Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλάρωσε μια χαρά μπορείς , σκέψου τώρα εσένα, ανάμεσα σε μια 20 με σώμα γοργόνας... Και δίπλα σου μια σαν την Μόνικα, ποια θα διαλεγες;

Ετσι πάμε μια καλη ενεση αυτοπεποίθησης γιατι δεν με βλεπω καλα :devil:

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως έτσι ενημερωτικά κανείς δεν ξέρει πως πέφτουν οι γυναίκες, όλοι ξέρουν στο περίπου, ακόμα και οι ίδιες απορουν με τις επιλογές τους... :)

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως έτσι ενημερωτικά κανείς δεν ξέρει πως πέφτουν οι γυναίκες, όλοι ξέρουν στο περίπου, ακόμα και οι ίδιες απορουν με τις επιλογές τους... :)

Παικτουρι αυτές είναι λογικές "κουτσοι στραβοι στον αγ.παντελεημονα" μην τις ενστερνιζόμαστε. Δικια μου προταση. Βγες με κάποιον που αποδεικνυει έμπρακτα ότι ξέρει και όχι με παπατζήδες. Θα δεις ότι θα σου πει πραγματα που δεν τα ήξερες.Δεν είναι ντροπη να μην ξέρεις , αλλωστε οι περισσοτεροι μεγαλώσαμε και σε ένα περιβάλλον που ισως να υπηρχαν κάποιες προκαταλήψεις αυτές μπορει να σε κρατάνε πισω. Οποτε οταν θα τα εφαρμοσεις και θα έχεις παρέα να βγεις και μαλιστα γυναικεια θα ακους τους αλλους να λενε "ρε παιδια .... κανεις δεν ξερει πως πεφτουν οι γυναικες... όλα τυχερα είναι." :cry:

Είναι αδικο να τους βάζεις ολους στο ιδιο καζανι υπάρχουν αντρες που τσιμπάνε τηλεφωνάκι στο 10λεπτο και άλλοι που κοιμούνται βαθειά :cry:

Δημοσ.

Μέση λύση δεν υπάρχει ε;

Δηλαδή να μην είσαι ούτε μαλάκας, ούτε θύμα;

:S

Do not believe so. Θεωρώ ότι υπάρχουν τα "καλά παιδιά" και οι "μαλάκες" για έκαστο φύλο. Μέσες λύσεις δεν υπάρχουν, απλά όλοι έχουν μια προδιάθεση και σε κάποιες περιπτώσεις κάποιοι "σπάνε" και το γυρνάς εντελώς προς την άλλη κατεύθυνση και συνήθως προς το "μαλάκας". Αποψη μου. 

Δημοσ.

Παικτουρι αυτές είναι λογικές "κουτσοι στραβοι στον αγ.παντελεημονα" μην τις ενστερνιζόμαστε. Δικια μου προταση. Βγες με κάποιον που αποδεικνυει έμπρακτα ότι ξέρει και όχι με παπατζήδες. Θα δεις ότι θα σου πει πραγματα που δεν τα ήξερες.Δεν είναι ντροπη να μην ξέρεις , αλλωστε οι περισσοτεροι μεγαλώσαμε και σε ένα περιβάλλον που ισως να υπηρχαν κάποιες προκαταλήψεις αυτές μπορει να σε κρατάνε πισω. Οποτε οταν θα τα εφαρμοσεις και θα έχεις παρέα να βγεις και μαλιστα γυναικεια θα ακους τους αλλους να λενε "ρε παιδια .... κανεις δεν ξερει πως πεφτουν οι γυναικες... όλα τυχερα είναι." :cry:

Είναι αδικο να τους βάζεις ολους στο ιδιο καζανι υπάρχουν αντρες που τσιμπάνε τηλεφωνάκι στο 10λεπτο και άλλοι που κοιμούνται βαθειά :cry:

Νομίζω εννοεί ότι δεν υπάρχει στάνταρ «συνταγή». Δεν είναι παστίτσιο πχ που αν 100 φορές κάνεις ακριβώς τα ίδια πράγματα θα βγάλεις 100 φορές ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. :)

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υπαρχουν νορμες. Στη Μαρια αρεσουν οι extreme τυποι που κανουν ιδιαιτερα σπορ κλπ, στην Κατερινα αρεσουν οι κλασατοι μπον βιβερ. Και η Μαρια και η Κατερινα ειναι ωραιες γυναικες και καθεμια την ελκυει αυτος που προβαλλει περισσοτερο αυτα που βρισκουν γοητευτικα ή αυτος που εχει τα αντιθετα στοιχεια με τον πρωην τους ξερωγω ή εκεινος που σε αυτην τη φαση που βρισκονται *insert random here*.

Aλλα και παλι, αλλη θα θεωρησω εγω ομορφη γυναικα και αλλη ο ρηβολβα πχ, οποτε μην εχετε ως δεδομενο πως με τον ορο "ομορφη γυναικα" αποκωδικοποιουμε ολοι το ιδιο πραγμα, οπως θα καναμε με το χρωμα κοκκινο λ.χ.

Αγκαλιαστε τη διαφορετικοτητα σας αδερφια, μην την καταπνιγετε :P

• Like 2
Δημοσ.

Daddy ψαχνουν ολες

Κι εσείς για mommy.

Δημοσ.

οχι ακριβως...

Ναι; Ε;

Να αρχίσω να λέω τις δουλειές που η πλειοψηφία των ανδρών δεν κάνει σε αυτόν τον πλανήτη, γιατί θεωρούν ότι βρήκαν τη μαμά ν.2;

:S

(Btw το ποστ μου ήταν σαρκαστικό γιατί προφανώς και ΔΕΝ πιστεύω ότι όλοι οι άνδρες θέλουν τη μάνα τους. Αντίστοιχα, το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες.)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...