Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα insomnia.Σε ενα μηνα απο τωρα η ανιψουλα μου γινεται 18 και θελω να της κανω το καλυτερο δυνατον δωρο αλλα δεν εχω ιδεα την θελουν τα παιδια σε τετοια ηλικια να της παρω καποιο αμαξι (2-3k) να της παρω ενα iphone τι να της παρω? πραγματικα δεν ξερω εχω σπασει το κεφαλι μου παρακαλω παραθεστε καμια ιδεα

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οι γονείς μου μου πήρανε σκουλαρίκια πάντως.

Δημοσ.

Ανοιξε της εναν λογαριασμό για να της βάλεις χρήματα για το μεταπτυχιακό που είναι επένδυση για το μέλλον της και την εργασιακή της σταδιοδρομία.Τώρα που φτάνει 18 και πιθανότατα θα έχει δώσει και πανελλήνιες θα το εκτιμήσει περισσότερο απο οτι πριν ας πούμε 2-3 χρόνια.Το να της πάρεις ενα αυτοκίνητο θα το πληρώνει γιατί δεν έχει εισόδημα οπότε δεν μπορέί να το δικαιολογήσει.

• Like 2
Δημοσ.

Το αυτοκινητο νομιζω ειναι ακυρο,και γιατι με 2-3Κ παιρνεις κατι που θα ζηταει συνεχεια διαφορα μιας και θα εχει κανει το γυρο της γης καναδυοτρεις φορες,και γιατι δεν θα μπορει να συντηρησει ουτε καν τα παγια εξοδα του (τελη,ασφαλιστρα,στοιχειωδη σερβις κλπ)

Το iphone ξερεις,θα το καταχαρει αλλα μια στιγμη πεφτει κατω και τελος.

Κατ εμε,προτιμοτερο να της ανοιξεις εναν λογαριασμο,να της βαλεις τα λεφτα που σκοπευεις να δωσεις,και ας τα διαχειριστει οπως νομιζει,ας τα κανει μεταπτυχιακο,ρουχα ή διακοπες αναλογα με το χαρακτηρα και την ωριμοτητα της (ετσι θα μαθει και την ευθυνη της διαχειρισης ενος σημαντικου ποσου σχετικα νωρις)

• Like 1
Δημοσ.

Τα λεφτα δεν ξερω ηθελα κατι προτοτυπο αλλα αν δεν το βρω θα της ανοικω λογαριασμο και θα της βαλω μερικα χρηματα

Μην είσαι και τόσο βέβαιος ότι μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό...
Δημοσ.

γιατι ; Υπαρχει κατο που μου διαφεύγει;

Capital controls...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...