sam75 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Και; Το ίδιο ισχύει και στους άνδρες. το ιδιο και χειροτερα....
DDevil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ένα κρουασάν δεν πρόκειται να καταστρέψει γυμναστική/άθληση χρόνων. Ας είμαστε σοβαροί... Άλλο η 1 φορά στο τόσο και άλλο να το κάνεις συστηματικά. Οσο δεν κάνω κουβεντα μαζι σου μενω σοβαρος. Το ξερεις κατά βαθος για αυτό εχεις λυσάξει.
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Eπιασα ένα κρουασαν σημερα από τα 70 γραμμάτια που ζυγιζε τα 40 ηταν υδατάνθρακες. Με τέτοιες μπομπες ανα χειρας πλαδαρεύουν οι κώλοι. Δεν είναι μονο το περπάτημα Tετοιες μαλακιες να συνηθισεις έχεις γινει ζελές σε λιγο καιρο παλια δεν ειχαν να τρώνε τέτοια. Η τροφη ηταν φυσικη. Εγώ τρώω ένα την ημέρα μετά το πρωϊνό τσάι. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή όταν θα ξυπνήσεις και θα περιμένεις να δαγκώσεις κάτι νόστιμο και αφράτο. Παλιά αντι για τσάι έπινα milko, αλλά το έκοψα εντελώς μετά.
DDevil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Εγώ τρώω ένα την ημέρα μετά το πρωϊνό τσάι. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή όταν θα ξυπνήσεις και θα περιμένεις να δαγκώσεις κάτι νόστιμο και αφράτο. Παλιά αντι για τσάι έπινα milko, αλλά το έκοψα εντελώς μετά. To πρωϊ στην δουλειά 1 μπανάνα 3 δαμάσκηνα (βανιλιες) 2 γιαουρτια με μυρτιλα μέσα και σταφιδες και 2 χουφτες γεματες καρυδοψιχα. Σημερα έχει ξεκουραση αυριο εχει λιώσιμο στη γυμναστική. Αποψε θα πάω για έναν χαλαρο βραδινο περιπατο. Να δω και καμια ωραια
SuicycoMania Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 φανταζομαι για αυτες τις ωραιες μιλατε ετσι?https://www.facebook.com/WHY.SLEEP.ATHENS/photos/?tab=albumsοπως βλεπετε ο νο1 λογος για να της ριξεις ειναι το σωμα του γυμναστηριου και εννοειτε σφιξιμο και στησιμο κατα την ωρα της φωτογραφιας. τελεια! ας παμε ολοι γυμναστηριο και να περιμενουμε το επομενο καλοκαιρι να κοντραριστουμε ποιος θα εχει το πιο καλλιγραμμο σωμα , ωστε επιτελους να ριξουμε μια ωραια σαν αυτες στο link!@DDevil ασε τις καβουροψυχες και παμε εκει να κανεις κανα πεσιμο 1
revolver1990 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 φανταζομαι για αυτες τις ωραιες μιλατε ετσι? https://www.facebook.com/WHY.SLEEP.ATHENS/photos/?tab=albums οπως βλεπετε ο νο1 λογος για να της ριξεις ειναι το σωμα του γυμναστηριου και εννοειτε σφιξιμο και στησιμο κατα την ωρα της φωτογραφιας. τελεια! ας παμε ολοι γυμναστηριο και να περιμενουμε το επομενο καλοκαιρι να κοντραριστουμε ποιος θα εχει το πιο καλλιγραμμο σωμα , ωστε επιτελους να ριξουμε μια ωραια σαν αυτες στο link! @DDevil ασε τις καβουροψυχες και παμε εκει να κανεις κανα πεσιμο Οι μισές από αυτές είναι μέτριες ή και πιο κάτω. 1
DDevil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 φανταζομαι για αυτες τις ωραιες μιλατε ετσι? https://www.facebook.com/WHY.SLEEP.ATHENS/photos/?tab=albums οπως βλεπετε ο νο1 λογος για να της ριξεις ειναι το σωμα του γυμναστηριου και εννοειτε σφιξιμο και στησιμο κατα την ωρα της φωτογραφιας. τελεια! ας παμε ολοι γυμναστηριο και να περιμενουμε το επομενο καλοκαιρι να κοντραριστουμε ποιος θα εχει το πιο καλλιγραμμο σωμα , ωστε επιτελους να ριξουμε μια ωραια σαν αυτες στο link! @DDevil ασε τις καβουροψυχες και παμε εκει να κανεις κανα πεσιμο Eγω φιλε μονο σε ξινές δεν κάνω πεσιμο , οποια ωραια δω και είμαι ελευθερος (που είμαι) και μου αρέσει και είναι και γλυκεια όπως πρεπει βουρ. Οι ξινές και ιδιοτροπες προτείνονται για μαζοχιστες υποτακτικούς. Ουτε καν τις πλησιάζω.
SuicycoMania Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 μαλιστα μετριες και ξινες... ε δειξτε μου τις ωραιες που λετε τοτε
DDevil Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 μαλιστα μετριες και ξινες... ε δειξτε μου τις ωραιες που λετε τοτε Δεν τις ξερω αυτές στις φωτο γενικα ειπα για ξινές.
Garnele Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μαζεύτηκαν τώρα όλοι οι λαπάδες του ινσόμνια και συζητάνε για το πως θα ρίξουν τις ωραίες χωρίς να κουνήσουν ούτε τον κώλο τους από την καρέκλα. Τέλος πάντων, δε θα μείνω σε αυτό, εμένα άλλο με απασχολεί: https://www.facebook.com/WHY.SLEEP.ATHENS/photos/?tab=albums ποιοί είναι όλοι αυτοί; είναι ξερωγω οι σταρζ και τα τυπάκια της Αθήνας; μπαίνουν και κοινοί θνητοί χωρίς σιξπακ εκεί; Παρεμπιπτόντως, μιλώντας για 6pack και λαπάδες, θυμήθηκα αυτό Το συγκεκριμένο 6pack με το attitude ρίχνει όντως ωραία. :Ρ
BritGreek Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δεν παίζει τόσο ρόλο το τι τρώμε, αλλά πόσο καλό μεταβολισμό έχουμε. Εγώ τρώω σαν μοσχάρι και δεν μπορώ να πάρω κιλά με τίποτα. Από μικρός έτσι ήμουν.
SuicycoMania Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μαζεύτηκαν τώρα όλοι οι λαπάδες του ινσόμνια και συζητάνε για το πως θα ρίξουν τις ωραίες χωρίς να κουνήσουν ούτε τον κώλο τους από την καρέκλα. Τέλος πάντων, δε θα μείνω σε αυτό, εμένα άλλο με απασχολεί: ποιοί είναι όλοι αυτοί; είναι ξερωγω οι σταρζ και τα τυπάκια της Αθήνας; μπαίνουν και κοινοί θνητοί χωρίς σιξπακ εκεί; και καλα ολες οι ωραιες και ντιβες πανε σε αυτα τα cluboμαγαζα με τους σφιχτερμαν του γυμναστηριου
mary Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 mary πες κανα αστειο κομπλεξ να γελάσουμε :cry: Οταν βγαιναμε εξω (οχι για βραδυ) επαιρνε παντα σόδα. Οπως μου ειχε εξηγησει 1. δεν εχει χρωμα, οπως οι καφεδες κλπ και αρα δεν χρειαζεται αμεσα να παει στο μπανιο για να πλυνει τα δοντια της και 2. ειναι φθηνό οποτε ανετα θα την κερασει ο wannabe γκομενος/κοζαριστρας κλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Οταν βγαιναμε εξω (οχι για βραδυ) επαιρνε παντα σόδα. Οπως μου ειχε εξηγησει 1. δεν εχει χρωμα, οπως οι καφεδες κλπ και αρα δεν χρειαζεται αμεσα να παει στο μπανιο για να πλυνει τα δοντια της και 2. ειναι φθηνό οποτε ανετα θα την κερασει ο wannabe γκομενος/κοζαριστρας κλπ Το 1 δεν είναι απαραίτητα κακό. Το 2 είναι. Δεν παίζει τόσο ρόλο το τι τρώμε, αλλά πόσο καλό μεταβολισμό έχουμε. Εγώ τρώω σαν μοσχάρι και δεν μπορώ να πάρω κιλά με τίποτα. Από μικρός έτσι ήμουν. Η χοληστερίνη, ζάχαρο κοκ δεν κάνουν διακρίσεις, άσχετο αν δεν παχαίνεις :S Είσαι σίγουρος επίσης ότι τρώς σαν γουρούνι; Γιατί το έχω ακούσει πολλές φορές και σχεδόν ποτέ δεν τρώνε όσο πολύ νομίζουν ότι τρώνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις