδόσεις σου στο σεξ έτσι σε εσένα δεν φταίει η απουσία του λέγειν στο ότι δεν έχεις επιτυχία με τις κοπέλες. Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου (που σημαίνει και σκληρός ίσως στην συγκεκριμένη περίπτωση) αλλα το κάνω γιατι πραγματικά πιστεύω ότι αν το σκεφτείς καλά αυτό που θα σου πω θα καταφέρεις να κάνεις ενα καλύτερο κουμάντο στην ζωή σου πάνω στον ερωτικό τομέα.... ή φταίει η ντροπαλότητα σου και όχι η απουσία λέγειν ή είσαι μπάζο και ντροπαλός. Η πρώτη περίπτωση εύκολα διαπιστώνεται... μην την πέφτεις σε γυναίκες απλά μήλα μαζί τους και κάτσε κοντά τους όταν εισαι σε παρέες ζήτα απο κάποια να σου δώσει σημειώσεις (αν είσαι μικρός) τέλος πάντων επιδίωξε επαφή γενικής φύσης. Αν δεν δεις να υπάρχει ενδιαφέρον μετά από αυτό φτάνουμε στο ότι είσαι μπαζο. (βέβαια δεν σημαίνει κάτι αν η πρώτη κοπέλα που είχες μια συναναστροφή γενικής φύσης δεν έδειξε ενδιαφέρον!! πρέπει πολλαπλες φορές να παρατηρηθεί αυτή η αδιαφορία για να καταλήξουμε στο ότι είσαι μπάζο) Αν είσαι μπαζο μια ειναι η λύση ειναι τόσο δύσκολη όσο και εύκολη (με την έννοια ότι ειναι ενας στόχος και πολύ γνωστός ο τρόπος που επιτυγχάνεται): γίνε φέτες ή έστω πολύ κοντά στο να γίνεις φέτες όσο άσχημη φάτσα και να έχεις αν είσαι φέτες θα βρεις κοπέλα πάλι χωρίς να έχεις λέγειν αρκεί να έχεις μια συναναστροφή για τον οποιοδήποτε λόγο σχετικά τακτική. 1
vrwmiaris Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Στο λεγειν δεν θελει πολλές σαλτσες φιλε. Απλα να εισαι άμεσος και σχετικά ευγενικός. Αυτό που ειπε ο Faeton παιζει πολύ ο ωραιος θα φάει αν δεν είναι πολύ στοκος και δεν προσβάλλει. Αμα εισαι ωραιος εχεις σιγουρα επιτυχια με τις γυναικες αλλα δεν θα ερθουν να σου μιλησουν αυτές σιγουρα θα κοιτανε και θα αρπάξεις το σημα θα στο κάνουν πιο ευκολο γιατι γουστάρουν. Μη το λες, πολλές ορμάνε μόνες τους
revolver1990 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ακολούθησα τις συμβουλές σας ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ φίλτατοι συμφορουμήτες και τώρα έχω μπλεξίματα μιας και άφησα έγκυο την κύρα σούλα από τον 3ο,η δικιά μου ζηλεύει και με θέλει(Έχει ψυχολογικά ) και όλα τα θήλεα με προσεγγίζουν όπως οι γάτες το ψάρι. Ζητώ ανάλογη βοήθεια για το πως να τις απωθήσω. 10
SuicycoMania Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 @Faeton μισο γιατι μου ισωπεδωνεις καποια πραγματα...ειναι σιγουρο οτι φταιει η ντροπαλοτητα και οτι δεν θα παιξει σε καμια περιπτωση να μιλησω σε καποια στο ακυρο, αλλα μου λες οτι αν δεν υπαρχει ενδιαφερον παμε κατευθειαν στο οτι ειμαι μπαζο? αν η αλλη δεν γουσταρει? αν εχει σχεση? αν εχει βγει μολις απο την σχεση? αν θελει να μεινει μονη της? αυτα τα περναμε ετσι στο ντουκου?οπως λες ομως μου ειναι πιο ευκολο να ειμαι σε μια παρεα και απλα να τους βλεπω να συνομιλουν και εγω να πεταω καμια ατακα η συνηθως να γελαω με το χαρακτηριστικο μου γελιο
Faeton Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μη το λες, πολλές ορμάνε μόνες τους ακριβώς γιατι δεν παίζει σημασία το λέγειν... αυτο που παίζει μοναδικό ρόλο ειναι να τους φαίνεσαι είσαι ελκυστικός... και αυτές που δεν σου την πέφτουν αν τους αρέσεις ειναι οι ντροπαλές που όμως αν έρθεις σε επαφή μαζί τους με τον οποιονδήποτε τρόπο (εναν απλό καφέ ας πούμε ή να πάτε 2,3 φορές μαζί με μια κοινή παρέα θάλασσα) θα δέσει το γλυκό. όλα τα άλλα "κολπα" ειναι μούφες συμπτωματικά καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι πιάσανε γιατι ήταν αυτό που έκανες όταν την είδες να πέφτει (αλλά αυτή ήδη είχε αποφασίσει ότι σε γουστάρει πριν κάνεις το όποιο "κόλπο" ) ειναι σιγουρο οτι φταιει η ντροπαλοτητα και οτι δεν θα παιξει σε καμια περιπτωση να μιλησω σε καποια στο ακυρο, αλλα μου λες οτι αν δεν υπαρχει ενδιαφερον παμε κατευθειαν στο οτι ειμαι μπαζο? αν η αλλη δεν γουσταρει? αν εχει σχεση? αν εχει βγει μολις απο την σχεση? αν θελει να μεινει μονη της? αυτα τα περναμε ετσι στο ντουκου? Αν δεν δεις να υπάρχει ενδιαφέρον μετά από αυτό φτάνουμε στο ότι είσαι μπαζο. (βέβαια δεν σημαίνει κάτι αν η πρώτη κοπέλα που είχες μια συναναστροφή γενικής φύσης δεν έδειξε ενδιαφέρον!! πρέπει πολλαπλες φορές να παρατηρηθεί αυτή η αδιαφορία για να καταλήξουμε στο ότι είσαι μπάζο) Να προσέχουμε τι διαβάζουμε φίλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις