Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Νταξει μπορω να της ανοιξω λογαριασμο και να βαζω καθε βδομαδα χρηματα

Στο άνοιγμα των λογαριασμών είναι το πρόβλημα βασικά.

Δημοσ.

Ναι. Ετσι θα ξεπερασεις το κολλημα των 400 ε τη βδομάδα.

Ρε δόκτορα. Εχεις παρει τα threads και μας δουλευεις βραδιάτικα;

Δημοσ.

Ας της παρω κανα iphone να ησυχασω μου φαινεται μια δεν μπορω να ανοιξω λογαριασμο μια το ενα μια το αλλο

Εγώ θα πρότεινα και κόσμημα.

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε παιδια μου φαινεται μικρη ακομα για κοσμημα και αν της παρω τι να παρω δεν ξερω τι παιζει στους εφηβους αυτη την εποχη

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε παιδια μου φαινεται μικρη ακομα για κοσμημα και αν της παρω τι να παρω δεν ξερω τι παιζει στους εφηβους αυτη την εποχη

Απλως το iPhone κάποια στιγμή θα είναι obsolete, ενώ τα κοσμήματα δεν χάνουν την αξία τους.

Αν έχει κάποια αγαπημένη πέτρα, παρ' της με αυτήν.

Δημοσ.

Απλως το iPhone κάποια στιγμή θα είναι obsolete, ενώ τα κοσμήματα δεν χάνουν την αξία τους.

Αν έχει κάποια αγαπημένη πέτρα, παρ' της με αυτήν.

ελεγα κολιε διαμαντενιο αλλα αυτα που ειδα στο ιντερνετ ηταν ολα too much ισως συνδιασουμε κολιε και iphone (θα ρωιτισω κιολας και τους γονεις τι σκοπευουν να της παρουν μην παρουμε και οι δυο iphone :P)
Δημοσ.

ελεγα κολιε διαμαντενιο αλλα αυτα που ειδα στο ιντερνετ ηταν ολα too much ισως συνδιασουμε κολιε και iphone (θα ρωιτισω κιολας και τους γονεις τι σκοπευουν να της παρουν μην παρουμε και οι δυο iphone :P)

Καλύτερα να πας σε κοσμηματοπωλείο για να δεις σχέδια και πρωτίστως τιμές :P

Δημοσ.

Καλύτερα να πας σε κοσμηματοπωλείο για να δεις σχέδια και πρωτίστως τιμές :P

δικιο εχεις αλλα θελω να εχω κανα σχεδιο στο μυαλο μου να ξερω τι ψαχνω αλλιως αν παω εκει και αρχισει να μου προτεινει ο κοσμηματοπωλης παει...
Δημοσ.

Ένα είδος δώρου ενηλικίωσης που σκέφτηκα όταν διάβασα τον τίτλο,  μπορεί εμμέσως να περιγραφεί από το γκιφ που πόσταρε το γατοκόριτσο.

Δεν ξέρω αν συννενοούμαστε, και ποια είναι η γνώμη σου

Δημοσ.

δικιο εχεις αλλα θελω να εχω κανα σχεδιο στο μυαλο μου να ξερω τι ψαχνω αλλιως αν παω εκει και αρχισει να μου προτεινει ο κοσμηματοπωλης παει...

Κοιτώντας τυχαία σχέδια δεν θα βγάλεις άκρη, εκτός και αν έχεις συγκεκριμένες μάρκες στο μυαλό σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...