Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καλύτερη ατάκα πάντως που έχω ακούσει είναι:

"Κοίτα ρε φίλε, με τι μαλάκες κυκλοφορούν κάτι γκομενάρες! Τι διάολο; Εμείς δεν είμαστε αρκετά μαλάκες.......;;;!"

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 3
  • Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και σε ολες τις σχεσεις σου κιολας..Ουαου..Μαλλον σου αρεσουν τα ντροπαλα αγορακια εσενα..Ασυνηθιστο το να κανει η γυναικα την πρωτη κινηση,εμενα θα με ξενερωνε..Ο ρολος του κυνηγου ανηκει στον αντρα..

Μάλλον μου αρέσει να παίρνω αυτό που θέλω :)

Πες και άλλα αναχρονιστικά, που ανήκουν στα 50s...

Δημοσ.

ολο το θεμα ειναι πρωτα στο λεγειν και ποσο εξυπνα θα της μιλησεις/εντυπωσιασεις , γιατι μπορει να μην σε προσεξει εξαρχης (εμφανιση, ομορφια) αλλα αν μιλησεις με ωραιο τροπο και το εχεις ειναι σχεδον σιγουρο πως θα την ριξεις.

τωρα εμεις (συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου) που δεν εχουμε το λεγειν και ντρεπομαστε και δεν παιζει να παμε να μιλησουμε τι γινεται? δεν παιζει να ερθετε οι γυναικες σε μας ., εστω 1 στις 10? :P

Παίζει ναι, αλλά είναι βασικό να σε δουν κάπου πρώτα και να σε γνωρίσουν! Άρα πρέπει να έχεις ένα κύκλο, κάποιες δραστηριότητες, να βγαίνεις καμιά βόλτα κλπ. Επίσης, να αντιλαμβάνεσαι κάποια σημάδια ενδιαφέροντος που μπορεί να σου δείξουν.

SuicycoMania δεν πρόκειται ποτέ να έρθει καμία μόνη της, ειδικά σε χώρες σαν την Ελλάδα.

Σε καμία Σουηδία (Βορρά γενικώς) και αν μοιάζεις με «εξωτικό» φρούτο, ίσως...

Εντάξει δεν είναι απόλυτο αυτό, μπορεί να γίνει κι εδώ, είτε πιο διακριτικά είτε πιο ξεκάθαρα.

Δημοσ.

Δηλαδή όποιος γυμνάζεται σημαίνει ότι ψάχνει να βρει τρύπα;

Με την ίδια λογική όποια γυναίκα βάφεται, σημαίνει ότι ψάχνει για σεξ.

Την εκφραση οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια την ξέρεις? :cry:

Δημοσ.

Μάλλον μου αρέσει να παίρνω αυτό που θέλω :)

Πες και άλλα αναχρονιστικά, που ανήκουν στα 50s...

Στις λυσάρες ανήκεις εσύ!

Δημοσ.

Στις λυσάρες ανήκεις εσύ!

Χμμμ δηλαδή το να κάνω εγώ την κίνηση με κάνει λυσάρα;

Great logic here :S

Δημοσ.

Δηλαδή όποιος γυμνάζεται σημαίνει ότι ψάχνει να βρει τρύπα;

Με την ίδια λογική όποια γυναίκα βάφεται, σημαίνει ότι ψάχνει για σεξ.

Ρε συ ντουντ, είπα πουθενά τίποτα τέτοιο; Ήμαρτον.

Όποιος είναι εθνικιστής έχει στο σπίτι του ελληνική σημαία. Δε σημαίνει ότι όποιος έχει σημαία είναι εθνικιστής.

Την εκφραση οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια την ξέρεις? :cry:

gRxjhVNfFgqI0.gif

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ ντουντ, είπα πουθενά τίποτα τέτοιο; Ήμαρτον.

Όποιος είναι εθνικιστής έχει στο σπίτι του ελληνική σημαία. Δε σημαίνει ότι όποιος έχει σημαία είναι εθνικιστής.

gRxjhVNfFgqI0.gif

Με τρομοκρατεί απόλυτα το ποσοστό αντίληψης που βλέπω να έχουν ορισμένοι εδώ μέσα.Χαρά στο κουράγιο σου πάντως ορισμένες φορές να εξηγείς τα αυτονόητα, και δεν το γράφω ντε και καλά για το παρόν topic.Εγώ επειδή βαριέμαι πολλές φορές το αφήνω έτσι και τους δίνω την ψευδαίσθηση ότι δεν απαντώ επειδή με τάπωσαν, το θεωρώ αστείο να προσπαθήσω να αποδείξω στον άλλον αυτονόητα πράγματα.

Δημοσ.

νταξει το topic ειναι για Αντρες μονο...ρεζιλι των σκυλιων εχετε γινει μερικοι ( στις γυναικες αλλα και σε Αντρες!)

Δημοσ.

Το "ωραιες" ειναι πολυ αντικειμενικο. Εννοεις γυναικες μεγαλων κυβικων/ψωνια κτλ. Συνηθως αν ειναι ψωνια μας φενονται πιο γκομενες.

Επειδη εχει τυχει να εχω κανει σχεσεις με τετοιες και ξερω και μερικους που εχουν τετοιες, εχω καταλαβει το εξης:

1. Δεν εχει σημασια το πως φενεσαι, ουτε πως συμπεριφερεσαι ουτε αν εισαι αλφα male. Αυτα βοηθανε να ανεβει η "αξια" σου αλλα δε σημαινει οτι αυτοματα θα σε θελουν ολες οι γκομενες γιατι:

2. Οι περισσοτερες δε ξερουν τι θελουν ουτε θελουν κατι συγκεκριμενο, εχει να κανει με το ποιος θα τις εντυπωσιασει και πως αισθανονται τη συγκεκριμενη στιγμη αλλα αυριο-μεθαυριο να αλλαξουν γουστο. Για τετοιες γυναικες ο αντρας ειναι αξεσουαρ.

Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά να το γράψω για ακόμα μία φορά να το καταλάβουμε όλοι .Ο τίτλος του topic είναι απαράδεκτος, πως πέφτουν οι ωραίες γυναίκες.Αν κάποιος ρωτούσε πως φτιάχνω καλό μπακλαβά υπάρχει μπούσουλας και λέγεται συνταγή, την ακολουθείς πιστά με καλής ποιότητας υλικά και φτιάχνεις μπακλαβά θεσπέσιο.Αλλά οδηγός για το πως πέφτουν οι γυναίκες ωραίες και μη δεν υπάρχει τι να κάνουμε;Υπάρχει μία νόρμα στον άντρα που πρέπει να ακολουθεί αλλά μέχρι εκεί.Τι εννοώ.Αν  είσαι σαν λέτσος στο ντύσιμο αν έχεις να κάνεις μπάνιο από την εποχή που βαφτίστηκες και αν όταν ανοίγεις το στόμα σου είσαι όλο μαλακίες σαφώς οι πιθανότητες σου να τον βρέξεις πέφτουν δραματικά.Αν είσαι μέσα σε όλα αυτά και σαν να πάτησε τρακτέρ τότε πέφτουν οι πιθανότητες σου ακόμα περισσότερο.Από και και πέρα αν δεν είσαι όλα τα παραπάνω όλο και κάποια θα σε προσέξει αρκεί να μην κάθεσαι μόνο να την χαλβαδιάζεις απλά τράβα μίλα της.Αν θα έχει επιτυχία αυτό με την πρώτη φορά η με την εκατοστή εικοστή δέκατη εξαρτάται από τον τύπο της εκάστοτε υποψήφιας και τον δικό σου μέχρι να ταιριάξουν.Σαφώς και σε πολλές περιπτώσεις όλα αυτά (η έστω μερικά) τα καταργεί το πορτοφόλι σε μεγάλο ποσοστό όπως είπε κάποιος πιο πάνω αλλά και πάλι δεν είναι απόλυτο.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...