Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να χασω βαρος.. ειχα χασει πιο παλια ξαναπαχυνα και θελω να το ξαναχασω.. με αυτο το βαλε βγαλε περαν του οτι εχω ραγαδες στην κοιλια (ευτυχως σχεδον δε φαινονται) ειμαι λιγο χαλαρος τωρα.. και αν χασω και βαρος φοβαμαι θα ειναι χαλια.. τι να κανω; ειδα για επεμβασεις και ειχαν κοστος 4.500euros και βαλε.. μπορω αρχικα να κανω κατι για να προλαβω περισσοτερη χαλαρωση του δερματος οσο αδυνατιζω; 

Δημοσ.

Κανω κανονικη διαιτα (εχω βαλει και βγαλει κιλα πολλες φορες ξερω να κανω νορμαλ διαιτα) χανω με νορμαλ ρυθμο.. παω για τρεξιμο 5 φορες την εβδομαδα.. βαζω και μια ζωνη στην κοιλια (λενε οτι ειναι απατη η ζωνη αλλα απο τοτε που τη φοραω δε με ποναει ουτε η κοιλια ουτε η μεση μ απο το πανω κατω).. Αν χανω με νορμαλ ρυθμο ειμαστε οκ δηλαδη;

Δημοσ.

Κανω κανονικη διαιτα (εχω βαλει και βγαλει κιλα πολλες φορες ξερω να κανω νορμαλ διαιτα) χανω με νορμαλ ρυθμο.. παω για τρεξιμο 5 φορες την εβδομαδα.. βαζω και μια ζωνη στην κοιλια (λενε οτι ειναι απατη η ζωνη αλλα απο τοτε που τη φοραω δε με ποναει ουτε η κοιλια ουτε η μεση μ απο το πανω κατω).. Αν χανω με νορμαλ ρυθμο ειμαστε οκ δηλαδη;

Όταν λέω γυμναστική δεν εννοώ τρέξιμο μόνο. Εννοώ να γυμνάσεις τα μέρη που σε ενδιαφέρει να μην χαλαρώσεις. Δεν είναι πανακεια αλλά μπορεί να βοηθήσει.

Δημοσ.

Όχι, απαραίτητα. Αν τα κιλά που έχεις να χάσεις είναι πάρα πολλά τότε θα επέλθει χαλάρωση σίγουρα.

Δημοσ.

Αν εχεις μεγαλο προβλημα οσο χανεις κιλα με σωστο ρυθμο κανε αποταμιευση να κανεις μετα επεμβαση

5000 euro οχι με αποταμιευση.. ουτε με ληστεια τραπεζας δε θα μαζεψω :P

• Like 1
Δημοσ.

5000 euro οχι με αποταμιευση.. ουτε με ληστεια τραπεζας δε θα μαζεψω :P

Δυστυχώς σε μεγάλη χαλάρωση είναι η μόνη λύση.

Βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι θα έχεις τόση έντονη που να θέλει χειρουργείο.

Μπορεί με την αθληση-κρεμες να είσαι οκ.

Δημοσ.

Πάντως εχω δει πολλούς που εχουν χασει απίστευτα κιλα και δεν εχουν απο κοντα τιποτα. Οποτε ο κανόνας ειναι αυτο που γραφτηκε αλλα δεν ειναι και απαραιτητο να σου μεινουν σημαδια.

Δημοσ.

και αργά να τα χάσει παλι κρεμάς βέβαια είναι ανάλογα και το δέρμα

δυχτυχώς η το αποδέχεσαι και ζεις με αυτό η κάνεις επέμβαση δεν υπάρχει τίποτα άλλο.Όσο μυικότητα και να βάλεις η χαλάρωση στη κοιλιά μένει,ειδικά στους κάτω κοιλιακούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...