overpower Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Και εγω ισως να προτιμουσα μαυρο. Στα 2κ, αν βαλεις ο ιδιος τα ενσημα σε επιχειρηση γωνεα/γνωστου, το πολυ κανα 500αρι να δωσεις, οποτε παλι με 1,5κ + εξτρα θα αξιζε. Αλλα οχι και 12 ωρες στο ποδι. Αλλα οποιος τα εχει αναγκη θα το κανει. 2
kargo130 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Που ειναι αυτα τα διχιλιαρα και δηλωμενη και νομιμη εργασια και μαλιστα ανιδικευτος χωρις καμια ευθυνη? Εδω στο ελλαντα. Γιατι εγω στη ιδια χωρα ακουσα για κοπελιτσα σε καταστημα 4ωρη με 190€ το μηνα. Σε αλλη χωρα ζουμε;
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Που ειναι αυτα τα διχιλιαρα και δηλωμενη και νομιμη εργασια και μαλιστα ανιδικευτος χωρις καμια ευθυνη? Εδω στο ελλαντα. Γιατι εγω στη ιδια χωρα ακουσα για κοπελιτσα σε καταστημα 4ωρη με 190€ το μηνα. Σε αλλη χωρα ζουμε; Πολλες φορες, οι απιστευτοι μισθολεονταρισμοι(!), δεν ειναι τιποτα παραπανω απο...αυτοδιαφημιση (sic) του εργοδοτη, σε στυλ: "στον Φιλιπινεζο μου, εγω η πλουσια κυρια, δινω 2.500 ευρω!", κι οταν ρωτας τον τυχερο εργαζομενο δεν παιρνει ουτε τα μισα.. 1
zio10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ε τώρα δεν κάνουμε δουλειά με χρησμούς Πυθίας. Αν τα «διχίλιαρα» αφορούν κολλητούς σας και συνεπώς δεν είναι κοινοποιήσιμα στο ευρύ κοινό, πείτε το... Εγώ λέω ανοίχτε το νήμα και μετά πείτε ότι θέλετε για «τεμπέληδες» Έλληνες. Ανοίχτε το όμως πρώτα, αλλιώς μην λέτε τίποτα. Δίκαια πράγματα νομίζω. Όσο για τους εργοδότες, 3 φάρες έχουν την χειρότερη φήμη στο εξωτερικό: Έλληνες, Τούρκοι, Άραβες. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Πραγματικά, οι τιμές στην Μύκονο κάνουν την Ελβετία να μοιάζει νορμάλ χώρα... άντε να χτυπηθεί το μαύρο χρήμα με τις κάρτες, μπας και δούμε προκοπή σαν χώρα. Φίλε μου έχει τέτοιες δουλειές. Έχω ξαναγράψει, όποιος θέλει ας πάρει ένα καράβι και ας πάει σε ένα νησί με κόσμο, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρει και παραπάνω από μια δουλειές να κάνει, δες τι γράφει και ο Alx πιο κάτω, μια βδομάδα πήγε και βρήκες δουλειές (όχι δουλειά). Προσωπικά, επειδή έχω προτείνει κόσμο και έχω εκτεθεί δεν προτείνω πλέον... Κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια. Πάντως εσένα ρε Zio σε θυμάμαι να λες εδώ μέσα ότι δεν είναι δυνατόν να παίρνουν ανειδίκευτοι χωρίς προσόντα 1000 τον μήνα (προ κρίσης), γι' αυτό βουλιάξαμε σαν χώρα... και τώρα μας λες ότι παίρνουν 1,5-2k; Ολίγον αντιφατικό το βρίσκω (μιας και σου αρέσουν οι αντιφάσεις). Ναι το έλεγα κι ακόμα το λέω. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Το ότι υπήρχαν και υπάρχουν τέτοιες δουλειές δεν έχει να κάνει με το αν θα έπρεπε να υπάρχουν! μακαρι να χτυπηθεί αλλα το μαυρο χρημα παντα θα υπαρχει. κι εγω προτιμω τα μαυρα, προφανως, διοτι δε βλεπω καμια σωστη κρατικη διαχειριση ουτε πειθομαι ότι "θα τα παρω στη συνταξη"-στα 80? 90? παλι το μεγαλο πληγμα θα το εχουν οι εργαζόμενοι, φοβάμαι, και όχι οι εργοδότες. Αυτοι απλα θα εχουν μειωμενο υπερκέρδος. Ο Ζιο και η συνοχή σε συλλογιστικη δεν πανε πακετο γλυκούλης καλοπροαίρετος είναι παντως. Αλλα δε γινεται να τα εχεις με ολους και όλα καλα, καποια πραγματα είναι η ετσι η αλλιως, δεν πανε μαζι. Δε νομίζω ότι άλλα λέω τη μια φορά κι άλλα την άλλη πάντως (εκτός αν έκανα κάπου λάθος ή έμαθα κάτι καινούργιο κλπ), το ότι δεν συμφωνούμε σε κάποια πράγματα είναι άλλο θέμα Που ειναι αυτα τα διχιλιαρα και δηλωμενη και νομιμη εργασια και μαλιστα ανιδικευτος χωρις καμια ευθυνη? Εδω στο ελλαντα. Γιατι εγω στη ιδια χωρα ακουσα για κοπελιτσα σε καταστημα 4ωρη με 190€ το μηνα. Σε αλλη χωρα ζουμε; Εδώ Ελλάδα αλλά λίγο «ειδικών συνθηκών» Δες μηνύματα δικά μου και του BritGreek. Πολλες φορες, οι απιστευτοι μισθολεονταρισμοι(!), δεν ειναι τιποτα παραπανω απο...αυτοδιαφημιση (sic) του εργοδοτη, σε στυλ: "στον Φιλιπινεζο μου, εγω η πλουσια κυρια, δινω 2.500 ευρω!", κι οταν ρωτας τον τυχερο εργαζομενο δεν παιρνει ουτε τα μισα.. Αν το λες για μένα ατύχησες, μακάρι να είχα προσωπικό και να μπορούσα να τους δίνω και τέτοιους μισθούς...
bluesattack Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Mετα την αστεια συγκριση χρεωκοπημενης Ελλαδας-Ελβετιας εχουμε και την συνηθισμενη πιπιλοκαραμελαβγια το ποσες δουλειες υπαρχουν Αφου υπαρχουν τοσες δουλειες,αφου εχετε τοσους γνωστους που ψαχνουν ατομα γιατι δεν βαζετε μια αγγελια προσφορας εργασιας στην αντιστοιχη κατηγορια του φορουμ να βρει κανας ανθρωπος δουλεια ? Οπως ο ts ας πουμε. 3
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αν το λες για μένα ατύχησες, μακάρι να είχα προσωπικό και να μπορούσα να τους δίνω και τέτοιους μισθούς... Δεν το λεω για εσενα. Παντως γεγονος ειναι πως -σε (συν)εργασιες μου- υπηρξαν τετοια απιθανα ψευτοσκηνικα..! Σε μια επαιρνα 10 ευρω / ωρα, ενω η εργοδοτρια μου με...διαφημιζε ως 25 / ωρα! Ενω οταν, μετα ανεβηκα @ 15 ευρω / ωρα, ο (απιστευτοτατος) ιδιοκτητης Κεντρου Ελευθερων Σπουδων, ελεγε σε γονεις οτι παιρνω 40(!) / ωρα. Προφανως, δεν διεδιδε τοτε τα ψεματα, ειδικα & μονο για εμενα... Ειχε προθεση: να "δικαιολογησει" τα-στο-Θεο-υψηλα-διδακτρα-του! Ελεγε τα εδινε στους καθηγητες, βεβαιως, χα! 3
tehAllantin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Papias και bedazzled κερδαν το official reward of "τερματισα την απαλεψια" για το κσλοκαιρι του 2016. Εγω την παλευω γιατι μονο γιολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα