sam75 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Φιξντ Πιο σωστα έτσι... Για απαντήσε μας devil FTFY Στον DDevil μιλάς τύπε. Χαχα τυπε... Αν με δεις μπορεί και να με πεις κύριε αλλά δεν έχει σημασία, ίντερνετ είναι εδώ
defacer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Νομίζω λέτε διαφορετικά πράγματα. Αυτό που λέει ο DDevil δεν είναι κάτι παράλογο, υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Δεν είναι καθόλου παράλογο υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις, και επίσης δεν έχει να κάνει με το κύριος. Το κύριος φαίνεται όταν δε σου αρέσει αυτό που συμβαίνει, όχι όταν η γκόμενα σε ξεβρακώνει. Το τίμιος φαίνεται όταν δε σε βλέπουν, όχι όταν είσαι ταμίας στην τράπεζα. Το γενναίος όταν έχεις κλάσει μέντες, όχι όταν βλέπεις τα ορκ στο σινεμά. Κλπ. 2
zio10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δεν είναι καθόλου παράλογο υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις, και επίσης δεν έχει να κάνει με το κύριος. Το κύριος φαίνεται όταν δε σου αρέσει αυτό που συμβαίνει, όχι όταν η γκόμενα σε ξεβρακώνει. Το τίμιος φαίνεται όταν δε σε βλέπουν, όχι όταν είσαι ταμίας στην τράπεζα. Το γενναίος όταν έχεις κλάσει μέντες, όχι όταν βλέπεις τα ορκ στο σινεμά. Κλπ. Δε διαφωνώ, απλά νομίζω ότι ισχύουν ταυτόχρονα και αυτά που λες εσύ και αυτό που λέει ο DDevil! Τέλος πάντων...
Pa0ki Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ο DDevil είναι ένα κράμα Ακάλυπτου-Δόγκανου-Kavouras και πατρινού φιδέμπορα 7
DDevil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ο DDevil είναι ένα κράμα Ακάλυπτου-Δόγκανου-Kavouras και πατρινού φιδέμπορα Φιλε μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα νομιζω υπερβάλλεις! Τον ακάλυπτο κανεις δεν τον φτάνει ευκολα! 5
revolver1990 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ο DDevil είναι ένα κράμα Ακάλυπτου-Δόγκανου-Kavouras και πατρινού φιδέμπορα Επίσης,οι Mods παίζει να είναι κάργα σαδιστές.29 σελίδες. 3
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ο DDevil είναι ένα κράμα Ακάλυπτου-Δόγκανου-Kavouras και πατρινού φιδέμπορα Φιδεμπορας απ'τα lidl βασικα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις