Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ μπασκετφαν, μην τους το χαλας χαχχαχαχχαχ!!

Σόρρυ νένυα, που σου χαλάω και τη δικιά σου διασκέδαση :P

Παρασύρομαι :P :P

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To παράτησα χθες τέτοια ώρα το Thread, εξακολουθήτε να ρίχνετε ωραία μωρά κ σήμερα? 

το θεμα ειναι οτι τα ριχνουμε και μετα δεν ξεκολλανε ... ελεος κολιτσιδες γινονται

Δημοσ.

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως μερικές εντυπωσιάζονται με κάτι φιλοσοφημένες πίπες που θα πει ένας παρθένος σπουδαγμένος ή θα πουλήσει λεφτά και κοινωνικό στάτους με το λέγειν. Για μένα αυτά δεν τα λες, τα δείχνεις. Και φυσικά φαίνονται. Και φυσικά οι γυναίκες τα καταλαβαίνουν. Απλά μάλλον είναι απελπισμένες και παίρνουν απελπισμένες αποφάσεις. Γιατί κακά τα ψέμματα, λίγα είμαστε τα πραγματικά αρσενικά εκεί έξω.

Το βιντεάκι είναι μια αναπαράσταση των παραπάνω.

Δημοσ.

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως μερικές εντυπωσιάζονται με κάτι φιλοσοφημένες πίπες που θα πει ένας παρθένος σπουδαγμένος ή θα πουλήσει λεφτά και κοινωνικό στάτους με το λέγειν. Για μένα αυτά δεν τα λες, τα δείχνεις. Και φυσικά φαίνονται. Και φυσικά οι γυναίκες τα καταλαβαίνουν. Απλά μάλλον είναι απελπισμένες και παίρνουν απελπισμένες αποφάσεις. Γιατί κακά τα ψέμματα, λίγα είμαστε τα πραγματικά αρσενικά εκεί έξω.

Το βιντεάκι είναι μια αναπαράσταση των παραπάνω.

https://www.youtube.com/watch?v=LMD2vUErcYU

Ανάλογα. Αν είσαι χαζή και δεν καταλαβαίνεις λογικά είναι να σε εντυπωσιάσει κάποιος που φαίνεται πιο έξυπνος (από αυτά που λέει) καθώς δεν έχεις την κρίση ή την ευφυία για να αντιληφθείς τι όντως λέει ο άλλος.

Υ.Γ Το παράδειγμα από το Goodwill Hunting λίγο άστοχο καθώς ο Matt Damon υποτίθεται ότι είναι ιδιοφυία...

Άρα και δεν μπορεί να εφαρμοστεί για τον μέσο άνθρωπο.

Δημοσ.

Ξέρεις πόσες ιδιοφυίες υπάρχουν εκεί έξω και απλά δεν το έχουν συνειδητοποιήσει για τους χ ψ λόγους; Και κάθονται και αναλώνονται στο γιατί ο σπουδαγμένος παπαρο-παρθένος έχει μεγαλύτερη επιτυχία στις γυναίκες από ότι ο ίδιος; Βλέπω και παραδείγματα από αυτό το φόρουμ αλλά δεν θα τα εκθέσω γιατί δεν έχω να κερδίσω κάτι από αυτό πέρα από την αντιπάθεια τους προς στο πρόσωπο μου στο μέλλον. Απλά όσοι έχουν αυτοπεποίθεση και στόμφα και τα σχετικά, πρόσεξτε λίγο μήπως βρεθήτε με κάνα κέρατο σε χ χρόνια συμβίωσης με την γυναίκα σας. Γιατί τότε ούτε τα πτυχία, ούτε οι υψηλόβαθμες θέσεις σας, θα μπορούν να σας σώσουν. Και φυσικά ούτε το ρίξιμο ευθυνών στην "π...άνα" την γυναίκα σας.

Δημοσ.

Ξέρεις πόσες ιδιοφυίες υπάρχουν εκεί έξω και απλά δεν το έχουν συνειδητοποιήσει για τους χ ψ λόγους; Και κάθονται και αναλώνονται στο γιατί ο σπουδαγμένος παπαρο-παρθένος έχει μεγαλύτερη επιτυχία στις γυναίκες από ότι ο ίδιος; Βλέπω και παραδείγματα από αυτό το φόρουμ αλλά δεν θα τα εκθέσω γιατί δεν έχω να κερδίσω κάτι από αυτό πέρα από την αντιπάθεια τους προς στο πρόσωπο μου στο μέλλον. Απλά όσοι έχουν αυτοπεποίθεση και στόμφα και τα σχετικά, πρόσεξτε λίγο μήπως βρεθήτε με κάνα κέρατο σε χ χρόνια συμβίωσης με την γυναίκα σας. Γιατί τότε ούτε τα πτυχία, ούτε οι υψηλόβαθμες θέσεις σας, θα μπορούν να σας σώσουν. Και φυσικά ούτε το ρίξιμο ευθυνών στην "π...άνα" την γυναίκα σας.

WTF???

Τι σχέση έχουν τα πτυχία, οι υψηλόβαθμες θέσεις και η αυτοπεποίθηση με ένα ενδεχόμενο κέρατο; Πιστεύω ότι μπερδεύεσαι. Αν ίσχυε αυτό που γράφεις, όλοι οι επιτυχημένοι θα ήταν κερατάδες. Φίλε μου δεν παίζουν αυτά που γράφεις. Άλλο η προσωπική ζωή, κι άλλο η δουλειά. Και να σου πω και κάτι; Πολύ πιο έυκολα χαλάει ένα σπίτι όταν υπάρχει οικονομική μιζέρια για καιρό. Όπου υπάρχει φτώχια, υπάρχει και γκρίνια. Και ξέρουμε και οι δύο ότι πολλές γυναίκες λειτουργουν πολύ καλύτερα στην προσωπική τους ζωή όταν δεν τις απασχολούν τέτοια ζητήματα. Δεν είναι σαν κι εμάς τους άντρες που μας ακουμπάνε και είμαστε έτοιμοι, γιατί στις γυναίκες γυρίζουν χίλια-δυο πράγματα ταυτόχρονα στον εγκέφαλό τους, και μάλιστα συχνά με τρόπο που δεν μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε.

Ο άντρας που είναι μόνος του και αναλώνεται, όπως γράφεις, στο γιατί ο σπουδασμένος παρθένος έχει μεγαλύτερη επιτυχία στις γυναίκες από εκείνον, απλά είναι ηττοπαθής με κόμπλεξ. Εκείνος φταίει. Και τη ζωή μας την φτιάχνουμε εμείς. Την πάμε, δεν μας πάει, και γι' αυτό ζούμε με ΟΛΕΣ τις συνέπειες των επιλογών μας που μας ακολουθούν. Ηττοπάθεια=μοναξιά, κατά τη γνώμη μου, άσε που σε τέτοια θέματα δεν χρειάζεται πάντα και τόση σκέψη. 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι ιδιοφυία και να μην το συνειδητοποιήσεις κάποια στιγμή...

Εκτός αν έχεις κάποιο αυτιστικό, υποθέτω σύνδρομο ( ; ).

Επίσης, το ότι είσαι ιδιοφυία δεν σημαίνει κάτι. Είναι απλώς ένα "εργαλείο" η ευφυία. Αν δεν χρησιμοποιείσεις αυτό το "εργαλείο" προς δικό σου όφελος ή προς όφελος των άλλων, δεν διαφέρεις σε τίποτα από τον μέσο άνθρωπο.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι ιδιοφυία και να μην το συνειδητοποιήσεις κάποια στιγμή...

Εκτός υποθέτω αν έχεις κάποιο αυτιστικό σύνδρομο ( ; ).

Επίσης, το ότι είσαι ιδιοφυία δεν σημαίνει κάτι. Είναι απλώς ένα "εργαλείο" η ευφυία. Αν δεν χρησιμοποιείσεις αυτό το "εργαλείο" προς δικό σου όφελος ή προς όφελος των άλλων, δεν διαφέρεις σε τίποτα από τον μέσο άνθρωπο.

Λάικ Χ1000. Να προσθέσω, όμως, δεν είναι ανάγκη να είναι κανείς ιδιοφυία για να κάνει τη διαφορά. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν ίσχυε αυτό που γράφεις, όλοι οι επιτυχημένοι θα ήταν κερατάδες.

Ο Μαικλ Τζόρνταν και κέρατο να μάθαινε ότι έφαγε, ψυχολογικό και κόμπλα της γυναίκας θα ήταν. Το ίδιο και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν μπορώ να πω το ίδιο βέβαια και για τον Μέσσι. Ελπίζω με αυτό το παράδειγμα να πιάνεις τι θέλω να πω και τον παραλληλισμό που έκανες με τον όρο "επαγγελματική επιτυχία". Εν ολίγης υπάρχει διαφορά επιτυχίας από επιτυχίας.

Δημοσ.

Λάικ Χ1000. Να προσθέσω, όμως, δεν είναι ανάγκη να είναι κανείς ιδιοφυία για να κάνει τη διαφορά.

Ναι, σαφώς!

Απλώς λέω ότι το ότι αν είσαι ιδιοφυία δεν εξασφαλίζει την επιτυχία στη ζωή, σε οποιοδήποτε τομέα.

Δημοσ.

Συμφωνώ. Απλά αν το συνειδητοποιήσεις στα 40 σου, τότε είναι κάπως αργά να μετουσιώσεις την εφυία σου σε έργα, πράξεις κτλ και να μείνει το όνομα σου στην ιστορία.

Δημοσ.

Ο Μαικλ Τζόρνταν και κέρατο να μάθαινε ότι έφαγε, ψυχολογικό και κόμπλα της γυναίκας θα ήταν. Το ίδιο και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν μπορώ να πω το ίδιο βέβαια και για τον Μέσσι. Ελπίζω με αυτό το παράδειγμα να πιάνεις τι θέλω να πω και τον παραλληλισμό που έκανες με τον όρο "επαγγελματική επιτυχία". Εν ολίγης υπάρχει διαφορά επιτυχίας από επιτυχίας.

Εγώ προσωπικά, μόνο ακουστά έχω τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεσαι. Φαντάζομαι εννοείς ότι η υπεροψία τους δεν τους αφήνει να αναγνωρίσουν τα λάθη τους. Αλλά και πάλι, πώς το ξέρεις;  

Συμφωνώ. Απλά αν το συνειδητοποιήσεις στα 40 σου, τότε είναι κάπως αργά να μετουσιώσεις την εφυία σου σε έργα, πράξεις κτλ και να μείνει το όνομα σου στην ιστορία.

Γιατί; Αυτό που λες, θα μπορούσε να ίσχυε στον αθλητισμό. Τι σχέση έχει η καριέρα της πλειοψηφίας με τους αθλητές; Όλα γίνονται, αρκεί να το θέλουμε. Διαφωνώ κάθετα.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά, μόνο ακουστά έχω τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεσαι. Φαντάζομαι εννοείς ότι η υπεροψία τους δεν τους αφήνει να αναγνωρίσουν τα λάθη τους. Αλλά και πάλι, πώς το ξέρεις;  

Δημοσ.

Το τι είσαι ιδιοφυία δεν σημαίνει ότι θα μείνεις στην ιστορία.

Επίσης, και να μην το συνειδητοποιήσεις (που ομολογώ μου είναι δύσκολο να το αντιληφθώ) αν πάρεις μια συγκεκριμένη πορεία, ακαδημαϊκή, επαγγελματική κοκ σίγουρα θα φανεί στη δουλειά σου το μυαλό σου ούτως ή άλλως.

Επίσης, δεν είσαι υποχρεωμένος επειδή είσαι ιδιοφυία να μετουσιώσεις αυτό το "πράγμα" σε έργα και πράξεις. Αυτό έχει να κάνει με τον χαρακτήρα σου, τις αξίες σου, τα πιστεύω σου και όχι με το μυαλό σου.

Δεν ξύπνησε ο Έντισον μια μέρα και είπε οκ είμαι ιδιοφυία οπότε ας βοηθήσω την ανθρωπότητα, επειδή είμαι ιδιοφυία.

Αλλά είναι τα πράγματα που τον οδήγησαν σε αυτά που έκανε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...