Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ξέρετε πάντως ότι και οι γυναίκες τα ίδια λένε. "Δες τι μπάζο κυκλοφορεί αυτός, που πάει τη χοντρή και άλλα πολλά.

• Like 1
  • Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κόλπο είναι να μην περπατάς σαν σφιγμένος μπρατσαράς.Χαλαρά

Και αμα σου πεσουν τα καρπούζια;

• Like 2
Δημοσ.

Να ξέρετε πάντως ότι και οι γυναίκες τα ίδια λένε. "Δες τι μπάζο κυκλοφορεί αυτός, που πάει τη χοντρή και άλλα πολλά.

Εννοειται...Αυτα τωρα ειναι χαζα ομως. Αν καποιος εχει χοντρη παραδειγμα ειναι γιατι του βγαζει γουστα..που μια κοκκαλιαρα δεν μπορει γιατι φοβαται μην χαλασει το σωμα της και αλλα πολλα !!! 

Δημοσ.

Βασικό επίσης να έχεις πολλές γνωριμίες.

Είναι καθαρά θέμα πιθανοτήτων. Αν έχεις 200 γνωστές, το 10% να ενδιαφέρεται είναι ένα καλό δείγμα για να διαλέξεις.
Αν έχεις 20 γνωστές οι πιθανότητες να βρεις κάτι καλό λιγοστεύουν.

Επίσης προφανώς και παίζει ρόλο το πως παρουσιάζεις τον ευατό σου.

Δες για παράδειγμα τι κάνουν οι γυναίκες στο fb. Φωτογραφίες με επαγγελματικό μακιγιάζ ή επεξεργασία ενώ από κοντά καμία σχέση.

Επίσης σημαντικό να παρουσιάζεις τα θετικά σου στοιχεία, υπερτονίζοντάς τα. Είναι σαν να περνάς συνέντευξη για δουλειά κάθε μέρα.

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει αν είναι να κάνεις μακιγιάζ για να μαμησεις... Άστο :) Σωστό πάντως ότι οι κοπέλες το κάνουν και το επόμενο πρωί μένεις άγαλμα... Εγώ με αυτήν;;;;!!!

Δημοσ.

Βασικό επίσης να έχεις πολλές γνωριμίες.

Είναι καθαρά θέμα πιθανοτήτων. Αν έχεις 200 γνωστές, το 10% να ενδιαφέρεται είναι ένα καλό δείγμα για να διαλέξεις.

Αν έχεις 20 γνωστές οι πιθανότητες να βρεις κάτι καλό λιγοστεύουν.

Επίσης προφανώς και παίζει ρόλο το πως παρουσιάζεις τον ευατό σου.

Δες για παράδειγμα τι κάνουν οι γυναίκες στο fb. Φωτογραφίες με επαγγελματικό μακιγιάζ ή επεξεργασία ενώ από κοντά καμία σχέση.

Επίσης σημαντικό να παρουσιάζεις τα θετικά σου στοιχεία, υπερτονίζοντάς τα. Είναι σαν να περνάς συνέντευξη για δουλειά κάθε μέρα.

Ναι και εγω νομιζω οτι βασικο ειναι να υπαρχει ενας κυκλος. Αλλιως πολυ πιο δυσκολο να γνωρισεις καποια στο ξεκαρφωτο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και εγω νομιζω οτι βασικο ειναι να υπαρχει ενας κυκλος. Αλλιως πολυ πιο δυσκολο να γνωρισεις καποια στο ξεκαρφωτο.

Το 2009-2010 ειχα πάει διακοπές με τους γονεις μου  θα πηγαίναμε στα σπιτια κατι φιλων που τα νοικιάζουν.

Αυτοι εχουν μια κορη .... μολις έφτασα εκει την επομενη μέρα σε ένα μαγαζι γνωρισα μια πιτσιρικα και την ρωτησα επειδή είμαι καινούργιος αμα ξέρει κανα καλο μαγαζι μου ειπε ότι ξέρει πολλα και της ειπα αμα θέλει να πάμε μαζι σε κανενα μου ειπε οκ και ανταλλάξαμε κινητά!

Το βράδυ (και αυτό το σκηνικο ηταν όλα τα λεφτά) μου κανει η κορη των φιλων των γονιων θα βγουμε αποψε? της κάνω δεν γινεται έχω κανονισει να βγω με μια από εδώ μα μου λεει πρωτη φορά δεν έρχεσαι? λεω ναι εκανα μια γνωριμια σημερα το πρωι στην αγορά , η αντιδραση της και η εκπληξη όλα τα λεφτα :cry:  :cry:

Φιλε αμα νομιζεις ότι είναι δυσκολο τοτε δυσκολο θα μεινει μια ζωη. Το πιο ευκολο πραγμα όπως ειπε και ενας φιλος πριν είναι να γνωρίσεις ωραια τύπισσα. Σημερα τσιμπησα ένα φβ... ολο κατι γινεται ολο κατι κινειται. Καλα για τουριστριες δεν το συζητω ενας είναι ο προορισμος για Αθηνα -> Α for Athens. Ποια Τιντερ και μαλακιες? από κοντα στη βραση κολλαει το σιδερο αλλιως δουλεια δεν κανεις.

To κολπο είναι να εισαι άμεσος. Δεν θελει πολλες φιλολογιες ή γουσταρει η τυπισσα και πέσατε σε κάποια που θελει να γνωριστεί στο έτσι ή πέσατε σε τυπισσα που έχει γκομενο και δεν ενδιαφέρεται. Οποτε αυτό το μαθαίνεις μολις κανεις την προταση. Το παν είναι η προταση για καφε ή ποτάκι πεσιμο χωρις προταση δεν υπολογίζεται καν. Και να μην ειστε γεροντοκοροι και επικριτικοι με τις γκομενες πολύ βασικο.

Επισης πολύ βασικο όταν δεν γουστάρει δεν επιμένουμε πολύ .... παιρνουμε τον πουλο και αντε γεια! Ακουω κατι τύπους που επειδή βγηκαν μια φορα και δεν προχωρησε τις κανουν μπλοκ και ντιλιτ και μαλιστα τις γνωριζουν και από κοινές παρεες και εκθέτουν και ολη την παρέα. Αστην μάγκα στο φβ σου πληρώνεις έξτρα για φιλους? ή μηπως εισαι κανας διάσημος και εχεις πολλους οποτε θες και Β΄προφιλ? αραξε. Δεν σε ενοχλεί δεν την ενοχλεις αστην εκει που καθεται. Δεν σηκωσε το τηλεφωνο επισης δεν την ξαναπαιρνεις  το πολύ να κανεις μια προσπάθεια ακομα .... την ειδε την κληση θα σε πάρει αυτή.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το 2009-2010 ειχα πάει διακοπές με τους γονεις μου θα πηγαίναμε στα σπιτια κατι φιλων που τα νοικιάζουν.

Αυτοι εχουν μια κορη .... μολις έφτασα εκει την επομενη μέρα σε ένα μαγαζι γνωρισα μια πιτσιρικα και την ρωτησα επειδή είμαι καινούργιος αμα ξέρει κανα καλο μαγαζι μου ειπε ότι ξέρει πολλα και της ειπα αμα θέλει να πάμε μαζι σε κανενα μου ειπε οκ και ανταλλάξαμε κινητά!

Το βράδυ (και αυτό το σκηνικο ηταν όλα τα λεφτά) μου κανει η κορη των φιλων των γονιων θα βγουμε αποψε? της κάνω δεν γινεται έχω κανονισει να βγω με μια από εδώ μα μου λεει πρωτη φορά δεν έρχεσαι? λεω ναι εκανα μια γνωριμια σημερα το πρωι στην αγορά , η αντιδραση της και η εκπληξη όλα τα λεφτα :cry: :cry:

Φιλε αμα νομιζεις ότι είναι δυσκολο τοτε δυσκολο θα μεινει μια ζωη. Το πιο ευκολο πραγμα όπως ειπε και ενας φιλος πριν είναι να γνωρίσεις ωραια τύπισσα. Σημερα τσιμπησα ένα φβ... ολο κατι γινεται ολο κατι κινειται. Καλα για τουριστριες δεν το συζητω ενας είναι ο προορισμος για Αθηνα -> Α for Athens. Ποια Τιντερ και μαλακιες? από κοντα στη βραση κολλαει το σιδερο αλλιως δουλεια δεν κανεις.

To κολπο είναι να εισαι άμεσος. Δεν θελει πολλες φιλολογιες ή γουσταρει η τυπισσα και πέσατε σε κάποια που θελει να γνωριστεί στο έτσι ή πέσατε σε τυπισσα που έχει γκομενο και δεν ενδιαφέρεται. Οποτε αυτό το μαθαίνεις μολις κανεις την προταση. Το παν είναι η προταση για καφε ή ποτάκι πεσιμο χωρις προταση δεν υπολογίζεται καν. Και να μην ειστε γεροντοκοροι και επικριτικοι με τις γκομενες πολύ βασικο.

Το ότι αλλη συμφωνήσει να πάει για καφε ή και να σου ζητήσει να πάτε για καφέ δεν σημαίνει ότι γουστάρει να κάνει κάτι μαζί σου.
Δημοσ.

Σωστό το τελευταίο, που σημαίνει αν σε δουν να πηδας θα θέλουν κ αυτές όμως...

Οι πραγματικά ωραίες γυναίκες είναι πολύ εύκολες, μπορώ να πω και πιο εύκολες από τις άσχημες.

Το κόλπο είναι να μην δείξεις σε καμία περίπτωση ότι είναι ωραία, ότι έχεις τρελαθεί κλπ, να της φερθεις σαν φυσιολογική γυναίκα.

Είναι τόσο ψώνια που όσο τις λες όμορφες τόσο δεν γυρνάν το κεφάλι.

Σκέψου κάτι έξυπνο και πήγαινε, δεν θα χάσεις ποτέ!! Ούτε χρήματα χρειάζεσαι ούτε τίποτα. Μόνο μυαλό!

Εκτος από το εξυπνο εκεινη την ώρα θα πρεπει να έχεις και ένα ατακολογιο όχι με ατακες απεξω αλλα στο περιπου να ξέρεις τι θα πεις και πως θα κινηθείς. Αυτό εννοουν εμπειρια όταν λενε οι μεγάλοι. Έφαγες πχ τα μουτρα σου μέχρι τα 25 λεγοντας μαλακιες μετα τα 25 πρέπει να εισαι άνετος , άμεσος και να ξεχωρίζεις τις καλες περιπτώσεις. Πχ ας πουμε βλέπεις μια κοπελα και σε εξυπηρετει καπου και είναι φιλικη και θες να την γνωρίσεις τι θα της πεις στο τελος? δωσε μου το κινητο σου? για ποιο λογο να στο δωσει? είναι τελειως ξερο σαν εξηγηση. Ενώ αμα της πεις ... θελω να σε ευχαριστήσω που με βοήθησες θα μου επιτρέψεις να κεράσω κανα καφεδάκι καμια μέρα? εχεις ελευθερο χρονο? είναι τελειως διαφορετικο ρε φιλε ακούγεται και τελειως αλλιως. Με το "Δωσε μου το κινητο σου."

Δημοσ.

Καλά αυτά υποτίθεται ότι τα ξέρεις... Συμφωνώ πάντως με το σκεπτικό σου.

• Like 1
Δημοσ.

Εν συντομία να είστε ευγενικά άτομα, αυτό αναζητά μια κοπέλα και όχι χρήματα και αυτοκίνητα. Γιαυτό βλέπεις έναν χοντρό η έναν άσχημο με ωραία γυναίκα.

• Like 1
Δημοσ.

Διάβασα σε καποια μηνυματα οτι απο τις κατηγοριες των γυναικων εμας μας ενδιαφερουνα αυτες που δεν εχουν ψυχολογικα. Ε? Ποιες ειναι αυτες? που μπορώ να βρω μία? Στο pokedex δεν υπαρχει καμια πληροφορια...

Δε νομίζω ότι αυτό που χαρακτηρίζει αρκετές κοπέλες (στη χώρα μας), είναι το κόμπλεξ, όχι ότι και άντρες στερουνται αυτής της ιδιοτητας... Το κόμπλεξ, για μένα, μιας κι έχω αρχίσει εδώ και λίγο καιρό ψυχοθεραπεία, θεωρώ ότι είναι εστία μεγάλων "κακών" που προκαλεί ο καθένας στον εαυτό του. Θα μπορούσα να το χαρακτηρισω και ως φρένο ή ακόμα και εμπόδιο στου καθενός τη ζωή στο να προχωρουμε στη ζωή μας βάση των "θέλω" μας και όχι των "πρέπει" και του "φαινεσθαι" (που αυτά τα δύο, δυστυχώς, στη χώρα μας κάνουν θραύση) .
  • Like 1
Δημοσ.

@DDevil ωραια! ποτε θα βγουμε μαζι?

Σε κανα 2-3 μηνες που θα κατεβω Αθήνα παλι :cry:

κατεβηκα 2 εβδομάδες και πέρασα σουπερρρρρ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...