sargio01 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Εντάξει, ο DDevil στη φάση που βρίσκεται στη ζωή του το μόνο που ζητάει απο κάποια που κάνει κίνηση να την γνωρίσει είναι το σεξ και μόνο αυτό και μ' αυτό ως γνώμονα της ξεκαθαρίζεται όσο διάστημα μιλάνε, αν μετά αυτή δεν τον φρενάρει και τον καλέσει στο σπίτι της ξέρει 100% οτι θα της κάνει γερό πέσιμο και αυτό περιμένει κιόλας, το φαγητό είναι η πρόφαση. Αυτό αναγνώρισα και συμφωνώ μαζί του. Ο τρόπος αυτός πάντως, ρίχνει τις μικρές. 1
DDevil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Συγγνωμη αλλα ερμηνευεις τα πραγματα κατα την πεποιθηση σου. Το ραντεβου στο σπιτι ή οπου ηρεμα, δεν αποτελει σεξουαλικη προσκληση απαραιτητα. Κυριος και χουφτωνοντας χυμα δεν ταιριαζει. Μπορεις να με πεις και τρελη αλλα δεν ειμαι! Καμια δεν θα σε καλέσει σπιτι της αμα δεν παιζει ερωτική προοπτική. Θα πει και σε κανα φιλο θα πει και στον αδερφο της ή σε καμια φιλη παντως μονοι δεν θα μεινετε. Μιλαω για το 70-80% των περιπτώσεων. Εντάξει εδω έχω βγει και με γκομενα που την χουφτωσα και έφαγα σφαλιάρα .... παρεξηγηθηκε ...... η ιδια γκομενα αμα σου δειξω τι μηνυματα μου εστελνε στο κινητο και τι έγραφε θα έλεγες αυτη θέλει να την σκισεις! Στα 4! Με δυναμη! Και ομως ..... έπεσα σε τρελή. Ηθελε απο τα μηνυματα παιχνιδι αλλα απο κοντά το παιξε παρθένα. Θα πηγαινες ποτε με άγνωστο που δεν γουστάρεις ερημικά? να κανετε τι?! Iσα ισα η λογική της απομονωσης ειναι για να μην σας βλέπουν. Τωρα εντάξει αμα κάποια μ αρεσει και μου πει να πάμε μονοι μας να μιλησουμε στη παραλια αμα μου έχει ξεκοψει οτι δεν θελει κατι παραπανω να σου πω την αληθεια θα βαρεθω να παω τι να παω να ακουω για τους γκομενους της? αυτη θα περνάει καλα εγω οχι οποτε δεν πάω. Κατα τα αλλα τρελή ειναι κάποια που αλλα λέει και άλλα κανει. Εγω τέτοιες γκομενες δεν μπορω γιατι με μπερδευουν.
bedazzled Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 DDevil κάποιες θέλουν να μένουν στην θεωρία, εξού και τα μηνύματα. Φτιάχνονται κι έτσι χωρίς πράξη.
DDevil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Εντάξει, ο DDevil στη φάση που βρίσκεται στη ζωή του το μόνο που ζητάει απο κάποια που κάνει κίνηση να την γνωρίσει είναι το σεξ και μόνο αυτό και μ' αυτό ως γνώμονα της ξεκαθαρίζεται όσο διάστημα μιλάνε, αν μετά αυτή δεν τον φρενάρει και τον καλέσει στο σπίτι της ξέρει 100% οτι θα της κάνει γερό πέσιμο και αυτό περιμένει κιόλας, το φαγητό είναι η πρόφαση. Αυτό αναγνώρισα και συμφωνώ μαζί του. Ο τρόπος αυτός πάντως, ρίχνει τις μικρές. Κοιτα φιλε πιστευω οτι ειμαστε σε μια ηλικια που ολα ξεκινάνε απο το σέξ. Σωστα τα γράφεις για μενα αλλα δεν σημαινει οτι επειδη θές αυτο απο κάποια μετα θα την πετάξεις κιολας και αν νιωθω οτι θέλω να παιξω χωρις δεσμευσεις το λέω εξαρχης. Καπως κομψα βεβαια αλλα θα το πω.
Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Εντάξει, ο DDevil στη φάση που βρίσκεται στη ζωή του το μόνο που ζητάει Γενικά ο DDevil πρέπει να τις χώνει ενώ ποστάρει, αλλιώς δεν βγαίνουν ούτε οι ώρες ούτε οι διδαχές μπαλίτσας. Η δική μου εντύπωση πάντως, βασισμένος σε αντίστοιχους θρυλικούς φαλαινοθήρες, είναι ότι κάποιου είδους άρνηση παίζει. 5
DDevil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 O DDevil λεει τη γνωμη του επειδη εχει φαει και αυτος σαν παιδι τα μουτρα του και θα τα ξαναφάει σε αλλες περιπτώσεις. Οσο ειμαστε νεοι καλα ειναι βλεπουμε και διορθωνουμε. Ρωτα ομως μια γυναικα ποια προσβολη σε εισαγωγικα θεωρει χειροτερη να γινει κάποιος λιγο περισσοτερο διαχυτικος ή να μην κανει κανενα βημα? στην πρωτη περιπτωση μπορει να το δικαιολογησει στο μυαλο της οτι ηταν ελκυστική στην δευτερη τι θα πει? μηπως δεν με γουσταρει αρκετα? ειναι πολυ ευαισθητο το σημειο αυτο στις γυναικες. Ακριβως επειδη κανουν πολυ περισσοτερα απο εμάς για να αρέσουν ντυνονται , βαφονται , ξυριζονται , μακιγιαρονται κτλπ κτλπ. Το οτι κάποιος θα υποχωρήσει οταν βλεπει οτι δεν θελει η αλλη το θεωρω αυτονοητο δεν το θιγουμε νομιζω κανουμε συζητηση και ειμαστε μεγαλα παιδια ολοι και ξέρουμε τα ορια. 1
sargio01 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Κοιτα φιλε πιστευω οτι ειμαστε σε μια ηλικια που ολα ξεκινάνε απο το σέξ. Σωστα τα γράφεις για μενα αλλα δεν σημαινει οτι επειδη θές αυτο απο κάποια μετα θα την πετάξεις κιολας και αν νιωθω οτι θέλω να παιξω χωρις δεσμευσεις το λέω εξαρχης. Καπως κομψα βεβαια αλλα θα το πω. Δεν εννόησα οτι μετά τις πετάς, ίσα ίσα που μου φαίνεσαι για υποστηρικτής του "η σφραγίδα να μπεί, μπήκε; Την έριξα!" Μετά χαλαρά και απόλαυση της νέας σχέσης. Σίγουρα θεωρώ οτι το πράγμα το πας κομψά και σύμφωνα με το τι σου δείχνει η άλλη, αλλιώς δεν θα γίνει ποτέ το ραντεβού. Απλά δεν χρονοτριβείς, λογικό είναι. 1
sargio01 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Γενικά ο DDevil πρέπει να τις χώνει ενώ ποστάρει, αλλιώς δεν βγαίνουν ούτε οι ώρες ούτε οι διδαχές μπαλίτσας. Η δική μου εντύπωση πάντως, βασισμένος σε αντίστοιχους θρυλικούς φαλαινοθήρες, είναι ότι κάποιου είδους άρνηση παίζει. Ε εντάξει τώρα κι εσύ... λογικά αυτή την περίοδο μπορεί απλά να 'ναι μόνος, μπορεί η σχέση που έχει τώρα να 'ναι ελεύθερη οπότε να συναντιόνται αραιά και βραδινές ώρες. Χίλια δυο μπορεί, δεν ξέρω
nickolas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δείτε αυτό το βίντεο 0:45 έως 3:30. Εξηγεί την αλλοπρόσαλη πολλές φορές συμπεριφορά των γυναικών. Δείτε αυτό το βίντεο 0:45 έως 3:30. Εξηγεί την αλλοπρόσαλη πολλές φορές συμπεριφορά των γυναικών. 1
sargio01 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Νταξ τόση θεωρία ούτε στην γ' δέσμηΕίναι που πλησιάζουν οι εξεταστικές και παρασυρθήκαμε!
DDevil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δεν εννόησα οτι μετά τις πετάς, ίσα ίσα που μου φαίνεσαι για υποστηρικτής του "η σφραγίδα να μπεί, μπήκε; Την έριξα!" Μετά χαλαρά και απόλαυση της νέας σχέσης. Σίγουρα θεωρώ οτι το πράγμα το πας κομψά και σύμφωνα με το τι σου δείχνει η άλλη, αλλιώς δεν θα γίνει ποτέ το ραντεβού. Απλά δεν χρονοτριβείς, λογικό είναι. Φιλε εννοειται οτι ολη η σχέση θα πρεπει να ειναι απολαυση και χαλαρά απο αρχη-μεση-τελος! Εκτος και αν εισαι μαζοχιστης και βρεις μια να τσακώνεσαι ολη τη μέρα εγω δεν μπλεκω με τέτοιες αφενος γιατι ουτε το στυλ μου τις προδιαθέτει και αφετερου διοτι γενικα τις αποφευγω τις τρελές οπως εγραψες και εσυ. Επισης βαριεμαι τις φασαριες για μαλακιες Σκεψου να εισαι στη δουλεια φορτωμενος να γυριζεις πισω και να σε φορτωνει και η γκομενα βεβαια εγω εχω καταφερει να μην με πρηζουν πολυ ουτε στη δουλεια οποτε.... ειναι απλο φιλε σου λεει κάποιος την μαλακια του? απο το ενα αυτι μπαινει απο το αλλο βγαινει :cry: 1
zio10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Αυτό που λέει ο DDevil για το πρώτο ραντεβού πάντως έχει λογική και σίγουρα κάτι δείχνει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων...και πιστεύω ότι παίζει με τις πιθανότητες (που είναι υπέρ του αν η κοπέλα τον καλέσει σπίτι ή κάπου ερημικά γενικά) και της την πέφτει γιατί πιστεύει ότι αυτό θέλει κι αυτή. 3
sam75 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Παντως ενημερωτικα ..οσο εσεις ψαχνετε λυση για να σας κατσει καμια καλη...μολις γυρισα απο θαλασσα με την οικογενεια... εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μωρα και πανευκολα ουτε καν μιλησα ουτε καν κοιταξα και ολες γυρω γυρω μου. Οποτε μαγκες αδικα χανετε τον χρονο ψαχνοτας !!! 1
sargio01 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Συγγνωμη αλλα ερμηνευεις τα πραγματα κατα την πεποιθηση σου. Το ραντεβου στο σπιτι ή οπου ηρεμα, δεν αποτελει σεξουαλικη προσκληση απαραιτητα. Κυριος και χουφτωνοντας χυμα δεν ταιριαζει. Μπορεις να με πεις και τρελη αλλα δεν ειμαι!Εν το μεταξύ πες οτι μιλάτε με κάποιον που σε φλερτάρει ανελέητα χωρίς να 'χετε βγει ακόμα ραντεβού, εσύ του μιλάς περί ανέμων και υδάτων και αυτός αντίστοιχα επιμένει σεξουαλικά. Αν συνεχίζεται αυτό στο ίδιο τέμπο χωρίς να τον φρενάρεις και δεχτείς επιτέλους να συναντηθείτε οι δυό σας και μάλιστα σπίτι σου ή κάπου απόμερα, ε τί περιμένεις δηλαδή να γίνει; Λογικό δεν είναι;Η μόνη περίπτωση να μην πάει έτσι το πράγμα, είναι να παίζεις κι εσύ λίγο τον οδηγό. Μια ο ένας δηλαδή, μια ο άλλος κι έτσι συνεχίζετε μαζί κι οχι ο ένας μπροστά κι ο άλλος πίσω... Sorry ε, απλά λέω Παντως ενημερωτικα ..οσο εσεις ψαχνετε λυση για να σας κατσει καμια καλη...μολις γυρισα απο θαλασσα με την οικογενεια... εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μωρα και πανευκολα ουτε καν μιλησα ουτε καν κοιταξα και ολες γυρω γυρω μου. Οποτε μαγκες αδικα χανετε τον χρονο ψαχνοτας !!! Ε ναι βέβαια, μαζεύονταν γύρω σου για να κρυφοκοιτάξουν μπας και μάθουν κι αυτές τίποτα άμα τύχαινε και ήσουν στο insomnia εκείνη την ώρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις