Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφού γράφει ο καθένας τον πόνο του (τι έφαγε , τι θα φάει , τι τρώει) θα γράψω κ εγώ τον πόνο μου 
τι φάση με τις ωραίες γκόμενες και το DAB??? WTF!!? είναι της μόδας τώρα αυτή η παπάτζα? 

• Like 1
  • Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αφού γράφει ο καθένας τον πόνο του (τι έφαγε , τι θα φάει , τι τρώει) θα γράψω κ εγώ τον πόνο μου 

τι φάση με τις ωραίες γκόμενες και το DAB??? WTF!!? είναι της μόδας τώρα αυτή η παπάτζα? 

Είναι πάντα σέξυ να βλέπεις μια γυναίκα να τραγουδά( ; ) "Η πουτάνα σου με ξέρει, ντάμπ"

• Like 2
Δημοσ.

:D :D

Δημοσ.

και καλα ολες οι ωραιες και ντιβες πανε σε αυτα τα cluboμαγαζα με τους σφιχτερμαν του γυμναστηριου

Tην συγκεκριμενη περιοδο προτείνω A for Athens. Oχι why sleep εκτος και αν έχει κανεις προσφατη εμπειρια από εκει.

Δημοσ.

Μαζεύτηκαν τώρα όλοι οι λαπάδες του ινσόμνια και συζητάνε για το πως θα ρίξουν τις ωραίες χωρίς να κουνήσουν ούτε τον κώλο τους από την καρέκλα. Τέλος πάντων, δε θα μείνω σε αυτό, εμένα άλλο με απασχολεί:

ποιοί είναι όλοι αυτοί; είναι ξερωγω οι σταρζ και τα τυπάκια της Αθήνας; μπαίνουν και κοινοί θνητοί χωρίς σιξπακ εκεί;

Παρεμπιπτόντως, μιλώντας για 6pack και λαπάδες, θυμήθηκα αυτό

Das-neue-Werbemotiv-von-Astra-Bier-14477

Το συγκεκριμένο 6pack με το attitude ρίχνει όντως ωραία. :Ρ

υπαρχουν παντως τυποι που δεν κουναν τον κωλο τους για να ριξουν γυναικες,δεν ειναι απαραιτητο και ουτε ειναι απαραιτητο να εχεις κορμι φιδισιο. Αυτα μετρανε για τα 15χρονα αντε τα 20χρονα και τις τεκνατζουδες τις 25αρες. Μην τρελαθουμε μιλαμε για γυναικες οχι για μωρα ανωριμα.

Δημοσ.

Εννοείς λαπάδες που ρίχνουν ωραίες γκόμενες; Ε πες ντε το μυστικό, 19 σελίδες το ψάχνουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Εννοείς λαπάδες που ρίχνουν ωραίες γκόμενες; Ε πες ντε το μυστικό, 19 σελίδες το ψάχνουμε.

δεν υπαρχει μυστικο κυρια μου και δεν ειμαι ο ειδικος σε τετοια θεματα,απλα λεω οτι βλεπω στην πιατσα,δεν εχω δει ωραια γυναικα να εχει καποιον με κοιλιακους ΟΥΤΕ ΜΙΑ !!!! Και μιλαμε τωρα για την πολη της θεσσαλονικης οχι για το κιλκις !

καποιο λαθος κανεις η εισαι μωρο ακομα-ψαξτο.

Δημοσ.

Θα πάρω το δεύτερο, μωρό είμαι :Ρ

Χα, αυτό με τη Θεσσαλονίκη το ξέρω πολύ καλά το πρόβλημα, γι αυτό ψώνιζα πάντα από Αθήνα. Χρυσέ μου. (:Ρ)

• Like 2
Δημοσ.

δεν υπαρχει μυστικο κυρια μου και δεν ειμαι ο ειδικος σε τετοια θεματα,απλα λεω οτι βλεπω στην πιατσα,δεν εχω δει ωραια γυναικα να εχει καποιον με κοιλιακους ΟΥΤΕ ΜΙΑ !!!! Και μιλαμε τωρα για την πολη της θεσσαλονικης οχι για το κιλκις !

καποιο λαθος κανεις η εισαι μωρο ακομα-ψαξτο.

Παικτουρι αυτους που έχουν κοιλιακους μην περιμένεις να τους δεις με μια συγκεκριμενη. :devil:

H σχέση προσθέτει και κοιλάκια ... κοιλίτσες ποπ κορν μπυριτσες ταβερνούλες κτλπ κτλπ

τον δέσαμε τον γάιδαρο μετά

Δημοσ.

Παικτουρι αυτους που έχουν κοιλιακους μην περιμένεις να τους δεις με μια συγκεκριμενη. :devil:

H σχέση προσθέτει και κοιλάκια ... κοιλίτσες ποπ κορν μπυριτσες ταβερνούλες κτλπ κτλπ

τον δέσαμε τον γάιδαρο μετά

τωρα ειλικρινα εσυ με το σωμα πιστευεις οτι μπορεις να ανταγωνιστεις εστω τον πατερα μου στα 75 για να ριξεις μια 30αρα ; ΠΕς μου ποσο τις % δινεις οτι θα κερδισεις ; Σκεψου και πες μου.

Δημοσ.

Γενικα φιλε εγω δεν μπορω να ανταγωνιστω κανεναν γιατι είμαι επιφανειακος και οι γκομενες γουστάρουν τους γοητευτικούς με κοιλιτσα αλλα και με μυαλό. :cry:

Ειμαι μπάζο άστο :X

Δημοσ.

Χαλάρωσε μια χαρά μπορείς , σκέψου τώρα εσένα, ανάμεσα σε μια 20 με σώμα γοργόνας... Και δίπλα σου μια σαν την Μόνικα, ποια θα διαλεγες;

• Like 1
Δημοσ.

Χαλάρωσε μια χαρά μπορείς , σκέψου τώρα εσένα, ανάμεσα σε μια 20 με σώμα γοργόνας... Και δίπλα σου μια σαν την Μόνικα, ποια θα διαλεγες;

Δεν διευκρίνησες ποια Μόνικα

Γιατί η contemporary ήταν μια κούκλα :P

Δημοσ.

Εντάξει χαχα θα πω μια γυναίκα στυλ Μπελουτσι, καμπύλες κλπ.

Μα για κούκλες μιλάμε στο τοπικ όχι για την θεία μου :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...