Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο κανω αλλα αποτελεσμα δεν βλεπω απο φεβρουαριο που εφημα απο την κοινοφελη εως ιουνιο πηγα σε δεκα ιντερβιου σχεδον αλλα τιποτα ολοι θα με παρουν τηλ ελεγαν αλλα τιποτα

Μιλάω για περισσότερο κυνήγι, 10 συνεντεύξεις και χαρτιά για 5 προκηρύξεις δεν είναι τίποτα...Ελλάδα, εξωτερικό, ίντερνετ, παντού.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάω για περισσότερο κυνήγι, 10 συνεντεύξεις και χαρτιά για 5 προκηρύξεις δεν είναι τίποτα...Ελλάδα, εξωτερικό, ίντερνετ, παντού.

Παιδιά sorry, αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι σε μια ολόκληρη Ευρώπη δεν μπορεί να βρει κάποιος δουλειά, όταν έχει ανάγκη. Ψαχτείτε. Ωραία χώρα είναι εκείνη στην οποία βγάζεις το ψωμί σου και ζεις αξιοπρεπώς.  

• Like 4
Δημοσ.

φανταζομαι ειχες καποια skills δεν νομιζω ο καθενας να μπορει να παει για δουλεια εξω και ειδικα σε σκανδιναβικες χωρες.

Skills ειναι το διπλωμα της σχολης και η εμπειρια που απεκτησα εν μεσω κρίσης δουλεύοντας παραπάνω απο οτι πληρωνομουν. Και εδω με ελληνικη εταιρια ηρθα, αλλα ενα ενα τα σκαλοπάτια. Οτι και αν συμβαινει, φροντισε να βρεις τροπο να την παλευεις, βρεξει χιονισει.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά sorry, αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι σε μια ολόκληρη Ευρώπη δεν μπορεί να βρει κάποιος δουλειά, όταν έχει ανάγκη. Ψαχτείτε. Ωραία χώρα είναι εκείνη στην οποία βγάζεις το ψωμί σου και ζεις αξιοπρεπώς.  

Και στην Ελλάδα βρίσκεις αλλά πλέον είναι εύκολο να πας και οπουδήποτε στην Ευρώπη. Ακόμα κι από το σπίτι σου βγάζεις λεφτά, λίγοι ζουν δουλεύοντας remote, freelancers, ακόμα κι από βιντεάκια στο youtube;! 

Όλα εκεί είναι για όλους, έχω ξαναγράψει ότι ποτέ δεν υπήρχαν τόσες δουλειές, είμαστε τυχεροί που ζούμε αυτή την εποχή αρκεί να το συνειδητοποιήσουμε και να το κυνηγήσουμε.  

• Like 1
Δημοσ.

Πέραν του "ε", εγώ αν είχα πρόβλημα ανεργίας, δεν θα περιόριζα τις επιλογές μου στην Ελλάδα, ακόμα και για χαμαλοδουλειά.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, πολλές ναυτιλιακές εταιρείες ψάχνουν και δεν βρίσκουν πληρώματα (όχι αξιωματικούς γέφυρας ή μηχανής) Έλληνες. Ψάξτε το γιατί ο μισθός είναι πολύ καλός. Μιλάω για ποντοπόρα πλοία.

Προχτές συζητούσα για αυτό το θέμα με μια ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται ακριβώς με αυτό. 

ελα ρε και εγω ειχα ακουσει οτι και εδω με μεσο τη ψαχνουν και μαλιστα καλο λογο μισθου.

γενικα οχι δν τη πολυπαλεύουμε op.

tumblr_mz06z5m7m41qkhfgjo1_500.gif

Δημοσ.

ελα ρε και εγω ειχα ακουσει οτι και εδω με μεσο τη ψαχνουν και μαλιστα καλο λογο μισθου.

γενικα οχι δν τη πολυπαλεύουμε op.

tumblr_mz06z5m7m41qkhfgjo1_500.gif

Επειδή όλη μου η οικογένεια ασχολείται με τα ναυτιλιακά και τη ναυτιλία, όχι δεν θέλει μέσο. Ξέρεις ποιοί θέλουν μέσο; Εκείνοι που κάνουν πατάτα στο πλοίο και τους μαυρίζει στην αξιολόγηση ο πλοίαρχος, όπως μαυρίζει και έναν αξιωματικό του αν δεν είναι εντάξει. Αν αποκτήσεις κακό όνομα σε βαπόρι, κατά πάσα πιθανότητα είσαι τελειωμένος από τη δουλειά αυτή. 

• Like 2
Δημοσ.

τι τη θες τη δουλειά ;

16 χρόνια συνεχόμενα και εδώ και ενα μήνα άνεργος.

Δεν έχω αισθανθεί πιο ενεργός :-)

Καλοκαιράκι,ξαπλα,μουσικούλα,αραλίκι.

Μια χαρά θα τη παλέψουμε.

Μη σκάτε,επιβιώστε έστω και οριακά ,δεν είναι πολύς ο καιρός που μένει για τα αποκαλυπτήρια και το τέλος της κακόγουστης παράστασης που ζούμε.

Δημοσ.

Αν τα δω σοβαρά τα πράγματα δεν θα έπρεπε να την παλεύω. Αλλά όσο υπάρχουν γκομενάκια, όλα καλά, όλα ανθηρά.

Δημοσ.

Οχι δεν την παλευω. Πολυ μιζερια γυρο μου.

Με απ' όλα; :P (αστειεύομαι)

Αν τα δω σοβαρά τα πράγματα δεν θα έπρεπε να την παλεύω. Αλλά όσο υπάρχουν γκομενάκια, όλα καλά, όλα ανθηρά.

Καλά κάνεις και την παλεύεις, εννοείται. Αλλά, πώς θα κινηθείς με τα "γκομενάκια"; Ηλιόσπορο θα τρώτε ή θα μετράς τα ευρώ; Μάγκες, δουλειές υπάρχουν. Ψαχτείτε. Βαρέθηκα να το γράφω. Μην περιμένετε από κανέναν ΟΑΕΔ ή γνωστό. Έχουμε τόσα νησιά και τόσες δεκάδες χιλιάδες άτομα που δουλεύουν σε ό,τι έχει σχέση με τουρισμό. Από γκαρσόνια, μέχρι παραλαβή τουριστών από το πλοίο ως εκπρόσωπος του ξενοδοχείου. Βγαίνει πολύ καλό χαρτζιλίκι και tips. 

• Like 2
Δημοσ.

Όχι δεν την παλεύω. Περιμένω την στιγμή που οι αγγελίες για s7 edge δεν θα είναι στην ίδια τιμή με το σκρουτζ....

• Like 4
Δημοσ.

δεκα ειναι αυτες που με πηραν για ιντερβιου αν βαλω και οσες δεν με πηραν αστο καλυτερα, εξωτερικο μονο μια εταιρεια μου ειχε απαντησει ΑΒΒ αλλα δεν της εκανα.

Skills ειναι το διπλωμα της σχολης και η εμπειρια που απεκτησα εν μεσω κρίσης δουλεύοντας παραπάνω απο οτι πληρωνομουν. Και εδω με ελληνικη εταιρια ηρθα, αλλα ενα ενα τα σκαλοπάτια. Οτι και αν συμβαινει, φροντισε να βρεις τροπο να την παλευεις, βρεξει χιονισει.

εμενα δυστηχως δεν με παιρνει κανεις αρα προυπηρεσια μηδεν μονο δουλειες του ποδαριου.

τι τη θες τη δουλειά ;

16 χρόνια συνεχόμενα και εδώ και ενα μήνα άνεργος.

Δεν έχω αισθανθεί πιο ενεργός :-)

Καλοκαιράκι,ξαπλα,μουσικούλα,αραλίκι.

Μια χαρά θα τη παλέψουμε.

Μη σκάτε,επιβιώστε έστω και οριακά ,δεν είναι πολύς ο καιρός που μένει για τα αποκαλυπτήρια και το τέλος της κακόγουστης παράστασης που ζούμε.

1ον το θεμα ειναι οικονομικο και δευτερο οτι νιωθεις αχρηστος επισης το καλοκαιρι αν δεν εχεις θαλασσα κοντα ειναι απο τις πιο χαλια εποχες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...