john_shadow Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Παιδια ξαφνικα ο chrome δεν μου ανοιγει καποιες σελιδες (Facebook, Outlook, κλπ) αυτο μου λεει:
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 τσεκαρες αυτα που σ λεει?δοκιμασε να βγαλεις το ρουτερ για λιγο απο πριζα για κανα δυο λεπτα και να το ξανασυνδεσεις!
thleorasakias Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 μηπως μπαινεις με συσκευη tp-link η τετοιες παρομοιες και παιρνεις συνδεση απο καποιο κοντινο σπιτι κ.λ.π αν ναι τοτε θα γινει συνηθεια οπως μου εχει γινει και μενα!!!!
john_shadow Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) τσεκαρες αυτα που σ λεει?δοκιμασε να βγαλεις το ρουτερ για λιγο απο πριζα για κανα δυο λεπτα και να το ξανασυνδεσεις! το κανα.. τιποτα.... μηπως μπαινεις με συσκευη tp-link η τετοιες παρομοιες και παιρνεις συνδεση απο καποιο κοντινο σπιτι κ.λ.π αν ναι τοτε θα γινει συνηθεια οπως μου εχει γινει και μενα!!!! οχι δικια μου ειναι η συνδεση, forthnet, με ενα Thomson TG585 v8 μπαινω... το περιεργο ειναι οτι χτες εμπαινα κανονικα, σημερα το πρωι το παθε. επισης οτι δεν το κανει σε ολες της σελιδες.... EDIT: ακομα πιο περιεργο ειναι οτι η σελιδες ανοιγουν ολες κανονικα στον vivaldi..... Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2016 από john_shadow
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα