Anorymous Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Τον τελευταιο καιρο λογο οικονομικων και βλεποντας οτι τιποτα δεν αλλαζει αν εξαιρεσεις οτι δουλεψα 5 μηνες σε κοινοφελη και τωρα παλι ανεργος αρχιζω να μην την παλευω. Εσεις την παλεύετε ? Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2016 από Anorymous
Geosim79 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 μετά από 8 χρόνια στην δουλειά (απολύθηκα 10/07) θα καθίσω Ιούλιο-Αύγουστο και θα απολαύσω διακοπές...φίλε Anonymous μην σε παίρνει από κάτω 2
Anorymous Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 μετά από 8 χρόνια στην δουλειά (απολύθηκα 10/07) θα καθίσω Ιούλιο-Αύγουστο και θα απολαύσω διακοπές...φίλε Anonymous μην σε παίρνει από κάτω προσπαθω αλλα δεν βλεπω ρε γαμωτο κατι να αλλαζει ειδικα φετος το καλοκαιρι μου φαινετε απαλευτο, ισως γιατι δεν θα παω πουθενα φετος
tritonas00 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 με ε γαμω το κεφαλι μου μου βγηκε το ματι 8
zio10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλά είμαστε δόξα το Θεό...λίγο κούραση αλλά οκ Φίλε μην περιμένεις από κανέναν, κάνε ό,τι μπορείς για τον εαυτό σου και μην παραιτείσαι γενικά, κυνήγα το! 4
BritGreek Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Πέραν του "ε", εγώ αν είχα πρόβλημα ανεργίας, δεν θα περιόριζα τις επιλογές μου στην Ελλάδα, ακόμα και για χαμαλοδουλειά. Για όσους δεν το γνωρίζουν, πολλές ναυτιλιακές εταιρείες ψάχνουν και δεν βρίσκουν πληρώματα (όχι αξιωματικούς γέφυρας ή μηχανής) Έλληνες. Ψάξτε το γιατί ο μισθός είναι πολύ καλός. Μιλάω για ποντοπόρα πλοία. Προχτές συζητούσα για αυτό το θέμα με μια ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται ακριβώς με αυτό.
Anorymous Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 με ε γαμω το κεφαλι μου μου βγηκε το ματι πες τα στην δυσλεξια μου Πέραν του "ε", εγώ αν είχα πρόβλημα ανεργίας, δεν θα περιόριζα τις επιλογές μου στην Ελλάδα, ακόμα και για χαμαλοδουλειά. Για όσους δεν το γνωρίζουν, πολλές ναυτιλιακές εταιρείες ψάχνουν και δεν βρίσκουν πληρώματα (όχι αξιωματικούς γέφυρας ή μηχανής) Έλληνες. Ψάξτε το γιατί ο μισθός είναι πολύ καλός. Μιλάω για ποντοπόρα πλοία. Προχτές συζητούσα για αυτό το θέμα με μια ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται ακριβώς με αυτό. το χα σκεφτει για μηχανικος ενεκα πτυχιου ηλεκτρολογος ΤΕ αλλα μου ειπαν οτι και μηχανικους και πληρωμα παιρνουν μονο απο σχολες εμπρορικου ναυτικου μονο
xpapias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Σιγα μωρε, πεσατε να τον φατε τον ανθρωπο. Αν σε παρηγορει και γω Αθηνα θα τη βγαλω. Low budget μαλλον.
lary7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Για να την παλεψω βρεθηκα Kirkenes καλοκαιριατικα για δουλεια...Οποτε οποιος δεν την παλευει βαζει το κεφαλι κατω και βρισκει κατι. 2
Anorymous Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλά είμαστε δόξα το Θεό...λίγο κούραση αλλά οκ Φίλε μην περιμένεις από κανέναν, κάνε ό,τι μπορείς για τον εαυτό σου και μην παραιτείσαι γενικά, κυνήγα το! αυτο κανω αλλα αποτελεσμα δεν βλεπω απο φεβρουαριο που εφημα απο την κοινοφελη εως ιουνιο πηγα σε δεκα ιντερβιου σχεδον αλλα τιποτα ολοι θα με παρουν τηλ ελεγαν αλλα τιποτα
BritGreek Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 πες τα στην δυσλεξια μου το χα σκεφτει για μηχανικος ενεκα πτυχιου ηλεκτρολογος ΤΕ αλλα μου ειπαν οτι και μηχανικους και πληρωμα παιρνουν μονο απο σχολες εμπρορικου ναυτικου μονο Δηλαδή 2000-2500 ως πλήρωμα καταστρώματος είναι άσχημα σε σχέση με το να είναι κάποιος άνεργος; Δεν είναι μια αρχή; 2
zio10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 πες τα στην δυσλεξια μου το χα σκεφτει για μηχανικος ενεκα πτυχιου ηλεκτρολογος ΤΕ αλλα μου ειπαν οτι και μηχανικους και πληρωμα παιρνουν μονο απο σχολες εμπρορικου ναυτικου μονο Μπορείς να το διορθώσεις τώρα Για μηχανικούς και πλοιάρχους μόνο από σχολή παίρνου ναι, αλλά δεν μιλάει για κάτι τέτοιο ο BritGreek. Ζόρικη δουλειά στα καράβια πάντως, ειδικά για αυτούς που είναι χαμηλότερα στην ιεραρχία...
Anorymous Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Για να την παλεψω βρεθηκα Kirkenes καλοκαιριατικα για δουλεια...Οποτε οποιος δεν την παλευει βαζει το κεφαλι κατω και βρισκει κατι. φανταζομαι ειχες καποια skills δεν νομιζω ο καθενας να μπορει να παει για δουλεια εξω και ειδικα σε σκανδιναβικες χωρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα