TriLoBiTe Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Σαν ένας άλλος Άδωνις θα μπορούσε ο Ντι να πει: Όσο εγώ ζπρώχνω εσείς ποστάρετε τώρα 2
ikaruga24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δε θα παιξω με τις λεξεις και τα σεναρια. Τι εννοια του "κυριος" ζηταω να μαθω. Η έννοια της λέξης "κύριος" είναι απολύτως ανάλογη με τη συμπεριφορά και εμφάνιση της κοπέλας. Οπότε ούτε εμείς παίζουμε με τις λέξεις.
DDevil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Παντως ενημερωτικα ..οσο εσεις ψαχνετε λυση για να σας κατσει καμια καλη...μολις γυρισα απο θαλασσα με την οικογενεια... εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μωρα και πανευκολα ουτε καν μιλησα ουτε καν κοιταξα και ολες γυρω γυρω μου. Οποτε μαγκες αδικα χανετε τον χρονο ψαχνοτας !!! Ειπα τις προαλλες να ετοιμάσουμε μερικές ατάκες και μπαινανε και γράφαν μερικοι "Οποιος νομιζει οτι ξέρει πως ριχνονται οι γκομενες δεν ξερει τιποτα." ρε μεγαλέ καμια καλη ατακα να πιάσουμε την κουβεντα εχεις??? και δώστου στην γενικολογια πάλι ατακες λεω συγκεκριμένες έχουμε?!!! Δεν μας ενδιαφερουν τα γενικά θεωρηματα να πάρουμε κανα τηλεφωνάκι και να βγουμε μας νοιάζει.
Irene.j Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Οκ,τα περι ερημιας και χαρου. Εκεινο,που δεν καταλαβα, ειναι,που κολλαει το "κυριος",που ειπωθηκε παραπανω.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δείτε αυτό το βίντεο 0:45 έως 3:30. Εξηγεί την αλλοπρόσαλη πολλές φορές συμπεριφορά των γυναικών. Εξαιρετικό βίντεο!
sam75 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ειπα τις προαλλες να ετοιμάσουμε μερικές ατάκες και μπαινανε και γράφαν μερικοι "Οποιος νομιζει οτι ξέρει πως ριχνονται οι γκομενες δεν ξερει τιποτα." ρε μεγαλέ καμια καλη ατακα να πιάσουμε την κουβεντα εχεις??? και δώστου στην γενικολογια πάλι ατακες λεω συγκεκριμένες έχουμε?!!! Δεν μας ενδιαφερουν τα γενικά θεωρηματα να πάρουμε κανα τηλεφωνάκι και να βγουμε μας νοιάζει. Ετοιμαστείτε ναι... Παίζουν πολλά, λίγο μυαλό θέλει...ειδάλλως φορέστε μια βέρα, πιάνει χωρίς να κάνεις τίποτα 1
sargio01 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Οκ,τα περι ερημιας και χαρου. Εκεινο,που δεν καταλαβα, ειναι,που κολλαει το "κυριος",που ειπωθηκε παραπανω. είναι στο οτι δεν θα ριχτούμε σαν τον Γκουζγκούνη αλλά με τάκτ. Θα της προκαλέσουμε τον πόθο ρε παιδί μου για να μας αρπάξει αυτή μετάαα.. ωχουυ
sam75 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Εν το μεταξύ πες οτι μιλάτε με κάποιον που σε φλερτάρει ανελέητα χωρίς να 'χετε βγει ακόμα ραντεβού, εσύ του μιλάς περί ανέμων και υδάτων και αυτός αντίστοιχα επιμένει σεξουαλικά. Αν συνεχίζεται αυτό στο ίδιο τέμπο χωρίς να τον φρενάρεις και δεχτείς επιτέλους να συναντηθείτε οι δυό σας και μάλιστα σπίτι σου ή κάπου απόμερα, ε τί περιμένεις δηλαδή να γίνει; Λογικό δεν είναι; Η μόνη περίπτωση να μην πάει έτσι το πράγμα, είναι να παίζεις κι εσύ λίγο τον οδηγό. Μια ο ένας δηλαδή, μια ο άλλος κι έτσι συνεχίζετε μαζί κι οχι ο ένας μπροστά κι ο άλλος πίσω... Sorry ε, απλά λέω Ε ναι βέβαια, μαζεύονταν γύρω σου για να κρυφοκοιτάξουν μπας και μάθουν κι αυτές τίποτα άμα τύχαινε και ήσουν στο insomnia εκείνη την ώρα χααχ δεν ειχα καν ανοιχτο insomnia ρε συ με τον μικρο μου ημουν ! Απλα αν δουν παιδι τσιμπανε !
zio10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Οκ,τα περι ερημιας και χαρου. Εκεινο,που δεν καταλαβα, ειναι,που κολλαει το "κυριος",που ειπωθηκε παραπανω. Κύριος με τις κυρίες εννοεί ίσως. Αν η άλλη το πάει αλλού τα αφήνει κι αυτός τα κυριλίκια και μπαίνει στο ψητό! Παντως ενημερωτικα ..οσο εσεις ψαχνετε λυση για να σας κατσει καμια καλη...μολις γυρισα απο θαλασσα με την οικογενεια... εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μωρα και πανευκολα ουτε καν μιλησα ουτε καν κοιταξα και ολες γυρω γυρω μου. Οποτε μαγκες αδικα χανετε τον χρονο ψαχνοτας !!! Άμα είναι να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδί πρώτα άστο! 4
sargio01 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 χααχ δεν ειχα καν ανοιχτο insomnia ρε συ με τον μικρο μου ημουν ! Απλα αν δουν παιδι τσιμπανε !Α! Αυτό το είπε και η nenya στο thread με τις φωτογραφίες χαχαχα (λίγο παραλλαγμένο βέβαια αλλά οκ) -Μάνι μάνι δυο tips! Κρατάμε σημειώσεις Νοικιασμένα zio! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα πωωω το βράδυ θα βγώ! 1
DDevil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Κύριος με τις κυρίες εννοεί ίσως. Αν η άλλη το πάει αλλού τα αφήνει κι αυτός τα κυριλίκια και μπαίνει στο ψητό! Άμα είναι να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδί πρώτα άστο! Οι κυριες δεν κάνουν σεξ , μενουν παρθένες Οκ,τα περι ερημιας και χαρου. Εκεινο,που δεν καταλαβα, ειναι,που κολλαει το "κυριος",που ειπωθηκε παραπανω. Ο σωστος κυριος έτσι εξηγειται σε μια κυρια που γουστάρει να την χουφτώνουν. Εσυ αμα δεν γουστάρεις πες το και κανεις δεν θα σε πλησιασει. Το χούφτωμα δεν είναι υποτιμητικό ισα ισα κανονικα πρεπει να κολακεύει την γκομενα. 1
defacer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Το κύριος είναι τόσο σχετικό με τη γυναίκα όσο είναι το τίμιος με το πόσα λεφτά έχει αυτός που σκέφτεσαι να κλέψεις. Αλλά για να μπορείς να το καταλάβεις αυτό πρέπει να είσαι όντως κύριος, όχι να το φαντάζεσαι. 2
bedazzled Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Devil ερώτηση : κοπέλα κοπέλες έχεις; FTFY Στον DDevil μιλάς τύπε. 3
zio10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Το κύριος είναι τόσο σχετικό με τη γυναίκα όσο είναι το τίμιος με το πόσα λεφτά έχει αυτός που σκέφτεσαι να κλέψεις. Αλλά για να μπορείς να το καταλάβεις αυτό πρέπει να είσαι όντως κύριος, όχι να το φαντάζεσαι. Νομίζω λέτε διαφορετικά πράγματα. Αυτό που λέει ο DDevil δεν είναι κάτι παράλογο, υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις