Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ακομα απορια στο τραπεζι. Ισχυει οτι οταν συνοδευεται κανεις τραβαει περισσότερο την προσοχη; Και αν ναι, τι φταιει;

Επειδη ψωνιζει και η Μαιρη πρεπει να ειναι καλο "κομματι";

Πραγματικα, εχω δει και εγω κατι καθημερινους τυπους με τρελες κοιλιες και ραφλα (οχι ραστα) να κυκλοφορουν με κοπελες που ανετα θα μπορουσαν να ηταν μοντελα.

Edit: μαλλον σ αυτό που ρωταω απαντα ο bedazzled. Αν και θα ηθελα και αλλες γνωμες.

Ισχύει σε ακραίο βαθμό. 

Social proof + preselection είναι αυτά που μετράνε σε όλες τις κοινωνικές συναναστροφές, όχι μόνο στο γκομενικό. 

• Like 1
  • Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή εγώ π έχω γνωστούς και φίλους σε μερικά μαγαζιά και όταν πάω με κερνανε,χαιρονται που με βλέπουν και έρχονται να με χαιρετησουν κτλπ εχω ανεβασμένο κοινωνικό status.!

Χα!

Γ αυτό γατάκια μην μου μιλάτε.θα σας πάρω τις ομορφες γυναίκες σας !! Χααχαχα :P

• Like 1
Δημοσ.

Όπως τα λες πάπια. Πάρε ακριβώς τον ίδιο άντρα σε 2 διαφορετικές φωτογραφίες, μια μόνος του και μια να τον αγκαλιάζουν 2 γυναίκες και μετά ζήτα από γυναίκες να τον αξιολογήσουν (ας πούμε με μια κλίμακα από το 1 έως το 10).

Επίσης, κάνε το ίδιο πείραμα με ντύσιμο (χάλια & προσεγμένο).

Τα αποτελέσματα είναι αποκαλυπτικά...

Δημοσ.

Εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν δεν είχα κοπελα δεν γυρναγαν να με δούνε ή πολύ σπάνια να μου την πέσουν κτλπ,τώρα π έχω χρόνια κοπελα όλο ματιές είναι μερικες,πεσιμο στα κοινωνικά δίκτυα και άλλα κολπακια..

Γιατί το κάνουν οι γυναίκες αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν δεν είχα κοπελα δεν γυρναγαν να με δούνε ή πολύ σπάνια να μου την πέσουν κτλπ,τώρα π έχω χρόνια κοπελα όλο ματιές είναι μερικες,πεσιμο στα κοινωνικά δίκτυα και άλλα κολπακια..

Μηπως επειδη καταλαβαινουν οτι δεν εισαι (πια) "λυσσάρης"; :P

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ανταγωνισμός; Ζήλια;

Κάτι παρεμφερές.

Δημοσ.

Μια ακομα απορια στο τραπεζι. Ισχυει οτι οταν συνοδευεται κανεις τραβαει περισσότερο την προσοχη; Και αν ναι, τι φταιει;

Επειδη ψωνιζει και η Μαιρη πρεπει να ειναι καλο "κομματι";

Πραγματικα, εχω δει και εγω κατι καθημερινους τυπους με τρελες κοιλιες και ραφλα (οχι ραστα) να κυκλοφορουν με κοπελες που ανετα θα μπορουσαν να ηταν μοντελα.

Edit: μαλλον σ αυτό που ρωταω απαντα ο bedazzled. Αν και θα ηθελα και αλλες γνωμες.

Θέμα ψυχολογίας και το παραπάνω. Η γυναίκα θέλει να νιώθει καλύτερη απο όλες στο χώρο. Αν δει κάποια που είναι σαφέστατα εμφανέστατη γνωρίζει υποσυνειδήτα πως θα ανέβει status αν έχεις το άντρα που έχει επιλέξει αυτή. Στο πίσω μέρος του μυαλού παίζει υπάρχει η άποψη πως αυτός ο κάποιος έχει κάτι μοναδικό γιατί ηδη έχει επιλεγεί ανάμεσα στους υπολοιπους οπότε και έχει συστατική επιστολή.

Και πάλι όμως αναφερόμαστε στην κατηγορία γυναικών με ψυχολογικά προβλήματα. Αν η άλλη δεν έχει ψυχολογικά, δεν θα ασχοληθεί ποτέ με την παραπάνω περίσταση.

Για αυτό υποσυνειδήτα επιλέγονται αυτοί που είναι τα A Males στο χώρο τους  και το αποδεικνύουν με τη συμπεριφορά τους. Έχει διαφορετική αίσθηση το παιχνίδι όταν ο άνθρωπος που θες να κερδίσεις είναι:

• Δάσκαλος σου σε κάτι
  • Προιστάμενος σου σε κάτι
  • Barman
  • Πόρτα σε μαγαζί κλπ κλπ

Εϊναι το A Male (κυρίαρχο αρσενικό) στο χώρο του και ξεχωρίζει -. Οπότε ερχόμαστε στην περίπτωση που έγραψα συνοπτικά στο προηγούμενο ποστ. Ο άντρας πρέπει να ξεχωρίζει ανάμεσα στη μάζα. Οπότε πρέπει να δουλέψει χαρίσματα του ή το πως πουλάει τον εαυτό του.

• Like 4
Δημοσ.

Χαχαχαχα ποτέ δεν ήμουν

Πάντα τ είχα στο χαλαρό το θέμα αυτό και σχεδόν πάντα είχα κοπέλα από τα 17 μου αλλά το θέμα είναι ότι βλέπεις όταν είσαι σε σχέση διαφορετικη αντιμετώπιση από όταν είσαι μόνος σου από τις γυναίκες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και πως ήρθε το θέμα πάλι στην αλφάβητο :S

Δημοσ.

Βλέπεις 2 εστιατόρια δίπλα-δίπλα, το ένα τίγκα στον κόσμο και το άλλο άδειο. Δεν ξέρεις τι φαγητό σερβίρουν, ούτε αν είναι μαλάκας το αφεντικό. Δεν ξέρεις τίποτα γενικώς.

Ενστικτωδώς και μόνο, σε ποιό εστιατόριο θα επιλέξεις να κάτσεις;

• Like 8
Δημοσ.

Εγώ προσωπικα σε κανένα γιατί δεν μ αρέσει ο πολύς κόσμος και δεν μ αρέσει να είναι και άδειο και να είμαι μόνος γιατί νιώθω άβολα.

(Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι στο γεμάτο κόσμο βεβαια γιατί για να είναι γεμάτο κάτι καλό παίζει εκεί ;))

Δημοσ.

Sphinx εσυ "σφιγγεις" ή ανηκεις στους θεωρητικους του ειδους; Γιατι βλεπω τον TS να καταληγει σε καμια σπηλια σαν το Λιαντινη ενα πραμα.

Το θεμα πρεπει να λυθεί. Αν χρειαστει θα πρεπει να γινει και εξεταστικη επιτροπη στους σφιχτουρες του forum. Στο κατω κατω, αυτοι τα "φάγανε".

Δημοσ.

Βλέπεις 2 εστιατόρια δίπλα-δίπλα, το ένα τίγκα στον κόσμο και το άλλο άδειο. Δεν ξέρεις τι φαγητό σερβίρουν, ούτε αν είναι μαλάκας το αφεντικό. Δεν ξέρεις τίποτα γενικώς.

Ενστικτωδώς και μόνο, σε ποιό εστιατόριο θα επιλέξεις να κάτσεις;

Πιο πιθανό να καθόμουν στο άδειο, αλλά καταλαβαίνω τι λες και έχει λογική :)

Δημοσ.

Ε καλά αυτό είναι γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Οι γυναίκες όταν σε βλέπουν με μια άλλη ειδικά αν είναι και όμορφη, θεωρούν οτι για να έχεις αυτή την κοπέλα κάτι έχεις που αρέσει στις γυναίκες, επίσης οι γυναίκες ζηλεύουν και ανταγωνίζονται μεταξύ τους μέσω της ομορφιάς και της εξωτερικής τους εμφάνισης.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...