werewolf_hunter Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Θελω να χασω βαρος.. ειχα χασει πιο παλια ξαναπαχυνα και θελω να το ξαναχασω.. με αυτο το βαλε βγαλε περαν του οτι εχω ραγαδες στην κοιλια (ευτυχως σχεδον δε φαινονται) ειμαι λιγο χαλαρος τωρα.. και αν χασω και βαρος φοβαμαι θα ειναι χαλια.. τι να κανω; ειδα για επεμβασεις και ειχαν κοστος 4.500euros και βαλε.. μπορω αρχικα να κανω κατι για να προλαβω περισσοτερη χαλαρωση του δερματος οσο αδυνατιζω;
DoctorasZivangkos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ναι να μην χανεις τα κιλα γρηγορα δηλαδη να χανεις 4 κιλα μαξ τον μηνα και θα εισαι οκ
kaliakman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ότι είπε ο doctor και επίσης πολύ σημαντικό να γυμνάζεσαι. 1
werewolf_hunter Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Κανω κανονικη διαιτα (εχω βαλει και βγαλει κιλα πολλες φορες ξερω να κανω νορμαλ διαιτα) χανω με νορμαλ ρυθμο.. παω για τρεξιμο 5 φορες την εβδομαδα.. βαζω και μια ζωνη στην κοιλια (λενε οτι ειναι απατη η ζωνη αλλα απο τοτε που τη φοραω δε με ποναει ουτε η κοιλια ουτε η μεση μ απο το πανω κατω).. Αν χανω με νορμαλ ρυθμο ειμαστε οκ δηλαδη;
kaliakman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Κανω κανονικη διαιτα (εχω βαλει και βγαλει κιλα πολλες φορες ξερω να κανω νορμαλ διαιτα) χανω με νορμαλ ρυθμο.. παω για τρεξιμο 5 φορες την εβδομαδα.. βαζω και μια ζωνη στην κοιλια (λενε οτι ειναι απατη η ζωνη αλλα απο τοτε που τη φοραω δε με ποναει ουτε η κοιλια ουτε η μεση μ απο το πανω κατω).. Αν χανω με νορμαλ ρυθμο ειμαστε οκ δηλαδη; Όταν λέω γυμναστική δεν εννοώ τρέξιμο μόνο. Εννοώ να γυμνάσεις τα μέρη που σε ενδιαφέρει να μην χαλαρώσεις. Δεν είναι πανακεια αλλά μπορεί να βοηθήσει.
DoctorasZivangkos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλυτερα να συνδιασεις αεροβια με ενδυναμωση ετσι ωστε να χτυσεις μυες 1
werewolf_hunter Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Θα τα εφαρμοσω και ο θεος βοηθος..
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Όχι, απαραίτητα. Αν τα κιλά που έχεις να χάσεις είναι πάρα πολλά τότε θα επέλθει χαλάρωση σίγουρα.
werewolf_hunter Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 ειναι αρκετα δυστυχως.. αλλα τι να κανω; να μεινω χοντρος για να μην εχω χαλαρωση;
DoctorasZivangkos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αν εχεις μεγαλο προβλημα οσο χανεις κιλα με σωστο ρυθμο κανε αποταμιευση να κανεις μετα επεμβαση
werewolf_hunter Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αν εχεις μεγαλο προβλημα οσο χανεις κιλα με σωστο ρυθμο κανε αποταμιευση να κανεις μετα επεμβαση 5000 euro οχι με αποταμιευση.. ουτε με ληστεια τραπεζας δε θα μαζεψω 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 5000 euro οχι με αποταμιευση.. ουτε με ληστεια τραπεζας δε θα μαζεψω Δυστυχώς σε μεγάλη χαλάρωση είναι η μόνη λύση. Βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι θα έχεις τόση έντονη που να θέλει χειρουργείο. Μπορεί με την αθληση-κρεμες να είσαι οκ.
werewolf_hunter Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Θα σας ενημερωνω ανα διαστηματα για την απωλεια βαρους
xpapias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Πάντως εχω δει πολλούς που εχουν χασει απίστευτα κιλα και δεν εχουν απο κοντα τιποτα. Οποτε ο κανόνας ειναι αυτο που γραφτηκε αλλα δεν ειναι και απαραιτητο να σου μεινουν σημαδια.
Big Boss Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 και αργά να τα χάσει παλι κρεμάς βέβαια είναι ανάλογα και το δέρμα δυχτυχώς η το αποδέχεσαι και ζεις με αυτό η κάνεις επέμβαση δεν υπάρχει τίποτα άλλο.Όσο μυικότητα και να βάλεις η χαλάρωση στη κοιλιά μένει,ειδικά στους κάτω κοιλιακούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα