fasttam Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Αυτό το έλεγε από τα πολύ μακρινά 70' ένας φίλος μας που μίλαγε συνεχώς έτσι.
washcloud Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Επίσης τα κουνούπια τα λέω κουνουπίδια. Η αλήθεια είναι ότι όντως όλα τα κουνούπια μοιάζουν ίδια, συνεπώς νταξ'. ...το θέμα πάντως είναι να έχεις πάντα μπυρωμένο παγώνι στο ψυγείο. Τα υπόλοιπα, είναι απλώς οδοντόκρεπες... Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2016 από washcloud
defacer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Πίτσα σκοτάδι, μόλις προέκυψε στην κουβέντα 1
GreekMonkey Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Πάει καιρός από τότε που έπαψα να κάνω επίτηδες το αυτιστικό. 1
dios231 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 "Ερώτηση κρίσεως" όταν χρησιμοποιείται και καλά για να δείξει ότι ακολουθεί μία "σοβαρή" ερώτηση ενώ η κανονική της χρήση είναι για να δείξει μία ερώτηση η οποία απαντάται με βάση την κρίση και όχι με καταφατικά/αρνητικά
Soulseeker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Όλες τις αγγλικές λέξεις του στυλ application, air condition κτλ ---> απλικεισο, ερ κοντισο κτλ Ερώτηση --> Ερωτηξη (Νομίζω το έλεγε ο Τόλης σκέτος στους Διαπλεκόμενους...τι θυμήθηκα ) Λέξεις του στυλ κορίτσια, παστίτσιο κτλ ---> κορίτσα, παστίτσο κτλ Κουνούπι και φράουλα ---> κανούπι και φραούλα (απο μια ξαδερφούλα φίλης μου) Φυσικα μονο σε φιλικο περιβαλλον
defacer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Σήμερα μου προέκυψε το "κατσικοεδρεύει", αλλά μετά από γκάλοπ δεν υπήρξε συμφωνία για το τι σημαίνει
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Κατα το κατσικωνομαι. Αραζω και δε φεύγω. Το ελεγε ενας παλιος φιλος συνεχώς Ενδεχομένως οι κατσικες να μη φευγουν απο ενα μερος? But then again, μουλαρια? 1
sargio01 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Μένει εκεί που ζούν τα κατσίκια θα 'λεγα σε στάνη (με την κακή έννοια)
defacer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Η αρχική μου ιδέα είναι πως κάποιος ανεπιθύμητος που όμως συχνάζει στο ίδιο στέκι με σένα και σου γίνεται τσιμπούρι, κατσικοεδρεύει εκεί. Το σύνδεσα με το κατσικώνομαι όντως. Ρώτησα όμως τρεις ακόμα από την παρέα, "κατσικοεδρεύει, τι πιστεύεις ότι σημαίνει" και πήρα ακόμα δυο θεωρίες. Και ένα τρολαρισμα. 1
nomikarios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Όλες τις αγγλικές λέξεις του στυλ application, air condition κτλ ---> απλικεισο, ερ κοντισο κτλ Το "σωστό" λάθος του air condition δεν είναι ερ κοντισο. Είναι αρκουδίσιον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα