YourTrueLegend Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Το 2009-2010 ειχα πάει διακοπές με τους γονεις μου θα πηγαίναμε στα σπιτια κατι φιλων που τα νοικιάζουν. Αυτοι εχουν μια κορη .... μολις έφτασα εκει την επομενη μέρα σε ένα μαγαζι γνωρισα μια πιτσιρικα και την ρωτησα επειδή είμαι καινούργιος αμα ξέρει κανα καλο μαγαζι μου ειπε ότι ξέρει πολλα και της ειπα αμα θέλει να πάμε μαζι σε κανενα μου ειπε οκ και ανταλλάξαμε κινητά! Το βράδυ (και αυτό το σκηνικο ηταν όλα τα λεφτά) μου κανει η κορη των φιλων των γονιων θα βγουμε αποψε? της κάνω δεν γινεται έχω κανονισει να βγω με μια από εδώ μα μου λεει πρωτη φορά δεν έρχεσαι? λεω ναι εκανα μια γνωριμια σημερα το πρωι στην αγορά , η αντιδραση της και η εκπληξη όλα τα λεφτα Φιλε αμα νομιζεις ότι είναι δυσκολο τοτε δυσκολο θα μεινει μια ζωη. Το πιο ευκολο πραγμα όπως ειπε και ενας φιλος πριν είναι να γνωρίσεις ωραια τύπισσα. Σημερα τσιμπησα ένα φβ... ολο κατι γινεται ολο κατι κινειται. Καλα για τουριστριες δεν το συζητω ενας είναι ο προορισμος για Αθηνα -> Α for Athens. Ποια Τιντερ και μαλακιες? από κοντα στη βραση κολλαει το σιδερο αλλιως δουλεια δεν κανεις. To κολπο είναι να εισαι άμεσος. Δεν θελει πολλες φιλολογιες ή γουσταρει η τυπισσα και πέσατε σε κάποια που θελει να γνωριστεί στο έτσι ή πέσατε σε τυπισσα που έχει γκομενο και δεν ενδιαφέρεται. Οποτε αυτό το μαθαίνεις μολις κανεις την προταση. Το παν είναι η προταση για καφε ή ποτάκι πεσιμο χωρις προταση δεν υπολογίζεται καν. Και να μην ειστε γεροντοκοροι και επικριτικοι με τις γκομενες πολύ βασικο. Επισης πολύ βασικο όταν δεν γουστάρει δεν επιμένουμε πολύ .... παιρνουμε τον πουλο και αντε γεια! Ακουω κατι τύπους που επειδή βγηκαν μια φορα και δεν προχωρησε τις κανουν μπλοκ και ντιλιτ και μαλιστα τις γνωριζουν και από κοινές παρεες και εκθέτουν και ολη την παρέα. Αστην μάγκα στο φβ σου πληρώνεις έξτρα για φιλους? ή μηπως εισαι κανας διάσημος και εχεις πολλους οποτε θες και Β΄προφιλ? αραξε. Δεν σε ενοχλεί δεν την ενοχλεις αστην εκει που καθεται. Δεν σηκωσε το τηλεφωνο επισης δεν την ξαναπαιρνεις το πολύ να κανεις μια προσπάθεια ακομα .... την ειδε την κληση θα σε πάρει αυτή. Σε γουσταρουν και οι 2 μεγαλε! Φως φαναρι. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Εν συντομία να είστε ευγενικά άτομα, αυτό αναζητά μια κοπέλα και όχι χρήματα και αυτοκίνητα. Γιαυτό βλέπεις έναν χοντρό η έναν άσχημο με ωραία γυναίκα. Υπάρχει κάποιος κανόνας ή νόμος, που λέει ότι οι ασχημοι ή οι χοντροί δεν πρέπει να έχουν ωραίες γυναίκες και το αντίστροφο; Ευτυχώς υπάρχουν και κάποια άτομα σε αυτόν τον πλανήτη που δεν μένουν ατην επιφάνεια...
Faeton Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Έξω είναι αμέτρητα τα παραδείγματα όπου πραγματικά απίστευτα όμορφες κοπέλες κυκλοφορούν με τύπους που φυσιολογικά δεν θα γύριζαν καν να κοιτάξουν.Επειδή μιλάμε για ζευγάρια της διπλανής πόρτας, παράγοντες όπως χρήμα,επωνυμία δεν υφίστανται.Όσοι έχουν καταφέρει κάτι ανάλογο,ας μας λύσουν την απορία. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο αυτό που λες (καλά ίσως για ΜΟΝΟ μια στο εκατομμύριο ) απλά η δική σου άποψη για το ωραίος άντρας δεν είναι ίδια με αυτή την μέσης γυναίκας... Εγώ "ξύπνησα" σε αυτόν τον τομέα με ενα φιλαράκι χρόνια πριν στα 20 μας Αν με ρωτούσες "είναι όμορφος;" θα σου έλεγα πως μοιάζει με άστεγο χίπη μεθύστακα ή σαν ουρακοτάγκος (με αγάπη πάντα αυτα)... είχε κόκκινο/καστανό μούσι τα μαλιά λίγο αραιά ανέμελα σχεδόν καθόλου λίπος -πράγμα όμως που έβγαζε γράμμωση και ας μην είχε μεγάλους μύες- και κυκλοφορούσε ειδικά το καλοκαίρι συνέχεια χωρίς μπλούζα Επίσης ήταν ψιλοχαζούλης δεν είχε λέγειν, με αυτή την έννοια, δεν ήταν βλάκας δηλαδή. Αλλά δεν ήταν και ντροπαλός. Το πόσες φορές μαμούσε τον μήνα και πόσες διαφορετικές ήταν εντυπωσιακό..... Αλλά αργότερα κατάλαβα ότι το μούσι και η εμφάνιση γενικά έβγαζε κάτι το μπρουτάλ στις γυναίκες (το ίδιο και τα αραιά μαλλιά μια ωριμότητα) και το ότι ήταν λεπτός ήταν τεράστιο "συν" έστω και η μικρή κοιλίτσα μειώνει πολλούς πόντους. και ένα άλλο τεράστιο + ήταν ότι δεν ήταν ντροπαλός αλλά και ότι ΔΕΝ είχε λέγειν... δηλαδή πήγαινε απευθείας στο ψητό.... ίσως έπαιζε και ρόλο το ότι δεν φορούσε μπλούζα και μυρίζανε τις ορμόνες του οι μαινάδες... Γενικά τις γυναίκες με ένα πράγμα τις ρίχνεις ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΣ so simple κανένα μαγιοβότανο καμιά στρατηγική και σύστημα. 1+1=2 αν είσαι σαν ανάποδο γαμώτο (ή έστω απλά να μην είσαι άσχημος ούτε και όμορφος) και τα ενδιαφέροντα σου περιορίζονται στα πιτόγυρα και στην μπάλα τότε μην περιμένεις πολλά τέλος στην ομορφιά μετράει πιο πολύ αυτή του σώματος παρά της φάτσας.... Ο,τι μα ο,τι άλλο ακούσεις ειναι ΜΟΥΦΕΣ (μπορεί να το πιστεύουν ο όποιος άντρας ή γυναίκα στο πει) απλά ειναι λάθος συμπέρασμα... Εγω ας πούμε νόμιζα ότι είχα εξελίξει το καμάκι σε τέχνη... όταν έβαλα μερικά κιλά (όχι τόφαλος) είδα απλά ότι @@ είχα εξελίξει απλά πιο πριν με γουστάρανε εμφανισιακά γιαυτό πέφτανε Αυτό ενισχύθηκε σε online πειράματα με την δική μου φωτό στα καλά μου την δική μου φωτό στα όχι τόσο καλά μου μια φωτό ενός θελκτικού άντρα (που να μοιάζει όμως αληθινή/καθημερινή και όχι από περιοδικό κτλ) με την καλή μου φωτό ήταν 50-50 (αν δεν έλεγα βλακείες) με την όχι τόσο καλή μου φωτό ήταν 10-90 με το 10 να ειναι η επιτυχία και αυτό ΑΝ ήμουν γάτος στην συνομιλία και επίμονος για καιρό. με την πιστευτή φωτό ενός μοντέλου άντρα ό,τι μαλακία και να έλεγα κανόνιζα ποτάκι την επόμενη μέρα και έπαιρνα το τηλέφωνο... πραγματικα και χοντράδες να έλεγα πάλι επιτυχία είχα και μερικά άκυρα αλλα και εκει ακόμη θέλανε να κρατήσουμε επαφή και να κάνουμε παρέα απλά είναι σε σχέση ή κάτι τέτοιο.... μιλάμε για 95-5 Ένα άλλο αποδεικτικό ότι αυτό ισχύει ειναι το εξής... πως γίνεται η μέση σύγχρονη γυναίκα να έχει περισσότερες ερωτικές εμπειρίες απο τον μέσο άντρα ίδιας ηλικίας απο την στιγμή που πληθυσμιακά είμαστε περίπου 50-50;;;;; Γίνεται γιατι υπάρχουν λίγοι άντρες σε κάθε περιοχή που αρέσουν πολύ στις γυναίκες και έτσι κάνουν σεξ με αυτούς (σαν να τους "μοιράζονται" χωρίς να το ξέρουν ή να γνωρίζονται μεταξύ τους ) και ανεβαίνει το "κοντερ" των εμπειριών των γυναικών ενώ παράλληλα αυτό του μέσου άντρα ειναι σε μονοψήφιο ή και 0 στις νεότερες ηλικίες ειδικά. 2
Lucifer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 και ένα άλλο τεράστιο + ήταν ότι δεν ήταν ντροπαλός αλλά και ότι ΔΕΝ είχε λέγειν... 1
sam75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Υπάρχει κάποιος κανόνας ή νόμος, που λέει ότι οι ασχημοι ή οι χοντροί δεν πρέπει να έχουν ωραίες γυναίκες και το αντίστροφο; Ευτυχώς υπάρχουν και κάποια άτομα σε αυτόν τον πλανήτη που δεν μένουν ατην επιφάνεια... Νομος ΟΧΙ , σχολια πολλα ομως, δεν φταιω εγω αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι εγραψα-θελει και λιγο μυαλο ξερεις!
Faeton Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 και ένα άλλο τεράστιο + ήταν ότι δεν ήταν ντροπαλός αλλά και ότι ΔΕΝ είχε λέγειν... Τι δεν καταλαβαίνεις; (εννοείται ότι πρέπει να διαβάσεις όλο το μήνυμα έτσι αποσπασματικά φυσικά και ακούγεται άκυρο)
sam75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 και ένα άλλο τεράστιο + ήταν ότι δεν ήταν ντροπαλός αλλά και ότι ΔΕΝ είχε λέγειν... Με τα ματια τις εριχνε...no λεγειν only eyes
Faeton Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Με τα ματια τις εριχνε...no λεγειν only eyes ΜΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΡΙΧΝΕ αυτό ειναι η όλη ουσία στο ποστ μου (δεν ξέρετε να διαβάζετε ή επίτηδες με τρολλάρετε; ) Αποφασίσανε εξ αρχής ΑΥΤΕΣ ότι τους αρέσει σαν γκομενάκι ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ και δεν υπάρχει λόγος να πει κάτι αυτός αρκεί να βρει αφορμή να τις πλησιάσει (και αν δεν βρει θα βρουν αυτές!)
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Νομος ΟΧΙ , σχολια πολλα ομως, δεν φταιω εγω αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι εγραψα-θελει και λιγο μυαλο ξερεις!Κατάλαβα πολύ καλά τι έγραψες.Απλώς κάποιοι άλλοι πρέπει να καταλάβουν ότι κάποιοι άνθρωποι κοιτάνε πέρα από την εμφάνιση... Σου έκανα παράθεση για να δώσω έμφαση απλώς.
Lucifer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Τι δεν καταλαβαίνεις; Πώς γίνεται να επιβίωσες την πρώτη φορά που προσπάθησες να πλύνεις τα δόντια σου, αν πραγματικά πιστεύεις ότι το "δεν έχει λέγειν, το πάει στο ψαχνό" είναι οτιδήποτε άλλο πέρα από εξελικτική ανωμαλία σε κάθε δυνατό σενάριο. 7
sam75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Κατάλαβα πολύ τι έγραψες. Απλώς κάποιοι άλλοι πρέπει να καταλάβουν ότι κάποιοι άνθρωποι κοιτάνε πέρα από την εμφάνιση... ναι Σωστο,ειπαμε δεν παιζει ρολο η εμφανιση. Αν επαιζε ρολο θα ειχαμε πολλους παρθενους και παρθενες! Πώς γίνεται να επιβίωσες την πρώτη φορά που προσπάθησες να πλύνεις τα δόντια σου, αν πραγματικά πιστεύεις ότι το "δεν έχει λέγειν, το πάει στο ψαχνό" είναι οτιδήποτε άλλο πέρα από εξελικτική ανωμαλία σε κάθε δυνατό σενάριο. ψαγμενη απαντηση...κατσε να βρει λυση !
The_Judas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μάλλον λάθος η διατύπωσή του. Είχε λέγειν ο τύπος, όσο χρειάζεται για να ρίξει μια κοπέλα 15-22 ετών. 2
sam75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 παντως αν κανετε την ερωτηση αναποδα ισως βρειτε την απαντηση ! Μασημενη τροφη θελετε... 1
The_Judas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 ναι Σωστο,ειπαμε δεν παιζει ρολο η εμφανιση. Αν επαιζε ρολο θα ειχαμε πολλους παρθενους και παρθενες! Όλοι κοιτάνε την εμφάνιση. Απλά κάποια στιγμή συμβιβάζονται, αν δεν την έχουν και αυτοί και ρίχνουν τα στάνταρ. Αν δεν τα ρίξουν, μένουν παρθένοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις