sam75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Τελευταία γνωστοί ηλικίας 25 μου λένε ότι τους ορμανε τα μικρά, για τις 40 εντάξει δεν χρειάζεται να το πούμε, απλά στα χρόνια τα δικά μου πριν 25-28 χρόνια δεν είχαμε τέτοια τυχερά,από μικρές δηλαδή. Νομίζω ότι όσοι είστε 20-25 είστε τυχεροί διότι τα μικρά πλέον είναι πολύ αναμμένα,.... Γα... Νται από τα 13 και στα 18 πλέον τις λες και δασκαλες.
Faeton Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 ΟΚ, ας πούμε ότι μιλάω για το 99% που λένε ότι είναι «παραδοσιακές» και θέλουν να κάνει ο άνδρας την «πρώτη κίνηση». Η Ελλάδα είναι συντηρητική κοινωνία (ως επί το πλείστον), τι να κάνουμε τώρα... μόνο συντηρητική δεν ειναι.... απλά ειναι με την ουρά στα σκέλια και δήθεν γιαυτό ότι γίνεται γίνεται πίσω στα παρασκήνια και στους θάμνους που λέμε... 2
SuicycoMania Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μην το πάρεις στραβά αλλά δεν έχει σημασία τι νομίζεις γιατι δεν έχεις πολλές εμπειρίες ειναι σαν να μου δίνει άστεγος πληροφορία για επενδύσεις... (επίσης δεν έχω δει ποτέ να συμβαίνει αυτό που λες ενώ και βάση προσωπικών εμπειριών αλλά και σφαιρικά έχω δει να συμβαίνει αυτό που λέω εγώ.) εσύ απλά το νομίζεις αυτό γιατι ειναι αυτό που σου λείπει και σε έχει πάρει κάτω ψυχολογικά όλοι οι άνθρωποι που έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση αυτό κάνουν σπαταλάν ενέργεια στο να προσέχουν τι τους λείπει και όχι στο τι έχουν και πως να το αξιοποιήσουν. όπως ένας φαλάκρας το πρώτο πράμα που θα κάνει με το μπει σε ένα δωμάτιο με κόσμο ειναι να προσέξει τα μαλλιά τους... βγήκε ειναι το εξής: Της αρέσεις; πλησίασε την και θα σου κάτσει Δεν της αρέσεις; τον κώλο σου να χτυπάς και να έχεις τον καζανόβα με BT να σου λέει στο αφτί τι να πεις δεν θα σου κάτσει. δηλαδη ελκυστικος...? επειδη δεν φερνω σε babyface δεν φτιαχνεται με τιποτα το ελκυστικος μαλλον. Οι γυναικες του 2016 νομιζω πως γουσταρουν μονο θυληπρεπη αγορακια. το τελευταιο που λες εξυπακουεται...εμεις θελουμε να μας δει , να της αρεσουμε και να μας πλησιασει.
Yperaspisths Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Πρώτα απ'ολα το ωραίες γυναίκες είναι σχετικό. Για παράδειγμα πολλοί τρελαίνονται με την Τζουλια Νόβα ,αλλά εγω βλέπω μια κρυόκωλη πλαστική χαζογκόμενα που δεν θα της την έπεφτα για κανένα λόγο. Ο καθένας και η καθεμια έχουν τα γούστα τους. Σε μια γυναίκα μπορεί να αρέσουν οι μυώδεις άντρες ενω μια άλλη μπορεί να τον βρίσκει αποκρουστικό.Το ίδιο και στον χαρακτήρα. Σε μια μπορεί να αρέσουν οι φαφλατάδες , σε άλλη οι πιο λιγομίλητοι. Όλοι έχουμε διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν έχουν όλες οι γυναίκες μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και οι άντρες μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Μια γυναίκα μπορεί να θέλει να γνωριστείτε για βδομάδες πριν ενδώσει ενώ μια άλλη πολύ πιο γρήγορα. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 ΟΚ, ας πούμε ότι μιλάω για το 99% που λένε ότι είναι «παραδοσιακές» και θέλουν να κάνει ο άνδρας την «πρώτη κίνηση». Η Ελλάδα είναι συντηρητική κοινωνία (ως επί το πλείστον), τι να κάνουμε τώρα... Δεν διαφωνώ η πλειοψηφία όντως περιμένει τον άνδρα να κάνει τη πρώτη κίνηση, αλλά σιγά σιγά το πράγμα αλλάζει τουλάχιστον στις νεαρές ηλικίες. Εγώ προσωπικά αν μου αρέσει κάποιος θα κάνω εγω την κίνηση (όπως κι έχω κανει σε όλες τις σχέσεις μου), όχι θα κάθομαι να περιμένω επί άπειρον όπως κάνουν άλλες... Πάντως πια βλέπω και άλλες κοπέλες που ακολουθούν το ίδιο "μονοπάτι".
SlickNick Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Πρώτα απ'ολα το ωραίες γυναίκες είναι σχετικό. Για παράδειγμα πολλοί τρελαίνονται με την Τζουλια Νόβα ,αλλά εγω βλέπω μια κρυόκωλη πλαστική χαζογκόμενα που δεν θα της την έπεφτα για κανένα λόγο. Ο καθένας και η καθεμια έχουν τα γούστα τους. Σε μια γυναίκα μπορεί να αρέσουν οι μυώδεις άντρες ενω μια άλλη μπορεί να τον βρίσκει αποκρουστικό.Το ίδιο και στον χαρακτήρα. Σε μια μπορεί να αρέσουν οι φαφλατάδες , σε άλλη οι πιο λιγομίλητοι. Όλοι έχουμε διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν έχουν όλες οι γυναίκες μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και οι άντρες μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Μια γυναίκα μπορεί να θέλει να γνωριστείτε για βδομάδες πριν ενδώσει ενώ μια άλλη πολύ πιο γρήγορα. Ο μέσος όρος υπάρχει επειδή οι άνθρωποι πάνω κάτω όσο και να θέλουν να πιστεύουν ότι είναι διαφορετικοί, δεν είναι. Όσο πιο πολύ πας στα άκρα τόσο μειώνεται ο αριθμός των ιδιαίτερων ατόμων.
xpapias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Οκ. Ακυρο. Ας προχωρήσει το thread. Εχουμε ακομα πολλα να μάθουμε.
benign Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Το νημα δεν εχει νοημα γιατι κατηγοριοποιει τις γυναικες. Αναλογα την μορφωση,την αντιληψη,το χιουμορ,τις αναγκες,την αισθητικη και των δυο. Υπαρχει περιπτωση να ενδιαφερθει γυναικα για σενα που αντικειμενικα να ειναι ομορφη ομως εσενα κατι να μην σου αρεσει απο την εμφανιση της η το στυλ της η τον χαρακτηρα της. Καποτε με φλερταρε μια πολυ ωραια γυναικα,ψηλη,με γυμνασμενο σωμα,μορφωμενη,αλλα την απεφευγα ευγενικα ,χωρις να την προσβαλω.Καποια στιγμη μου λεει''Πανο με αποφευγεις η μου φαινεται,γιατι δεν μου εχει ξανατυχει,ενω σου δειχνω οτι μου αρεσεις και θελω σχεση.'' Αυτο αφου ειχαμε βγει 2-3 φορες και αυτη φλερταρε και εγω εκανα τον χαζο και το πηγαινα στο φιλικο. Τελος της ειπα ψεμματα οτι ειμουν επηρεασμενος απο προσφατο χωρισμο και οτι ηθελα καποιο χρονο να μεινω μονος μου και οτι ηταν τιμη μου που ενδιαφερθηκε. Ποιος ηταν ο πραγματικος λογος που δεν προχωρησα? Εβαφε τα μαλλια της ενα ηλιθιο κοκκινο κεραμιδι χρωμα που με εκνευριζει απιστευτα,το θεωρω πολυ γελοιο και γενικα θεωρω γελοιο το να βαφουν οι γυναικες τα μαλλια τους χρωμα αλλο απο το φυσικο τους. Προσοχη, δεν τις κατακρινω,ουτε λεω πως εχω δικιο,απλα εμενα προσωπικα με απωθει. Το παραδειγμα το εδωσα για να δειξω οτι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και επομενως,περα απο καποια γενικα πραγματα που καλο ειναι φυσικα να υπαρχουν,οπως ενα σχετικο καλο σωμα,ενα αξιοπρεπες ντυσιμο,λιγο πνευμα και χιουμορ ποτε δεν εβλαψε κανενα, απο εκει και μετα υπαρχουν εκατονταδες λογοι διαφορετικοι οπως ειναι διαφορετικη και καθε γυναικα,για να σε προτιμησουν η να σε απορριψουν. (Πριν πολλα χρονια ειχα παει στην Ικαρια σε ενα σκακιστικο τουρνουα και μου την επεσε μια πανεμορφη ξενη σκακιστρια 20 ετων περιπου και δεν ειχα ιδεα γιατι,οταν θεωρουσα οτι υπηρχαν πολλοι καλυτεροι απο μενα στο τουρνουα. Τελευταια ημερα που φευγαμε μετα την ληξη των αγωνων, στο φερρυ,την ρωτησα απο περιεργεια γιατι με προτιμησε? Μου ειπε με αφοπλιστικη ειλικρινεια :'' Κοιταξε να δεις,εκεινο το βραδυ ειχα εντονες καβλες,ετυχε να εισαι στο διπλανο τραπεζι στην ταβερνα ενω ειμουν μονη,γλυκουλης φαινοσουν,ευγενικος,χαμογελαστος ανθρωπος,ειπα ας του δωσω μια ευκαιρια.'' 3
revolver1990 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Κοιταξε να δεις,εκεινο το βραδυ ειχα εντονες καβλες Τελικά τι έγινε? 2
DDevil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Τελικά τι έγινε? Της ειπε ότι ηταν τιμή του που καυλωσε με αυτόν αλλα ότι είναι επηρεασμένος από προσφατο χωρισμο 7
xstreamgamer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Για να ρίξετε τις όμορφες γυναίκες βάλτε τους τρικλοποδιά. Καλά σοβαρολογείτε τώρα περιμένετε να υπάρχει οδηγός για αυτό το θέμα;Παίζουν τόσα πολλά ρόλο από την ψυχολογία της εκάστοτε υποφήφιας όσο και από την διάθεση στην οποία θα την πετύχετε το timing δηλαδή όσο και από το πως φαίνεστε εσείς εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή της επιτυχίας ή της αποτυχίας που μπορεί να μην είστε καθόλου έτσι όλο τον υπόλοιπο καιρό.Η αυτήν η συγκεκριμένη να δει κάτι σε σας εκείνη την στιγμή που άλλες φορές δεν το έχετε είτε θετικό είτε αρνητικό.Σαφώς το να είσαι περιποιημένος με χιούμορ και όλα τα λοιπά που γράφτηκαν παίζουν κάποιο ρόλο αλλά είναι τόσοι οι αστάθμητοι παράγοντες της επιτυχίας η της αποτυχίας του να ρίξεις μία οποιαδήποτε γυναίκα που το να ζητάει κάποιος πληροφορίες για το πως είναι λίγο τρελό κατά την άποψη μου.Απλά πας δοκιμάζεις και παίρνεις τ αποτελέσματα είτε θετικά είτε αρνητικά στην δεύτερη περίπτωση προχωράς στην επόμενη. 1
xpapias Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Απλα ο topic starter μαλλον πέφτει παντα στο ενδεχόμενο "αποτυχια". Τι το ασταθμητο βλεπεις σε αυτο;
xstreamgamer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μα δεν αναφέρομαι στον ts.Αναφέρομαι σε όλα τα υπόλοιπα σχόλια που είχαν σαν στόχο να μας "εκπαιδεύσουν" στο πως να ρίχνουμε ωραίες γυναίκες(πλάκα πλάκα υπήρχε παλιά και βιβλίο με αυτόν τον τίτλο)λες και είναι όλες ένα καλούπι για όνομα του Θεού.Τεσπα έγραψα την γνώμη μου δεν θα επεκταθώ περισσότερο.Οι κοπέλες άλλωστε και ειδικά η η basketballfan όπως πάντα έδωσε σύντομες και σωστές απαντήσεις πάνω σε αυτό το θέμα. Τώρα όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
benign Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Τελικά τι έγινε? Το μοιραιο και ηταν πολυ καλο. Αφου εγραψα τι εγινε,νυσταζετε βρε? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις