DoctorasZivangkos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Νταξει μπορω να της ανοιξω λογαριασμο και να βαζω καθε βδομαδα χρηματα
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Νταξει μπορω να της ανοιξω λογαριασμο και να βαζω καθε βδομαδα χρηματα Στο άνοιγμα των λογαριασμών είναι το πρόβλημα βασικά.
xpapias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ναι. Ετσι θα ξεπερασεις το κολλημα των 400 ε τη βδομάδα. Ρε δόκτορα. Εχεις παρει τα threads και μας δουλευεις βραδιάτικα;
DoctorasZivangkos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ας της παρω κανα iphone να ησυχασω μου φαινεται μια δεν μπορω να ανοιξω λογαριασμο μια το ενα μια το αλλο
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ας της παρω κανα iphone να ησυχασω μου φαινεται μια δεν μπορω να ανοιξω λογαριασμο μια το ενα μια το αλλο Εγώ θα πρότεινα και κόσμημα.
DoctorasZivangkos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δεν ξερω ρε παιδια μου φαινεται μικρη ακομα για κοσμημα και αν της παρω τι να παρω δεν ξερω τι παιζει στους εφηβους αυτη την εποχη
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δεν ξερω ρε παιδια μου φαινεται μικρη ακομα για κοσμημα και αν της παρω τι να παρω δεν ξερω τι παιζει στους εφηβους αυτη την εποχηΑπλως το iPhone κάποια στιγμή θα είναι obsolete, ενώ τα κοσμήματα δεν χάνουν την αξία τους.Αν έχει κάποια αγαπημένη πέτρα, παρ' της με αυτήν.
DoctorasZivangkos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Απλως το iPhone κάποια στιγμή θα είναι obsolete, ενώ τα κοσμήματα δεν χάνουν την αξία τους. Αν έχει κάποια αγαπημένη πέτρα, παρ' της με αυτήν. ελεγα κολιε διαμαντενιο αλλα αυτα που ειδα στο ιντερνετ ηταν ολα too much ισως συνδιασουμε κολιε και iphone (θα ρωιτισω κιολας και τους γονεις τι σκοπευουν να της παρουν μην παρουμε και οι δυο iphone )
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 ελεγα κολιε διαμαντενιο αλλα αυτα που ειδα στο ιντερνετ ηταν ολα too much ισως συνδιασουμε κολιε και iphone (θα ρωιτισω κιολας και τους γονεις τι σκοπευουν να της παρουν μην παρουμε και οι δυο iphone ) Καλύτερα να πας σε κοσμηματοπωλείο για να δεις σχέδια και πρωτίστως τιμές
DoctorasZivangkos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλύτερα να πας σε κοσμηματοπωλείο για να δεις σχέδια και πρωτίστως τιμές δικιο εχεις αλλα θελω να εχω κανα σχεδιο στο μυαλο μου να ξερω τι ψαχνω αλλιως αν παω εκει και αρχισει να μου προτεινει ο κοσμηματοπωλης παει...
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ένα είδος δώρου ενηλικίωσης που σκέφτηκα όταν διάβασα τον τίτλο, μπορεί εμμέσως να περιγραφεί από το γκιφ που πόσταρε το γατοκόριτσο. Δεν ξέρω αν συννενοούμαστε, και ποια είναι η γνώμη σου
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 δικιο εχεις αλλα θελω να εχω κανα σχεδιο στο μυαλο μου να ξερω τι ψαχνω αλλιως αν παω εκει και αρχισει να μου προτεινει ο κοσμηματοπωλης παει... Κοιτώντας τυχαία σχέδια δεν θα βγάλεις άκρη, εκτός και αν έχεις συγκεκριμένες μάρκες στο μυαλό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις