Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θελω να τραβηξω το ποσο που χω στο λογ/σμο Paypal και να το καταθεσω σε ελληνικη τραπεζα θελω να ξερω τις χρεωσεις. Εστω οτι στειλω 15 ευρω, θα φυγουν 15/15 χωρις κρατησεις απο PayPal, και αν θα χω χρεωση για εισπραξη του ποσου απο τη τραπεζα μου?

Δημοσ.

Σαν ενεργό μέλος που είσαι, με αναζήτηση (πχ μεταφορά από paypal) μπορείς να βρεις απαντήσεις σ' αυτό το θέμα που έχει απαντηθεί πολλές φορές, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγεις νέο θέμα.

Εν πάση περιπτώσει, αν και δεν γράφεις για ποια τράπεζα ενδιαφέρεσαι, μόνο 2 (ΕΤΕ και Πειραιώς) δεν χρεώνουν προμήθεια για ποσά μέχρι 15€. Οι υπόλοιπες χρεώνουν 3-4€ από 0 μέχρι 12500 περίπου.

Δημοσ.

Ελα ρε συ 20 λεπτα εψαχνα. Αυτο που παντα ολοι βρισκετε κατι και μενα μου βγαζουν ολα τα ασχετα οι αναζητησεις

Κοιτα βασικα ψαχνω το εξης. Αν εγω σε πληρωνω σε λογαριασμο σου (διαφορετικες τραπεζες) θες 3 ευρω περιπου καθε φορα να τα δεχτεις σαν εμβασμα. Θελω να σιγουρεψω πως αν σε πληρωνω ομως στο Paypal θα ξρατησει μονο τη μια φορα αν κανεις συγκεντρωτικα την αναληψη

ΠΧ Σου στελνω απο Αλφα δικο μου, στην Πειραιως δικο σου λογ/σμο

Την πρωτη φορα 30Ε σου κραταει 3 παιρνεις 27

Την δευτερη φορα 30Ε σου κραταει 3 παιρνεις 27

Την τριτη φορα 30Ε σου κραταει 3 παιρνεις 27

Αλλα αμα σου στελνω 30 καθε φορα στο Paypal, εσυ θα τραβηξεις συνολικα τα 90 στο λογαριασμο σου στη Πειραιως, οποτε εκει θα κρατησει 3 και θα παρεις 87, οχι 81 σωστα?

Δημοσ.

Μα τα λεφτα απο το balance του paypal οταν τα στελνεις στο λογαριασμο σου στην τραπεζα τοτε ειναι εισερχομενο εμβασμα SEPA εξωτερικου(απο Γερμανια ερχεται αν δεν κανω λαθος )

Αμα μπεις στους τιμοκαταλογους καθε τραπεζας δες τι γραφει στις χρεωσεις για εισερχομενο εμβασμα εξωτερικου...δεν ειναι τπτ δυσκολο

Αυτα που περιγραφεις εσυ ειναι εσωτερικα εμβασματα-μεταφορες ποσων μεταξυ ελληνικων  τραπεζων και εχουν τις γνωστες προμηθειες.Αν στειλεις απο Εθνικη σε Εθνικη κλπ... δεν υπαρχει καμια προμηθεια

• Like 1
Δημοσ.

Μα τα λεφτα απο το balance του paypal οταν τα στελνεις στο λογαριασμο σου στην τραπεζα τοτε ειναι εισερχομενο εμβασμα SEPA εξωτερικου(απο Γερμανια ερχεται αν δεν κανω λαθος )

Αμα μπεις στους τιμοκαταλογους καθε τραπεζας δες τι γραφει στις χρεωσεις για εισερχομενο εμβασμα εξωτερικου...δεν ειναι τπτ δυσκολο

Αυτα που περιγραφεις εσυ ειναι εσωτερικα εμβασματα-μεταφορες ποσων μεταξυ ελληνικων  τραπεζων και εχουν τις γνωστες προμηθειες.Αν στειλεις απο Εθνικη σε Εθνικη κλπ... δεν υπαρχει καμια προμηθεια

Δυστυχως χρεώνουν τα ίδια. Τουλάχιστον Εθνική και Πειραιώς που έχω εμπειρία....Δηλαδή εμβάσματα απο εξωτερικό χρεώθηκαν όταν μπήκαν στον Ελληνικό λογαριασμό όσο και αν στέλνονταν από Ελλάδα

Δημοσ.

Ελα ρε συ 20 λεπτα εψαχνα. Αυτο που παντα ολοι βρισκετε κατι και μενα μου βγαζουν ολα τα ασχετα οι αναζητησεις

Κοιτα βασικα ψαχνω το εξης. Αν εγω σε πληρωνω σε λογαριασμο σου (διαφορετικες τραπεζες) θες 3 ευρω περιπου καθε φορα να τα δεχτεις σαν εμβασμα. Θελω να σιγουρεψω πως αν σε πληρωνω ομως στο Paypal θα ξρατησει μονο τη μια φορα αν κανεις συγκεντρωτικα την αναληψη

ΠΧ Σου στελνω απο Αλφα δικο μου, στην Πειραιως δικο σου λογ/σμο

Την πρωτη φορα 30Ε σου κραταει 3 παιρνεις 27

Την δευτερη φορα 30Ε σου κραταει 3 παιρνεις 27

Την τριτη φορα 30Ε σου κραταει 3 παιρνεις 27

Αλλα αμα σου στελνω 30 καθε φορα στο Paypal, εσυ θα τραβηξεις συνολικα τα 90 στο λογαριασμο σου στη Πειραιως, οποτε εκει θα κρατησει 3 και θα παρεις 87, οχι 81 σωστα?

Όπως έγραψα στο προηγούμενο post, μόνο η ΕΤΕ και η Πειραιώς δεν χρεώνουν προμήθεια στα εισερχόμενα εμβάσματα για ποσά μέχρι 15€.

Στο ερώτημά σου, εάν εγώ τραβήξω από το paypal στον συνδεδεμένο μου ΙΒΑΝ τα 90€, θα μπουν στο λογαριασμό μου μειωμένα κατά 3-4 €, ανάλογα με την τράπεζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...