Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιξντ

Πιο σωστα έτσι... Για απαντήσε μας devil

FTFY

Στον DDevil μιλάς τύπε. :cry: :cry: :cry:

Χαχα τυπε... Αν με δεις μπορεί και να με πεις κύριε αλλά δεν έχει σημασία, ίντερνετ είναι εδώ :)

Δημοσ.

Νομίζω λέτε διαφορετικά πράγματα. Αυτό που λέει ο DDevil δεν είναι κάτι παράλογο, υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Δεν είναι καθόλου παράλογο υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις, και επίσης δεν έχει να κάνει με το κύριος.

Το κύριος φαίνεται όταν δε σου αρέσει αυτό που συμβαίνει, όχι όταν η γκόμενα σε ξεβρακώνει. Το τίμιος φαίνεται όταν δε σε βλέπουν, όχι όταν είσαι ταμίας στην τράπεζα. Το γενναίος όταν έχεις κλάσει μέντες, όχι όταν βλέπεις τα ορκ στο σινεμά. Κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου παράλογο υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις, και επίσης δεν έχει να κάνει με το κύριος.

Το κύριος φαίνεται όταν δε σου αρέσει αυτό που συμβαίνει, όχι όταν η γκόμενα σε ξεβρακώνει. Το τίμιος φαίνεται όταν δε σε βλέπουν, όχι όταν είσαι ταμίας στην τράπεζα. Το γενναίος όταν έχεις κλάσει μέντες, όχι όταν βλέπεις τα ορκ στο σινεμά. Κλπ.

Δε διαφωνώ, απλά νομίζω ότι ισχύουν ταυτόχρονα και αυτά που λες εσύ και αυτό που λέει ο DDevil! Τέλος πάντων...:)

Δημοσ.

Ο DDevil είναι ένα κράμα Ακάλυπτου-Δόγκανου-Kavouras και πατρινού φιδέμπορα  :P

Φιλε μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα νομιζω υπερβάλλεις! Τον ακάλυπτο κανεις δεν τον φτάνει ευκολα!

• Like 5
Δημοσ.

Ο DDevil είναι ένα κράμα Ακάλυπτου-Δόγκανου-Kavouras και πατρινού φιδέμπορα  :P

Επίσης,οι Mods παίζει να είναι κάργα σαδιστές.29 σελίδες.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...