bedazzled Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ένα άλλο αποδεικτικό ότι αυτό ισχύει ειναι το εξής... πως γίνεται η μέση σύγχρονη γυναίκα να έχει περισσότερες ερωτικές εμπειρίες απο τον μέσο άντρα ίδιας ηλικίας απο την στιγμή που πληθυσμιακά είμαστε περίπου 50-50;;;;; Γίνεται γιατι υπάρχουν λίγοι άντρες σε κάθε περιοχή που αρέσουν πολύ στις γυναίκες και έτσι κάνουν σεξ με αυτούς (σαν να τους "μοιράζονται" χωρίς να το ξέρουν ή να γνωρίζονται μεταξύ τους ) και ανεβαίνει το "κοντερ" των εμπειριών των γυναικών ενώ παράλληλα αυτό του μέσου άντρα ειναι σε μονοψήφιο ή και 0 στις νεότερες ηλικίες ειδικά. Γιατί πολύ απλά το 10% των ανδρών πηδάει και για το υπόλοιπο 90% που δεν κάνει τίποτα. Είναι σαν να μου λες γιατί το χρήμα δεν μοιράζεται ισόποσα σε όλους τους ανθρώπους (θα μπορούσε να γίνεται, αλλά δεν ζούμε σε ουτοπία). Ε έτσι είναι και με τις γυναίκες. Δεν υπάρχει 1:1 αντιστοίχιση, αλλιώς θα ήταν όλος ο πλανήτης χαρούμενος. Το 50/50 πάντως δεν ισχύει παντού: http://www.protothema.gr/world/article/506068/kina-poia-einai-i-sex-capital-stin-hora-pou-oi-andres-ehoun-treis-gunaikes/ (αν θέλετε μητριαρχία, έτσι θα έπρεπε να ήταν παντού) Όσο για το preselection, σαφώς και μετράει παντού. Στις αγγελίες δεν ζητάνε Χ χρόνια προϋπηρεσία οι εργοδότες; Αυτός που ξεκινάει από το μηδέν πως την βρίσκει; Όπως βρίσκει γυναίκα και ο παρθένος. Όσο πιο πολλά "XP" έχει μαζέψει κάποιος στο "CV" του, τόσο πιο θελκτικός είναι. Η ζωή είναι ένα τεράστιο RPG game. Όσο για τους άσχημους, μπορεί να έχουν χαμηλά το attribute της ομορφιάς, αλλά να έχουν κάνει level up άλλα skills όπως χρήμα, χαρακτήρας, χιούμορ κλπ. Δεν χρειάζεται να είναι όλα max level. Σας τα λέω σε gaming ορολογία μιας και είμαστε σε τεχνολογικό forum... 3
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μεγάλα λόγια ''Τhat is how the complete value exchange should look like, my penis for her vagina. Not a fancy dinner for her vagina. Not my niceness and my time for her vagina. No, my penis for her vagina. And she won’t give me her vagina because I gave her attention or bought her flowers or whatever. She will give me her vagina because she wants my penis. It is about the attraction between the two parts. This is how it should be, this is how I roll.'' 1
The_Judas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ακολούθησα τις συμβουλές σας ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ φίλτατοι συμφορουμήτες και τώρα έχω μπλεξίματα μιας και άφησα έγκυο την κύρα σούλα από τον 3ο,η δικιά μου ζηλεύει και με θέλει(Έχει ψυχολογικά ) και όλα τα θήλεα με προσεγγίζουν όπως οι γάτες το ψάρι. Ζητώ ανάλογη βοήθεια για το πως να τις απωθήσω. Την εντυπωσίασες με υγρό πυρ και εσύ; works every time 1
ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Βλέπεις 2 εστιατόρια δίπλα-δίπλα, το ένα τίγκα στον κόσμο και το άλλο άδειο. Δεν ξέρεις τι φαγητό σερβίρουν, ούτε αν είναι μαλάκας το αφεντικό. Δεν ξέρεις τίποτα γενικώς. Ενστικτωδώς και μόνο, σε ποιό εστιατόριο θα επιλέξεις να κάτσεις; Αυτό ακριβώς, το ίδιο ισχύει και στα τραπέζια. Εχεις να διαλέξεις ανάμεσα από 5 τραπέζια, τα 4 καθαρότατα και έτοιμα να σε φιλοξενήσουν και το τελευταίο μόλις έφυγε παρέα και είναι φουλ στη βρώμα. Πως γίνεται οι 9 στους 10 να πηγαίνουν σε αυτό το κωλοτράπεζο που είναι αμάζευτο και βρομιάρικο δεν μπορώ να το καταλάβω (βασικά μπορώ, απλά λέω...). Ετσι και οι γυναίκες, οι μετοχές σου μεγαλώνουν με όσες περισσότερες πηγαίνεις και από κάποιο σημείο και μετά δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, έρχονται μόνες τους και μάλιστα είναι κτητικότατες ώστε να είναι η επόμενη σου. Πραγματικά παράνοια. 1
SuicycoMania Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 ακριβώς γιατι δεν παίζει σημασία το λέγειν... αυτο που παίζει μοναδικό ρόλο ειναι να τους φαίνεσαι είσαι ελκυστικός... και αυτές που δεν σου την πέφτουν αν τους αρέσεις ειναι οι ντροπαλές που όμως αν έρθεις σε επαφή μαζί τους με τον οποιονδήποτε τρόπο (εναν απλό καφέ ας πούμε ή να πάτε 2,3 φορές μαζί με μια κοινή παρέα θάλασσα) θα δέσει το γλυκό. όλα τα άλλα "κολπα" ειναι μούφες συμπτωματικά καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι πιάσανε γιατι ήταν αυτό που έκανες όταν την είδες να πέφτει (αλλά αυτή ήδη είχε αποφασίσει ότι σε γουστάρει πριν κάνεις το όποιο "κόλπο" ) Να προσέχουμε τι διαβάζουμε φίλε και εγω σου λεω πως το λεγειν ειναι το πιο σημαντικο που υπαρχει... δεν πα να'χει στραβομουτσουνα μια μυτη σαν του πινοκιο και πλαδαρο σωμα, οταν ανοιξει το στομα του και μιλαει και λεει οτι εξυπναδα μπορεις να φανταστεις , μια που γυρνας το κεφαλι σου απο την αλλη και μια που εχουν φυγει μαζι. Τα εχω ζησει αυτα που σου λεω απο κοντα δεν στα λεω ετσι... και τελος πρεπει να εισαι και τυχερος, γιατι μπορει να μην εισαι μπαζο, αλλα να πεσεις σε περιπτωσεις πολλαπλες φορες. τα βαριεμαι μονο που τα σκεφτομαι...εχω καταντησει της φασης αμα γουσταρει ας ερθει απο μονη της.
Faeton Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Γιατί πολύ απλά το 10% των ανδρών πηδάει και για το υπόλοιπο 90% που δεν κάνει τίποτα. Είναι σαν να μου λες γιατί το χρήμα δεν μοιράζεται ισόποσα σε όλους τους ανθρώπους (θα μπορούσε να γίνεται, αλλά δεν ζούμε σε ουτοπία). Ε έτσι είναι και με τις γυναίκες. Δεν υπάρχει 1:1 αντιστοίχιση, αλλιώς θα ήταν όλος ο πλανήτης χαρούμενος. Ε αυτό ακριβώς είπα... απλά πιο χλεχλεδίστηκα για να μην προσβληθούν οι κυρίες... Το 50/50 πάντως δεν ισχύει παντού: http://www.protothema.gr/world/article/506068/kina-poia-einai-i-sex-capital-stin-hora-pou-oi-andres-ehoun-treis-gunaikes/ (αν θέλετε μητριαρχία, έτσι θα έπρεπε να ήταν παντού) Ε αυτό τώρα ειναι σπάνιο φαινόμενο συνήθως ακόμη και περισσότερες να ειναι οι γυναίκες ειναι για μικρό ποσοστό περισσότερες. Όσο για τους άσχημους, μπορεί να έχουν χαμηλά το attribute της ομορφιάς, αλλά να έχουν κάνει level up άλλα skills όπως χρήμα, χαρακτήρας, χιούμορ κλπ. Δεν χρειάζεται να είναι όλα max level. Αυτό εννοούσα οταν έλεγα στο άλλο σεντόνι: Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο αυτό που λες (καλά ίσως για ΜΟΝΟ μια στο εκατομμύριο ) απλά η δική σου άποψη για το ωραίος άντρας δεν είναι ίδια με αυτή την μέσης γυναίκας... Εγώ "ξύπνησα" σε αυτόν τον τομέα με ενα φιλαράκι χρόνια πριν στα 20 μας Αν με ρωτούσες "είναι όμορφος;" θα σου έλεγα πως μοιάζει με άστεγο χίπη μεθύστακα ή σαν ουρακοτάγκος (με αγάπη πάντα αυτα)... είχε κόκκινο/καστανό μούσι τα μαλιά λίγο αραιά ανέμελα σχεδόν καθόλου λίπος -πράγμα όμως που έβγαζε γράμμωση και ας μην είχε μεγάλους μύες- και κυκλοφορούσε ειδικά το καλοκαίρι συνέχεια χωρίς μπλούζα Επίσης ήταν ψιλοχαζούλης δεν είχε λέγειν, με αυτή την έννοια, δεν ήταν βλάκας δηλαδή. Αλλά δεν ήταν και ντροπαλός. Το πόσες φορές μαμούσε τον μήνα και πόσες διαφορετικές ήταν εντυπωσιακό..... Αλλά αργότερα κατάλαβα ότι το μούσι και η εμφάνιση γενικά έβγαζε κάτι το μπρουτάλ στις γυναίκες (το ίδιο και τα αραιά μαλλιά μια ωριμότητα) και το ότι ήταν λεπτός ήταν τεράστιο "συν" έστω και η μικρή κοιλίτσα μειώνει πολλούς πόντους. και ένα άλλο τεράστιο + ήταν ότι δεν ήταν ντροπαλός αλλά και ότι ΔΕΝ είχε λέγειν... δηλαδή πήγαινε απευθείας στο ψητό.... ίσως έπαιζε και ρόλο το ότι δεν φορούσε μπλούζα και μυρίζανε τις ορμόνες του οι μαινάδες... Γενικά τις γυναίκες με ένα πράγμα τις ρίχνεις ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΣ so simple κανένα μαγιοβότανο καμιά στρατηγική και σύστημα. 1+1=2 αν είσαι σαν ανάποδο γαμώτο (ή έστω απλά να μην είσαι άσχημος ούτε και όμορφος) και τα ενδιαφέροντα σου περιορίζονται στα πιτόγυρα και στην μπάλα τότε μην περιμένεις πολλά τέλος στην ομορφιά μετράει πιο πολύ αυτή του σώματος παρά της φάτσας.... Ο,τι μα ο,τι άλλο ακούσεις ειναι ΜΟΥΦΕΣ (μπορεί να το πιστεύουν ο όποιος άντρας ή γυναίκα στο πει) απλά ειναι λάθος συμπέρασμα... Εγω ας πούμε νόμιζα ότι είχα εξελίξει το καμάκι σε τέχνη... όταν έβαλα μερικά κιλά (όχι τόφαλος) είδα απλά ότι @@ είχα εξελίξει απλά πιο πριν με γουστάρανε εμφανισιακά γιαυτό πέφτανε Αυτό ενισχύθηκε σε online πειράματα με την δική μου φωτό στα καλά μου την δική μου φωτό στα όχι τόσο καλά μου μια φωτό ενός θελκτικού άντρα (που να μοιάζει όμως αληθινή/καθημερινή και όχι από περιοδικό κτλ) με την καλή μου φωτό ήταν 50-50 (αν δεν έλεγα βλακείες) με την όχι τόσο καλή μου φωτό ήταν 10-90 με το 10 να ειναι η επιτυχία και αυτό ΑΝ ήμουν γάτος στην συνομιλία και επίμονος για καιρό. με την πιστευτή φωτό ενός μοντέλου άντρα ό,τι μαλακία και να έλεγα κανόνιζα ποτάκι την επόμενη μέρα και έπαιρνα το τηλέφωνο... πραγματικα και χοντράδες να έλεγα πάλι επιτυχία είχα και μερικά άκυρα αλλα και εκει ακόμη θέλανε να κρατήσουμε επαφή και να κάνουμε παρέα απλά είναι σε σχέση ή κάτι τέτοιο.... μιλάμε για 95-5 Ένα άλλο αποδεικτικό ότι αυτό ισχύει ειναι το εξής... πως γίνεται η μέση σύγχρονη γυναίκα να έχει περισσότερες ερωτικές εμπειρίες απο τον μέσο άντρα ίδιας ηλικίας απο την στιγμή που πληθυσμιακά είμαστε περίπου 50-50;;;;; Γίνεται γιατι υπάρχουν λίγοι άντρες σε κάθε περιοχή που αρέσουν πολύ στις γυναίκες και έτσι κάνουν σεξ με αυτούς (σαν να τους "μοιράζονται" χωρίς να το ξέρουν ή να γνωρίζονται μεταξύ τους ) και ανεβαίνει το "κοντερ" των εμπειριών των γυναικών ενώ παράλληλα αυτό του μέσου άντρα ειναι σε μονοψήφιο ή και 0 στις νεότερες ηλικίες ειδικά. και για αυτό έγραφα την λέξη ΕΛΚYΣΤΙΚΟΣ και όχι ΟΜΟΡΦΟΣ απαραίτητα γιατι το όμορφος πάει κυρίως στο πρόσωπο και μετά γενικά στην εξωτερική εμφάνιση το ελκυστικός σημαίνει πολλά -δεν αποκλείει φυσικά και την εξωτερική εμφάνιση που πρέπει να υπάρχει σε ενα σημείο- απλά σημαίνει και ενδιαφέρον χαρακτήρας κτλ. Εγώ τα γράφω αλλα ποιος τα διαβάζει μετά έρχονται τύπου "έλα παππού να σου δείξω το σπιτικό σου" για να με διορθώσουν πάνω σε κάτι που είπα ήδη και δεν το διάβασαν
bedazzled Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 SuicycoMania δεν πρόκειται ποτέ να έρθει καμία μόνη της, ειδικά σε χώρες σαν την Ελλάδα. Σε καμία Σουηδία (Βορρά γενικώς) και αν μοιάζεις με «εξωτικό» φρούτο, ίσως...
Faeton Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 και εγω σου λεω πως το λεγειν ειναι το πιο σημαντικο που υπαρχει... δεν πα να'χει στραβομουτσουνα μια μυτη σαν του πινοκιο και πλαδαρο σωμα, οταν ανοιξει το στομα του και μιλαει και λεει οτι εξυπναδα μπορεις να φανταστεις , μια που γυρνας το κεφαλι σου απο την αλλη και μια που εχουν φυγει μαζι. Τα εχω ζησει αυτα που σου λεω απο κοντα δεν στα λεω ετσι... και τελος πρεπει να εισαι και τυχερος, γιατι μπορει να μην εισαι μπαζο, αλλα να πεσεις σε περιπτωσεις πολλαπλες φορες. τα βαριεμαι μονο που τα σκεφτομαι...εχω καταντησει της φασης αμα γουσταρει ας ερθει απο μονη της. Μην το πάρεις στραβά αλλά δεν έχει σημασία τι νομίζεις γιατι δεν έχεις πολλές εμπειρίες ειναι σαν να μου δίνει άστεγος πληροφορία για επενδύσεις... (επίσης δεν έχω δει ποτέ να συμβαίνει αυτό που λες ενώ και βάση προσωπικών εμπειριών αλλά και σφαιρικά έχω δει να συμβαίνει αυτό που λέω εγώ.) εσύ απλά το νομίζεις αυτό γιατι ειναι αυτό που σου λείπει και σε έχει πάρει κάτω ψυχολογικά όλοι οι άνθρωποι που έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση αυτό κάνουν σπαταλάν ενέργεια στο να προσέχουν τι τους λείπει και όχι στο τι έχουν και πως να το αξιοποιήσουν. όπως ένας φαλάκρας το πρώτο πράμα που θα κάνει με το μπει σε ένα δωμάτιο με κόσμο ειναι να προσέξει τα μαλλιά τους... Βγήκε το manual ή όχι ακόμα; βγήκε ειναι το εξής: Της αρέσεις; πλησίασε την και θα σου κάτσει Δεν της αρέσεις; τον κώλο σου να χτυπάς και να έχεις τον καζανόβα με BT να σου λέει στο αφτί τι να πεις δεν θα σου κάτσει.
DDevil Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Βγήκε το manual ή όχι ακόμα; Kάτσε να τελειώσει τη διάλεξη ο Faeton πρώτα 1
Faeton Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Kάτσε να τελειώσει τη διάλεξη ο Faeton πρώτα Την τελείωσα μετεξεταστέος που δεν το κατάλαβες
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 SuicycoMania δεν πρόκειται ποτέ να έρθει καμία μόνη της, ειδικά σε χώρες σαν την Ελλάδα. Σε καμία Σουηδία (Βορρά γενικώς) και αν μοιάζεις με «εξωτικό» φρούτο, ίσως... Μην είσαι τόσο απόλυτος
soteras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 1)Αυτοπεποιθηση 2)Κότσια να πας να μηλισεις και να μην λες μόνο πο ρε φίλε τι κομμάτι 3)Σεβασμό στο τι λες 2
Faeton Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 1)Αυτοπεποιθηση 2)Κότσια να πας να μηλισεις και να μην λες μόνο πο ρε φίλε τι κομμάτι 3)Σεβασμό στο τι λες Αυτό ειναι η πολιτική για να αυξήσεις τις πιθανότητες να πηδήξεις ναι και ο λόγος που θα τις αυξήσει ειναι ότι επειδή ήδη έχει αποφασισθεί απο την κάθε κοπέλα αν τις αρέσεις ή όχι το μόνο που μένει ειναι να δοκιμάσεις να δεις τελικά ποια απο τις δύο αποφάσεις πήρε όπως το ξυστό ήδη ειναι τυπωμένο το αν κερδίζει η όχι πρέπει να το ξύσεις όμως για να δεις τελικά αν κέρδισες ή έχασες
bedazzled Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μην είσαι τόσο απόλυτος ΟΚ, ας πούμε ότι μιλάω για το 99% που λένε ότι είναι «παραδοσιακές» και θέλουν να κάνει ο άνδρας την «πρώτη κίνηση». Η Ελλάδα είναι συντηρητική κοινωνία (ως επί το πλείστον), τι να κάνουμε τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις