opera Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Από μόνες τους https://www.youtube.com/watch?v=r7a29i_juiE
ikaruga24 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 με ενα γεματο πορτοφολι. Είσαι γραφικός, μισογυνης, ειρωνικός και φαλοκρατης ???? Μόνο το 93.6% θα πέσει από κάτι τέτοιο. 1
sam75 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Το 93.6% όμως δεν μπορεί Να είναι όλες ωραίες... Άρα θα φας και μπάζα.
evabb Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 μονο εμενα μου φαινεται ηλιθια η αρχικη ερωτηση του θεματος; 5
parlapipas25 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μεγαλο σχολειο ο Faeton.Χτες τον διαβασα,σημερα παιζω με 2 γκομενακια. 2
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μεγαλο σχολειο ο Faeton.Χτες τον διαβασα,σημερα παιζω με 2 γκομενακια.Eγω ακολουθω DDevil , ο δρομος προς την κορυφη της χυλοπιτας ειναι παραπανω απο βεβαιος
defacer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Έξω είναι αμέτρητα τα παραδείγματα όπου πραγματικά απίστευτα όμορφες κοπέλες κυκλοφορούν με τύπους που φυσιολογικά δεν θα γύριζαν καν να κοιτάξουν.Επειδή μιλάμε για ζευγάρια της διπλανής πόρτας, παράγοντες όπως χρήμα,επωνυμία δεν υφίστανται.Όσοι έχουν καταφέρει κάτι ανάλογο,ας μας λύσουν την απορία. Η απάντηση στην απορία σου δίνεται στο Pulp Fiction: personality goes a long way. https://youtu.be/61g2-EVJ-mo Εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν δεν είχα κοπελα δεν γυρναγαν να με δούνε ή πολύ σπάνια να μου την πέσουν κτλπ,τώρα π έχω χρόνια κοπελα όλο ματιές είναι μερικες,πεσιμο στα κοινωνικά δίκτυα και άλλα κολπακια.. Γιατί το κάνουν οι γυναίκες αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Απ' ότι καταλαβαίνω, κι αν δεν το εννοείς έτσι πάλι δεν έχει σημασία γιατί έχει συμβεί έτσι σε πάρα πολλούς από μας παρόλα αυτά, οι γυναίκες που σου την πέφτουν δεν ξέρουν απαραίτητα ότι έχεις σχέση. Άρα κάπου αλλού πρέπει να ψάξεις την αιτία, σε κάτι που μπορούν να δουν. Ή βέβαια και στην τύχη. . Είναι τόσο ψώνια που όσο τις λες όμορφες τόσο δεν γυρνάν το κεφάλι. Ίσως έχει κάποια σχέση το γεγονός ότι αυτό το ακούν κάθε μέρα από άλλους 100. Λέω εγώ τώρα. 1
The_Judas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Τελευταία γνωστοί ηλικίας 25 μου λένε ότι τους ορμανε τα μικρά, για τις 40 εντάξει δεν χρειάζεται να το πούμε, απλά στα χρόνια τα δικά μου πριν 25-28 χρόνια δεν είχαμε τέτοια τυχερά,από μικρές δηλαδή. Νομίζω ότι όσοι είστε 20-25 είστε τυχεροί διότι τα μικρά πλέον είναι πολύ αναμμένα,.... Γα... Νται από τα 13 και στα 18 πλέον τις λες και δασκαλες. Εγώ είχα πετύχει περίπτωση στο σχολείο μου -όταν πήγαινα στο γυμνάσιο- που είχαν αποβάλει κοπέλα (λυκείου) απλά γιατί φορούσε φούστα και ντεκολτέ Τώρα πλέον ντύνονται έτσι (και βάφονται) από το γυμνάσιο. Πράγματι τυχεροί όσοι είναι τώρα 15-20. + ότι είναι πιο εύκολες οι διαδικασίες με κινητά-facebook-viber κλπ. Παλιότερα έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο σε σταθερό... :wacko: ή να στείλεις ραβασάκι Αν και πάλι απ'ότι βλέπω εδώ στο φόρουμ πάλι υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία με τις γυναίκες και στις μικρές ηλικίες. 1
defacer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Αν είσαι μπαζο μια ειναι η λύση ειναι τόσο δύσκολη όσο και εύκολη (με την έννοια ότι ειναι ενας στόχος και πολύ γνωστός ο τρόπος που επιτυγχάνεται): γίνε φέτες ή έστω πολύ κοντά στο να γίνεις φέτες όσο άσχημη φάτσα και να έχεις αν είσαι φέτες θα βρεις κοπέλα πάλι χωρίς να έχεις λέγειν αρκεί να έχεις μια συναναστροφή για τον οποιοδήποτε λόγο σχετικά τακτική. Γαμώτο, όλο την πατάω και νομίζω ότι το θέμα είναι πως να πλησιάσει κανείς συγκεκριμένα την κοπέλα που θα τον ενδιαφέρει. Αλλά ναι, αν οι απαιτήσεις περιορίζονται στο να βρεις τρύπα να τον βάλεις οι φέτες είναι σίγουρη μέθοδος. 3
mentoras99 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Εχετε καψει εγκεφαλο να ασχολειστε με τα καμωματα των ελληνιδων... 1
defacer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Αυτό ειναι η πολιτική για να αυξήσεις τις πιθανότητες να πηδήξεις ναι και ο λόγος που θα τις αυξήσει ειναι ότι επειδή ήδη έχει αποφασισθεί απο την κάθε κοπέλα αν τις αρέσεις ή όχι το μόνο που μένει ειναι να δοκιμάσεις να δεις τελικά ποια απο τις δύο αποφάσεις πήρε όπως το ξυστό ήδη ειναι τυπωμένο το αν κερδίζει η όχι πρέπει να το ξύσεις όμως για να δεις τελικά αν κέρδισες ή έχασες Μπερδεύομαι λίγο από το πώς είναι δυνατόν τα "ψιλά γράμματα" όπως ο σεβασμός (που δεν μπορεί να το ξέρει η κοπέλα παρά μόνο αφού σε γνωρίσει και ήδη έχεις ξεκινήσει να ξύνεις) να αυξάνουν τις πιθανότητες από τη μία και ταυτόχρονα να έχει τυπωθεί ήδη το ξυστό από την άλλη. Στη δεύτερη έκδοση του οδηγού να βαλετε και καμιά υποσημείωση παιδιά.
The_Judas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Γαμώτο, όλο την πατάω και νομίζω ότι το θέμα είναι πως να πλησιάσει κανείς συγκεκριμένα την κοπέλα που θα τον ενδιαφέρει. Αλλά ναι, αν οι απαιτήσεις περιορίζονται στο να βρεις τρύπα να τον βάλεις οι φέτες είναι σίγουρη μέθοδος. Δηλαδή όποιος γυμνάζεται σημαίνει ότι ψάχνει να βρει τρύπα; Με την ίδια λογική όποια γυναίκα βάφεται, σημαίνει ότι ψάχνει για σεξ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις