zio10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Το συντομοτερο ανεκδοτο ειναι: ελληνίδα 'down to earth' Μια χαρά κοπέλες έχουμε ρε συ!
vrwmiaris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Το συντομοτερο ανεκδοτο ειναι: ελληνίδα 'down to earth' Πλάκα πλάκα, εδώ πάνω Στη Θεσσαλονίκη έχουν αλλάξει τα πράγματα λόγω επειδή των φράγκων.Όσο πάει και ζυγώνει η πείνα αλλάζουν μυαλά.κάτω Αθήνα θα αργήσει λίγο ακόμη.Δεν μιλάω για κόρες εφοπλιστών κτλπ 1
Lucifer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι λόγω επειδή των φράγκων; 4
zio10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι λόγω επειδή των φράγκων; Αφού άλλοι τα καταφέρνουν και με χωρίς λεφτά!
xstreamgamer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι λόγω επειδή των φράγκων; Ε ναι ρε συ luci εγώ για να με προσέξει η νυν σύζυγος κάθε έξι μήνες έπαιρνα καινούρια ferari αλλά αυτό δεν είναι τπτ. Που να σου πω τι έκανα για να βγούμε ραντεβού και για να δεχτεί να γίνει γυναίκα μου στο τέλος.Καλά ρε την παλεύεται μερικοί με αυτά που γράφετε;Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν οι Ελληνίδες χειρότερο σε σχέση με τις ξένες λες και στο εξωτερικό δεν έχει ψώνια.Επίσης την επαφή με τη Ελληνίδα δεν την έχω χάσει και το εννοώ αυτό ότι αν και είμαι 41 την γυναίκα μου την γνώρισα όταν ήμουν 35 και την παντρεύτηκα στα 36.Δηλαδή 7 χρόνια πριν που δούλευα και στην νύχτα και όταν ήμουν ελεύθερος και έβλεπα αντικειμενικά πολύ περισσότερες γυναίκες από τον καθένα εδώ μέσα δεν είδα να έχουν κάτι παράξενο.Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες γνωριμίες έχουν γίνει που κατέληξαν ακόμα και σε γάμο μέσα στο μαγαζί επειδή κάποιος πήρε την απόφαση να σηκωθεί από την γαμημένη την καρέκλα που κάθεται και να πάει να μιλήσει ή να πιαστεί να χορέψει με τον εκάστοτε στόχο του.Καλά δεν μιλάω για απλές σχέσεις η για one night stant εκεί θα φρίξετε.Α για να μη παρεξηγηθώ εννοώ ότι όταν λέω ότι ήμουν σε συναναστροφή με γυναίκες σε πολύ περισσότερο βαθμό από τους περισσότερους εδώ μέσα εννοώ σαν λόγο επαγγέλματος και όχι γιατί ήμουν το alpha male ή οτιδήποτε άλλο πιθηκοειδές προβάλλεται εδώ μέσα.Έβλεπα κοριτσάκια που ερχόταν μόνα τους χωρίς σχέση εννοώ όταν κάποιος πήγαινε και τις μιλούσε με ευγενικό τρόπο αρνούνταν και όχι ψωνισμένο αλλά και όταν τις ενδιέφερε κάποιος δεν του έβγαζαν το λάδι.Τώρα που τις πετυχαίνεται όλες αυτές τις στρίγκλες Ελληνίδες που πάτε να πείσετε ότι όλες οι κοπέλες έτσι είναι το έχω μεγάλη απορία. 1
zio10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ε ναι ρε συ luci εγώ για να προσέξει η νυν σύζυγος κάθε έξι μήνες έπαιρνα καινούρια ferari αλλά αυτό δεν είναι τπτ. Που να σου πω τι έκανα για να βγούμε ραντεβού και για να δεχτεί να γίνει γυναίκα μου στο τέλος.Καλά ρε την παλεύεται μερικοί με αυτά που γράφετε;Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν οι Ελληνίδες χειρότερο σε σχέση με τις ξένες λες και στο εξωτερικό δεν έχει ψώνια.Επίσης την επαφή με τη Ελληνίδα δεν την έχω χάσει και το εννοώ αυτό ότι αν και είμαι 41 την γυναίκα μου την γνώρισα όταν ήμουν 35 και την παντρεύτηκα στα 36.Δηλαδή 7 χρόνια πριν που δούλευα και στην νύχτα και όταν ήμουν ελεύθερος και έβλεπα αντικειμενικά πολύ περισσότερες γυναίκες από τον καθένα εδώ μέσα δεν είδα να έχουν κάτι παράξενο.Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες γνωριμίες έχουν γίνει που κατέληξαν ακόμα και σε γάμο μέσα στο μαγαζί επειδή κάποιος πήρε την απόφαση να σηκωθεί από την γαμημένη την καρέκλα που κάθεται και να πάει να μιλήσει ή να πιαστεί να χορέψει με τον εκάστοτε στόχο του.Καλά δεν μιλάω για απλές σχέσεις η για one night stant εκεί θα φρίξετε.Α για να μη παρεξηγηθώ εννοώ ότι όταν λέω ότι ήμουν σε συναναστροφή με γυναίκες σε πολύ περισσότερο βαθμό από τους περισσότερους εδώ μέσα εννοώ σαν λόγο επαγγέλματος και όχι γιατί ήμουν το alpha male ή οτιδήποτε άλλο πιθηκοειδές προβάλλεται εδώ μέσα.Έβλεπα κοριτσάκια που ερχόταν μόνα τους χωρίς σχέση εννοώ όταν κάποιος πήγαινε και τις μιλούσε με ευγενικό τρόπο αρνούνταν και όχι ψωνισμένο αλλά και όταν τις ενδιέφερε κάποιος δεν του έβγαζαν το λάδι.Τώρα που τις πετυχαίνεται όλες αυτές τις στρίγκλες Ελληνίδες που πάτε να πείσετε ότι όλες οι κοπέλες έτσι είναι το έχω μεγάλη απορία. Το λόγω επειδή ήταν το θέμα του μηνύματος!
xstreamgamer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Το λόγω επειδή ήταν το θέμα του μηνύματος! Δεν σε έπιασα τι εννοείς ρε zio μάλλον είμαι αργός τώρα στην τέταρτη δεκαετία της ζωής μου η δίνω μία μικρή πιθανότητα να φταίνε και τα τσίπουρα από το μεσημέρι.
zio10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δεν σε έπιασα τι εννοείς ρε zio μάλλον είμαι αργός τώρα στην τέταρτη δεκαετία της ζωής μου η δίνω μία μικρή πιθανότητα να φταίνε και τα τσίπουρα από το μεσημέρι. Πιστεύω ότι ο lucifer σχολίασε - έκανε πλάκα με το «λόγω επειδή» που έγραψε ο φίλος, επειδή είναι πλεονασμός να τα γράψεις και τα δύο. Θα μπορούσε δηλαδή να γράψει «λόγω των φράγκων» ή «επειδή έχουν φράγκα». Και μετά έκανα κι εγώ μια αντίστοιχη πλάκα με το «και με χωρίς» αντί σκέτο «χωρίς» ή πχ «και να μην δεν πάω» αντί «και να μη πάω» κλπ που έχω ακούσει να λένε προς Λαμία μεριά. Ps: (5η δεκαετία! ) (Tα τσίπουρα δεν πειράζουν, ίσα ίσα! ). 1
xstreamgamer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Πιστεύω ότι ο lucifer σχολίασε - έκανε πλάκα με το «λόγω επειδή» που έγραψε ο φίλος, επειδή είναι πλεονασμός να τα γράψεις και τα δύο. Θα μπορούσε δηλαδή να γράψει «λόγω των φράγκων» ή «επειδή έχουν φράγκα». Και μετά έκανα κι εγώ μια αντίστοιχη πλάκα με το «και με χωρίς» αντί σκέτο «χωρίς» ή πχ «και να μην δεν πάω» αντί «και να μη πάω» κλπ που έχω ακούσει να λένε προς Λαμία μεριά. Ps: (5η δεκαετία! ) (Tα τσίπουρα δεν πειράζουν, ίσα ίσα! ). Γιατί με δίνεις στεγνά ; 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ε ναι ρε συ luci εγώ για να με προσέξει η νυν σύζυγος κάθε έξι μήνες έπαιρνα καινούρια ferari αλλά αυτό δεν είναι τπτ. Που να σου πω τι έκανα για να βγούμε ραντεβού και για να δεχτεί να γίνει γυναίκα μου στο τέλος.Καλά ρε την παλεύεται μερικοί με αυτά που γράφετε;Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν οι Ελληνίδες χειρότερο σε σχέση με τις ξένες λες και στο εξωτερικό δεν έχει ψώνια.Επίσης την επαφή με τη Ελληνίδα δεν την έχω χάσει και το εννοώ αυτό ότι αν και είμαι 41 την γυναίκα μου την γνώρισα όταν ήμουν 35 και την παντρεύτηκα στα 36.Δηλαδή 7 χρόνια πριν που δούλευα και στην νύχτα και όταν ήμουν ελεύθερος και έβλεπα αντικειμενικά πολύ περισσότερες γυναίκες από τον καθένα εδώ μέσα δεν είδα να έχουν κάτι παράξενο.Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες γνωριμίες έχουν γίνει που κατέληξαν ακόμα και σε γάμο μέσα στο μαγαζί επειδή κάποιος πήρε την απόφαση να σηκωθεί από την γαμημένη την καρέκλα που κάθεται και να πάει να μιλήσει ή να πιαστεί να χορέψει με τον εκάστοτε στόχο του.Καλά δεν μιλάω για απλές σχέσεις η για one night stant εκεί θα φρίξετε.Α για να μη παρεξηγηθώ εννοώ ότι όταν λέω ότι ήμουν σε συναναστροφή με γυναίκες σε πολύ περισσότερο βαθμό από τους περισσότερους εδώ μέσα εννοώ σαν λόγο επαγγέλματος και όχι γιατί ήμουν το alpha male ή οτιδήποτε άλλο πιθηκοειδές προβάλλεται εδώ μέσα.Έβλεπα κοριτσάκια που ερχόταν μόνα τους χωρίς σχέση εννοώ όταν κάποιος πήγαινε και τις μιλούσε με ευγενικό τρόπο αρνούνταν και όχι ψωνισμένο αλλά και όταν τις ενδιέφερε κάποιος δεν του έβγαζαν το λάδι.Τώρα που τις πετυχαίνεται όλες αυτές τις στρίγκλες Ελληνίδες που πάτε να πείσετε ότι όλες οι κοπέλες έτσι είναι το έχω μεγάλη απορία. Συμφωνώ. Σε σύγκριση με αρκετές κοπέλες ξένων χωρών οι ελληνίδες είναι μακράν καλύτερες. Φυσικά υπάρχουν και καλύτερες από τις ελληνίδες, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Τώρα γκρίνιες του ενός φύλου ίδιας εθνικότητας προς το άλλο πιστεύω οτι υπάρχουν γενικά σε όλες τις χώρες του κόσμου. Ο σουηδός που δυσκολεύεται να κάνει σχέση ακόμα και σε αυτή την χώρα που τους θεωρούμε όλους ανοιχτόμυαλους, και αυτός θα κατακρίνει τις σουηδέζες και οι σουηδέζες σε αντίστοιχες περιπτώσεις θα κράζουν τους σουηδούς, ο ρώσος που δυσκολεύεται να κάνει σχέση ή δεν μπορεί να βρει καμιά θα κράζει τις ρωσίδες κοκ. Πάντως σε σχέση με τις Βουλγάρες και ίσως τις Αλβανίδες οι ελληνίδες είναι καλύτερες. Έχω διάφορους φίλους από αυτές τις χώρες κα βλέπω φωτογραφίες τους στο fb που πηγαίνουν εκεί για μπάνιο μαζί φίλες/γκόμενες κτλ, άσχημες κοπέλες και ειδικά οι Βουλγάρες.
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα για το πως είναι οι Ισπανίδες. Πάντως δεν φαντάζομαι να με ρωτάς για αυτό http://www.sportdog.gr/hot-dog/gynaikes/article/344158/yparxoyn-kai-mpaza-stis-eksedres-toy-euro-kai-malista-o-nai-ispanides-foto
The_Judas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Με τρομοκρατεί απόλυτα το ποσοστό αντίληψης που βλέπω να έχουν ορισμένοι εδώ μέσα.Χαρά στο κουράγιο σου πάντως ορισμένες φορές να εξηγείς τα αυτονόητα, και δεν το γράφω ντε και καλά για το παρόν topic.Εγώ επειδή βαριέμαι πολλές φορές το αφήνω έτσι και τους δίνω την ψευδαίσθηση ότι δεν απαντώ επειδή με τάπωσαν, το θεωρώ αστείο να προσπαθήσω να αποδείξω στον άλλον αυτονόητα πράγματα. Οταν κάποιος δεν διατυπώνει σωστά την αποψή του, δεν φταίει ο άλλος που "δεν έχει αντίληψη". Ο faeton σωστά είπε ότι αν κάποιος δεν έχει ωραία εμφάνιση, μπορεί να δουλέψει το σώμα. Πιο απλό και ειλικρινές δεν γίνεται. Το να νομίζουμε ότι θα εντυπωσιαστεί η κοπέλα από έναν άγνωστο επειδή είναι καλό και ευγενικό παιδί είναι γελοίο. Αυτά γίνονται ίσως μόνο μέσω παρέας κοινής και οικειότητας. Το ζήτημα είναι να κάνουμε διάλογο με κάποιο επιχείρημα. Οχι να βρίζουμε και ειρωνευόμαστε για να φανούμε ως ο cool politically correct τύπος του φόρουμ. Κατά τ΄άλλα δεν διαφωνώ, στο ότι δεν πρέπει να τσουβαλιάζουμε. Οπως επίσης να έχουμε διπλά στάνταρ. Για μένα ότι θέλουν οι άντρες, θέλουν και οι γυναίκες. Ολοι κοιτάνε το ωραίο και θέλουν να το αποκτήσουν. Ούτε λιγότερα one night stand κάνουν ούτε απατούν λιγότερο. Απλά οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερο δικαίωμα στην επιλογή και τρώνε λιγότερα άκυρα σε σχέση με τους άντρες. 1
DDevil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα για το πως είναι οι Ισπανίδες. Πάντως δεν φαντάζομαι να με ρωτάς για αυτό http://www.sportdog.gr/hot-dog/gynaikes/article/344158/yparxoyn-kai-mpaza-stis-eksedres-toy-euro-kai-malista-o-nai-ispanides-foto Εχει κατι λατινες επικίνδυνες
revolver1990 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Για μένα ότι θέλουν οι άντρες, θέλουν και οι γυναίκες. Δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή από το να συμφωνήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις