Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι έχει η καλοκαιρινή περίοδος αλλά όλο προκύπτουν καινούρια.

Μιά φίλη μου 30κατι πέρασε δυο όμορφες βδομάδες με Γάλλο γκομενάκι 23 ετών. Κερασάκι στην τούρτα ότι θυμήθηκε και βελτίωσε και τα γαλλικά της που είχε χρόνια να χρησιμοποιήσει.

Συνδύασε το τεκνό μετά του ωφελίμου. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Μπριτζόλες.

Τερματοτύφλακας έλεγε μικρή μια ξαδερφουλα.

Κορανίζα (Κοκκοτας - κορνίζα)

Το "Ελλεεινίδες" έχει παίξει σε διάφορα threads.

Επίσης, το "καλή επιτυχία" είναι σωστό; Υπάρχει κακή επιτυχία;

Δημοσ.

Μου αρεσει αυτό το θρεντ. Εχω κι εγω δικη μου διαλεκτο αλλα δεν την εχω κωδικοποιησει οποτε δεν ξερω τι λεω που να είναι αλλιως. Συνηθως το καταλαβαίνω όταν με κοιτανε με ερωτηματικο στη μουρη και προσπαθω να αναδιατυπωσω.

• Like 2
Δημοσ.

Κέρδαγα-κερδούσα (αντί για κέρδιζα)

Aυτό αναφέρθηκε, είναι πιο γνωστό στον ενεστώτα ως κερδάω-κερδάμε και λέγεται συνήθως ειρωνικά.

• Like 1
Δημοσ.

Το "φορτωνω το κινητο" αντι για φορτιζω το ακουω πολυ τελευταια.
Ξερω εναν μικρο που το κομπολοΐ το λεει κωλοboy και του εχει μεινει τωρα παρατσουκλι. Παιζει και οι γονεις του μεχρι, να τον φωναζουν ετσι που και που.

Δημοσ.

Το "φορτωνω το κινητο" αντι για φορτιζω το ακουω πολυ τελευταια.

Ξερω εναν μικρο που το κομπολοΐ το λεει κωλοboy και του εχει μεινει τωρα παρατσουκλι. Παιζει και οι γονεις του μεχρι, να τον φωναζουν ετσι που και που.

το φορτωνω το κινητο ειναι κατι που πολυς κοσμος δεν καταλεβενει οτι το λεει λαθος.

πεθανα με το κωλοboy ayy

Δημοσ.

Ξες (=ξερεις)

Παραφράζεται και σε έκφραση..."ξες δεν γκζες,θα μάθς!

πατουμενα(παπουτσια)

Παπά (πάλι παπούτσια)

Έχω πει ο ίδιος σε προϊσταμένο,"μεγια τα πατουμενα μάστορα" και με κοιτούσε σαν χαμένος.

Γέλασα και θυμήθηκα από πιο πάνω με το ζγκαταψυξ

Και θυμήθηκα το παλιό ζμπουτσαμ

Δημοσ.

εχω ακουσει τα παρακατω...

κερδαγε ο ολυμπιακος, αρχινισε το ματσ, αυτουνου του παιχτη, τρακερνω το αμαξι, ειχαμε μαλωμο χθες με το αγορι μου, 

εχω τεντονιτιδα, μυριζουν οι αμασχαλες μου, μου ξαναμαρεσει αυτο το παιχνιδι, η εταιρια μικροσοφτ ειναι η καλυτερη, βαλε μου βετζινα στο αμαξι, ενα σουβλακι με μουστραδα, ψητοπουλο κοτο θα φαμε σημερα,

εχω σπιτι εναν ειδικο υπολογιστη, στενοχωριεμαι, ανοιξε το φως, σβησε την λαμπα, ελα σπιτι γρηγορα αλλα σιγα σιγα στον δρομο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...