Προς το περιεχόμενο

lg v10 vs lg nexus 5x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H LG έχει βγάλει φοβερά κινητά, αλλά η ποιότητα κατασκευής τους τραγική. Είναι ο λόγος που έχει βγει από τις επιλογές μου σαν εταιρία

Σίγουρα έχει μείνει πολύ πίσω και δεν είναι μόνο η ποιότητα αλλά κάνει απανωτά λάθη το ενα μετά το άλλο..

Βγάζει μια ναυαρχίδα να ανταγωνιστεί τα άλλα και πάει και του βάζει μια μπαταρία που ούτε για να δεις την ώρα δεν φτάνει βγάζει τα κουμπάκι από πίσω που για μένα ήταν μεγάλη λαθος

Δημοσ.

Εσυ τελικα ακρη εβγαλες με το κινητο ή ακομα στο ''ψαξιμο'' εισαι? :P

Σήμερα αύριο περιμένω το Garmin edge 500 με heart rate monitor & cadence sensor που το βρήκα refurbished από την garmin με ένα χρόνο εγγύηση σε μια σελίδα του εξωτερικού στην μισή τιμή οπότε αυτό μειώνει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη μου να καταγράφω τις διαδρομές μου με το κινητό. Πρακτικά μόνο για navigation χρειάζεται το κινητό, αλλά δεν είναι κάτι που χρειάζομαι συνέχεια, συν 3G φωτογραφίες κλπ. Η καταπόνηση της μπαταρίας λοιπόν μειώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Πρώτη επιλογή το s6 edge+ 2h one plus 3. Όσο αντέχει η γυναίκα μου με μισοσπασμένη οθόνη θα περιμένω μπας και πέσει στα λεφτά μου το πρώτο. Αν δεν, τότε αγοράζω το 2ο να τελειώνω.

Δημοσ.

Σήμερα αύριο περιμένω το Garmin edge 500 με heart rate monitor & cadence sensor που το βρήκα refurbished από την garmin με ένα χρόνο εγγύηση σε μια σελίδα του εξωτερικού στην μισή τιμή οπότε αυτό μειώνει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη μου να καταγράφω τις διαδρομές μου με το κινητό. Πρακτικά μόνο για navigation χρειάζεται το κινητό, αλλά δεν είναι κάτι που χρειάζομαι συνέχεια, συν 3G φωτογραφίες κλπ. Η καταπόνηση της μπαταρίας λοιπόν μειώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Πρώτη επιλογή το s6 edge+ 2h one plus 3. Όσο αντέχει η γυναίκα μου με μισοσπασμένη οθόνη θα περιμένω μπας και πέσει στα λεφτά μου το πρώτο. Αν δεν, τότε αγοράζω το 2ο να τελειώνω.

Πραγματικα δεν βρικσω το λογο που επιμενεις να πας σε αυτο το κινητο που ειναι ακριβο, οταν πχ το s7 ειναι σε παρομοια χρηματα και ειναι καλυτερο σε αυτα που θελεις (καμερα, αυτονομια κ εχει  αδιαβροχοποιηση και καλυτερες επιδοσεις).

Αν το θεμα ειναι το μεγεθος της οθονης, τοτε γιατι δεν πας για το φθηνοτερο moto x style?

• Like 1
Δημοσ.

Παρουσιάστηκαν κρούσματα bootloop και στο V10. Πιθανότατα να είναι απλά μεμονωμένα περιστατικά, πάντως εγώ δε θα το ρίσκαρα.

Ναι να ειναι απλα μειωμενα και αν δεν ειναι και φανω ατυχος και  την πατησω ; :/

Ο λογος που σκεφτομαι το 10 το καλοοοοοοοοοο ειναι γιατι μ αρεσει το στυλ του κινητου με 5.7 οθονη μεγαλη κατα μεγευθος και αυτες οι ειδοποισεις που φενονται πανω πανω και το σχημα του απο πισω. Το Νεξυς 5Χ απλα ειναι καθαρο Android pure περνει γρηγορα ενημερωσεις. Αυτα. Το ενα θα μ ερθη απο Ελλαδα   με παραγγελεια στο ιντερνετ μεσω κουριερ και πληρωνω με αντικαταβολη το αλλο απο εδω.

Δημοσ.

Εγω απο το να παρω LG(αν και στο παρελθον φανατικη υποστηρικτης) θα αγοραζα μεταχειρισμενο ενα Samsung Galaxy S6 edge plus.

Εδω στις αγγελιες δινουν καθημερινα πολλα.

Φοβερο τηλεφωνο οπως και το V10 αλλα LG τερμα.

Δημοσ.

Πραγματικα δεν βρικσω το λογο που επιμενεις να πας σε αυτο το κινητο που ειναι ακριβο, οταν πχ το s7 ειναι σε παρομοια χρηματα και ειναι καλυτερο σε αυτα που θελεις (καμερα, αυτονομια κ εχει  αδιαβροχοποιηση και καλυτερες επιδοσεις).

Αν το θεμα ειναι το μεγεθος της οθονης, τοτε γιατι δεν πας για το φθηνοτερο moto x style?

Once you go big, you cant go back. Το μέγεθος της οθόνης είναι πολύ σημαντικό αφού το χρησιμοποιώ και σαν τάμπλετ. Όσο για το X Style θα δεις πως η διαθεσιμότητα του είναι μικρή, εκεί που το δίνουν φθηνά λένε σε 10 μέρες παράδοση....

Δημοσ.

Once you go big, you cant go back. Το μέγεθος της οθόνης είναι πολύ σημαντικό αφού το χρησιμοποιώ και σαν τάμπλετ. Όσο για το X Style θα δεις πως η διαθεσιμότητα του είναι μικρή, εκεί που το δίνουν φθηνά λένε σε 10 μέρες παράδοση....

Δεν ειναι προβλημα η διαθεσιμοτητα, παρτο λοιπον απο το amazon.co.uk στα ~350€ με μεταφορικα και σε 4-5 μερες σπιτι σου.

Εχει και μεγαλυτερη οθονη ακομα και απο το oneplus 3 (5.7" κατι που ειναι σημαντικο για εσενα αφου το χρησιμοποιεις και σαν ταμπλετ), ειναι και καλυτερη η οθονη, εχει καλυτερο σερβις, εχει παρομοια αυτονομια και καμερα, ειναι φθηνοτερο (πχ το oneplus3 ειναι 15% ακριβοτερο με πιο αργη παραδοση ή 20% ακριβοτερο με παρομοια ταχυτητα παραδοσης).

Υστερει βεβαια σε επιδοσεις.

Εχει τελος και τις εξαιρετικες προσθηκες της μοτορολα στο λογισμικο.

Δημοσ.

Δεν ειναι προβλημα η διαθεσιμοτητα, παρτο λοιπον απο το amazon.co.uk στα ~350€ με μεταφορικα και σε 4-5 μερες σπιτι σου.

Εχει και μεγαλυτερη οθονη ακομα και απο το oneplus 3 (5.7" κατι που ειναι σημαντικο για εσενα αφου το χρησιμοποιεις και σαν ταμπλετ), ειναι και καλυτερη η οθονη, εχει καλυτερο σερβις, εχει παρομοια αυτονομια και καμερα, ειναι φθηνοτερο (πχ το oneplus3 ειναι 15% ακριβοτερο με πιο αργη παραδοση ή 20% ακριβοτερο με παρομοια ταχυτητα παραδοσης).

το καλύτερο service στην Κύπρο το έχεις διαπιστώσει ο ίδιος?

Δημοσ.

Παιδιά η Μοτορόλα δεν έχει αντιπροσωπεία στην Κύπρο, οπότε αν σου κάτσει η στραβή το στέλνεις Ελλάδα και τρέχα γύρευε. Δεν αποτελεί πλεονέκτημα το σέρβις του. Ακόμα όμως και η LG που έχει, αρνήθηκαν να μου αλλάξουν την οθόνη για τις γνωστές κιτρινίλες επειδή έχει γδάρσιμο. Κοινώς σέρβις για κλάματα και εδώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο το amazon θα το παρει, καλυπτεται απο εκει η εγγυηση.

Παιδιά η Μοτορόλα δεν έχει αντιπροσωπεία στην Κύπρο, οπότε αν σου κάτσει η στραβή το στέλνεις Ελλάδα και τρέχα γύρευε. Δεν αποτελεί πλεονέκτημα το σέρβις του. Ακόμα όμως και η LG που έχει, αρνήθηκαν να μου αλλάξουν την οθόνη για τις γνωστές κιτρινίλες επειδή έχει γδάρσιμο. Κοινώς σέρβις για κλάματα και εδώ.

Μην συγκρινουμε το σερβις της motorola και του amazon με πχ της oneplus(που ουτε αυτη εχει αντιπροσωπεια στην Κυπρο). 

Για αυτο θα το αγορασεις απο το amazon που γνωριζεις φανταζομαι οτι εχει απο τα καλυτερα after sales support.

Ενδεικτικα, αν εχεις καποιο θεμα στο πρωτο μηνα, απλα μπαινεις στο site, συμπληρωνεις μια φορμα σε 2 λεπτα και αρχιζουν να σου στελνουν καινουριο κινητο χωρις να συνομιλησεις με καποιον.

Οταν παραλαβεις το καινουριο, τοτε αρχιζεις και στελνεις πισω το προβληματικο. Φυσικα, τα εξοδα αποστολης ειναι δικα τους.

Οποτε, ενα προτερημα του motorola απο amazon ειναι το σερβις σε  αντιθεση με το "σέρβις για κλάματα"(οπως λες) του oneplus, που δεν εχει καν αντιπροσωπεια στην Ελλαδα και ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα.(χωρις καν να αναφερομαι στην προσωπικη κακιστη εμπειρια που ειχα με αυτους, αλλα γενικοτερα θεωρειται απο τις χειροτερες εταιρειες οσον αφορα το customer support)

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

και το oneplus από την oneplus θα το πάρει και επίσης θα το στείλει στην oneplus σε περίπτωση που θα χρειαστεί service, τώρα το "service για κλάματα" απλά το προσπερνάω

πάντως άφησες την καραμέλα με το ΦΠΑ για αγορα από Κίνα και έπιασες την άλλη του service λες και η Motorola πχ έχει αξιόλογο service στην Ελλάδα

Απο το amazon θα το παρει, καλυπτεται απο εκει η εγγυηση.

Μην συγκρινουμε το σερβις της motorola και του amazon με πχ της oneplus(που ουτε αυτη εχει αντιπροσωπεια στην Κυπρο). 

Για αυτο θα το αγορασεις απο το amazon που γνωριζεις φανταζομαι οτι εχει απο τα καλυτερα after sales support.

Ενδεικτικα, αν εχεις καποιο θεμα στο πρωτο μηνα, απλα μπαινεις στο site, συμπληρωνεις μια φορμα σε 2 λεπτα και αρχιζουν να σου στελνουν καινουριο κινητο χωρις να συνομιλησεις με καποιον.

Οταν παραλαβεις το καινουριο, τοτε αρχιζεις και στελνεις πισω το προβληματικο. Φυσικα, τα εξοδα αποστολης ειναι δικα τους.

Οποτε, ενα προτερημα του motorola απο amazon ειναι το σερβις σε  αντιθεση με το "σέρβις για κλάματα"(οπως λες) του oneplus, που δεν εχει καν αντιπροσωπεια στην Ελλαδα και ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα.(χωρις καν να αναφερομαι στην προσωπικη κακιστη εμπειρια που ειχα με αυτους)

Δημοσ.

και το oneplus από την oneplus θα το πάρει και επίσης θα το στείλει στην oneplus σε περίπτωση που θα χρειαστεί service, τώρα το "service για κλάματα" απλά το προσπερνάω.

Μολις περιεγραψες γιατι το σερβις που θα εχεις με το oneplus 3 ειναι χειροτερο: γιατι θα πρεπει να το στειλεις στην oneplus. Δεν φημιζεται ιδιαιτερα για το καλο support της.

To "service για κλαματα και τρεχα γυρευε" το ειπε ο GianniSM για την motorola, επειδη δεν εχει αντιπροσωπεια στην Κυπρο, κατι που ισχυει και για την oneplus που μαλιστα δεν εχει καν αντιπροσωπεια στην Ελλαδα.

Οτι συγκρινεις το service της oneplus με το service του motorola αγορασμενο απο amazon(ισως το καλυτερο μαγαζι οσο αφορα το after sales support), δειχνει πολλα.

Σημειωνουμε λοιπον οτι ο leo066 θεωρει ισαξιο το support/service του amazon με ... της oneplus.

• Like 1
Δημοσ.

δεν έγραψα πουθενά ότι είναι το ιδιο εκτος αν δεν ξέρεις να διαβάζεις

ευτυχώς κολλημένα μυαλά δεν έχω να προτείνω χειρότερο τηλέφωνο γιατί δεν γουστάρω μια εταιρία

Μολις περιεγραψες γιατι το σερβις που θα εχεις με το oneplus 3 ειναι χειρροτερο: γιατι θα πρεπει να το στειλεις στην oneplus.

To "service για κλαματα και τρεχα γυρευε" το ειπε ο GianniSM για την motorola, επειδη δεν εχει αντιπροσωπεια στην Κυπρο, κατι που ισχυει και για την oneplus που μαλιστα δεν εχει καν αντιπροσωπεια στην Ελλαδα.

Οτι συγκρινεις το service της oneplus με το service του motorola αγορασμενο απο amazon(ισως το καλυτερο μαγαζι οσο αφορα το after sales support), δειχνει πολλα.

Σημειωνουμε λοιπον οτι ο leo066 θεωρει ισαξιο το support/service του amazon με ... της oneplus.

Δημοσ.

δεν έγραψα πουθενά ότι είναι το ιδιο εκτος αν δεν ξέρεις να διαβάζεις

Αρα συμφωνεις οτι εχει καλυτερο service το motorola απο amazon, σε αντιθεση με αυτο που αφησες να εννοηθει εδω:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...