sam75 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Οι γυναίκες το θέλουν πιο πολύ, απλά δεν κάνουν σαν χαζές, εκεί είναι το μυστικό.. 1
Yperaspisths Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Οι περισσότερες γυναίκες το ''θέλουν'' πιο πολυ μετα τα 25. Η δική μου εμπειρία αυτό λεει. Όσο ωριμάζουν τόσο πιο έντονη η σεξουαλική τους επιθυμία. Όταν πήγαινα στην σχολή αυτό έβλεπα. Το 95% ήταν μόνες και ενα 5% τα είχε με συνήθως μεγαλύτερους άντρες.
mary Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Λοιπόν μυστικό δεν υπάρχει αλλά ισχύει κατά κορον αυτό που είπε ένας συμφορουμιτης. Μεγάλο ποσοστό γυναικών ακόμα και σε μεγάλη ηλικία > 35 έχει κομπλεξικα θέματα. Το βλέπω παντού γύρω μου, με αποτέλεσμα τα τελευταία 5 χρόνια να έχω ξεκοψει από πολλές φίλες μου... Ο μόνος τρόπος είτε για άντρα είτε για γυναίκα προκειμένου να κάνει ΥΓΙΉ σχέση είναι να αφήσει τους κομπλεξισμους και να κάνει το πρώτο βήμα. Δυστυχώς τα κόμπλεξ ένας άντρας δεν τα αντιλαμβανεται άμεσα, για αυτό και καλό είναι η γκομενα να περνάει ένα quick check από αδερφή, φίλη, ξαδέρφη, γενικά άλλη γυναίκα που μπορεί να το αντιληφθεί. Μετά το 2ο ραντεβού δλδ περάστε την μια "βόλτα" από την αδερφή/παιδική φίλη /κλπ σας 4
bedazzled Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Αυτά τα quick checks δεν τα εμπιστεύομαι... καθαρά λόγω γυναικείου «ανταγωνισμού». Τι είδους κόμπλεξ εννοείς;
DDevil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Αυτά τα quick checks δεν τα εμπιστεύομαι... καθαρά λόγω γυναικείου «ανταγωνισμού». Τι είδους κόμπλεξ εννοείς; Kαι εγω δεν τα γουστάρω τι θα μου κανει στη τελικη η άλλη θα με φάει? πολύ πολύ αμα αρχισει τη γκρινια θα της πω ελα αγαπη μου ηρεμησε θα σου παρω ότι θελεις ... πιάνει καμια φορά.
the other one Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Συγνώμη ρε παιδιά να το γράψω για ακόμα μία φορά να το καταλάβουμε όλοι .Ο τίτλος του topic είναι απαράδεκτος, πως πέφτουν οι ωραίες γυναίκες.Αν κάποιος ρωτούσε πως φτιάχνω καλό μπακλαβά υπάρχει μπούσουλας και λέγεται συνταγή, την ακολουθείς πιστά με καλής ποιότητας υλικά και φτιάχνεις μπακλαβά θεσπέσιο.Αλλά οδηγός για το πως πέφτουν οι γυναίκες ωραίες και μη δεν υπάρχει τι να κάνουμε;Υπάρχει μία νόρμα στον άντρα που πρέπει να ακολουθεί αλλά μέχρι εκεί.Τι εννοώ.Αν είσαι σαν λέτσος στο ντύσιμο αν έχεις να κάνεις μπάνιο από την εποχή που βαφτίστηκες και αν όταν ανοίγεις το στόμα σου είσαι όλο μαλακίες σαφώς οι πιθανότητες σου να τον βρέξεις πέφτουν δραματικά.Αν είσαι μέσα σε όλα αυτά και σαν να πάτησε τρακτέρ τότε πέφτουν οι πιθανότητες σου ακόμα περισσότερο.Από και και πέρα αν δεν είσαι όλα τα παραπάνω όλο και κάποια θα σε προσέξει αρκεί να μην κάθεσαι μόνο να την χαλβαδιάζεις απλά τράβα μίλα της.Αν θα έχει επιτυχία αυτό με την πρώτη φορά η με την εκατοστή εικοστή δέκατη εξαρτάται από τον τύπο της εκάστοτε υποψήφιας και τον δικό σου μέχρι να ταιριάξουν.Σαφώς και σε πολλές περιπτώσεις όλα αυτά (η έστω μερικά) τα καταργεί το πορτοφόλι σε μεγάλο ποσοστό όπως είπε κάποιος πιο πάνω αλλά και πάλι δεν είναι απόλυτο. Εμένα πάλι μου φαίνεται πιο απλό απ' όσο ερμηνεύεται. Ωραίες γυναίκες = όμορφες/προσεγμένες, άτομα που ενδιαφέρονται και προσέχουν την εμφάνισή τους, το ντύσιμό τους, τη στάση του σώματός τους, τις κινήσεις τους κλπ. Πώς θα κάνεις έναν τέτοιο άνθρωπο να νιώσει έλξη μαζί σου; Κάνε το ίδιο. Δώσε βάση στα ίδια πράγματα. Γυμναστική, σωστή υγιεινή σώματος, προσεγμένο ντύσιμο κλπ. τώρα γιατί το ψιρίζει ο καθενας δε ξέρω, εμένα η ερώτηση μου φάνηκε αρκετά συγκεκριμένη. Σαν να ρωτάς πώς θα ρίξω μια καμμένη με το LoL. Ε πώς θα τη ρίξεις, tryhardαρε και πιάσε ένα καλό rank ( diamond+ ) μετά θα χεις ένα καλό ατού πάνω της.
DDevil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Λοιπόν μυστικό δεν υπάρχει αλλά ισχύει κατά κορον αυτό που είπε ένας συμφορουμιτης. Μεγάλο ποσοστό γυναικών ακόμα και σε μεγάλη ηλικία > 35 έχει κομπλεξικα θέματα. Το βλέπω παντού γύρω μου, με αποτέλεσμα τα τελευταία 5 χρόνια να έχω ξεκοψει από πολλές φίλες μου... Ο μόνος τρόπος είτε για άντρα είτε για γυναίκα προκειμένου να κάνει ΥΓΙΉ σχέση είναι να αφήσει τους κομπλεξισμους και να κάνει το πρώτο βήμα. Δυστυχώς τα κόμπλεξ ένας άντρας δεν τα αντιλαμβανεται άμεσα, για αυτό και καλό είναι η γκομενα να περνάει ένα quick check από αδερφή, φίλη, ξαδέρφη, γενικά άλλη γυναίκα που μπορεί να το αντιληφθεί. Μετά το 2ο ραντεβού δλδ περάστε την μια "βόλτα" από την αδερφή/παιδική φίλη /κλπ σας Σκέφτομαι πολύ μια ισπανιδα .... ουα ουααααα πλακα θα εχει να την πάτησα μαζι της.
BritGreek Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πώς πέφτουν οι ωραίες γυναίκες; Πολύ συχνά, με χιούμορ και κομψό/ευγενικό θράσος που δεν προσβάλλει. Δεν είναι τόσο πολύπλοκα τα πράγματα. Επίσης, επειδή το ωραίο είναι υποκειμενικό, ωραία γυναίκα, για μένα είναι αυτή που είναι ακομπλεξάριστη, προσγειωμένη και τα έχει βρει όσο γίνεται με τον εαυτό της. Οτιδήποτε άλλο είναι περιτύλιγμα και δεν γνωρίζω / δεν έχω ασχοληθεί / δεν με ενδιαφέρει. Και επίσης, δεν πιστεύω σ' αυτές τις γενικεύσεις περί εθνικότητας. Παντού τα πάντα και είναι και το τι βγάζεις στον άλλο ως άτομο. Κοινώς ως πακέτο, ας μην κρυβόμαστε. 1
hulk1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Οφφ τοπικ Μου αρεσει μια πολυ αλλα ειναι σε σχεση,να χωθω;η οχι; 1
DDevil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Οφφ τοπικ Μου αρεσει μια πολυ αλλα ειναι σε σχεση,να χωθω;η οχι; Xώσου αμα την γουστάρεις πολύ προσεξε μη φας ξυλο μονο 2
xstreamgamer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Οφφ τοπικ Μου αρεσει μια πολυ αλλα ειναι σε σχεση,να χωθω;η οχι; Απλά όχι.Βρες άλλη!Θα χάσεις χρόνο και ενέργεια τσάμπα και βερεσέ.Υπάρχουν τόσες ελεύθερες εκεί έξω! 2
hulk1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) [ Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2016 από hulk1
sotirisl Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 εξαρτάται την κοπέλα, τι ψάχνει, τι απωθημένα έχει κτλ.. και φυσικά τεράστιο ρόλο - περα από την εμφάνιση - παίζει και ο χαρακτήρας του άντρα...
vchristod84 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Λοιπόν μυστικό δεν υπάρχει αλλά ισχύει κατά κορον αυτό που είπε ένας συμφορουμιτης. Μεγάλο ποσοστό γυναικών ακόμα και σε μεγάλη ηλικία > 35 έχει κομπλεξικα θέματα. Το βλέπω παντού γύρω μου, με αποτέλεσμα τα τελευταία 5 χρόνια να έχω ξεκοψει από πολλές φίλες μου... Ο μόνος τρόπος είτε για άντρα είτε για γυναίκα προκειμένου να κάνει ΥΓΙΉ σχέση είναι να αφήσει τους κομπλεξισμους και να κάνει το πρώτο βήμα. Στα λόγια μου έρχεσαι! Κόμπλεξ, στο ζενίθ τα κορίτσια, δυστυχώς!
Irene.j Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Παιδες,ζοριζεστε πολυ. Το κομπλεξ ισως ειναι περισσοτερο δικο σας. Η ωραια γυναικα δεν ειναι κανενα εξωγηινο πλασμα. Ειναι ενας κανονικος ανθρωπος Ισως οι αμυνες της να ειναι πιο μεγαλες γιατι γνωριζει οτι η εικονα της ελκει ευκολοτερα τα αρσενικα. Αν ομως ειναι απροσπελαστη αυτο δεν εγκειται στην ομορφια της αλλα στο χαρακτηρα της. Να πω επισης(επειδη ειπωθηκε και αυτο) οτι δεν εγινε απαραιτητα καμια εκπτωση νου απο τη φυση προκειμενου να το παρει σε καλλος! Ουτε επειδη ειναι ομορφη αναζητα κατ' αναγκη τον κοιλιακο,το αμαξι κτλ κτλ κτλ σαν αντιτιμο. Οποτε αν τις βλεπετε με κανεναν εμφανισιακα κατωτερο ειναι γιατι εκεινος δεν εθεσε ως εμποδιο τον ιδιο του τον εαυτο αλλα ουτε και εκεινη σταθηκε στην εικονα! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις