Muttley Black Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Καλημερα σας. Θα ήθελα την βοήθειά σας παρακαλώ. Εργάζομαι σε μια επιχείριση που έχει δυο φυσικά καταστήματα διαφορετικού είδους. Το ένα κατάστημα έχει εποχικά είδη και το άλλο λαμπτήρες. Την στιγμη αυτή είναι υπό κατασκευή και τα e-shop τους. Θα θέλαμε να προσθέσουμε paypal πληρωμές σε αυτά και ρωτώ: Μπορώ με ένα business account , που έχω σκοπό να δημιουργήσω, να δέχομαι πληρωμές και από τα δυο eshop; Πρακτικά φαντάζομαι ότι γίνετε, νομικά δεν ξέρω αλλά και βάση κανονισμών του paypal. Ένα άλλο θέμα μου είναι ότι επειδή τα δυο αυτά eshop θα πουλάνε διαφορετικά προϊόντα, δεν ξέρω πως θα πρέπει να γίνει η να κατηγοριοποίηση την επιχείρισης στο paypal. Για τον λόγω ότι στην ουσία πρόκειται για δυο διαφορετικά eshop. Σας ανεβάζω 3 φωτογραφίες με τις κατηγορίες. Αυτό που ήμουν έτοιμος να κάνω αλλά προτίμησα να ρωτήσω πρώτα μια δεύτερη γνώμη είναι: Type of business: Private company Business category: Retail Sub-category: Discount store??? Θα εκτιμούσα πολύ για όποια βοήθεια! Σας ευχαριστώ πολύ.
Muttley Black Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αν υπάρχει κάποια βοήθεια βρε παιδιά... Σας ευχαριστω
telikiasmenos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Εφόσον λειτουργούν κάτω απο το ίδιο ΑΦΜ δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν το ΑΦΜ είναι διαφορετικό τότε θα κάνεις 2 διαφορετικά business accounts στο PayPal. Ο λογιστής σου θα σε ενημερώσει καλύτερα νομίζω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα