Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα δεν αναφέρομαι στον ts.Αναφέρομαι σε όλα τα υπόλοιπα σχόλια που είχαν σαν στόχο να μας "εκπαιδεύσουν" στο πως να ρίχνουμε ωραίες γυναίκες(πλάκα πλάκα υπήρχε παλιά και βιβλίο με αυτόν τον τίτλο)λες και είναι όλες ένα καλούπι για όνομα του Θεού.Τεσπα έγραψα την γνώμη μου δεν θα επεκταθώ περισσότερο.Οι κοπέλες άλλωστε και ειδικά η η basketballfan όπως πάντα έδωσε σύντομες και σωστές απαντήσεις πάνω σε αυτό το θέμα. Τώρα όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.

Συγκεκριμένες απαντησεις ψάχνουμε φιλε όχι γενικότητες. :/ To ότι υπάρχουν ένα καρο αστάθμητοι παραγοντες είναι κατι πολύ γενικο. Εμενα πχ αυτά που λεω ειχαν αποτέλεσμα σε οσες ενδιαφερόντουσαν. Το καλουπι για να βγειτε με καποια είναι κοινο της προτείνεις για καφε και δέχεται. Τωρα αν ενώ θελει δεν δεχτει είναι κουκουρουκου με ψυχολογικα δεν αξιζει να συνεχισεις.

Υπάρχουν συγκεκριμενα πραγματα και βηματα που πρέπει να κανεις για να γινει το σκηνικο απλα λογω εγωισμου ο άλλος λεει θα κανω ότι γουστάρω εγω και το χανει χωρις ευελιξια δουλεια δεν γινεται αμα εχεις μαθει να γινονται όλα οποτε το θες εσυ το χασες το τρενο. Όπως λες και εσυ "όλα τα αλλα να είχαμε να λεγαμε..." ενώ αρκετα παιδια εγραψαν συγκεκριμενα και ωραια πραγματα που αν τα κανει κάποιος μπορει και να πετυχει. Εσυ τα σνομπάρεις όμως οκ.

Αμα δει η άλλη ότι κανεις και καποιες υποχωρήσεις θα τις κανει και αυτή.

Την πρωην μου ετσι την εβγαλα λιγο ομιλια πρωτος (δεν περιμενα να μου την πέσει) ουτε εκατσα να ψαξω το καλουπι της .... ποτε δεν θα μου την επεφτε αν και της αρεσα μου το ειπε μετα επισης αμα ζητουσα φβ θα ετρωγα ακυρο απευθειας κινητο.... θες καμια μερα να παμε για καφε? ναι αμε θελω. Ωραια δωσε μου το κινητο σου. Και το έδωσε. Εκλεισε ως προς τη πρωτη φάση το σκηνικο. Αρα τι να ψάξεις καλούπια? δεν υπάρχει λογος δεν θα κανεις ψυχολογικη αναλυση για έναν καφέ θα πάς.

Δημοσ.

Να ξέρετε πάντως ότι και οι γυναίκες τα ίδια λένε. "Δες τι μπάζο κυκλοφορεί αυτός, που πάει τη χοντρή και άλλα πολλά.

Στα τέτοια μας! Αν εγώ έχω χοντρή κοπέλα και παρόλα αυτά την γουστάρω δικό μου θέμα. Άσε τις άλλες να τσινάνε σαν κότες.

• Like 1
Δημοσ.

Συγκεκριμένες απαντησεις ψάχνουμε φιλε όχι γενικότητες. :/ To ότι υπάρχουν ένα καρο αστάθμητοι παραγοντες είναι κατι πολύ γενικο. Εμενα πχ αυτά που λεω ειχαν αποτέλεσμα σε οσες ενδιαφερόντουσαν. Το καλουπι για να βγειτε με καποια είναι κοινο της προτείνεις για καφε και δέχεται. Τωρα αν ενώ θελει δεν δεχτει είναι κουκουρουκου με ψυχολογικα δεν αξιζει να συνεχισεις.

Υπάρχουν συγκεκριμενα πραγματα και βηματα που πρέπει να κανεις για να γινει το σκηνικο απλα λογω εγωισμου ο άλλος λεει θα κανω ότι γουστάρω εγω και το χανει χωρις ευελιξια δουλεια δεν γινεται αμα εχεις μαθει να γινονται όλα οποτε το θες εσυ το χασες το τρενο.

Αμα δει η άλλη ότι κανεις και καποιες υποχωρήσεις θα τις κανει και αυτή.

Την πρωην μου ετσι την εβγαλα λιγο ομιλια πρωτος (δεν περιμενα να μου την πέσει) ουτε εκατσα να ψαξω το καλουπι της .... θες καμια μερα να παμε για καφε? ναι αμε θελω. Ωραια δωσε μου το κινητο σου. Και το έδωσε. Εκλεισε ως προς τη πρωτη φάση το σκηνικο. Αρα τι να ψάξεις καλούπια? δεν υπάρχει λογος δεν θα κανεις ψυχολογικη αναλυση για έναν καφέ θα πάς.

Άκου να δεις δύο πράγματα.Πρώτον δεν ενδιαφέρομαι να βγω με καμία είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά οπότε τις αφήνω όλες για τη πάρτη σου. Δεύτερον ότι ισχύει για αυτές τις οποίες είχες επιτυχίες εσύ δεν σημαίνουν ότι ισχύουν για τις υπόλοιπες όπως επίσης δεν σημαίνει ότι όποια δεν ενδιαφέρεται να βγει με σένα ότι έχει ψυχολογικά.Αναφέρομαι σε σένα γιατί σε μένα έκανες παράθεση αλλά τα γράφω για όλους δεν είναι προσωπική επίθεση.Κάθε γυναίκα έχει τον δικό της συναισθηματικό κόσμο και τα δικά της βιώματα και εμπειρίες από την ζωή της που δεν είναι δυνατόν να δημιουργήσουμε έναν κανόνα για αυτές λες και είναι άψυχο υλικό.Ναι αν ήθελα να σου δώσω οδηγό πως να γράψεις ένα dvd με windows με το magic iso εκεί η διαδικασία είναι στάνταρ ακόμα και αν την κάνεις ένα εκατομμύριο φορές.Εκεί μπορώ να σου πω ι θα κάνεις με συγκεκριμένα και απόλυτα βήματα.Αλλά ρε φίλε στις γυναίκες οδηγός κατάκτησης;Δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά.Η Κούλα που είναι γκομενάρα μπορεί να λιώνει για σένα και η Σούλα που είναι μπάζο να μην σε θέλει ούτε για κορνίζα και το αντίστροφο. Αδερφές δίδυμες) η μία ερωτεύτηκε τον κολλητό μου που όντως ήταν ωραίος τα κοριτσάκια στο χωριό έλιωναν για την πάρτη του όταν ήταν μικρά και η αδερφή της όταν τους γνώρισα γιατί γνωρίστηκαν μέσω εμού μου είπε καλά κανέναν χειρότερο δεν είχες να μας φέρεις για να γνωρίσουμε και την κοπάνησε έφυγε  και πήγε έκατσε αλλού.Τι μου λες τώρα;Δεν υπάρχει καμία περπατημένη συγκυρίες και πιθανότητες υπάρχουν στο θέμα και φυσικά εντάξει να μην είσαι σαν να σε πάτησε τρακτέρ και να περιποιήσε τον εαυτό σου. 

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφές δίδυμες) η μία ερωτεύτηκε τον κολλητό μου που όντως ήταν ωραίος τα κοριτσάκια στο χωριό έλιωναν για την πάρτη του όταν ήταν μικρά και η αδερφή της όταν τους γνώρισα γιατί γνωρίστηκαν μέσω εμού

Επειδή δεν είμαι βέβαιος αν κατάλαβα τι (όχι αν) επικό σκηνικό περιγράφεις:

Ο κολλητός πίτωσε την ερωτευμένη δίδυμη και εσύ σκέφτηκες να του γνωρίσεις την άλλη;

ή

Ο κολλητός έβρεξε την ερωτευμένη δίδυμη και είπατε να χωθεί και στην άλλη για το combo kill;

Επίσης πού γνωρίζετε δίδυμες γαμώ.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή δεν είμαι βέβαιος αν κατάλαβα τι (όχι αν) επικό σκηνικό περιγράφεις:

Ο κολλητός πίτωσε την ερωτευμένη δίδυμη και εσύ σκέφτηκες να του γνωρίσεις την άλλη;

ή

Ο κολλητός έβρεξε την ερωτευμένη δίδυμη και είπατε να χωθεί και στην άλλη για το combo kill;

Επίσης πού γνωρίζετε δίδυμες γαμώ.

Τον πήγα σε παρέα όπου ήταν οι δύο δίδυμες.Η μία τον ερωτεύτηκε της γυάλισε από την πρώτη στιγμή και η δεύτερη πάνω κάτω μου είπε ποιος είναι ο μαλάκας που μας έφερες και πήγε έκατσε αλλού μες τα νεύρα.Βέβαια στην πορεία ο κολλητός μου και η πρώτη δίδυμη παντρεύτηκαν.όχι λυπάμαι αλλά δεν είχε plot twist η ιστορία να σου έλεγα ότι πήδηξε τελικά και αυτήν που ξίνισε.όσο για το ερώτημα σου τις δίδυμες τις ήξερα από το σχολείο

• Like 1
Δημοσ.

Sorry όντως τώρα που ξανά διαβάζω το πιο πριν post καταλήγω στο συμπέρασμα που έφτασες και εσύ δεν το διατύπωσα σωστά.Με την δίδυμη number two έπαιξα λίγο εγώ αλλά χωρίς να σημειωθεί το γκολ μέχρι και συμβολή των δοκαριών πέτυχα αλλά στο πλεχτό δεν μπήκε η μπάλα.Αφού μου την έσπασε δύο τρεις φορές έπαψα να ασχολούμαι μαζί της γενικά.Θυμήθηκα ωραίες εποχές ρε  συ luci από την αρχαία εποχή που ήμουν 18 χρονών.

• Like 2
Δημοσ.

Άκου να δεις δύο πράγματα.Πρώτον δεν ενδιαφέρομαι να βγω με καμία είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά οπότε τις αφήνω όλες για τη πάρτη σου. Δεύτερον ότι ισχύει για αυτές τις οποίες είχες επιτυχίες εσύ δεν σημαίνουν ότι ισχύουν για τις υπόλοιπες όπως επίσης δεν σημαίνει ότι όποια δεν ενδιαφέρεται να βγει με σένα ότι έχει ψυχολογικά.Αναφέρομαι σε σένα γιατί σε μένα έκανες παράθεση αλλά τα γράφω για όλους δεν είναι προσωπική επίθεση.Κάθε γυναίκα έχει τον δικό της συναισθηματικό κόσμο και τα δικά της βιώματα και εμπειρίες από την ζωή της που δεν είναι δυνατόν να δημιουργήσουμε έναν κανόνα για αυτές λες και είναι άψυχο υλικό.Ναι αν ήθελα να σου δώσω οδηγό πως να γράψεις ένα dvd με windows με το magic iso εκεί η διαδικασία είναι στάνταρ ακόμα και αν την κάνεις ένα εκατομμύριο φορές.Εκεί μπορώ να σου πω ι θα κάνεις με συγκεκριμένα και απόλυτα βήματα.Αλλά ρε φίλε στις γυναίκες οδηγός κατάκτησης;Δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά.Η Κούλα που είναι γκομενάρα μπορεί να λιώνει για σένα και η Σούλα που είναι μπάζο να μην σε θέλει ούτε για κορνίζα και το αντίστροφο. Αδερφές δίδυμες) η μία ερωτεύτηκε τον κολλητό μου που όντως ήταν ωραίος τα κοριτσάκια στο χωριό έλιωναν για την πάρτη του όταν ήταν μικρά και η αδερφή της όταν τους γνώρισα γιατί γνωρίστηκαν μέσω εμού μου είπε καλά κανέναν χειρότερο δεν είχες να μας φέρεις για να γνωρίσουμε και την κοπάνησε έφυγε  και πήγε έκατσε αλλού.Τι μου λες τώρα;Δεν υπάρχει καμία περπατημένη συγκυρίες και πιθανότητες υπάρχουν στο θέμα και φυσικά εντάξει να μην είσαι σαν να σε πάτησε τρακτέρ και να περιποιήσε τον εαυτό σου. 

Εγω δεν ειπα ότι οποια δεν μου καθεται εχει ψυχολογικά. Προφανως και η καθεμια έχει τα γουστα της. Ισα ισα εχω πει ότι αν δω οτι δεν θελει δεν θα κατσω να επιμείνω ουτε θα την μπλοκάρω για να την εκδικηθώ ουτε θα της την πω φυσικά.Αλλα για να μου λες ότι κάποιος ηταν ωραιος και τον ήθελαν πολλες και αυτή ειπε "Κανεναν χειροτερο δεν ειχες να μας φέρει..." με προβληματιζει. Κρατιέμαι δηλαδή να μην πω ότι έχει ψυχολογικά :-D  θα μπορουσε τουλάχιστον να είναι πιο ευγενικη δεν είναι νορμαλ συμπεριφορά αυτό κάποιας. Σε προσβάλλει και σενα όταν μιλάει ετσι για την παρέα σου.

Για κανονα μιλησα πολύ συγκεκριμενα στα ραντεβού δεν σχολιασα κάτι αλλο , αμα καποια γουσταρει και δεν κανεις κινηση μετα θα αρχισει να σκέφτεται ότι δεν την γουστάρεις ακομα και αν εσυ εισαι ντροπαλος και δεν το εκανες για να την προσβάλλεις. Ολοι εχουμε ζησει κατι τέτοιο. Μετα απλα γινεται δυσκολοτερο το εργο σου. Για μενα εκει υπάρχει αυτος ο κανονας ναι αλλα είναι συγκεκριμένος.

Δυσκολεύομαι παντως να πιστεψω πως το να προτείνεις καφε ή ποτο οι 2 σας σε κάποια που γουστάρει και να δεχτει επειδή ακριβως γουσταρει να βρεθείτε οι 2 σας δεν θα δουλέψει σε κάποια. Τεσπα η καθεμια και ο καθενας με τα βιωματα του όπως ειπες και εσυ δεν επιμένω.

Sorry όντως τώρα που ξανά διαβάζω το πιο πριν post καταλήγω στο συμπέρασμα που έφτασες και εσύ δεν το διατύπωσα σωστά.Με την δίδυμη number two έπαιξα λίγο εγώ αλλά χωρίς να σημειωθεί το γκολ μέχρι και συμβολή των δοκαριών πέτυχα αλλά στο πλεχτό δεν μπήκε η μπάλα.Αφού μου την έσπασε δύο τρεις φορές έπαψα να ασχολούμαι μαζί της γενικά.Θυμήθηκα ωραίες εποχές ρε  συ luci από την αρχαία εποχή που ήμουν 18 χρονών.

Ε ειδες που στο ειπα πριν διαβασω αυτό το ποστ? ειχε ψυχολογικα η τυπισσα.

ΥΓ Γενικά είμαι τύπος που δεν ασχολειται αμα κάποια δεν ενδιαφέρεται , ακομα και αν χωρισω με κάποια δεν θα την κάνω διαγραφη για να μην την βλέπω ή για να εκδικηθω. Ελπιζω να είμαι πάντα ετσι ανετος και να μην καψουρευτώ σφοδρα και με μαζευουν και μενα .....

Δημοσ.

Θέμα: «Πως πέφτουν οι ωραίες γυναίκες»; Σελίδα 1324+

Θέμα: «Πως πέφτουν οι ωραίοι άντρες»; Σελίδα 1 post 1 «Να έχει η γυναίκα ωραίο σώμα,κώλο και βυζί» :P :-D

• Like 5
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ η πλειοψηφία όντως περιμένει τον άνδρα να κάνει τη πρώτη κίνηση, αλλά σιγά σιγά το πράγμα αλλάζει τουλάχιστον στις νεαρές ηλικίες.

Εγώ προσωπικά αν μου αρέσει κάποιος θα κάνω εγω την κίνηση (όπως κι έχω κανει σε όλες τις σχέσεις μου), όχι θα κάθομαι να περιμένω επί άπειρον όπως κάνουν άλλες...

Πάντως πια βλέπω και άλλες κοπέλες που ακολουθούν το ίδιο "μονοπάτι".

Και σε ολες τις σχεσεις σου κιολας..Ουαου..Μαλλον σου αρεσουν τα ντροπαλα αγορακια εσενα..Ασυνηθιστο το να κανει η γυναικα την πρωτη κινηση,εμενα θα με ξενερωνε..Ο ρολος του κυνηγου ανηκει στον αντρα..

τωρα εμεις (συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου) που δεν εχουμε το λεγειν και ντρεπομαστε και δεν παιζει να παμε να μιλησουμε τι γινεται? δεν παιζει να ερθετε οι γυναικες σε μας ., εστω 1 στις 10? :P

Ασε τις ντροπες στην ακρη και πηγαινε να μιλησεις..Κριμα δεν ειναι να περνανε απο μπροστα σου τοσες ωραιες κοπελες και να καθεσαι να τις κοιτας;Αφου ειμαι σιγουρος οτι αλλα πραγματα θελεις να τους κανεις..

Δημοσ.

Θέμα: «Πως πέφτουν οι ωραίες γυναίκες»; Σελίδα 1324+

Θέμα: «Πως πέφτουν οι ωραίοι άντρες»; Σελίδα 1 post 1 «Να έχει η γυναίκα ωραίο σώμα,κώλο και βυζί» :P :-D

hqdefault.jpg

Δημοσ.

Αυτό πρέπει να χαραχτεί κάπου ως μνημείο για τις επόμενες γενιές, στο κλέβω.

Αν άκουγες fight club δεν θα σου έκανε εντύπωση!  B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...