DoctorasZivangkos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλησπερα insomnia.Σε ενα μηνα απο τωρα η ανιψουλα μου γινεται 18 και θελω να της κανω το καλυτερο δυνατον δωρο αλλα δεν εχω ιδεα την θελουν τα παιδια σε τετοια ηλικια να της παρω καποιο αμαξι (2-3k) να της παρω ενα iphone τι να της παρω? πραγματικα δεν ξερω εχω σπασει το κεφαλι μου παρακαλω παραθεστε καμια ιδεα
DoctorasZivangkos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 εισιτήριο για τ ξενα χωρις επιστροφη. θα με σφαξουν οι γονεις της
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Οι γονείς μου μου πήρανε σκουλαρίκια πάντως.
DoctorasZivangkos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 πορνογερε Ακους εκει ανιψια μου. Αμαξακι. 35 ειμαι δεν ειμαι γερος 2
BritGreek Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αφού έχεις άνεση, ένα τέτοιο. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7824256/ ή κράτησε τα λεφτά για να της πληρώσεις ένα μεταπτυχιακό όταν θελήσει να κάνει.
giwrgos555 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ανοιξε της εναν λογαριασμό για να της βάλεις χρήματα για το μεταπτυχιακό που είναι επένδυση για το μέλλον της και την εργασιακή της σταδιοδρομία.Τώρα που φτάνει 18 και πιθανότατα θα έχει δώσει και πανελλήνιες θα το εκτιμήσει περισσότερο απο οτι πριν ας πούμε 2-3 χρόνια.Το να της πάρεις ενα αυτοκίνητο θα το πληρώνει γιατί δεν έχει εισόδημα οπότε δεν μπορέί να το δικαιολογήσει. 2
georgekz750 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Το αυτοκινητο νομιζω ειναι ακυρο,και γιατι με 2-3Κ παιρνεις κατι που θα ζηταει συνεχεια διαφορα μιας και θα εχει κανει το γυρο της γης καναδυοτρεις φορες,και γιατι δεν θα μπορει να συντηρησει ουτε καν τα παγια εξοδα του (τελη,ασφαλιστρα,στοιχειωδη σερβις κλπ) Το iphone ξερεις,θα το καταχαρει αλλα μια στιγμη πεφτει κατω και τελος. Κατ εμε,προτιμοτερο να της ανοιξεις εναν λογαριασμο,να της βαλεις τα λεφτα που σκοπευεις να δωσεις,και ας τα διαχειριστει οπως νομιζει,ας τα κανει μεταπτυχιακο,ρουχα ή διακοπες αναλογα με το χαρακτηρα και την ωριμοτητα της (ετσι θα μαθει και την ευθυνη της διαχειρισης ενος σημαντικου ποσου σχετικα νωρις) 1
DoctorasZivangkos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Τα λεφτα δεν ξερω ηθελα κατι προτοτυπο αλλα αν δεν το βρω θα της ανοικω λογαριασμο και θα της βαλω μερικα χρηματα
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Τα λεφτα δεν ξερω ηθελα κατι προτοτυπο αλλα αν δεν το βρω θα της ανοικω λογαριασμο και θα της βαλω μερικα χρηματαΜην είσαι και τόσο βέβαιος ότι μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό...
DoctorasZivangkos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μην είσαι και τόσο βέβαιος ότι μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό... γιατι ; Υπαρχει κατο που μου διαφεύγει;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 γιατι ; Υπαρχει κατο που μου διαφεύγει;Capital controls...
Προτεινόμενες αναρτήσεις