GreekMonkey Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλά κάνεις και την παλεύεις, εννοείται. Αλλά, πώς θα κινηθείς με τα "γκομενάκια"; Ηλιόσπορο θα τρώτε ή θα μετράς τα ευρώ; Μάγκες, δουλειές υπάρχουν. Ψαχτείτε. Βαρέθηκα να το γράφω. Μην περιμένετε από κανέναν ΟΑΕΔ ή γνωστό. Έχουμε τόσα νησιά και τόσες δεκάδες χιλιάδες άτομα που δουλεύουν σε ό,τι έχει σχέση με τουρισμό. Από γκαρσόνια, μέχρι παραλαβή τουριστών από το πλοίο ως εκπρόσωπος του ξενοδοχείου. Βγαίνει πολύ καλό χαρτζιλίκι και tips. Αυτό που λες μωρέ. Δουλειές υπάρχουν. Τα γκομενάκια σου δίνουν την θέληση, οπότε όλα κομπλέ, όλα πόπα. Απλά κολοβαράω συνειδητά τον τελευταίο καιρό για δικούς μου λόγους.
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 1ον το θεμα ειναι οικονομικο και δευτερο οτι νιωθεις αχρηστος επισης το καλοκαιρι αν δεν εχεις θαλασσα κοντα ειναι απο τις πιο χαλια εποχες Εντάξει μήπως τα παραλές στο θέμα με την θάλασσα; Έχω να πάω διακοπές και να κάνω μπάνιο σε θάλασσες πάνω από δεκαετία. Γενικώς για μένα περνάω καλά όταν κάθομαι στο σπίτι μου με το κλιματιστικό μου και είμαι κυριλέ. Δεν με τρελένει το θέμα διακοπών και μπάνιων αν και είναι ωραίο να βλέπεις σε φωτογραφίες τα ελληνικά νησιά με τις ακτές και τις θάλασσες. Έτσι κι αλλιώς και να πήγαινα θα πήγαινα μόνος μου γιατί δεν έχω άτομα να πάω, ο κάθε φίλος μου πηγαίνει στα εξοχικά του, άλλοι δουλεύουν.
Ghost_Rider Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 δε την παλευω καστανο που λεμε τουλαχιστον θα λειπω 15 Αυγουστο που εχω κ γιορτη 1
Miracle Worker Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δηλαδή 2000-2500 ως πλήρωμα καταστρώματος είναι άσχημα σε σχέση με το να είναι κάποιος άνεργος; Δεν είναι μια αρχή; Δε νομίζω να μην βρίσκουν πλήρωμα καταστρώματος* με 2000-2500 ευρώ. Εδώ ο μέσος μισθός ενός (απλού)μισθοφόρου έχει πέσει στα 1200-1500 ευρώ. Αν ισχύει κάτι κάνουν λάθος στο ψάξιμο. *δεν ξέρω τι κάνει ακριβώς το πλήρωμα καταστρώματος, αλλά φαντάζομαι ότι είναι για ανειδίκευτους για να το αναφέρεις έτσι
BritGreek Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δε νομίζω να μην βρίσκουν πλήρωμα καταστρώματος* με 2000-2500 ευρώ. Εδώ ο μέσος μισθός ενός (απλού)μισθοφόρου έχει πέσει στα 1200-1500 ευρώ. Αν ισχύει κάτι κάνουν λάθος στο ψάξιμο. *δεν ξέρω τι κάνει ακριβώς το πλήρωμα καταστρώματος, αλλά φαντάζομαι ότι είναι για ανειδίκευτους για να το αναφέρεις έτσι Επειδή τυχαίνει να είμαι μέσα σε αυτό το κομμάτι, σε πληροφορώ ότι η προσέλευση πατριωτών μας για απλοί ναύτες είναι σχεδόν μηδενική. Δεν θέλουν να πάνε. Στη ναυτιλία οι αγγελίες δεν μπαίνουν στη Χρυσή Ευκαιρία όπως οι άλλες δουλειές. Βγάζεις φυλλάδιο, περνάς γιατρούς και αρχίζεις και πηγαίνεις στις εταιρείες ή στέλνεις αίτηση. Διαφορετικά πηγαίνεις σε ατζέντη που κανονίζει να σε στείλει.
Miracle Worker Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αν έβγαινε όμως στη Χρυσή Ευκαιρία, ή έστω στο site της εκάστοτε εταιρίας, θα εμφανίζονταν μερικές χιλιάδες Έλληνες πρόθυμοι. Τουτέστιν, δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες λόγω εμποδίων εισόδου στην αγορά εργασίας και ενδιαφέροντος από τους εργοδότες, όχι λόγω έλλειψης προθυμίας από το εργατικό δυναμικό. 1
BritGreek Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αν έβγαινε όμως στη Χρυσή Ευκαιρία, ή έστω στο site της εκάστοτε εταιρίας, θα εμφανίζονταν μερικές χιλιάδες Έλληνες πρόθυμοι. Τουτέστιν, δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες λόγω εμποδίων εισόδου στην αγορά εργασίας και ενδιαφέροντος από τους εργοδότες, όχι λόγω έλλειψης προθυμίας από το εργατικό δυναμικό. Αυτό, να σου πω την αλήθεια, μου ακούγεται κάπως αριστερίστικο. Αυτός που έχει ανάγκη χτυπάει τις πόρτες. Στη ναυτιλία δεν γίνονται έτσι τα πράγματα. Στις περισσότερες σελίδες ναυτιλιακών υπάρχει μόνιμο recruitment. Τυχαίο παράδειγμα: http://www.tsakoshellas.gr/careers/
Anorymous Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εντάξει μήπως τα παραλές στο θέμα με την θάλασσα. Μαλλον ειναι ψυχολογικο ποτε μου δεν ηθελα να κανω μπανιο και να αραζω στην παραλια και να φανταστεις μικρος μεγαλωσα στην καλαματα τα καλοκαιρια που ηταν η θαλασσα διπλα το ιδιο και σαν φοιτητης στην καβαλα και εκανα ελαχιστα μπανια τωρα τα τελευταια4-5 χρονια ομως μετραω τις μερες να ερθει το καλοκαιρι να κανω κανα μπανιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 το θέμα είναι παντοτε οικονομικό ειδικά όταν έχει να κάνει με γυναίκα ή ''γκομενάκι''. Γιατί να αισθάνεσαι χρήσιμός ; Το εχω ακούσει απο πολλούς και αναρωτιέμαι,είναι πράγματα προς χρήση οι άνθρωποι; Για εσένα πότε θα υπάρξεις σε αυτή τη ζωή; Τέλος για τις συνθήκες μια κουβέντα. Καλοκαίρι -> θάλασσα. Γάμος->παιδιά. Δουλειά->χρήσιμος. Πάει μακρυά η βαλίτσα,ποιός είναι αυτός που τις καθορίζει; Άλλαξε τις συνθήκες και τις αξίες μέσα σου και τα υπόλοιπα θέλουν δε θέλουν έρχονται.
bluesattack Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Για αρχη κλεισε τα αυτια σου σε οσους λενε οτι με 1.5 εκ ανεργους , 25 % , λες και εχει βγει η χωρα απο πολεμο , ειναι ευκολο να βρεις δουλεια , αρκει να στιψεις την πετρα η να πεταχτεις μιια βολτα στο εξωτερικο.Επισης σε οσους εχουν απολυθει αλλα εχουν παρει αποζημιωση και σου λενε οτι δεν ειναι και ασχημο να γεμιζει που και που καποιος τις μπαταριες και να κανει μια καινουργια αρχη. Μετα χαζεψε καποιο κ@λαρακι στην παραλια. .Και ριχτο στα one night stand, βγαινουν σε πολυ προσιτη τιμη. 1
kargo130 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εγω μετα απο χρονια εργασια στο εξωτερικο γυρισα αναγκαστικα λογω προβληματος και μου εφαγε αρκετο χρονο. Αλλα ειχα καποια χρηματα στην ακρη και λεω δεν πειραζει και λιγο διακοπες. Να πω οτι ειμαι σε επαρχιακη πολη. Ο καιρος περνουσε το προβλημα εν μερη λυθηκε και αρχισα απο την αρχη την ευρεση εργασιας στοχευοντας να βρω οχι κατι που θα βγαζω φραγκα αλλα κυριως κατι που να ανεχομαι να κανω. Να πω οτι ελειπα απο την πολη γυρω στα 17 χρονια οποτε γνωστοι μηδεν. Οι "απαιτησεις" αρχισαν να πεφτουν και δουλεια τιποτα και η κατηφορα συνεχιστηκε, ετυχαν και καποια απανωτα προβληματα υγειας στην οικογενεια που κοστισαν σε ολους τους τομεις. Anyway κοντευω τρια χρονια ανεργος, τα λεφτα στην ακρη τελειωσαν αποτομα και δεν την παλευω γενικα. Προχτες εχασα μια δουλεια βοηθος κλειδαρα και στεναχωρηθηκα. Καλα δεν ειμαι πυρηνικος φυσικος αλλα οσο ελειπα ειχα μια καλη δουλεια και εβγαζα καλα σχετικα χρηματα και ειχα μια νορμαλ ζωη Φιλε Brit συμφωνω με ολα οσα λες αλλα οταν εισαι 700km μακρια απο την αθηνα οι καταστασεις ειναι λιγακι πιο πολυπλοκες 1
stelios18120 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εγώ πάντα πίστευα ότι εκτός αθηνας μπορεί κάποιος να βρει πιο εύκολα δουλειά επειδή δεν υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός 1
Anastazio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εγώ πάντα πίστευα ότι εκτός αθηνας μπορεί κάποιος να βρει πιο εύκολα δουλειά επειδή δεν υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός Δεν πειραζει... 1
Edel Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Παιδιά εγώ έκλεισα το Facebook και τώρα είμαι κομπλέ και τη παλεύω. 4
mprou Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Επιβιώνω, αρα την παλεύω. Δεν την παλεύω, γιατί απλά επιβιώνω. Υπάρχουν και χειρότερα αλλά υπάρχουν και καλύτερα ...και ο μπακλαβάς γωνία! Νταξ, την παλεύω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα